Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

Γιατί??? Νηστίσιμο είναι το Dimple...μια χαρά κι απόψε... 8-)

Ο πιλότος που μάλλον ξέρει να με "διαβάζει" άλλωστε το είπε ότι απόψε έχει ξενύχτι... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

να κανω μια αδιακριτη ερωτηση?
εισαι παντρεμενος?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!

Κάποιος καλός άνθρωπος με ξεμπανάρισε περίπου 15 ώρες πριν το κανονικό που ήταν αύριο στις 13:11, οπότε τον ευχαριστώ, όποιος κι αν είναι...

Βλέπετε κάθε μέρα έκανα μια απόπειρα να συνδεθώ (έτσι και σήμερα, μάλιστα 3-4 φορές απ την στιγμή που διάβασα το post του @Pgetsos το μεσημεράκι ότι λήγει σήμερα η τιμωρία μου) αλλά..."τζίφος"!!!!

Την ημερομηνία και την ώρα που μπορούσα να επανέλθω την έμαθα απ έξω κι ανακατωτά...Ο Πέτρος απλά έκανε λάθος στην μεσημεριανή του ανακοίνωση αλλά no problem, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε και λάθη...

Πάρτι "αποφυλάκισης" δεν θα κάνω, έχω να σας πω όμως ότι σας διάβαζα όλους ανεξαιρέτως, ανελλιπώς και καθημερινά εδώ και 14 μέρες και 9 ώρες περίπου, μου λείψατε και χαίρομαι που ξαναείμαι ανάμεσα σας, γράφοντας πλέον τις απόψεις μου...

Έχω αρκετά να γράψω μιας και συνέβησαν πολλά τις τελευταίες 14 μέρες, πρέπει όμως πρώτα να βάλω ένα ουισκάκι για να ξεπεράσω το απρόσμενο (ευχάριστο) σοκ της αποψινής μου σύνδεσης με το forum και να στανιάρω...

Αρχικά όμως θέλω να ευχαριστήσω όσους απ το μεσημεράκι ήδη καλωσόρισαν εδώ στο καφενείο την επιστροφή μου περιμένοντας να γράψω, άσχετα αν αυτό δεν ήταν δυνατόν...Να είστε καλά παιδιά καλώς σας ξαναβρίσκω...

Σε λίγο λοιπόν επανέρχομαι και σε άλλα topics... :pano: :nairepaok:

Υ.Γ. Άλλο batman κι άλλο Goran... :opaokara:
Εικόνα

:lol: :lol:
Καλως ηρθες ρε τρελε.Μπορει να ακουγεται παραξενο αλλα μου λειψες ρε μπαγασα.
Παντως κανονισε να σαι φρονιμος ειδικα πριν τα ματς γιατι οπως ειδες πηγε γκαντεμια. :(

Υγ Την ειπες παλι στους μπλε απ το πρωτο ποστ ? :o :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 13 Αύγ 2016, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

goran 64 έγραψε:Thank's Dimg4, να είσαι καλά... ;)

Υ.Γ. Πιλότε, δεν πρόκειται να δεις κανένα μίσος από μέρους μου, ούτε καν μισαλλοδοξίες, να είσαι σίγουρος γι αυτό αδερφέ...Έχω δηλώσει ότι εχθρούς Π.Α.Ο.Κ.τσήδες δεν είχα ποτέ (από μέρους μου φυσικά), ούτε θα ξεκινήσω τώρα στα 52 μου φίλε...Δεν τόχω γενικά με τις έχθρες, όπως και με τον ατομισμό...Όσους δεν μου κάνουν απλά τους παραμερίζω, αν χρειαστεί τους διαγράφω κιόλας απ τον δικό μου προσωπικό χάρτη, δίχως καμία εχθρική διάθεση όμως... 8-)

Υ.Γ. 2...Πράγματι παρακαλούσα μέχρι το 87' να προκριθούμε με τον Άγιαξ για να ζητάω να με μπανάρουν πριν από κάθε ματς για γούρι, όπως ακριβώς έγραψες κάποια στιγμή, να το ξέρεις ότι έπεσες μέσα στην πρόβλεψη σου... ;)
Μπαναριζομουνα και γω Goran aν εμπαινε η κωλομπαλα...
Δε μαε το κανε το χατηρι...
Δεν πειραζει..καλως ηλθες..:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

barlow4 έγραψε:να κανω μια αδιακριτη ερωτηση?
εισαι παντρεμενος?
Κένεθ, αν ρωτάς εμένα αδερφέ, όχι, δεν είμαι...πλέον...Εδώ και 15 χρόνια... :|

Χαίρομαι που διαβάζω πολλά posts σου πλέον και σε πολλά συμφωνούμε, να το ξέρεις... 8-)

Κατ και Σούρμε, καλώς σας βρίσκω ξανά...

Καταραμένε, ζιζάνια σπέρνεις δηλαδή βραδιάτικα??? :? Δεν σε έχω για τέτοιον... :shock:

Μόνο :pano: :nairepaok: ...

Υ.Γ. Γ@μώ την π@@τάνα την γκαντεμιά μου μέσα με τον Άγιαξ...Που θα πάει??? Θα σπάσει κάποτε!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οχι ρε χαβα κανουμε.Μη μπριζωνεσαι :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναι εσενα ρωτησα και σορυ για την προσωπικη ερωτηση.δεν ειναι και του χαρακτηρα μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Οχι ρε χαβα κανουμε.Μη μπριζωνεσαι :lol:

Μπα δεν χρειάζεται να μπριζωθώ...Έχω τεράστιες μπαταρίες ηλίου- (η)λιθίου... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

barlow4 έγραψε:ναι εσενα ρωτησα και σορυ για την προσωπικη ερωτηση.δεν ειναι και του χαρακτηρα μου.
Κένεθ, αν επιτρέπεται και σ εμένα, προς τι η ερώτηση και τι σόι αποτέλεσμα είχε η απάντηση μου?

Αν θέλεις απαντάς φυσικά... 8-)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ηταν λαθος μου η ερωτηση και ζητω συγνωμη.
γενικα ειναι λαθος οι ερωτησεις προσωπικου χαρακτηρα σε δημοσια φορα.οχι μονο για τους κινδυνους που εγκυμονει η δημοσιοποιηση τους αλλα κυριως γιατι οτιδηποτε μαζικο αποκτα προσωπικο χαρακτηρα χανει τη δυναμη του.
πραγματικα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα η απαντηση σου.αυθορμητη και ανοητη ηταν η ερωτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 13 Αύγ 2016, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Καλως ηρθες ρε Γρηγορη :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Καλησπερα σε ολους, Γκοραν καλως σε βρισκουμε παλι, αισθητη η απουσια σου... :pano:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

goran 64 έγραψε: Κένεθ, αν ρωτάς εμένα αδερφέ, όχι, δεν είμαι...πλέον...Εδώ και 15 χρόνια... :|
Σωθηκες αδερφε μου!!! Βαλε το ουισκακι σου, αναψε κι ενα μαλμποράκι, αν καπνιζεις, πετα και κανα καλο κομματι στο πικαπ η στο cd κι απο δω παν κι οι αλλοι!!! :D :D :D Σαββατο βραδυ και καθομαστε και την Δευτερα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

barlow4 έγραψε:ηταν λαθος μου η ερωτηση και ζητω συγνωμη.
γενικα ειναι λαθος οι ερωτησεις προσωπικου χαρακτηρα σε δημοσια φορα.οχι μονο για τους κινδυνους που εγκυμονει η δημοσιοποιηση τους αλλα κυριως γιατι οτιδηποτε μαζικο αποκτα προσωπικο χαρακτηρα χανει τη δυναμη του.
πραγματικα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα η απαντηση σου.αυθορμητη και ανοητη ηταν η ερωτηση.

... ΟΚ λοιπόν, ας είναι έτσι...

Υ.Γ. Πονοφονιά και Δημητρό καλώς σας βρίσκω ξανά...14 μερούλες και κάτι ωρίτσες πείτε ότι ήμουνα διακοπές κάπου...στο Κασμίρ (αλήθεια ρε τρελέ Δημητρό πήγες?...σε "ζηλεύω" ρε φίλε...) χωρίς δίκτυο ίντερνετ... :D
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

goran 64 έγραψε:
barlow4 έγραψε:ηταν λαθος μου η ερωτηση και ζητω συγνωμη.

... ΟΚ λοιπόν, ας είναι έτσι...

Υ.Γ. Πονοφονιά και Δημητρό καλώς σας βρίσκω ξανά...14 μερούλες και κάτι ωρίτσες πείτε ότι ήμουνα διακοπές κάπου...στο Κασμίρ (αλήθεια ρε τρελέ Δημητρό πήγες?...σε "ζηλεύω" ρε φίλε...) χωρίς δίκτυο ίντερνετ... :D
Ναι ρε Γρηγορη και μακαρι να σου πω απο κοντα καποια στιγμη, πινοντας κανενα ξυδι, το τι ειδανε τα ματακια μου... :shock: Φροντισε να μη ξαναλειψεις ρε μπαγάσα απ την παρεα, στεναχωρηθηκαμε καποιοι!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”