Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ας υπογράψει κ μοιράζουμε στγχαρηκια μετα
Πλάκα κάνω φυσικά μπράβο στον Αρνεσεν για την συμφωνίαDimitrisS έγραψε:Δεν σε ενιωσα eorptol.
1,5+4,5=6.000.000 πουλησε ο ΠΑΟΚ τον Λουκας λοιπον. Μπραβο σε Αρνενσεν και οσους δουλεψαν την μεγαλυτερη πωληση παικτη που κανει ο ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μαντζιος 3 χρονια στην Λειβαδια γραφει 12+ τον χρονο και κατι απο ασιστ.MANIAKOS έγραψε:Καλη λύση απο ελλαδα αν ειναι να παμε σε τετοιο στυλ ειναι ο Μαντζιος παντως
Τον Μαντζιο αν τον βαλεις βασικο, με τα φτερα που εχουμε και την ποιοτητα στο κεντρο
αν "τον ταισουνε καλα" ενα 20αρι για πλακα το εχει.
Γιατι να χανεται χρονος?Odi έγραψε:Ρε παίδες καθίστε να δούμε ποιον θα πάρουμε και κράζετε μετά..
MANIAKOS έγραψε:Ρε συ gergeo
Πως θα ρθουν τέτοιοι που περιγράφεις ;
Με αεροπλανο καλα ειναι?
εγω λεω να παρουμε το 15% τωρα και το υπολοιπο 15% να μας το δωσει η λεστερ οταν τον πουλησει κανα 30-40 στην τσελσυ. 
Εκανα και γαλακτομπουρεκο.simba έγραψε:![]()
Επανηλθε λαιμαι!
Έτσι είναι πάτερ αλλά μην τα λες αυτά κάνουν τζιζ.prist64 έγραψε:Ο Μαντζιος 3 χρονια στην Λειβαδια γραφει 12+ τον χρονο και κατι απο ασιστ.MANIAKOS έγραψε:Καλη λύση απο ελλαδα αν ειναι να παμε σε τετοιο στυλ ειναι ο Μαντζιος παντως
Τον Μαντζιο αν τον βαλεις βασικο, με τα φτερα που εχουμε και την ποιοτητα στο κεντρο
Όχι ότι θέλω Μάντζιο φυσικά.
prist64 έγραψε:Εκανα και γαλακτομπουρεκο.simba έγραψε:![]()
Επανηλθε λαιμαι!
prist64 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Ρε συ gergeo
Πως θα ρθουν τέτοιοι που περιγράφεις ;
Με αεροπλανο καλα ειναι?
Άψογα
Και αν δεν το ταισουν καλά ; αν χάνει κάποια τετ α τετ που είναι φυσικό για όλους τους φορ ; πολλά αν....πάντως στην Λειβαδια βρήκε το λιμάνι τουprist64 έγραψε:Ο Μαντζιος 3 χρονια στην Λειβαδια γραφει 12+ τον χρονο και κατι απο ασιστ.MANIAKOS έγραψε:Καλη λύση απο ελλαδα αν ειναι να παμε σε τετοιο στυλ ειναι ο Μαντζιος παντως
Αν δεν ταιστει καλα,θα τον στηριζουμε γιατι ειναι(eorptol έγραψε:Και αν δεν το ταισουν καλά ; αν χάνει κάποια τετ α τετ που είναι φυσικό για όλους τους φορ ; πολλά αν....prist64 έγραψε:Ο Μαντζιος 3 χρονια στην Λειβαδια γραφει 12+ τον χρονο και κατι απο ασιστ.MANIAKOS έγραψε:Καλη λύση απο ελλαδα αν ειναι να παμε σε τετοιο στυλ ειναι ο Μαντζιος παντως
Αν χασει τετ α τετ θα τον στηριζουμε γιατι φοραει την φανελα με τον Δικεφαλο
Πολλα ειναι τα αν,ενθεν κακειθεν.
ΥΓ Ετσι για πλακα,ας γραψει καποιος τα στατιστικα του Κλαους
και του Μαντζιου τα τελευταια 3 χρονια.
αυτό το πραματάκι μετά τον άγιαξ με τον Κλάους κάθε μέρα και ένα άρθρο έχει καταντήσει γραφικότατο (και το θέτω ήπια). και άλλοι έφταιγαν και η %#$@@ η τύχη μας ΞΑΝΑ έφταιγε αλλά εμείς εκεί, ντογρού. τεσπα.
κατα τα άλλα, κάτι μυρίζομαι (και έχω καλή...μύτη
) ότι αναμένουμε την κατάληξη του σήριαλ λούκας ώστε να πάρουμε το φορ που θα μας κάνει να βάλουμε -επιτέλους- ενα φερμουάρ. ξέρουμε που. 
κατα τα άλλα, κάτι μυρίζομαι (και έχω καλή...μύτη
- sourmenetes
- Moderator
Και το αλλο καγκουρο(δε θυμαμαι το ονομα του) οταν επαιζε σε μας ειχε 3-4 γκολ και στον Αστερα ξεπατωθηκε...Tolaros έγραψε:Έτσι είναι πάτερ αλλά μην τα λες αυτά κάνουν τζιζ.prist64 έγραψε:Ο Μαντζιος 3 χρονια στην Λειβαδια γραφει 12+ τον χρονο και κατι απο ασιστ.MANIAKOS έγραψε:Καλη λύση απο ελλαδα αν ειναι να παμε σε τετοιο στυλ ειναι ο Μαντζιος παντως
Όχι ότι θέλω Μάντζιο φυσικά.
Συγκρινετε τον ΠΑΟΚ με λιβαδειες και τα ρεστα;;ποσους φιλομενοκουτσιανικουληδογεωργιαδηδες θελετε ακομα;;;
Δε θελω να μειωσω τον Ματζιο,αλλα πραγματα που πολλακις ειδαμε στο παρελθον τα ξεχνατε.