Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Ale »

Ναι, ρε πλοηγέ.

Ο Μύθος και παλιότερα το γνήσιο Ράδιο-Έκφραση.

Και οι νύχτες στην Βάρδια.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Η δουλειά του Μίχελ δεν τελειώνει στις μεταγραφές

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ αλλά και τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του Λούμπος Μίχελ πλην των μεταγραφών.

Έχω παρατηρήσει πως σε κάθε κρίση που προέρχεται από μία αγωνιστική αποτυχία, παρασυρόμαστε και ασχολούμαστε με θέματα τα οποία δεν έχουν καμία ουσία και δεν βοηθάνε στην εξέλιξη της ομάδας.
Αντί να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός που αποδέχεται την κριτική σε αντίθεση με άλλους, μπλέκουμε σε μία κουβέντα που ανοίγουν συμπλεγματική που ζούνε από το σαλιάρισμα.
Σήμερα είναι ο Κλάους, παλαιότερα ο Τζαβέλλας, πιο παλιά ο Καφές, ο ποδοσφαιριστής Βρύζας και άλλα πολλά.

Αυτό που δεν συμβαίνει είναι να αναλύσουμε γιατί αποκλειστήκαμε από έναν κάκιστο Άγιαξ. Τι κάναμε λάθος για να μη το επαναλάβουμε.Εμένα προσωπικά αυτό που με τρώει είναι το αν αναλύσαμε καλά το παιχνίδι του. Πως οδηγήθηκε ο Ίβιτς στην τακτική προσέγγιση της αναμονής και της κόντρας επίθεσης; Υπήρχε λόγος;
Ιβιτς,μυρωδιας
Γιατί γύρισε η ομάδα πολλά μέτρα πίσω και επιλέχτηκαν παίκτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα ποσοστά κατοχής;
Γιατι δεν εβαλες Τζιολη?
Είχε ο Άγιαξ τους παίκτες για να γίνει απειλητικός αν ο ΠΑΟΚ του έδινε χώρο; Ποιοι ακριβώς είναι αυτοί;

Εννοείται βέβαια πως τέτοια ανάλυση δεν γίνεται.Εννοείται επίσης πως κανένας που νιώθει από ποδόσφαιρο δεν κατανοεί γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο παθητικός Ιβιτς δε νιωθεις, έστω και αν η εικόνα του αγώνα δικαιώνει τον προπονητή. Όχι όμως το αποτέλεσμα.

Μήπως ο ΠΑΟΚ τελικά αδικεί τον εαυτό του; Μήπως δεν έχουμε κατανοήσει πως η ποδοσφαιρική του δυναμική είναι μέσα στις δέκα ισχυρότερες του Γιουρόπα Λιγκ; Μήπως πρέπει να παίζει περισσότερα παρά να κλέβει αποτελέσματα;

Είναι μία κουβέντα άκρως ενδιαφέρουσα που πρέπει να γίνει.Όπως βέβαια και να μας εξηγήσει κανείς γιατί υπάρχει ξεκάθαρη άρνηση για παίκτες που γνωρίζουμε το πόσο καλοί είναι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον καλύτερο έλεγχο του αγώνα.Ιβιτς εξήγησέ μας γιατι δε βαζεις Τζιολη,Πελκα

Η δουλειά του Λούμπος Μίχελ δεν τελειώνει στις μεταγραφές. Έχει κι άλλα πολλά να κάνει.Πρέπει να δει αν το τιμ του Ίβιτς για παράδειγμα είναι ικανό να τον υποστηρίξει Ανικανο το τιμ,πρέπει να δει αν κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που αποδεδειγμένα προσφέρουν στην ομάδα πρέπει να γίνουν άμεσα Τζιόλης + 'ενας απο μας'.Πρέπει να στήσει ένα σοβαρό οργανόγραμμα στις ακαδημίες γιατί οι φουρνιές του 1999 και του 2000 είναι οι κορυφαίες που έχουν βγει ποτέ.

Με λίγα λόγια, δεν ανήκω σε αυτούς που θα παρασυρθούν από τον βασικό στόχο. Και θα ήθελα τον ΠΑΟΚ επισήμως να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.Το τι φωνάζει ο καθένας δεξιά κι αριστερά δεν με απασχολεί. Αν όμως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, τότε ας το αφήσουμε το παραμυθάκι να εξελιχθεί και στο τέλος να ψάχνουμε πάλι τον κακό τον λύκο.

http://www.metrosport.gr/index.php/arti ... metagrafes

Αρχισαν τα οργανα.Ο κουτσος ο Λιάκος σερνει το χορο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αντε βρε νουμερο,στο συγγραφεα παει...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1. Έπρεπε να παίξουμε με Vitor πίσω, γιατί δεν τον έβαλε;;; Σκοράρει και από κεφαλιές σε κόρνερ!!

2. Πες τα στα μούτρα του Ivic ρε Κόλκα, τι μας ζαλίζεις τα @@ με τις μαλακίες σου;;; Άντε *αμίδια βραδιάτικα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι μ@λ@κ@ς. ....συνεχίζει την γνωστή τακτική ο παπαρας

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Στα τελευταία άρθρα του (ή πορνοσενάρια καλύτερα), έχει καταγράψει ρεκόρ μ@λακίας.
Τα έχει βάλει και με κάποιον από τις ακαδημίες, πιθανολογώ χωρίς να ξέρω ότι εννοεί τον Πουρλιοτόπουλο.

Ρε σταυράκη σε πέιραξε κανείς από την παε και το πας αλλιώς το ποίημα; Ντα θα το κάνουμε το κακό το παιδί, γιατί εγώ χωρίς σταυράκη να με βγάλει τσουλου δεν μπορώ..
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Φυσικα τον πειραξαν τον σταυρακη, αφου ενα ενα τα φιλαρακια αποχωρουν σιγα σιγα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

The_Stalker έγραψε:Στα τελευταία άρθρα του (ή πορνοσενάρια καλύτερα), έχει καταγράψει ρεκόρ μ@λακίας.
Τα έχει βάλει και με κάποιον από τις ακαδημίες, πιθανολογώ χωρίς να ξέρω ότι εννοεί τον Πουρλιοτόπουλο.

Ρε σταυράκη σε πέιραξε κανείς από την παε και το πας αλλιώς το ποίημα; Ντα θα το κάνουμε το κακό το παιδί, γιατί εγώ χωρίς σταυράκη να με βγάλει τσουλου δεν μπορώ..

Αν έχει πρόβλημα με τις ακαδημίες, να μας πει για ποιον λόγο έχασε η Κ11 το Lukoball*, ποιοι ποδοσφαιριστές ήταν οι αδύναμοι κρίκοι της ομάδας, ποιοι παγκίτες αδικήθηκαν και τι σύστημα όφειλε να παίξει ο προπονητής.

Σοβαρά τώρα, τι σκατά παράπονο μπορεί να έχει από τις ακαδημίες; Τα πάνε κάθε χρόνο και καλύτερα, τα παιδιά παίζουν μπαλάρα και κάνουμε μεταγραφάρες σχεδόν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εντός συνόρων. Και παίζουμε μπάλα και εκτός, μεταγραφικά...και δεν εννοώ τον Ματθαίου πχ και τον άλλον τον μορφονιό CF που ήρθε από Ντόητσλανδ, αλλά το ότι δικτυωνόμαστε και εκτός Ελλάδος με συνεργασίες ακαδημιών..

* λόγω ώρας (04:15) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έκανα λάθος και στο "Κ11" και στο "Lukoball"...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αρχισε το βελονακι.... :) Γιατι καλο το δημοσιογραφικο επίπεδο και τα πούλιτζερ αλλα και το "πες τα ρε Σταυρακα" είναι απαραίτητο.

Α ναι, ξέχασα, εποικοδομητική κριτική λέγεται.

Ρε τον Πρετεντέρη του ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εμετός

Καλύτερα να το ποσταρες στο 'Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ'.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

The_Stalker έγραψε:Στα τελευταία άρθρα του (ή πορνοσενάρια καλύτερα), έχει καταγράψει ρεκόρ μ@λακίας.

1999-2000 είναι η Κ20 με προπονητή τον PG.
Γράφει για την καταλληλότητά του και δεν ξέρω αν έχει άδικο. Κριμα αν δεν αξιοποιηθεί η περσινή Κ17, τωρινή Κ20, που πήρε το πρωτάθλημα. Έχει μεγάλα ταλέντα συν τον Σταθοπουλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μάλιστα για τον Γκαρσία ειναι λοιπόν το κράξιμο δεν τον αρέσει που ανέλαβε την κ20? Ρε τον πολκα ....καλά τον Γκαρσία δεν τον γουστάρει από τότε που έλεγε δεν πατάει περιοχή. ...μαζεψου κολκα μαζεψου

Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Επίθεση με λοστούς σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Επανομή Θεσσαλονίκης

Στόχος αγνώστων έγιν το βράδυ της Τρίτης σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 21:00, γύρω στα 15 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους προκάλεσαν φθορές με λοστούς στον σύνδεσμο.

Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο εσωτερικό του συνδέσμου πέντε - έξι άτομα που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.

Οι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ το περιστατικό ερευνάται από την Αστυνομία

http://www.naftemporiki.gr/story/113624 ... ssalonikis
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Μάλιστα για τον Γκαρσία ειναι λοιπόν το κράξιμο δεν τον αρέσει που ανέλαβε την κ20? Ρε τον πολκα ....καλά τον Γκαρσία δεν τον γουστάρει από τότε που έλεγε δεν πατάει περιοχή. ...μαζεψου κολκα μαζεψου

Έχω κι εγώ αμφιβολίες για τη διαχειριση της Κ20. Είναι ευαίσθητες ηλικίες και θέλουν ειδική επιστημονική διαχείριση. Οι ιερές αγελάδες δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Μακαρι να αποδειχθεί επιτυχής επιλογή ο PG.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θα φανούν αυτά στην πράξη άσχετα που κ κολκας για δικούς του λόγους κράζει ιβιτς και Γκαρσία (; ) λόγους που μόνο με το καλό του ΠΑΟΚ δεν έχουν να κάνουν .....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”