MANIAKOS έγραψε:obanebane έγραψε:Μια χαρά ο χοντροκωλης Μανιακ
Περιμένω παραπανω εγω
Eννοειται ρε,απλα ειχε δημιουργηθει μια εντυπωση οτι ο παιχτης ειναι εντελως ανετοιμος,γιαυτο εκανα το σχολιο.
MANIAKOS έγραψε:obanebane έγραψε:Μια χαρά ο χοντροκωλης Μανιακ
Περιμένω παραπανω εγω
Ελλειψη ρυθμου και συνεχομενων ματς νομιζω.οπως ειπα και πριν καμια βδομαδα θεωρω πως θελει γυρω στο μηνα για να δουμε τον κανονικο παιχτη.kataramenos5 έγραψε:Εχει επιταχυνση καλη παντως που δεν την περιμενεις απο καποιον με το σουλουπι του.Δε νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα απροπονησιας.Η καποιος τραυματισμος η καποια ιδιομορφια μαλλον.Αν υπαρχει το βιντεο ολου του παιχνιδιου θα δουμε καλυτερα.Απ το ζωντανο μπορει και να δαμε λαθος.
obanebane έγραψε:MANIAKOS έγραψε:obanebane έγραψε:Μια χαρά ο χοντροκωλης Μανιακ
Περιμένω παραπανω εγω
Eννοειται ρε,απλα ειχε δημιουργηθει μια εντυπωση οτι ο παιχτης ειναι εντελως ανετοιμος,γιαυτο εκανα το σχολιο.
Περιμενα κανα διωρο να αρχισουν να γραφονται αποψεις περι ποιοτητας ξυλου(δρυς,σφενδαμι κλπ),ποιο βερνικι ειναι καλυτερο,πως καταπολεμαμε καλυτερα το σαρακι αλλα μπα.Μονο απο ξυλουργικα δεν κατεχει ο ΠΑΟΚτσης?kataramenos5 έγραψε: Δε το δα χθες,τον πετυχα ομως να βγαινει το πρωι απο ενα ...ξυλουργειο.
Ικανος ειναι να κουβαλαει κ νερακι αλα ετοMANIAKOS έγραψε:Βρε παςα μου
Βλεπω τις φασεις τωρα
Είστε χεις κοιλιτσα αντε οκ αλλα καλοκαιριάτικα μακρυμάνικο απο μεσα κ η φανέλα μεσα στο σορτσάκι κ φαίνεσαι ολοστρόγγυλος...