Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Nαι αλλα ο ΠΑΟΚ των ονειρων σου βρισκεται προφανως ακομα στα ονειρα σου....Στο forum σχολιαζουμε γεγονοτα που αφορουν την πραγματικοτητα..Ωραια λοιπον στον ΠΑΟΚ που θα φτασει καποια στιγμη να εχει την αγωνιστικη δυναμικοτητα της Πορτο και της Βιγιαρεαλ,(δεν αναφερω τα μεγαλα μεγανθηρια της Αγγλιας και της Ισπανιας),τοτε ο Κονσεισαο δεν θα κανει.....Σε αυτον τον ΠΑΟΚ αλλα και στον ΠΑΟΚ της επομενης σεζον,πιστευω οτι μπορει να παιζει πρωταγωνιστικο ρολο....
- stefanos1965
Παντως οχι σε εσενα αδερφε μου...Δυστυχως επειδη ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος αφηνει καμια φορα υπονοουμενα....Εννοω γενικα τον παπα που τρωμε απο τα ΜΜΕ και τους managers των παιχτων που δινουν ψευδης ειδησεις.....Εγω ειμαι απλα κοντα σε καποιους ανθρωπους του προεδρου και που και που μαθαινω ορισμενα χρησιμα πραγματακια...
στην ηλικία που είναι και για τι θέση που παίζει δε μπορείς να του ανανεώσεις το συμβόλαιο για παραπάνω από 1 χρόνο. Νομίζω είναι περίπτωση παίκτη που του ανανεώνεις το συμβόλαιο κάθε χρόνο ανάλογα με τι περίσταση.
εκτος και αν δεχτεί να ανανεώσει με 150-200 χιλιάρικα που δε το βλέπω. μονο σε τέτοια περίπτωση μπορείς να του κανεις 2 χρονια συμβόλαιο και πάει λέγοντας
εκτος και αν δεχτεί να ανανεώσει με 150-200 χιλιάρικα που δε το βλέπω. μονο σε τέτοια περίπτωση μπορείς να του κανεις 2 χρονια συμβόλαιο και πάει λέγοντας
ειναι καλοσ αρχηγοσ τα δινει ολλα κλπ.αλλα οχι ευχαριστο δεν θα παρο για του χρονου στα 35 εισαι καμενο χαρτι,θελο ενα πιτσιρικα να τρεχει για 90 λεπτα ολο το γηπεδο που να εχει ορεξη για μπαλα,να γουσταρει τρελα την μπαλα ο σερτζιο πλεον εχει κορεστη μετα απο τοσα χρονια μπαλασ τα εχει κανει ολλα,και δεν τρωο παπα τρελοσ κοσμοσ που μασ ανεβαζει και πεζουμε σαν 20 χρονον πεδια αντε να τα λεμε ολα με το ονομα τουσ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΤΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΝΟΥΜΗ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΤΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΝΟΥΜΗ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ

Και φυσικά είναι απόλυτα κατακριτέες από όλους μας. (οι αποδοκιμασίες)
Και σόρρυ Ολι, αλλά νομίζω ότι η χρονική συγκυρία, ίσως είναι λίγο άστοχη..
Αποψη μου, απλά!
Ο Σέρτζιο είναι παίκτης της ομάδας μας και πρέπει να σεβόμαστε και το ένδοξο παρελθόν του.
Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δε μας νοιάζει ότι κι αν λένε οι άλλοι.
Φαντάζεστε δηλαδή τον Σπάσιτς (τυχαίο όνομα) να έπαιζε με φανέλα αλλόθρησκου στην έδρα του αλλόθρησκου και αντί να πήγαινε σε αυτούς να πετάξει τη φανέλα την πετούσε σε εμάς τι θα λέγαμε???
Κι όμως, είναι επαγγελματίες, πρώτα από όλα, και μετά οτιδήποτε άλλο..
Οι συναισθηματισμοί μερικές φορές δεν αρκούν και ο Κονσεισάο με την 7μηνη παρουσία του στην ομάδα τότε λογικό με φαίνεται να αποθεωθεί από τους Λατσιάλι τους οποίους υπηρέτησε για πολλά χρόνια της καριέρας του..
Πλέον είναι ο αρχηγός μας και είναι αυτός που δίνει πάντα το έναυσμα για την (αντ)επίθεση του ΠΑΟΚ μας παντού!!!
Και σόρρυ Ολι, αλλά νομίζω ότι η χρονική συγκυρία, ίσως είναι λίγο άστοχη..
Αποψη μου, απλά!
Ο Σέρτζιο είναι παίκτης της ομάδας μας και πρέπει να σεβόμαστε και το ένδοξο παρελθόν του.
Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δε μας νοιάζει ότι κι αν λένε οι άλλοι.
Φαντάζεστε δηλαδή τον Σπάσιτς (τυχαίο όνομα) να έπαιζε με φανέλα αλλόθρησκου στην έδρα του αλλόθρησκου και αντί να πήγαινε σε αυτούς να πετάξει τη φανέλα την πετούσε σε εμάς τι θα λέγαμε???
Κι όμως, είναι επαγγελματίες, πρώτα από όλα, και μετά οτιδήποτε άλλο..
Οι συναισθηματισμοί μερικές φορές δεν αρκούν και ο Κονσεισάο με την 7μηνη παρουσία του στην ομάδα τότε λογικό με φαίνεται να αποθεωθεί από τους Λατσιάλι τους οποίους υπηρέτησε για πολλά χρόνια της καριέρας του..
Πλέον είναι ο αρχηγός μας και είναι αυτός που δίνει πάντα το έναυσμα για την (αντ)επίθεση του ΠΑΟΚ μας παντού!!!
Ο Sergio ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ MOY.
Τον πίστευα και τον πιστεύω πολύ.
Έχει ανεβάσει το επίπεδο και το prestige της ομάδας μας.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ... σκύλος, πεισματάρης, γεννημένος νικητής.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
ΥΓ
Η φυσική του κατάσταση δεν μου έκανε εντύπωση, ... του σβούρα όμως ναι!
Τον πίστευα και τον πιστεύω πολύ.
Έχει ανεβάσει το επίπεδο και το prestige της ομάδας μας.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ, ... σκύλος, πεισματάρης, γεννημένος νικητής.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
ΥΓ
Η φυσική του κατάσταση δεν μου έκανε εντύπωση, ... του σβούρα όμως ναι!
-