Ελπιζω να "μπριζωνεσαι" δυσκολοτερα
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ειχα μετρησει λαθος τις μερες, οποτε ειπα να σε ξεμπαναρω απο σημερα
Όπως και να έχει σ ευχαριστώ Πέτρο, να είσαι καλά...
Όσο για τα μπριζώματα ας το αφήσουμε καλύτερα, άκρη δεν βγαίνει έτσι κι αλλιώς όπως είχε γράψει πολύ εύστοχα κάποτε κι ο @sourmenetes στο "προβλήματα και λύσεις"...
No hard feelings πάντως κι ελπίζω να μην είμαι ακόμα...φακελωμένος...
Όσο για τα μπριζώματα ας το αφήσουμε καλύτερα, άκρη δεν βγαίνει έτσι κι αλλιώς όπως είχε γράψει πολύ εύστοχα κάποτε κι ο @sourmenetes στο "προβλήματα και λύσεις"...
No hard feelings πάντως κι ελπίζω να μην είμαι ακόμα...φακελωμένος...
- kataramenos5
Μαζί με τον @MANIAKOS σας θεωρώ μακράν τα πλέον ετοιμόλογα και πνευματώδη ζιζάνια του forum εδώ και μήνες, γι αυτό θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να τα πούμε χαλαρά κι από κοντά και με τους δυο σας...
Ευκαιρία τώρα που ο @MANIAKOS είναι κατά τα μέρη μας θαρρώ και θα χαιρόμουν πολύ...
- kataramenos5
Γρηγορη σορρυ κιολας αλλα γενικα ειμαι αλλεργικος σ αυτα.Την εχω πατησει και πλεον... φυσαω και το γιαουρτι.
πως την πατησες δηλαδη.καπως ετσι?kataramenos5 έγραψε:Γρηγορη σορρυ κιολας αλλα γενικα ειμαι αλλεργικος σ αυτα.Την εχω πατησει και πλεον... φυσαω και το γιαουρτι.

- Δημητρης17
Καλο θα ηταν καποια στιγμη να συναντιομασταν οσοι μπορουμε, στην Θεσσαλονικη φυσικα. Δεν ειναι ευκολο, ειδικα για εμας που εχουμε και ταξιδι, αλλα αν υπαρχει θεληση ολα γινονται. Πιστευω οτι θα ηταν ωραια φαση να γνωριστει και δια ζωσης ενα κομματι αυτης της παραξενης και ετεροκλητης -πλην των οπαδικων θεματων- παρεας!!!
Αρκει να μην γινει κανενας σκοτωμος...
Παντως γελιο θα βγει τοσο που θα βαλουμε και στις τσεπες!!! 
Στην μοναδικη συναντηση παντως που ετυχε να ειμαι ο κυριος ντινος τσακισε κατι φαγγρια κ ο κυριος ρομαν τσακιστηκε απο τον προεδρο του σ.φ ΠΑΟΚ Μηχανιωνας,πλακα πλακα φαντασου μια συναντηση αλλα να μην πουμε τα νικ μας απλα να πρεπει να μαντεψουμε!!!!1
Κλαμα.....
Κλαμα.....
- navigator11
mpouJr έγραψε:Στην μοναδικη συναντηση παντως που ετυχε να ειμαι ο κυριος ντινος τσακισε κατι φαγγρια κ ο κυριος ρομαν τσακιστηκε απο τον προεδρο του σ.φ ΠΑΟΚ Μηχανιωνας,πλακα πλακα φαντασου μια συναντηση αλλα να μην πουμε τα νικ μας απλα να πρεπει να μαντεψουμε!!!!1
Κλαμα.....
Μεσα
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...
Καλή Κυριακή και καλό υπόλοιπο τριημέρου της Παναγίας να έχουμε όλοι μας με καφεδάρες, ποτάρες, αραλίκι και "άδειασμα μυαλού-φόρτιση των μπαταριών" μας στις παραλίες για όσους τα καταφέρνουν ακόμα φυσικά...Υγεία πάνω απ όλα για όλους μας...Ελπίζω ο Απόστολος (καλή του ώρα όπου είναι τώρα) να έχει ήδη ανάψει το κεράκι για όλους μας στο forum στην Παναγιά της Τήνου, βοήθεια μας...
Από προχθές Παρασκευή ξεκίνησε η άδεια μου, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες αλλά δεν εμπεριέχει διακοπές φέτος, παρά μονάχα μερικά μπανάκια πήγαινε-έλα καθημερινές κάπου κοντά (π.χ. Φλογητά, Καλλικράτεια και Ποταμό Επανωμής), αφού το "επίδομα αδείας" έχει ήδη διευθετηθεί να καταναλωθεί στα διαρκείας ποδοσφαίρου, βόλει και handball και υπάρχει σκοπός να πάρω κι ένα στο μπάσκετ, έστω κι αν δεν πηγαίνω να βλέπω τις άλλες ομάδες πλην ποδοσφαίρου συνεχώς λόγω και άλλων κοινωνικών-ατομικών υποχρεώσεων στην διάρκεια της χρονιάς...
Θαρρώ όμως ότι για μια χρονιά ακόμα και με την βοήθεια του Θεού που με έχει ακόμα καλά, το χρέος μου στον Π.Α.Ο.Κ. το έχω ήδη πετύχει, τουλάχιστον κατά το ήμισυ...Μακάρι όσοι μπορούν να το κάνουν αυτό το "χρέος", μιας και πιστεύω ότι μόνο έτσι θα πάμε όλοι μαζί τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. πολύ ψηλά κάποια στιγμή!!!!
Καλή Κυριακή και καλό υπόλοιπο τριημέρου της Παναγίας να έχουμε όλοι μας με καφεδάρες, ποτάρες, αραλίκι και "άδειασμα μυαλού-φόρτιση των μπαταριών" μας στις παραλίες για όσους τα καταφέρνουν ακόμα φυσικά...Υγεία πάνω απ όλα για όλους μας...Ελπίζω ο Απόστολος (καλή του ώρα όπου είναι τώρα) να έχει ήδη ανάψει το κεράκι για όλους μας στο forum στην Παναγιά της Τήνου, βοήθεια μας...
Από προχθές Παρασκευή ξεκίνησε η άδεια μου, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες αλλά δεν εμπεριέχει διακοπές φέτος, παρά μονάχα μερικά μπανάκια πήγαινε-έλα καθημερινές κάπου κοντά (π.χ. Φλογητά, Καλλικράτεια και Ποταμό Επανωμής), αφού το "επίδομα αδείας" έχει ήδη διευθετηθεί να καταναλωθεί στα διαρκείας ποδοσφαίρου, βόλει και handball και υπάρχει σκοπός να πάρω κι ένα στο μπάσκετ, έστω κι αν δεν πηγαίνω να βλέπω τις άλλες ομάδες πλην ποδοσφαίρου συνεχώς λόγω και άλλων κοινωνικών-ατομικών υποχρεώσεων στην διάρκεια της χρονιάς...
Θαρρώ όμως ότι για μια χρονιά ακόμα και με την βοήθεια του Θεού που με έχει ακόμα καλά, το χρέος μου στον Π.Α.Ο.Κ. το έχω ήδη πετύχει, τουλάχιστον κατά το ήμισυ...Μακάρι όσοι μπορούν να το κάνουν αυτό το "χρέος", μιας και πιστεύω ότι μόνο έτσι θα πάμε όλοι μαζί τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. πολύ ψηλά κάποια στιγμή!!!!
- kataramenos5
Ειχε στραβωσει πολυ ασχημα η φαση με ατομο που γνωρισα σε αλλο φορουμ.Το οτι συμπαθεις καποιον που γραφει 5 μκιουλες δε σημαινει οτι ξερεις και το χαρακτηρα του.Κι εδω μεσα μπορει να παραξηγηθεις με τον αλλο για χιλιους λογους.ΠΧ μια χαρα ειμασταν με τον ντεσπε επι χουμπ μετα.....Το αναποδο εγινε με τον παπα πρωτα σφαχτηκαμε στου αγγελου και μετα τα βρηκαμε.Ο αλλος μπορει να στη φυλαει για ψηλου πηδημα.Ετσι εγινε κι εκει,αναγκαστηκα ν αλλαξω φορουμ (ο τυπος εγινε αδμιν)barlow4 έγραψε:πως την πατησες δηλαδη.καπως ετσι?kataramenos5 έγραψε:Γρηγορη σορρυ κιολας αλλα γενικα ειμαι αλλεργικος σ αυτα.Την εχω πατησει και πλεον... φυσαω και το γιαουρτι.
Τη δευτερη φορα, καποιος γνωστος ειπε κατι σε καποιον αλλο κι επεσα σε ασχημη φαση(με περιμεναν) κρατωντας τον 4χρονο τοτε πιτσιρικα απο το χερι.Αλλαξα γειτονια,σχολεια κλπ.Μπορει να ναι λιγες οι πιθανοτητες αλλα αν ειναι να γινει η στραβη σιγουρα θα τυχει στον ...καταραμενο
Ειναι πολλα παιδια που θελω να γνωρισω απο εδω αλλα το θεμα της ασφαλεια της οικογενειας με φρεναρει.
Εχω παει στην 7 εχω κατσει 5 λεπτα πισω απο γνωστο μελος του φορουμ αλλα δε τολμησα να μιλησω.Φοβηθηκα μην πει κανενα "Που σε ρε καταραμενε" δυνατα.Λεω θα του μιλησω οταν αρχισει να φευγει ο κοσμος ,αλλα την εκανε βιαστικα πριν το τελος για να προλαβει τα αλλα ευρωπαικα παιχνιδια.
ΥΓ Προσεχετε τι ποσταρετε .οχι προσωπικες πληροφοριες και για σας και τους αλλους.Για καποιον ..κοντορεβυθουλη που ψαχνει ,τα ...ψυχουλακια που αφηνετε στο www ειναι ευκολο να τον οδηγησουν στο σπιτι σας.Εχω παρει 2-3 τηλεφωνο να σβησουν ποστ.