Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
Οπως τα είπε ο Μήτσος. Ο κανιας στο δεύτερο βγάζει μια άνεση ρε μάγκες. Η άμυνα έσφιξε λίγο και ηταν πιο κοντά στις γραμμές ο κανιας . με.τρομερή άνεση στην παραπανω πάσα να ξεκολλήσει το μπλοκάρισμα απο τον αντίπαλο. Δηλαδή για να το περιγράψω ακριβως αυτό που δεν έχει ο κάτσε. Με.μπισεσβαρ μπροστά του και Βαρέλα πίσω του θα χυσουμε....
Με.Πέλκα....άστρο καλυτερα. Σήμερα ηταν ενα χεσμενο παιδάκι που ξέρει μπαλαρα αλλά δεν έχει δυναμη σουτ και ψυχή.
Η Χαλκηδόνα κλωτσαγε στο ψαχνό. Ο σπαναθας ψωλες.
Ο μπρικιτς ενα λάθος σ ενα κόρνερ. Αλλα ρε μάγκες βγάζει μια σιγουριά λες ναι ρε έχω τέρματα.
Με.Πέλκα....άστρο καλυτερα. Σήμερα ηταν ενα χεσμενο παιδάκι που ξέρει μπαλαρα αλλά δεν έχει δυναμη σουτ και ψυχή.
Η Χαλκηδόνα κλωτσαγε στο ψαχνό. Ο σπαναθας ψωλες.
Ο μπρικιτς ενα λάθος σ ενα κόρνερ. Αλλα ρε μάγκες βγάζει μια σιγουριά λες ναι ρε έχω τέρματα.
Τζαλμα??? Με.τον περσυνο Ροντρίγκεζ και με κάθετες απο τον μπισεσβαρ.... Μβπ πρωταθλήματος. Κρίμα αλλά αν συνεχίσει έτσι του χρονου θα μας χαιρετήσει....
[youtube]sJ17Jd0x6kM[/youtube]
Πολυ ωραιο!
Και ελπιδοφορα μνματα για Κανιας, ομορφα!
Οσο για τ'αλλα, μου φτανει π τα εντοπίζει και τα δουλευει ο Βλαντο..
Πολυ ωραιο!
Και ελπιδοφορα μνματα για Κανιας, ομορφα!
Οσο για τ'αλλα, μου φτανει π τα εντοπίζει και τα δουλευει ο Βλαντο..
Πολύ καλά μηνύματα από τον φετινό μαθητευόμενο μάγο πάντως, χαίρομαι!

Πετρουηλ τα καλυτερα μηνύματα είναι πως η ομάδα λειτουργει σαν ΟΜΑΔΑ. βάζει γκολ? Πανυγηριζουν όλοι μαζί στο κεντρο! Συν του οτι θα προωθήσει ο.....μάγος......και πιτσιρικαδες. Γιαννούλης πουγγουρας Δημητριάδης Ματθαίου. Ο πουγγουρας με το Βαρέλα το έχει βασικός με τους μικρομεσαίους.
Υγ ο Κρέσπο καλός. Ο Τζαβέλλας ηγέτης στα μετοπισθεν
Υγ ο Κρέσπο καλός. Ο Τζαβέλλας ηγέτης στα μετοπισθεν
Όχι αλλά πες μια καλή κουβέντα για Κλάους δεν είναι κακόVAGGT έγραψε:Δηλαδη ο Τζαβελας που το εβαλε απο τα 73 μετρα στον Νοιερ σε κανονικο αγώνα να υποθεσω οτι επρεπε να τον καλεσουν στην μικτή κόσμου ετσι;
Ε ρε τι διαβαζουμε κ ακουμε σημερα...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω οχι μια αλλα χίλιες.Οταν τον βλεπω να γλενταει μετα απο τον αποκλεισμο και να μου ερχονται εικονες απο 50αρηδες να κλαινε στην κερκιδα μπροστα στα παιδιά τους, μετα το ματς με τον Αγιαξ, ε δεν μου βγαινει ρε φίλε.Τι να κανω;eorptol έγραψε:Όχι αλλά πες μια καλή κουβέντα για Κλάους δεν είναι κακόVAGGT έγραψε:Δηλαδη ο Τζαβελας που το εβαλε απο τα 73 μετρα στον Νοιερ σε κανονικο αγώνα να υποθεσω οτι επρεπε να τον καλεσουν στην μικτή κόσμου ετσι;
Ε ρε τι διαβαζουμε κ ακουμε σημερα...:)
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα είχα βγει έξω και είδα τον αγώνα σε καφετέρια, οπότε μπορώ να εκφέρω άποψη πιο εμπεριστατωμένα.
Ο Π.Α.Ο.Κ., παραδόξως, μ'άρεσε. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1 για φιλικό, δίνεται η ευκαιρία στον προπονητή να δει και τι έφταιξε και φάγαμε το γκολ, ώστε να μαλώσει τους αμυντικούς αναλόγως και να γαμωσταυρίσει στην επόμενη προπόνηση.
Του Αθανασιάδη το γκολ με άρεσε, αν και ήταν κλασικό signature goal του Αθανασιάδη, σουτ με τη πρώτη επαφή και γκολ. Τυχερός ήταν που δεν τον μάρκαραν οι αμυντικοί εκεί πέρα..απίστευτη τρύπα στη περιοχή.
Αυτά σε γενικές γραμμές.. Για αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.
Οι υπόλοιποι ξυδάκι που είμαι mod και δεν μπορείτε να με κάνετε ignore. Διαβάστε τώρα κανένα ανέγδοτό μου να μορφωθείτε.
Ο Π.Α.Ο.Κ., παραδόξως, μ'άρεσε. Δεν είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1 για φιλικό, δίνεται η ευκαιρία στον προπονητή να δει και τι έφταιξε και φάγαμε το γκολ, ώστε να μαλώσει τους αμυντικούς αναλόγως και να γαμωσταυρίσει στην επόμενη προπόνηση.
Του Αθανασιάδη το γκολ με άρεσε, αν και ήταν κλασικό signature goal του Αθανασιάδη, σουτ με τη πρώτη επαφή και γκολ. Τυχερός ήταν που δεν τον μάρκαραν οι αμυντικοί εκεί πέρα..απίστευτη τρύπα στη περιοχή.
Αυτά σε γενικές γραμμές.. Για αυτούς που βλέπουν ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.
Οι υπόλοιποι ξυδάκι που είμαι mod και δεν μπορείτε να με κάνετε ignore. Διαβάστε τώρα κανένα ανέγδοτό μου να μορφωθείτε.
- Παλαιολόγος
ωραιο γκολ
δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεσαι αγαπητε; οταν λεω φιλικο,φιλικο,ο ατρομητος ενα σωρο αλλαγες εκανε,εμεις πηγαμε με μια εντεκαδα αφηνοντας αλλους τοσους στην θεσσαλονικη
και παντως το γεγονος πως ο αγιαξ δεν πηρε ουτε ενα φιλικο ακομα και με χωρια αλλα πηρε το διπλο στην τουμπα πρεπει να μας εχει δωσει να καταλαβουμε πως αυτα τα ματς τελικα δεν πρεπει να τα δινουμε καμια απολυτως σημασια
στα κανονικα οταν καιει η μπαλα,οταν χρειαζομαστε την ικανοτητα και το παθος των παιχτων,την εξυπναδα και την ψυχραιμια του προπονητη,εκει "κρινονται¨"
το μονο που μπορει να ειπωθει τωρα ειναι πως υπαρχουν καποιες θετικες ενδειξεις
δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεσαι αγαπητε; οταν λεω φιλικο,φιλικο,ο ατρομητος ενα σωρο αλλαγες εκανε,εμεις πηγαμε με μια εντεκαδα αφηνοντας αλλους τοσους στην θεσσαλονικη
και παντως το γεγονος πως ο αγιαξ δεν πηρε ουτε ενα φιλικο ακομα και με χωρια αλλα πηρε το διπλο στην τουμπα πρεπει να μας εχει δωσει να καταλαβουμε πως αυτα τα ματς τελικα δεν πρεπει να τα δινουμε καμια απολυτως σημασια
στα κανονικα οταν καιει η μπαλα,οταν χρειαζομαστε την ικανοτητα και το παθος των παιχτων,την εξυπναδα και την ψυχραιμια του προπονητη,εκει "κρινονται¨"
τσακαλακια της ατένε σας ευχαριστω για την ανταποκριση και ΚΥΡΙΩΣ για τα ΣΧΟΛΙΑ και τις ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ σας
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ να βλεπετε ΕΤΣΙ τον ΠΑΟΚ οπως τον βλεπετε σήμερα, με αυτα τα μη καρκινοπαθη απο την συνειπαρξη με αργιανα γριες και ράδια ματάκια σας!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ να βλεπετε ΕΤΣΙ τον ΠΑΟΚ οπως τον βλεπετε σήμερα, με αυτα τα μη καρκινοπαθη απο την συνειπαρξη με αργιανα γριες και ράδια ματάκια σας!
- Dimitris_L4
Το καλυτερο συμπερασμα για τη φετινη ομαδα...ας παραμερισουμε τους εγωισμους μας και μα στηριξουμε με παθος την ομαδα και να της δωσουμε οση εμπιστοσυνη και υπομονη χρειάζεται...Δημητρης17 έγραψε:Μαγκες αυτο που καταλαβα ειναι οτι χρειαζεται συσπειρωση του λαου μας γυρω απ την ομαδα. Τρελλη συσπειρωση, να γινουμε μια γροθια, ειναι περισσοτερο απαραιτητο απο ποτε, τωρα εχουμε κανονικη ΟΜΑΔΑ!!! Οι παιχτες κανανε σαν μικρα παιδια με το που το παστελωσε ο Κλαους, γινανε μια αγκαλια ολοι στο κεντρο του γηπεδου, τερμα τωρα με κριτικες και εντονες διαμαρτυριες, προς το παρον η γκρινια μονο ζημια μπορει να μας κανει. Οι ποδοσφαιριστες μας ξερουν καλα ποσα απίδια πιανει ο σακος τους και ειναι γεματοι αυτοπεποιθηση!!!!! Προσοχη, διαβαζει πολυς κοσμος, ειναι βεβαιο οτι εδω μεσα δεν "ζουμε" μονοι μας...
Ευχαριστουμε παιδια για την ενημερωση...
Όταν έκαιγε η μπάλα ειδικά με γαβρο αυτός ήταν εκειΠαλαιολόγος έγραψε:ωραιο γκολ
- kataramenos5