19.Jairo De Macedo da Silva
- ΑποστόληςΑ
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Αν εξαιρέσουμε την Ευρώπη και τα ντέρμπυ του Ελληνικού πρωταθλήματος, νομίζω ότι μπορεί άνετα να ξεκινάει βασικός στους υπόλοιπους αγώνες.
κριμα την χαρα ντ' επήκαμε,κριμα το βουδ' ντ' εσφάξαμε.
Μανιακε...........δικος σου.
Μανιακε...........δικος σου.
- Παλαιολόγος
Chuck Norris έγραψε:Θα παίξει σεντερ φορ και θα κανει τεραστια καριέρα !
εγω το εχω γραψει πολλακις,ο ανθρωπος ειναι κορυφαιος παιχτης και παιζει σε λαθος θεση,ειναι να παιζει ελευθερος γυρω αποτ ον βασικο φορ,κατι σαν δευτερο φορ
και παντως κοντα ή μεσα στην περιοχη
ειναι απο τους καλυτερους παιχτες που εχουν ερθει στον ΠΑΟΚ,θελει χρονο και να τον βαλουν στην σωστη θεση
ειναι δυσευρετο πραγμα η τεχνικη του ,η ντριμπλα του και πολυτιμο
τα αλλα ευκολα τα προσθετεις στο ρεπερτοριο ενος παιχτη με εναν σωστο προπονητη
Και εκει που σε θεωρω αχρηστο ατομιστη επιδειξια, κανεις μια μαγικη λατινοαμερικανικη ασσιστ και με αφηνεις αφωνο 
Σιγά σιγά θα στρώσει, έχει στοιχεία που δύσκολα τα βρίσκεις, λίγο παραπάνω ουσία να αποκτήσει και θα βγάλουμε τρελά γούστα. Πάντως πολύ τρέξιμο και στην άμυνα και αρκετά κλεψίματα
- The_Stalker
Ξέρεις πολλά κιλα μπάλα..
Σε γουστάρω ρε πουλεν, κλείσε στόματα και σπίτια.
Σε γουστάρω ρε πουλεν, κλείσε στόματα και σπίτια.
- Δημητρης17
Δεν πιστευα στα ματια μου αποψε... Καλα που δεν τον σμπρωξαμε σε κανα Γιαννενο!!! 
- desperando
- Επικοινωνία:
τα δυο απ τα τρια γκολ ξεκιναν απο τα ποδια του
αν το ταβανι του μακ ηταν μεταγραφη στην ζενιτ των εκατομμυριων εσυ αν δουλευεις και ακους τους προπονητες σου δεν εχεις ταβανι.
αν το ταβανι του μακ ηταν μεταγραφη στην ζενιτ των εκατομμυριων εσυ αν δουλευεις και ακους τους προπονητες σου δεν εχεις ταβανι.
Τον θεωρώ πολύ μέτριο παίχτη αλλα ομολογώ ότι σήμερα έκανε πολύ καλο παιχνίδι. Μακάρι να με διαψεύσει και στα επίσημα!!!
Έτσι τα προσόντα του ζαιρο εντυπωσιακά όταν άρχιζει την φλυαρία τα καταστρέφειdesperando έγραψε:τα δυο απ τα τρια γκολ ξεκιναν απο τα ποδια του
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως, χάθηκε το τόπι εκεί.nikolasf έγραψε:Και εκει που σε θεωρω αχρηστο ατομιστη επιδειξια, κανεις μια μαγικη λατινοαμερικανικη ασσιστ και με αφηνεις αφωνο
Βρεστα με τον εαυτό σου παίχτουρα και 1ος εσύ θα βγεις κερδισμένος!
- desperando
- Επικοινωνία:
μην περιμενετε απο καθαροαιμο βραζιλιανο νακωψει100% τα τσακλανικια
οσοι το ειχαν στο αιμα τους ποτε δεν τα εκοψαν,σε οσο μεγαλες ομαδες και αν αγωνιστηκαν
οσοι το ειχαν στο αιμα τους ποτε δεν τα εκοψαν,σε οσο μεγαλες ομαδες και αν αγωνιστηκαν