ΠΑΟΚτσήδικη Τέχνη
- blackeagle4
-
Guest
Τώρα που κολλάει το burbery με αυτό τον δικέφαλο ρε φίλε?blackterror4 έγραψε:
Μπράβο για τη δουλειά που κάνεις αλλά εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια!Κάνουμε ένα καθρέφτη μία εικόνα που μπορεί στην δεξιά την εικόνα να λέει ΚΟΑΠ αλλά στα @@ρια σας,γράφουμε και ένα ''ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ'' και τέλος!Εμένα αυτό με πειράζει και δεν τα λέω προσωπικά σε εσένα να το ξέρεις!
-
blackterror4
-
blackterror4
+1 απλα αστον να λεει.αν δεν του αρεσει δεν μπορουμε να κανουμε κατιblackeagle4 έγραψε:spud επειδή δεν είναι η πρώτη φορα που το τονίζεις για καθρέφτες στο ξαναλέω πάλι ,αν δεν σου "αρεζουν" πρόβλημα σου!
τα περισσότερα αδέρφια είναι ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες που φτιάχνουμε!
το δικό σου πρόβλημα πιο είναι και πετάγεσαι κάθε φορα ?
αν θεωρείς πως μπορείς να φτιάξεις καλύτερες φωτογραφίες να σταματήσουμε εμείς και συνέχισε εσύ!
επειδή ξέρω πως τα έγραψες για δικες μου φωτογραφίες σε απάντησα!!
-
Guest
Ρε επειδή σου μίλησα όμορφα σου είπα ότι ''Μπράβο για τη δουλειά που κάνεις'' και μετά σου είπα την γνώμη μου,αλλά επειδή έχεις την μύγα απάντησες!Το κόβω εδώ όπως πιστεύω και εσύ θα το κόψεις...ΙΑΣΙΕ ΚΟΑΠ
Υ.Γ.Όποιος λέει την γνώμη του νομίζεται ότι είναι αντίθετος σε αυτό που κάνετε!
Υ.Γ.Όποιος λέει την γνώμη του νομίζεται ότι είναι αντίθετος σε αυτό που κάνετε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guest την Τρί 09 Δεκ 2008, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackterror4
ρε σε εμενα αναφερεσαι?σου πα κατι εγω η ο blackeagle?απλα σε απαντησαμε.ελεος δηλαδη και εμεις την γνωμη μας ειπαμε.και μιλα καλυτερα μεγαλε γιατι παοκ ειμαστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Τρί 09 Δεκ 2008, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackterror4
- steliospaoknikaia