Είσαι κοινωνικός ρατσιστήςprist64 έγραψε:Θα παρουμε παικτη χωρις επιθετο,δηλαδη.................αγνωστου πατρος?ace79grpaok έγραψε:Ποιος λουις αντριανο π;τε καλά? 8 εκ έδωσε περσυ η μιλάν ,κανένα άγνωστο παιδάκι μέχρι 24 χρονων θα έρθει αν έρθει ,είπαμε πρέπει ν ;κουμπώνει,δηλαδή να μην απειλεί την θέση στην εντεκάδα του Αθανασιάδη,τι δεν καταλαβαίνετε και περιμένετε ονόματα και επίθετα?
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Chuck Norris έγραψε:Μονο ο Carrillo της Μονακό τραβάει το μάτι από αυτούς που βρήκα , έχει ίδιο μανατζερ με τον Βαρελα
τσακ λιγο υπομονη σε κανα μισαωρο θα τους εχει βρει ολους ο περαιας ανετα με τα τρελα ψαξιματακια του
ελπιζω να μην ψαχνει τζαμπα και να ειναι αξιοπιστος ο πετρος1988
οτι θα ψαξει ειναι δεδομενο
Λέω, από την φαντασία μου, κάποιος από Φλωρεντία 
ace79grpaok έγραψε:Είσαι κοινωνικός ρατσιστήςprist64 έγραψε:Θα παρουμε παικτη χωρις επιθετο,δηλαδη.................αγνωστου πατρος?ace79grpaok έγραψε:Ποιος λουις αντριανο π;τε καλά? 8 εκ έδωσε περσυ η μιλάν ,κανένα άγνωστο παιδάκι μέχρι 24 χρονων θα έρθει αν έρθει ,είπαμε πρέπει ν ;κουμπώνει,δηλαδή να μην απειλεί την θέση στην εντεκάδα του Αθανασιάδη,τι δεν καταλαβαίνετε και περιμένετε ονόματα και επίθετα?
τι μας νοιάζει αν δεν έχει μπαμπά?μόνο την θέση του Αθανασιάδη να μην θέλει και όλα καλά.
ρε εις ξεκολλα λιγο με τον κλαους
χρειαζεται και αυτος
ωρες ωρες ξεχνας ποιος ηταν ο βθαστης του μανωλα των 30 εκατομ. οσο ηταν στο γαυρο ... μονο ο κλαους
και εγω θελω φορ που να ξερει μπαλα αλλα θελω και τον κλαους
60 ματς εχουμε μπροστα μας θ δεις που θα παει ο τουιτι με μονη επιλογη μπροστα αξιολογη τον μπεργκ
- ace79grpaok
Εγώ νομίζω ότι η επιλογή φορ θα καπελωθεί πάλι απο την παρουσία Αθανασιάδη στην ομαδα ,τι δεν καταλαβαιννεις.Οεο το γκολ με τον μανωλα ,ας του δώσουμε 1403093303 τον χρόνο επειδή έβαλε κάποτε γκολ στον μανωλα,φρέσκα κουλούρια τσε.Εσυ δεν το βλέπεις ότι δεν πάνε για βασικό αλλα για συμπληρωματικό φορ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Κυρ 14 Αύγ 2016, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αφου το γραφεις τοσο σιγουρα γιατι δεν κανει μια αναζητηση τρανσφερμαρκτ να μας πασαρεις και 5 ονοματα που να πληρουν τις προυποθεσεις που εχεις ως σιγουρη πληροφοριαPetros1988 έγραψε:Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει ίδιο μάνατζερ και με άλλον παίκτη μας..Υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη δεν υπαρχει ε την ομάδα του.Μάλλον για θέμα δανεισμού μιλάνε...Όνομα δε μπόρεσα να μάθω αλλά είναι δύσκολη υπόθεση γιατί έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομάδα του!Kostas_Peraia4 έγραψε:Ξερεις κατι παραπανω ή απλα υποθετεις?Petros1988 έγραψε:Υπόμονή μέχρι άυριο θα ακούστεί το όνομα...!Είμαστε κοντά σε επιθετικό μεσα στη βδομαδα τελιώνει μαλλον!
- john4serres
Eric Maxim Choupo-Moting

ή ο 32χρονος Ailton (πρωην παικτης αποελ )
ή ο 32χρονος Ailton (πρωην παικτης αποελ )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Κυρ 14 Αύγ 2016, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ace79grpaok έγραψε:Εγώ νομίζω ότι η επιλογή φορ θα καπελωθεί πάλι απο την παρουσία Αθανασιάδη στην ομαδα ,τι δεν καταλαβαιννεις?
εξηγησε μου κατι αν ησουν εσυ που αποφασιζες τι θα εκανες...
θα τον πουλουσες με ατζεντη το μανιακ
θελω να καταλαβω τι περιμενεις να γινει με κλαους
παντα θετικα γραφωω να βγαλουμε μια ακρη με τα θελω μας
εγω θελω ας πουμε τον ντεβιτς και να μοιραζονται τα ματς αναλογα μεε τη φορμα
ακομα ακοαμ και το μπεργκ να ειχαμε το ιδιο θα ηθελα 30 με 35 ματς ο καθενας μαζι με τις αλλαγες απ τα περιπου 60
ντεζαβου με μακjohn4serres έγραψε:Eric Maxim Choupo-Moting![]()
Ο μακ δεν έπαιξε παντως , εγω λεω να τον παρουμε δανεικο
- ace79grpaok
che4 έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Εγώ νομίζω ότι η επιλογή φορ θα καπελωθεί πάλι απο την παρουσία Αθανασιάδη στην ομαδα ,τι δεν καταλαβαιννεις?
εξηγησε μου κατι αν ησουν εσυ που αποφασιζες τι θα εκανες...
θα τον πουλουσες με ατζεντη το μανιακ![]()
θελω να καταλαβω τι περιμενεις να γινει με κλαους
παντα θετικα γραφωω να βγαλουμε μια ακρη με τα θελω μας
εγω θελω ας πουμε τον ντεβιτς και να μοιραζονται τα ματς αναλογα μεε τη φορμα
ακομα ακοαμ και το μπεργκ να ειχαμε το ιδιο θα ηθελα 30 με 35 ματς ο καθενας μαζι με τις αλλαγες απ τα περιπου 60
Θα τον πουλούσα και θα έπαιρνα μια φορακλα που να βάζει και κανα γκολ με ατομική ενέργεια η να κάνει καμμι; ντρίπλα βρε αδερφέ,αν ήμουν ο μιχελς καιερχοταν πρόταση με 2 χάρτι; θα του έβαζα κορδέλα και θα τον πήγαινα ο ίδιος στο αεροδρομιο
- Kostas_Peraia4
Ο Περαιας τωρα κανει προθερμανση στα ξυδια για το βραδυ.Δυσκολα να ψαξειche4 έγραψε:Chuck Norris έγραψε:Μονο ο Carrillo της Μονακό τραβάει το μάτι από αυτούς που βρήκα , έχει ίδιο μανατζερ με τον Βαρελα
τσακ λιγο υπομονη σε κανα μισαωρο θα τους εχει βρει ολους ο περαιας ανετα με τα τρελα ψαξιματακια του
ελπιζω να μην ψαχνει τζαμπα και να ειναι αξιοπιστος ο πετρος1988
οτι θα ψαξει ειναι δεδομενο
- Petros1988
Che δε ξερω φιλε αν ηξερα ονομα θα το λεγα.Θελω και γω οπως και ολοι μας να μαθω ποιος ειναι.Η πληροφορια μου ειναι εγκυρη!
-
mbison
Εσεις θυμαστε ποτε να ειχαμε φορ με ντριπλα?
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Οκκαςmbison έγραψε:Εσεις θυμαστε ποτε να ειχαμε φορ με ντριπλα?