Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ace79grpaok
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
τι είπα και το κόβεις?απλα ήθελα να πω ότι άσχετος το τι λέει τώρα σε λίγο θα είναι ο γνωστός "αγαπημένος" γκοραν επειδή δεν αλλάζουν οι άνθρωποι.Δεν έβρισα,ούτε πρόσβαλα κανέναν άρα άδικο το ψαλιδι
Μια χαρά ειρωνεία ήταν και το ξέρεις
Δεν υπήρχε ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος
Δεν υπήρχε ΚΑΝΈΝΑΣ λόγος
- ace79grpaok
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ,όπως δεν αλλΑξσ και εγώ ,αλλα νέος είσαι θα μάθεις

κι εγω,κι ο φρουρος κι ο μπομπ κι ο κρανατος κι ο αστροναυτηςace79grpaok έγραψε:Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ,όπως δεν αλλΑξσ και εγώ ,
κι ο... κι ο..... κι ο......κι ο.....κι ο..... .................
και πολλοι αλλοι.
- Δημητρης17
Ace, μου εισαι ιδιαιτερως συμπαθης, παρ οτι συμπαθης μου ειναι και ο Γκοραν, και παρ οτι εχω αντιληφθει μια... "αντιπαλοτητα" μεταξυ σας. Βλεπεις οτι αυτο, δεν μ αναγκαζει να παρω γενικη θεση υπερ του ενος ή του αλλου. Εκτιμω την αμεσοτητα, την ευθυτητα σου, οτι δεν κανεις δευτερες ή τριτες σκεψεις οταν θελεις να πεις κατι!!! Ο "μινι προλογος" ειναι για να καταληξω στο οτι οι ανθρωποι ναι, δεν αλλαζουν χαρακτηρα, ομως εξελισσονται, προσαρμοζονται, βελτιωνονται!!! Αυτο ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που τους κανουν να ξεχωριζουν απο τα υπολοιπα εμβια οντα, απο αυτα που τους κατατασσουν στην κορυφη της ζωης!!!ace79grpaok έγραψε:Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ,όπως δεν αλλΑξσ και εγώ ,αλλα νέος είσαι θα μάθεις![]()
![]()
- Δημητρης17
barlow4 έγραψε:γκοραν εχεις 8500 τοστ σε εναν χρονο.μοιραια με τους ρυθμους σου στο τελος θα μαλωσεις με ολους.στα τοσα πολλα τοστ μοιραια ο καθενας θα βρει κατι με το οποιο θα παρεξηγηθει.
τελειως καλοπροαιρετα το λεω.υπερεκτιθεσαι.δειχνεις σαν να θελεις να καλυψεις προσωπικα κενα μεσω του φορουμ.
δεν ειναι θεμα αποψεων.πιστεψε με υπαρχουν πολλοι εδω μεσα των οποιων οι αποψεις με βρισκουν πολυ πιο αντιθετο.οχι απλα πιο αντιθετο.με βρισκουν απεναντι σε σημειο οργης.παρ'ολα αυτα νομιζω οτι πιο ευκολα θα εκανα χωριο με αυτους.παν μετρον αριστον γκοραν.
ειναι απογοητευτικο να μη σε αγγιζει μια σκληρη κριτικη.δεν μπορει να την απορριπτεις συλληβδην.μεχρι και εγω βρηκα τον εαυτο μου σε καποια σημεια εκει μεσα.ηταν μια κριτικη που με ωθησε να ξαναγραψω στο φορουμ.και μαλιστα απο ενα ατομο που στους δρομους θα κυνηγιομασταν με καδρονια.
Τι δουλια κανεις ρε Γκοραν;;;;;
Μπαρλοου, Γκοραν, πλακα κανω, δεν πιστευω να στραβωσει κανεις!!!
- Δημητρης17
Ρισελιε: "Οι βασιλιάδες είναι η ζωντανή εικόνα του Θεού". Ωραιο παραδειγμα... για την νεολαια που αναφεραμε ενωριτερα!!! Jesus!!!!!!!
- Δημητρης17
Η εκπαιδευση -κυριως απο την μικρη ηλικια- μαζι με την παραινεση, ειναι που διαμορφωνουν, πλαθουν χαρακτηρες... Η πρακτικη εφαρμογη τους ειναι που σφυρηλατει, ατσαλωνει προσωπικοτητες. Αλλα και η ποινη ας υπαρχει μεχρι να φτασουμε εκει που δεν θα χρειαζονται ποινες, γιατι πλεον δεν θα υπαρχει ιδιοτελεια, αδικια. Εχουμε εκατομμυρια μιλια μεχρι να φτασουμε εκει.barlow4 έγραψε:navi προτιμω τα ωμα λογια απο τις ποινες.
υγ.να τις προσεχεις τις σκληθρες.εχουν σκισει καλσον και καλσον
Δημητρη χωρις παρεξηγηση γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο που γραφει ο γκοραν.
- Δημητρης17
Μην μιλας συνεχως για παρεξηγηση, δεν παρεξηγουμαι ευκολα, θα το ειχες καταλαβει ρε αδερφε!!!barlow4 έγραψε:Δημητρη χωρις παρεξηγηση γραφεις ακριβως με τον ιδιο τροπο που γραφει ο γκοραν.
Σχετικα με τον τροπο γραφης μου και την πιθανη ομοιοτητα με αυτην του Γκοραν, δεν μπορω να κανω κατι, ουτε νοιωθω ασχημα μ αυτο. Ομως αν παρατηρησεις καλυτερα, θα διαπιστωσεις οτι δεν γραφουμε τα ιδια ακριβως πραγματα. Εχω αρκετες διαφωνιες με τον Γκοραν, ισως θα μπορουσα να ανηκω στο γκρουπ αυτων που του ασκησαν βαρια κριτικη!!! Στον Γκοραν ομως βλεπω ταλεντο, φαντασια, ονειροποληση!!! Αδιαχειριστα ολα αυτα, αλλα υπαρχουν κι αυτο ειναι το σημαντικο!!! Το οτι υπαρχει ομοιοτητα στον τροπο γραφης, δεν σημαινει απαραιτητα ταυτιση αποψεων. Ουτε και το αντιθετο ομως!!!
Σαν παραδειγμα: Γκοραν και ace, τρωγονται σαν τα κοκορια!!!
Αν μπορουμε, ας λειτουργουμε κατευναστικα εδω μεσα... Αν μπορουμε, οσοι μπορουμε!!!
- Δημητρης17
Αν εννοεις εμενα, δεν παρουσιαζω δυο προσωπα. Ενα εχω και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Δρ Τζεκυλ και Μρ Χαιντ ειναι οι δυο οψεις μιας διχασμενης, σχιζοφρενους προσωπικοτητας. Οχι, δεν το δεχομαι για τον εαυτο μου. Αν αναφερεσαι σ εμενα βεβαια. Αλλα και σ εμενα να μην αναφερεσαι, δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις λαβη απο το προηγουμενο ποσταρισμα μου, ωστε να παραβαλεις το προβλημα της διχασμενης προσωπικοτητας στην κουβεντα μας. Σε οτι, οπου κι αν θελεις να το κολλησεις, μου φαινεται ατοπη η παραθεση σου.barlow4 έγραψε:dr.jeckyll & mr.hyde φαση δηλαδη να πουμε
-
Dimg4
barlow4 έγραψε:δεν ειναι βαρετη.κουραστικη ειναι.
σκεψου να κανουν αυριο λογαριασμο αλλοι 5 και να γραφουν με τους ρυθμους σου.ολοι οι υπολοιποι θα φυγουμε.