Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
ας μη συσχετιζουμε την περιπτωση λουκας με το επιπεδο του επιθετικου που θα αποκτησουμε...το θεωρω τελειως λανθασμενο ή για να το πω πιο σωστα αν ενεργουμε κατα αυτον τον τροπο ειμαστε σε πολυ ερασιτεχνικο επιπεδο και εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας...
η παρί ζητάει 50 μύρια για ματουιντί
κοιμάται η παε
κοιμάται η παε
??paoktzis έγραψε:http://www.transfermarkt.de/hugo-rodallega/profil/spieler/37934
παντως η λεστερ ειναι κοντα στον gabriel barbosa (23εκ), παιχταροπαιχταρας ετων 19 απο βραζιλια. αριστεροποδαρος που παιζει επιθετικος αλλα και με χαρακτηριστικά χαφ... χμμμ... 
- Scientist@PAOK
Ρε παοκτζι γιατι δεν τα παιζεις στον ξερόλα αφού τα πιανεις. Και εγω αυτόν εβλεπα στο τρανσφερ στους παίχτες με 1 χρονο συμβολαιο.paoktzis έγραψε:http://www.transfermarkt.de/hugo-rodallega/profil/spieler/37934
πραγματικά τους είπε ο Ίβιτς χθες ότι είναι κοντά στο να κλείσουνε την μεταγραφή του επιθετικού και δεν το πήραν πρέφα

- Kostas_Peraia4
Συμφωνα με τον Ζαιρη εχθες στο γηπεδο ηταν ο ατζεντης Atalay Mutlu.Δεν μπορεσα να βρω ποιους παικτες εκπροσωπει,αλλα εχει δικη του ιστιοσελιδα με περισσοτερες πληροφοριες.Φαινεται οτι συνεργαζεται(?) με τις ομαδες που περιλαμβανονται στο link
http://www.mutlu.nl/referenties.html
Tωρα δεν ξερω σε ποιους τομεις συνεγραζεται μ'αυτες τις ομαδες.Θα κανω μια ερευνα.Οποιος μπορει να μαθει κατι ας βοηθησει
ΥΓ.Bασικα στο site του αναφερεται σαν match agent,οποτε ισως να μην εχει να κανει με παικτες.Ισως κανονιζει τα φιλικα των ομαδων και κλεινει προπονητικα κεντρα για τις προετοιμασιες αυτων
http://www.mutlu.nl/referenties.html
Tωρα δεν ξερω σε ποιους τομεις συνεγραζεται μ'αυτες τις ομαδες.Θα κανω μια ερευνα.Οποιος μπορει να μαθει κατι ας βοηθησει
ΥΓ.Bασικα στο site του αναφερεται σαν match agent,οποτε ισως να μην εχει να κανει με παικτες.Ισως κανονιζει τα φιλικα των ομαδων και κλεινει προπονητικα κεντρα για τις προετοιμασιες αυτων
Ο Μουτλού ήταν ο ατζέντης που έφερε τον Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ και αυτός που συνεργάζεται η ομάδα για το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου και το κλείσιμο των φιλικών στην προετοιμασία.
Επίσης είχε έρθει μαζί με τον Γκάρυ όταν έκλεισε πέρσι.
Επίσης είχε έρθει μαζί με τον Γκάρυ όταν έκλεισε πέρσι.
ωραιες ομαδες παντως εχει το σαϊτ του... 
Περαια4 μπορεις να τεκμηριωσεις την απορια σου με αυτο που εγραψα?Kostas_Peraia4 έγραψε:psc1998@
Υπερτερει ο Μαντζιος του Κλαους?![]()
Επισης φιλε μου το υφος σου και οι εκφρασεις σου προκαλουν.Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος.
Εκφρασεις οπως το ''Τι ονειρα βλεπετε'' νομιζω πως δεν χρειαζονται
Επισης μπορεις να μου πεις ποια φραση προκαλει και ποιον?
Οσο για τα ονειρα δεν νομιζω οτι ειναι κατι προσβλητικο! Ισα ισα ειναι ευχη για καποιον να ονειρευεται στις μερες μας!
- Kostas_Peraia4
Δεν χρειαζεται να τεκμηριωσω τιποτα.Η ιστορια εχει δειξει σε ποιο επιπεδο αγωνιστηκε ο ενας και σε ποιο ο αλλος.
Φυσικά και είναι πολύ καλύτερος ο Μάντζιος του Κλάουςpsc1998 έγραψε:Περαια4 μπορεις να τεκμηριωσεις την απορια σου με αυτο που εγραψα?Kostas_Peraia4 έγραψε:psc1998@
Υπερτερει ο Μαντζιος του Κλαους?![]()
Επισης φιλε μου το υφος σου και οι εκφρασεις σου προκαλουν.Θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεκτικος.
Εκφρασεις οπως το ''Τι ονειρα βλεπετε'' νομιζω πως δεν χρειαζονται
Επισης μπορεις να μου πεις ποια φραση προκαλει και ποιον?
Οσο για τα ονειρα δεν νομιζω οτι ειναι κατι προσβλητικο! Ισα ισα ειναι ευχη για καποιον να ονειρευεται στις μερες μας!
Μην τρολλάρουμε κιόλας σε τέτοια θέματα...
Για να τον κρατάει ο κομποτης σίγουρα αξίζει
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk