Δέκα μέτρα θα περπατήσω.... πώπω κούραση!!!
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καλημέρα.... την κάνω παραλία για φρέντο και βουτιά!!!!!......

- Δημητρης17
Καλημερα σε ολους!!! Κατ, ηρεμησε αγορι μου, εδω δεν εχεις να κανεις με ναυαγια της ζωης, αλλα με ανθρωπους ψημενους και στα καλα και στα ασχημα. Το να βρεθουμε 5 ατομα σε μια καφετερια ή σε μια ταβερνα δεν βαζει σε κινδυνο την ατομικη σου ασφαλεια. Ολοι λες να ειμαστε ψυχοπαθεις;;;
Οι εμμονες ειναι απ τις μεγαλυτερες καταρες, δεν θα αφησουμε δυο κακες εμπειριες -που στην τελικη μας δυναμωνουν- να φρεναρουν την κοινωνικη ζωη μας!!!!
@kataramenos5
Πρεπει να ηταν πολυ ασχημη φαση,αν ειχες και τον πιτσιρικα ακομη χειροτερα.
Το να μην διευρυνεις τους "οριζοντες" σου ομως,εξ αιτιας μια ατυχης στιγμης
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.
Περισσοτερα θα χασεις παρα θα κερδισεις.
Εγω π.χ. γνωρισα και βγηκαμε για κρασι με τον Γρηγορη,
τελειως διαφορετικη φαση απο το φορουμ.
Αν ειχα ενδοιασμους μετα απ' αυτο δεν θα γνωριζα τον pilotos και τον simba,
κατι που με χαροποιησε πολυ.Κι ας μιλουσαμε στο τηλεφωνο,εχει αλλη αξια η προσωπικη σχεση,
αν μπορουμε να το πουμε ετσι.
Καλα, η φαση ητανε με τον simba,δινουμε ραντεβου εξω απο την μπουτικ
μου λεει τι φοραει και ξαφνικα βλεπω ενα τυπά που θα μπορουσε καλλιστα
να ειναι γιος μου.
Και να ξερεις,εσυ εχασες που δεν βρεθηκαμε στο ματς.
Εν αντιθεσει με τον pilotos και τον simba,
που μπορεσαν να "γλυκανουν" την πικρα τους με ρεβανι
hand made by prist64
Πρεπει να ηταν πολυ ασχημη φαση,αν ειχες και τον πιτσιρικα ακομη χειροτερα.
Το να μην διευρυνεις τους "οριζοντες" σου ομως,εξ αιτιας μια ατυχης στιγμης
δεν νομιζω οτι ειναι σωστο.
Περισσοτερα θα χασεις παρα θα κερδισεις.
Εγω π.χ. γνωρισα και βγηκαμε για κρασι με τον Γρηγορη,
τελειως διαφορετικη φαση απο το φορουμ.
Αν ειχα ενδοιασμους μετα απ' αυτο δεν θα γνωριζα τον pilotos και τον simba,
κατι που με χαροποιησε πολυ.Κι ας μιλουσαμε στο τηλεφωνο,εχει αλλη αξια η προσωπικη σχεση,
αν μπορουμε να το πουμε ετσι.
Καλα, η φαση ητανε με τον simba,δινουμε ραντεβου εξω απο την μπουτικ
μου λεει τι φοραει και ξαφνικα βλεπω ενα τυπά που θα μπορουσε καλλιστα
να ειναι γιος μου.
Και να ξερεις,εσυ εχασες που δεν βρεθηκαμε στο ματς.
Εν αντιθεσει με τον pilotos και τον simba,
που μπορεσαν να "γλυκανουν" την πικρα τους με ρεβανι
hand made by prist64
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Κυρ 14 Αύγ 2016, 15:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Δημητρης17
Γεια σου ρε παπα ψυχαρα!
Καλα τα λεει Κατ, να τον ακους
Σιγουρα, το σκηνικο π λες ειναι απ τα ανηκουστα αλλα ειναι κριμα ατυχίες π συμβαινουν one in a million, να μας καθηλώνουν στην ανησυχια κ να καθοριζουν τοσο τη σταση μας..
Υ.Γ. παπα, ετσι κ με ξαναγραψεις simpa κ οχι simba, την επομενη φορα π ΘΑ βρεθούμε θα εχει ενέδρα
Τα χαιρετισματα μου!!
Καλα τα λεει Κατ, να τον ακους
Υ.Γ. παπα, ετσι κ με ξαναγραψεις simpa κ οχι simba, την επομενη φορα π ΘΑ βρεθούμε θα εχει ενέδρα
Τα χαιρετισματα μου!!
Γεια χαραντάν.
Στον Δημητρη πηγαινε αλλά με προλαβε ο simba.
ΥΓ Καλού κακού το διορθωσα το ποστ.
Στον Δημητρη πηγαινε αλλά με προλαβε ο simba.
ΥΓ Καλού κακού το διορθωσα το ποστ.
- kataramenos5
Δε καταλαβες.Στη δευτερη περιπτωση καποιος γνωστος μου ειπε για μενα σε γνωστο του.Τυχαια,το φερε η κουβεντα. Τις συμπτωσεις και τους γνωστους γνωστων φοβαμαι περισσοτερο.Και ναι κυριε Σιμπα, ειμαι παντα ο one in a million.Η αρωστια πχ που χτυπησε το πιτσιρικι μου ηταν ακριβως αυτο.One in a million.Ειπαμε το Καταραμενος μονο τυχαιο δεν ηταν.Δημητρης17 έγραψε:Το να βρεθουμε 5 ατομα σε μια καφετερια ή σε μια ταβερνα δεν βαζει σε κινδυνο την ατομικη σου ασφαλεια. Ολοι λες να ειμαστε ψυχοπαθεις;;;Οι εμμονες ειναι απ τις μεγαλυτερες καταρες, δεν θα αφησουμε δυο κακες εμπειριες -που στην τελικη μας δυναμωνουν- να φρεναρουν την κοινωνικη ζωη μας!!!!
Όταν κατέβεις Αθήνα πάντως, θα χαρώ να βρεθούμε για ένα καφέ. Μένω μακριά, μη φοβάσαι 
Πετρο, πες του οτι βρεθηκαμε για καφε καμμια δεκαρια, εν χαβουζα, και ολα πηγαν υπεροχα, χμ, εκτος απο την βροχη......pgetsos έγραψε:Όταν κατέβεις Αθήνα πάντως, θα χαρώ να βρεθούμε για ένα καφέ. Μένω μακριά, μη φοβάσαι
Πνευματικο παιδί του Μερφυ και συ δλδ!
Την επόμενη φορα πάντως μην ανησυχεις, εμεις αρνακια είμαστε
Υ.Γ.
Θα γυρισουμε τον τροχο, θα μαμησουμε κ τον ντροχο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Κυρ 14 Αύγ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημητρης17
Καταλαβα καλα. Εδω παντως "εμπλεξες" με καλα παιδια, που δεν μιλανε σε γνωστους, για γνωστους γνωστων τους.kataramenos5 έγραψε:Δε καταλαβες.Στη δευτερη περιπτωση καποιος γνωστος μου ειπε για μενα σε γνωστο του.Τυχαια,το φερε η κουβεντα. Τις συμπτωσεις και τους γνωστους γνωστων φοβαμαι περισσοτερο.Και ναι κυριε Σιμπα, ειμαι παντα ο one in a million.Η αρωστια πχ που χτυπησε το πιτσιρικι μου ηταν ακριβως αυτο.One in a million.Ειπαμε το Καταραμενος μονο τυχαιο δεν ηταν.Δημητρης17 έγραψε:Το να βρεθουμε 5 ατομα σε μια καφετερια ή σε μια ταβερνα δεν βαζει σε κινδυνο την ατομικη σου ασφαλεια. Ολοι λες να ειμαστε ψυχοπαθεις;;;Οι εμμονες ειναι απ τις μεγαλυτερες καταρες, δεν θα αφησουμε δυο κακες εμπειριες -που στην τελικη μας δυναμωνουν- να φρεναρουν την κοινωνικη ζωη μας!!!!