14.Facundo Abel Pereyra
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Το προτιμω.. απο το καινουργιο μοτο "Τα κανω ολα εκτος απο το γκολ"desperando έγραψε:Παντως εκτος απο τα γκολ ψιλοεξαφανισμενος ηταν
- desperando
- Επικοινωνία:
κατσε γιατι μπερδευτικα
τοσοκαιρο γιαυτο δεν κραζουμε τον κλαους?
επειδη οποτε δεν βαζειγκολ ειναι εξαφανισμενος?
τοσοκαιρο γιαυτο δεν κραζουμε τον κλαους?
επειδη οποτε δεν βαζειγκολ ειναι εξαφανισμενος?
despe εγω θελω απο τον επιθετικο την μιση ευκαιρια να την κανει γκολ.. οταν θα βρεθει σε θεση βολης να ματωσει το διχτυ..
Αυτα τα ο κλαους τρεχει και πιεζει τα ακουω βερεσε.. Τα ιδια τα εκανε σε καποιες φασεις και ο αργεντινος..
Με την τεραστια διαφορα οτι οταν εφτασε σε θεση βολης δεν πηραν χαμπαρι απο που τους ηρθε.
Αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε. Οταν ερθει καλυτερος του το βλεπουμε.
Αυτα τα ο κλαους τρεχει και πιεζει τα ακουω βερεσε.. Τα ιδια τα εκανε σε καποιες φασεις και ο αργεντινος..
Με την τεραστια διαφορα οτι οταν εφτασε σε θεση βολης δεν πηραν χαμπαρι απο που τους ηρθε.
Αυτην την στιγμη ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχουμε. Οταν ερθει καλυτερος του το βλεπουμε.
μια χαρα ηταν ο φακ σημερα αλλα μια χαρα ειναι και ο κλαους
αφηστε αυτη την συγκριση λες και ειναι εχθροι
αφηστε αυτη την συγκριση λες και ειναι εχθροι
Την Βεροιαprist64 έγραψε:Τον Φανουρη πάντως, δυο φορες τον "τάισαν"
δυο παστελια .......κερασε.
Ναι μεν μπηκαν, αλλα δεν ειναι δειγμα
Δεν περιμένα ένα φιλικό για να καταλαβουμε την αξία του. Την είχε δείξει άλλωστε και την πρωτη χρονιά.
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα σε παιχνιδι με τα κατω σουρμενα μποριε να βαλει και εμενα οιβιτς και να κανω χατ τρικ...δεν παει να πει οτι ειμαι το καλυτερο φορ .
και φυσικα δεν θελω να μειωσω τον φακου,αφου το εχω ξαναπει οτι αν δεν ερθει επιθετικος στα παιχνιδια με ολες τις μικρομεσαιες ομδες αυτος ειναι ο καταλληλος γιατην κορυφη της επιθεσης
και φυσικα δεν θελω να μειωσω τον φακου,αφου το εχω ξαναπει οτι αν δεν ερθει επιθετικος στα παιχνιδια με ολες τις μικρομεσαιες ομδες αυτος ειναι ο καταλληλος γιατην κορυφη της επιθεσης
- thanos-xanthi
στα κατω σουρμενα θα σε μαρκαρει ο sourmenetes ομως.. θα εχει σκληρη αμυνα 
Έλα πείτε την αλήθεια.... Δεν θέλετε να μιλήσετε για τον Φακούντο... Θέλετε να κράξετε τον Κλάους αλλά το κάνετε εδώ γιατί το δικό του θρεντ παραγέμισε...

- Δημητρης17
Guitarman έγραψε:Έλα πείτε την αλήθεια.... Δεν θέλετε να μιλήσετε για τον Φακούντο... Θέλετε να κράξετε τον Κλάους αλλά το κάνετε εδώ γιατί το δικό του θρεντ παραγέμισε...
![]()
![]()
εγώ παιχταρά μου θα πω για σένα που δεν έχεις έχεις τίποτε να χωρίσεις με τον συμπαίκτη σου και έχετε αποδείξει και πόσο ωραία αλληλοσυμπληρώνεστε.
Ξεκόλιασε τα αντίπαλα δίχτυα για την ΠΑΟκάρα Φανούρη και στο τηγάνι σε περιμένουν για repeat. Τους έλειψε το αργεντίνικο καβλί σου πέρσυ!

Ξεκόλιασε τα αντίπαλα δίχτυα για την ΠΑΟκάρα Φανούρη και στο τηγάνι σε περιμένουν για repeat. Τους έλειψε το αργεντίνικο καβλί σου πέρσυ!
- kataramenos5
Ο παικτης σε καθε παιχνιδι σκοραρει κι αυτο ειναι μεγαλη υποθεση για επιθετικο.