Εχεις δει ποσο περνουν μερικοι στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη που δεν ειναι ουτε το δεξι τετοιο του λουκας?Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;; Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο, να μην ξερω τι μου γινεται...![]()
![]()
Λεμε τωρα. Εγω ετσι εκτιμω την αξια του παντως. Μακαρι βεβαια να πουληθει 30 αν γινεται και να μπουν στα ταμεια μας 10 στρογγυλα, να παρουμε εκεινο το φορ απο την Χαλ, που τον δινει με 8 χαρτια το τρανσφερ!!!
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Στην ολη φαση με τον Λουκας προτιμω να κανει μια καλη αρχη κ να αναγκασει μια ομαδα να σκασει την ρητρα του ετσι ωστε να τελειωνουμε μια κ καλη απο την αλλη ειναι σαν να παιζεις κορωνα γραμματα αλλα δεν μαμεις...
Σεντερ φορ που θα μπορει να κανει τα παντα(γιατι δεν θελουμε οτι κ οτι) υπαρχουν λιγα κ ακομα πιο λιγα ειναι αυτα που μπορεις να δελεασεις να ερθουν στην Ελλαδα,φημες λενε οτι χτυπαμε μεγαλο ονομα απο ιταλια εμεις θελουμε να τον παρουμε απο τωρα αυτοι δεν τον δινουν στην τιμη που θελουμε εμεις αστα να πανε μεγαλο μπλεξιμο (φημη απο αρδ οπου να ναι θα σκασει κ στα ιντερνετ).
Στα υπολοιπα θεματα Κατσε-Σκονδρας βλεπω να φευγουν οσο οσο κανα 3-4 δανεικοι ωστε να καταληξουμε στο ροστερ που θελουμε.
Τον Λουκας δηλαδη αν τους δωσουμε 5 μυρια κ το 30% μεταπωληση τον φερνουμε πισω?
Σεντερ φορ που θα μπορει να κανει τα παντα(γιατι δεν θελουμε οτι κ οτι) υπαρχουν λιγα κ ακομα πιο λιγα ειναι αυτα που μπορεις να δελεασεις να ερθουν στην Ελλαδα,φημες λενε οτι χτυπαμε μεγαλο ονομα απο ιταλια εμεις θελουμε να τον παρουμε απο τωρα αυτοι δεν τον δινουν στην τιμη που θελουμε εμεις αστα να πανε μεγαλο μπλεξιμο (φημη απο αρδ οπου να ναι θα σκασει κ στα ιντερνετ).
Στα υπολοιπα θεματα Κατσε-Σκονδρας βλεπω να φευγουν οσο οσο κανα 3-4 δανεικοι ωστε να καταληξουμε στο ροστερ που θελουμε.
Τον Λουκας δηλαδη αν τους δωσουμε 5 μυρια κ το 30% μεταπωληση τον φερνουμε πισω?
- ilovegame27
Δημητρης17 έγραψε:Ξερω κι εγω ρε Εττιέν... Εγω τον λογαριασμο τον βγαζω απ οτι ειδα οσο επαιζε στον ΠΑΟΚ. Και τον ειχαμε πρωτο βιολι, δεν μπορεις να πεις οτι ειχε ρολο κομπαρσου!!! Τεσπα, νομιζω οτι ο ανθρωπος ειναι απατη, αλλα μακαρι να τον παρει καποιος με 20, να βαλουμε 6 στο ταμειο!!!Ettien έγραψε:Δεν ξέρω αν κάνει 20 μύρια αλλά παίκτης που έκανε παπάδες δυο χρόνια στην Πριμέρα, ε δεν μπορείς να τον κοστολογείς μόνο με 2,5 μύρια...Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;;
Και απάτη να είναι εσένα σε ενδιαφέρει να πουληθεί ψηλά!
Δηλαδή ο Χοσε Μάρι στην Μίλαν με 40 εκ και πολλά άλλα παλτά δεν ήταν απάτη!Τα λεφτά τα έφεραν όμως
-
mbison
Μάλλον θα πανε να πάρουνε φορ στυλ Αναστασακο, Μπακαγιοκο, να μπαίνει αλλαγή και να σκοράρει σε αναμπουμπουλες. Το λέω γιατί ο Ίδιος δείχνει να αφουγκραζεται τα κόλπα του Σαντος. Προσέχει το 0 στην άμυνα και ο,τι μπορέσουμε μπροστά. Βέβαια λάθος του που δεν έβαλε Περειρα στο 1-1 με Αγίαξ. Γι αυτό κ ο προβληματισμος μου για το τι στυλ μπορεί είναι ο νέος φορ. Αφού δεν παίζει 4-4-2. Μαλλον θα τον ρίχνει αλλαγή στο 70.
Εχεις δίκιο, αλλά τον ρόλο του αναμπουμπούλα που λές θα τον παίζει η αλεπού που λέγεται Φακούντο.
Ενημερωτικα κ μονο το γκολ της hull χρεωθηκε στον Diomande....αλλα κ παλι οι πιθανοτητες να παρεις τον Hernandez ειναι μικρες.ilovegame27 έγραψε:Πάντως ο Abel Hernandez της Hull σκόραρε εναντίον της Λέστερ με φοβερό ψαλιδάκι!
Μάλλον αν είχαμε 15% πιθανότητες να τον διεκδικήσουμε έστω και δανεικό τώρα το πολύ 5% !
- sourmenetes
- Moderator
Ποσοι;;CCCP έγραψε:Εχεις δει ποσο περνουν μερικοι στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη που δεν ειναι ουτε το δεξι τετοιο του λουκας?Δημητρης17 έγραψε:Ρε παιδια, εδω και τρεις μηνες που ειμαι μελος του φορουμ, λεω σε τακτα χρονικα διαστηματα, οτι για να πουληθει 15 - 20 εκατομμυρια ο Λουκας, αυτος που θα δωσει τα λεφτα θα πρεπει να ειναι εθισμενος στο lsd και να μιλαει με φανταστικους του φιλους που μενουν στον ουρανο!!! Δηλ πιστευει καποιος οτι ειναι ποδοσφαιριστης για πανω απο 2 με 2,5 εκατομμυρια το συμβολαιο του και πανω απο 350 με 400 χιλιαρικα μισθο;;;; Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο, να μην ξερω τι μου γινεται...![]()
![]()
Λεμε τωρα. Εγω ετσι εκτιμω την αξια του παντως. Μακαρι βεβαια να πουληθει 30 αν γινεται και να μπουν στα ταμεια μας 10 στρογγυλα, να παρουμε εκεινο το φορ απο την Χαλ, που τον δινει με 8 χαρτια το τρανσφερ!!!
φέραμε λούκας, φέραμε στοχ, φέραμε νάτχο, φέραμε νομπόα, φέραμε τζαλμά
έναν τέτοιου επιπέδου θέλουμε για μπροστά
τόσο δύσκολο είναι?
υγ. μάνιακ, ο λούκας και ο τζαλμά, θεωρούνται "μιραλλοειδή"?
έναν τέτοιου επιπέδου θέλουμε για μπροστά
τόσο δύσκολο είναι?
υγ. μάνιακ, ο λούκας και ο τζαλμά, θεωρούνται "μιραλλοειδή"?
Αυτος ο Τιαμ προσωπικα μου αρεσει αρκετα.
Γρηγορος, δυνατος, ψηλος εχει και καλουτσικη τριπλα για σεντερ φορ.
Πιστευω οτι μπορει να κανει την διαφορα στην Ελλαδα. Νομιζω οτι εχει καλυτερα στοιχεια απο τον Μπεργκ πχ.
Αν μπορουν να φερουν και καλυτερο μακαρι βεβαια
Γρηγορος, δυνατος, ψηλος εχει και καλουτσικη τριπλα για σεντερ φορ.
Πιστευω οτι μπορει να κανει την διαφορα στην Ελλαδα. Νομιζω οτι εχει καλυτερα στοιχεια απο τον Μπεργκ πχ.
Αν μπορουν να φερουν και καλυτερο μακαρι βεβαια
είναι και χασογκόληδες ε? ό,τι πρέπειMANIAKOS έγραψε:Ναι κ καμπελοειδη
ε ας τον παρουμε δανεικο.δεν ξερει ο αρδ κατι παραπανω;mpouJr έγραψε:φημες λενε οτι χτυπαμε μεγαλο ονομα απο ιταλια εμεις θελουμε να τον παρουμε απο τωρα αυτοι δεν τον δινουν στην τιμη που θελουμε εμεις αστα να πανε μεγαλο μπλεξιμο (φημη απο αρδ οπου να ναι θα σκασει κ στα ιντερνετ).
Μεγάλο όνομα, χμμμμ. Αυτός από την Φιορεντίνα δεν μου φαίνεται τόσο μεγάλο όνομα.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Βλέπω την συζήτηση και τολμώ να πω πως ο ΜΑΚ ήταν ο μόνος παίκτης μας στυλ Μιραλλάς. Ο Ροντρίγκες για μένα μπορεί να γίνει φέτος καλλίτερος του Καμπελ διότι είναι πιο εκρηχτικός θέλει βελτίωση όμως στην τεχνική και στα τελειώματα . Τώρα για τον σέντερ φορ για μένα πρέπει να πάρουμε έναν ψηλό στυλ Νέσιντ η ακόμα καλλίτερα Τασου Παπάζογλου
θα χρειασεί πιό πολύ για τις ελληνικές άμυνες σαν αλλαγή Κλαους. Εξάλλου γρήγοροι διεμβολιστες είναι και οι Γκαρυ Τζαλμά Ζαιρο.