Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Έλα μωρέ μην τρελαίνεσαι , κολλούσε Κ το είπα.δεν το είπα για σένα αλλά και για σένα να το έλεγα (που δε σε γνωρίζω προσωπικά και επισταμένως για να μπορώ να εξαγω ένα ασφαλές συμπέρασμα-άλλωστε πως θα μπορούσα ,μόλις προχθές μιλήσαμε πρώτη φορά λολ )δε θα το έλεγα έτσι ώστε να θεωρήσεις ότι θα μπορούσα δυνητικά να αναφέρομαι σε μι διαταραχή που αφορά στο πρόσωπο σου.
Ποιος ειναι ο μπομπ?Ale έγραψε:Νταξ, δεν μας πήραν και τα τέρμινα.
Ακόμη στα πρώτα άντα είμεθα.
Εξ άλλου, το "πιει" βοηθάει στην ανάγνωση του παρόντος.
Το άλλο που λες παραδίπλα για "ραντεβού στα τυφλά", εξαιρετικά ελκυστικό.
Θέλω συνάντηση Μπομπ-Ντιμ και ό,τι προκύψει.
Ακριβως ομως αλλα δεν ηθελα να το αναφερω......barlow4 έγραψε:Δημητρη χωρις παρεξηγηση γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο που γραφει ο γκοραν.
Οκ σιγουρευτηκα τι φαση παιζει εδω.Δημητρης17 έγραψε:Μην μιλας συνεχως για παρεξηγηση, δεν παρεξηγουμαι ευκολα, θα το ειχες καταλαβει ρε αδερφε!!!barlow4 έγραψε:Δημητρη χωρις παρεξηγηση γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο που γραφει ο γκοραν.
Σχετικα με τον τροπο γραφης μου. Στον Γκοραν ομως βλεπω ταλεντο, φαντασια, ονειροποληση!!!!!
- Δημητρης17
Ok, ευστω για την εξηγηση, παντως δεν "τρελλαινομαι" νομιζω οτι το εχεις καταλαβει. Επισης ειμαι δεκτικος σε καθε κριτικη των ποσταρισματων μου, εισαι ευγενης και δεν νομιζω οτι "κινδυνευω" να χαλασω την διαθεση μου απο μια αηθη επιθεση σου.barlow4 έγραψε:Έλα μωρέ μην τρελαίνεσαι , κολλούσε Κ το είπα.δεν το είπα για σένα αλλά και για σένα να το έλεγα (που δε σε γνωρίζω προσωπικά και επισταμένως για να μπορώ να εξαγω ένα ασφαλές συμπέρασμα-άλλωστε πως θα μπορούσα ,μόλις προχθές μιλήσαμε πρώτη φορά λολ )δε θα το έλεγα έτσι ώστε να θεωρήσεις ότι θα μπορούσα δυνητικά να αναφέρομαι σε μι διαταραχή που αφορά στο πρόσωπο σου.

- Δημητρης17
Σφουγγαράκης;;;;Dimg4 έγραψε:Α ναι, δεν ηταν κ ενας bob παλια?Ale έγραψε:Marley, ρε συ.

- Δημητρης17
Ταιριαζε η στιχομυθια!!! Χιουμορ ηταν, συνονοματε...Dimg4 έγραψε:Χαχαχα πωπω δεν αφηνεις τιποτα να πεσει ε συνονοματε?
- Δημητρης17
Αν βεβαια κατι σε ενοχλησε, μπορεις να μου το πεις και δεν θα ασχοληθω ποτε ξανα με κανενα ποσταρισμα σου.Dimg4 έγραψε:Χαχαχα πωπω δεν αφηνεις τιποτα να πεσει ε συνονοματε?
Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ
Ρε μαν χαλαρωσε ελεος λιγο χαβαλε κανουμεΔημητρης17 έγραψε:Αν βεβαια κατι σε ενοχλησε, μπορεις να μου το πεις και δεν θα ασχοληθω ποτε ξανα με κανενα ποσταρισμα σου.Dimg4 έγραψε:Χαχαχα πωπω δεν αφηνεις τιποτα να πεσει ε συνονοματε?
- Δημητρης17
Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημητρης17 την Κυρ 14 Αύγ 2016, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.