Ο ΠΑΟΚ στο Χρηματιστήριο;
- vangelis183
- Mantzarioti
-
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ , Η ΠΑΡΟΜΟΙΑ , Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ Τ Ο Υ Μ Π Α . ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΗΝΙΚΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ..
Υ.Γ. Σ Α Ν Τ Η Ν Τ Ο Υ Μ Π Α , Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ! ! !
Υ.Γ. Σ Α Ν Τ Η Ν Τ Ο Υ Μ Π Α , Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ! ! !
- trelogiatros
Λέτε τελικά ο γραφικός ο Νικόλας να έχει δίκιο? Διόλου απίθανο σ αυτό το μπουρδέλο που ζούμε όλα παίζουνε.Yiankos έγραψε:Που ναι οι μετοχές Κωστάκη μου?
Να σου πω που ναι εγώ?
Τις έχει ο πρόεδρος Κωστάκη μου .. στα συρτάρια της Ιντρακόμ! Ο μεγαλομέτοχος!
Για τις μετοχές η αρχή που έχει γίνει ειναι ενθαρρυντική και πιστεύω ότι σιγά-σιγά η παρούσα διοίκηση θα αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών.
Η δικιά μου απορία είναι για το θέμα του γηπέδου. Τι τους έπιασε και συζητάνε για νέο γήπεδο? Δεν είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι αν δεν κάνει πρώτα η ΑΕΚ γήπεδο εμείς δεν πάμε πουθενά; Παιδιά, σε 2 χρόνια τελειώνει το γήπεδο του βάζελου και θα αρχίσει να συζητιέται αυτό της ΑΕΚ, και λογικά θα πάρει μία 4ετία και αυτό για να ολοκληρωθεί. Την Νέα Τούμπα θα την δούμε προς 2016 το νωρίτερο...