Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
-
Dimg4
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Λουντλοου σροφσαιρ! Καμια δυσκολη ονομασια δε μπορουσαν να βαλουν?Ale έγραψε:Ludlow, Shropshire.
-
Dimg4
εγω παντως ειχα γνωρισει μερικα αλανια χαλκιδκη απο δω μεσα και ειχε πολυ γελιο, ηταν της μοδας...το 14 τοτε στην επιστροφηAle έγραψε:Να συναντηθείς με τον.... παπά και να είναι.... μεγαλοβδόμαδο.
kataramenos5 έγραψε:Ειχε στραβωσει πολυ ασχημα η φαση με ατομο που γνωρισα σε αλλο φορουμ.Το οτι συμπαθεις καποιον που γραφει 5 μκιουλες δε σημαινει οτι ξερεις και το χαρακτηρα του.Κι εδω μεσα μπορει να παραξηγηθεις με τον αλλο για χιλιους λογους.ΠΧ μια χαρα ειμασταν με τον ντεσπε επι χουμπ μετα.....Το αναποδο εγινε με τον παπα πρωτα σφαχτηκαμε στου αγγελου και μετα τα βρηκαμε.Ο αλλος μπορει να στη φυλαει για ψηλου πηδημα.Ετσι εγινε κι εκει,αναγκαστηκα ν αλλαξω φορουμ (ο τυπος εγινε αδμιν)barlow4 έγραψε:πως την πατησες δηλαδη.καπως ετσι?kataramenos5 έγραψε:Γρηγορη σορρυ κιολας αλλα γενικα ειμαι αλλεργικος σ αυτα.Την εχω πατησει και πλεον... φυσαω και το γιαουρτι.
Τη δευτερη φορα, καποιος γνωστος ειπε κατι σε καποιον αλλο κι επεσα σε ασχημη φαση(με περιμεναν) κρατωντας τον 4χρονο τοτε πιτσιρικα απο το χερι.Αλλαξα γειτονια,σχολεια κλπ.Μπορει να ναι λιγες οι πιθανοτητες αλλα αν ειναι να γινει η στραβη σιγουρα θα τυχει στον ...καταραμενο
Ειναι πολλα παιδια που θελω να γνωρισω απο εδω αλλα το θεμα της ασφαλεια της οικογενειας με φρεναρει.
Εχω παει στην 7 εχω κατσει 5 λεπτα πισω απο γνωστο μελος του φορουμ αλλα δε τολμησα να μιλησω.Φοβηθηκα μην πει κανενα "Που σε ρε καταραμενε" δυνατα.Λεω θα του μιλησω οταν αρχισει να φευγει ο κοσμος ,αλλα την εκανε βιαστικα πριν το τελος για να προλαβει τα αλλα ευρωπαικα παιχνιδια.Καθεις με τα κολληματα του.
ΥΓ Προσεχετε τι ποσταρετε .οχι προσωπικες πληροφοριες και για σας και τους αλλους.Για καποιον ..κοντορεβυθουλη που ψαχνει ,τα ...ψυχουλακια που αφηνετε στο www ειναι ευκολο να τον οδηγησουν στο σπιτι σας.Εχω παρει 2-3 τηλεφωνο να σβησουν ποστ.
ρε κατ σε τι φορουμ το παθες αυτο
σατανιστων εγκληματιων και τι ακριβως εκανες εσυ εκει
Καλά, αν είναι αυτό δύσκολο για εσένα, βάλε τα Αγγλάκια να πουν: "Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών".Dimg4 έγραψε:Λουντλοου σροφσαιρ! Καμια δυσκολη ονομασια δε μπορουσαν να βαλουν?Ale έγραψε:Ludlow, Shropshire.
Το έχω προσπαθήσει.
Προσωπικά πάλι θα επιμείνω ότι εσύ ξέρεις σίγουρα καλύτερα αδερφέ, οπότε κάνε ό,τι θεωρείς προτιμότερο...ΟΚ Kat, όπως νομίζεις φίλε...Κανένα πρόβλημα φυσικά...
-
Dimg4
Κατσε να το κανω σε ιταλους εδω σαντορινη να ριξω γελιοAle έγραψε:Καλά, αν είναι αυτό δύσκολο για εσένα, βάλε τα Αγγλάκια να πουν: "Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών".Dimg4 έγραψε:Λουντλοου σροφσαιρ! Καμια δυσκολη ονομασια δε μπορουσαν να βαλουν?Ale έγραψε:Ludlow, Shropshire.
Το έχω προσπαθήσει.
- kataramenos5
δεν ξερω ρε φιλε απλα εδω μεσα δε βλεπω κακια
ισως με τυφλωνει η κοινη αρρψστια με τον ΠΑΟΚ αλλα δε θα φοβομουν κανεναν
βεβαια το φορουμ αυτη ητν εννοια εχει της ανωνυμιας οποτε δεκτη και σεβαστη η αποψη σου
απλα πολυ θα θελα να μαθω το μπακραουντ της ιστοριας που εγραψες πριν αν και ξερω οτι δε θα ελεγες ποτε λεπτομερειες μετα απ αυτο που επαθες
ισως με τυφλωνει η κοινη αρρψστια με τον ΠΑΟΚ αλλα δε θα φοβομουν κανεναν
βεβαια το φορουμ αυτη ητν εννοια εχει της ανωνυμιας οποτε δεκτη και σεβαστη η αποψη σου
απλα πολυ θα θελα να μαθω το μπακραουντ της ιστοριας που εγραψες πριν αν και ξερω οτι δε θα ελεγες ποτε λεπτομερειες μετα απ αυτο που επαθες
- Δημητρης17
Κολωνο Πετρο. Αν εννοεις αυτον τον Δημητρηpgetsos έγραψε:Δημήτρη που μένεις, Αθήνα;
- kataramenos5
Ale έγραψε:
![]()
![]()
![]()
Παει το χρυσαφι το τζονι με τη φετα ρε σομελιε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 14 Αύγ 2016, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
Ε που πας κι εσυ ρε Κατ;;;kataramenos5 έγραψε:Διαφορετικες περιπτωσεις Che .Τη δευτερη ηταν αλλοθρησκοι.