33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Ναι και χτες ηταν ο τελικος του διαγαλαξιακου με τον Φακουντο.
Για την ποδοσφαιρική παιδεία που έχουμε σαν λαός δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από τα αγαπημένα μας συνθήματα είναι κάτι "αμπαλαέα" και "αμπαλουτσακέ". Τετάρτη 3/8 άμπαλος για κρέμασμα, Τετάρτη 11/8 ξάδελφος του μέσσι. Περίπτωση να κρίνουμε αντικειμενικά με βάση τις δυνατότητες του και τις αδυναμίες του καμία. Τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
Ο Ίβιτς θέλει να παίξει ένα 4-3-3 πιθανότατα χωρίς δεκάρι αφού δείχνει μια αδυναμία στον σάκχοφ ο οποίος είναι ΟΚΤΑΡΙ. Ούτε αμυντικός χαφ ούτε δεκάρι. Αυτό σημαίνει ότι όταν κλέβουμε τη μπάλα είτε την διώχνουμε πρέπει το φορ να έχει τον σωματότυπο και την στοιχειώδη τεχνική να καλύψει την μπάλα και να δώσει χρόνο σε κάποιο από τους χαφ ή τα εξτρέμ να ρθει για στήριγμα ώστε να ανέβει η ομάδα. Ε αυτό το απλό πράγμα δεν μπορεί να το κάνει ο Κλάους και σε καμία περίπτωση ο Φανούρης. Στα δύο ματς με τον Άγιαξ έκανε ελάχιστα καλά κοντρόλ υπό πίεση, χάνοντας την μπάλα και βάζοντας ξανά την ομάδα σε θέση άμυνας.
Ναι τρέχει και σκυλιάζει για την ομάδα, ναι είναι αρκετά καλός στο One touch μέσα στην περιοχή αλλά ανάλογα με τις ανάγκες του συστήματος υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται.
Κλάους αγόρι μου πάλεψε να δείξεις ότι αξίζεις τη θέση του βασικού. Γιατί τόσα χρόνια που την είχες καπαρωμένη έμεινες πιο στάσιμος και από της Λαρίσης το ποτάμι.
Ο Ίβιτς θέλει να παίξει ένα 4-3-3 πιθανότατα χωρίς δεκάρι αφού δείχνει μια αδυναμία στον σάκχοφ ο οποίος είναι ΟΚΤΑΡΙ. Ούτε αμυντικός χαφ ούτε δεκάρι. Αυτό σημαίνει ότι όταν κλέβουμε τη μπάλα είτε την διώχνουμε πρέπει το φορ να έχει τον σωματότυπο και την στοιχειώδη τεχνική να καλύψει την μπάλα και να δώσει χρόνο σε κάποιο από τους χαφ ή τα εξτρέμ να ρθει για στήριγμα ώστε να ανέβει η ομάδα. Ε αυτό το απλό πράγμα δεν μπορεί να το κάνει ο Κλάους και σε καμία περίπτωση ο Φανούρης. Στα δύο ματς με τον Άγιαξ έκανε ελάχιστα καλά κοντρόλ υπό πίεση, χάνοντας την μπάλα και βάζοντας ξανά την ομάδα σε θέση άμυνας.
Ναι τρέχει και σκυλιάζει για την ομάδα, ναι είναι αρκετά καλός στο One touch μέσα στην περιοχή αλλά ανάλογα με τις ανάγκες του συστήματος υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται.
Κλάους αγόρι μου πάλεψε να δείξεις ότι αξίζεις τη θέση του βασικού. Γιατί τόσα χρόνια που την είχες καπαρωμένη έμεινες πιο στάσιμος και από της Λαρίσης το ποτάμι.
Εγώ για τον Φακούντο δεν έγραψα κάτι (ίσα ίσα μάλιστα) οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Τέλος πάντων, εγώ την άποψη μου για τον Κλάους την έχω πει. Τον ευχαριστούμε αλλά με αυτόν βασικό πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Και πιστεύω ήρθε η ώρα να φύγει. Ποιο κορόιδο θα τον πάρει βέβαια δεν ξέρω ( καμία πρόταση τόσα χρόνια άλλωστε). Επίσης είμαι σίγουρος πως όσο είναι στην ομάδα είτε δεν θα πάρουμε άλλο φορ, είτε θα πάρουμε αναπληρωματικό γιατί σιγά μη δεχτεί κάτσει πάγκο ο αρχηγός.
Δεν έγραψα με σκοπό να απαντήσω σε κάποιον. Αλλά βλέποντας πως επιμένετε μερικοί να απαξιώνετε περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μένω έκπληκτος. Ναι όλοι στεναχωρεθήκαμε την προηγούμενη βδομάδα, ναι ίσως δεν κάνε για βασικός για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε αλλά ας σταματήσουμε αυτή τη μίρλα και ας στηρίξουμε τους παίκτες της ομάδας όσο φοράνε τη φανέλα. Υπάρχουν αρμόδιοι να κρίνουν αν κάνει ή αν δεν κάνει που πληρώνονται καλά για αυτό.Yupis έγραψε:Εγώ για τον Φακούντο δεν έγραψα κάτι (ίσα ίσα μάλιστα) οπότε άκυρο το σχόλιο σου. Τέλος πάντων, εγώ την άποψη μου για τον Κλάους την έχω πει. Τον ευχαριστούμε αλλά με αυτόν βασικό πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε. Και πιστεύω ήρθε η ώρα να φύγει. Ποιο κορόιδο θα τον πάρει βέβαια δεν ξέρω ( καμία πρόταση τόσα χρόνια άλλωστε). Επίσης είμαι σίγουρος πως όσο είναι στην ομάδα είτε δεν θα πάρουμε άλλο φορ, είτε θα πάρουμε αναπληρωματικό γιατί σιγά μη δεχτεί κάτσει πάγκο ο αρχηγός.
Τώρα σχετικά με τις προτάσεις που ποτέ δεν έγιναν τόσα χρόνια για τον Κλάους αναρωτιέμαι πως το ξέρεις. Μήπως περιμένεις να βγαίνει κάποιος και να λέει σήμερα απορρίψαμε πρόταση 1$ για τον τάδε ή τον δίνα? Μέχρι και ο μακ που όλοι περίμεναν ότι θα φύγει μέχρι τελευταία μέρα δεν ξέραμε ποιες προτάσεις αποδεχτήκαμε και με πόσα χρήματα. Αμάν με τις υπερβολλές
Άκυρο το δικό σου σχόλιο γιατί είναι ισοπεδωτικό και άδικο ναι φορ θέλουμε αλλά σε αρεσει δεν σε αρεσει ο Κλάους δεν είναι άχρηστος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να λέμε "θέλουμε" είναι λόγο "ντεμέκ" (συγνώμη κιόλας).
Υπάρχει το θέλω = δεν με χαλάει, καλά θα ήτανε κλπ κλπ
Υπάρχει και το θέλω = χρειάζομαι/έχω ανάγκη.
Ε εμείς , για να λέμε την αλήθεια , μάλλον προς το 2ο είμαστε.
Υπάρχει το θέλω = δεν με χαλάει, καλά θα ήτανε κλπ κλπ
Υπάρχει και το θέλω = χρειάζομαι/έχω ανάγκη.
Ε εμείς , για να λέμε την αλήθεια , μάλλον προς το 2ο είμαστε.
Εσείς και εμείς? Υπάρχει και το είναι άχρηστος ο Μαντζιος είναι παιχταράς μπροστά του και το είναι χρήσιμος αλλά θέλουμε φορ είναι απαραίτητη η προσθήκη φορ. ....και αυτά τα εμείς και εσείς είναι γελοία και διχαστικα
Δεν σε καταλαβαίνω, το χάνεις τα 2 μέτρα το βάζεις από τα 33
Δουλειά , ανταγωνισμό και λίγο πάγκο χρειάζεσαι, ελπίζω να έρθει φορ που θα σε κάνει να ιδρώσεις για την ενδεκάδα
Υ.Γ. Ωραίο κλέψιμο, σωστή αντίληψη, άψογη εκτέλεση Μπράβο

Δουλειά , ανταγωνισμό και λίγο πάγκο χρειάζεσαι, ελπίζω να έρθει φορ που θα σε κάνει να ιδρώσεις για την ενδεκάδα
Υ.Γ. Ωραίο κλέψιμο, σωστή αντίληψη, άψογη εκτέλεση Μπράβο

Μου δείχνεις κ εμένα που είπα εγώ τη λέξη ΕΣΕΙΣ ?????????????????eorptol έγραψε:Εσείς και εμείς? Υπάρχει και το είναι άχρηστος ο Μαντζιος είναι παιχταράς μπροστά του και το είναι χρήσιμος αλλά θέλουμε φορ είναι απαραίτητη η προσθήκη φορ. ....και αυτά τα εμείς και εσείς είναι γελοία και διχαστικα
Αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιο μου , μόνο 1ο πληθυντικό χρησιμοποίησα.
Καλό είναι να διαβάζουμε πρώτα κ μετά να σχολιάζουμε.
Οταν λεει "εμεις" ρε Εορ, εννοει την ομαδα. Δεν το παει, εσεις που πατε τον Κλαους και εμεις που δεν τον παμε.eorptol έγραψε:Εσείς και εμείς? Υπάρχει και το είναι άχρηστος ο Μαντζιος είναι παιχταράς μπροστά του και το είναι χρήσιμος αλλά θέλουμε φορ είναι απαραίτητη η προσθήκη φορ. ....και αυτά τα εμείς και εσείς είναι γελοία και διχαστικα
O περσσοτερος κοσμος τον παει τον Κλαους, η συντριπτικη πλειοψηφια θα ελεγα.
Αυτο πρεπει να το θυμαται ο Κλαους. Ο κοσμος μπορει να γινεται υπερβολικος απεναντι του αλλα πιστευω οτι απο την μια το κανει γιατι περιμενει πραγματα απο αυτον και ξερει οτι μπορει να δωσει περισσοτερα απο οσα δινει και απο την αλλη ισως νιωθει οτι παρα την αγαπη και την στηριξη που εδειξε ο συλλογος και ο κοσμος στον ιδιο, ο Κλαους φαινεται οτι επαναπαυτηκε και δεν δουλεψε οσο επρεπε.
Αυτο πρεπει να το θυμαται ο Κλαους. Ο κοσμος μπορει να γινεται υπερβολικος απεναντι του αλλα πιστευω οτι απο την μια το κανει γιατι περιμενει πραγματα απο αυτον και ξερει οτι μπορει να δωσει περισσοτερα απο οσα δινει και απο την αλλη ισως νιωθει οτι παρα την αγαπη και την στηριξη που εδειξε ο συλλογος και ο κοσμος στον ιδιο, ο Κλαους φαινεται οτι επαναπαυτηκε και δεν δουλεψε οσο επρεπε.
Αφηστε το γαμηδι το τοπικ του να ηρεμησει λιγο. Νεο σαλπι ψαχνετε και σε μια χρονια που προμηνυεται σουπερ, βαλθηκατε να τα κανετε μπουρδελο.
Φτανει, τα ειπατε ξεχαρμανιασατε οποτε τωρα ωρα για στηριξη και θετικη γαμωενεργεια.
Φτανει, τα ειπατε ξεχαρμανιασατε οποτε τωρα ωρα για στηριξη και θετικη γαμωενεργεια.