33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Βρες μου ρε Κεν, μια μαμημενη απαξίωση και γελοια επίθεση στις τελευταίες σελιδες (εκτος κ αν μιλας για ραδια.κ φεισμπουκια)..αμαν με τις υπερβολες!
Ποιος ειπε οτι ειναι λιγος, οτι δε χωραει κ οτι πρέπει να τον πετάξουμε?
Τα περισσοτερα π γραφονται κ εχουμε μπλέξει σαυτη την αεναη επανάληψη ειναι ως απαντησεις για τα επιχειρηματα που τον βγαζουν πολυ, οτι δε γινεται ν κατσει παγκο,οτι ειναι γκολομηχανη και οτι για ναρθει καποιος καλυτερος (α.κ.α οχι τοσο μονοδιαστατος, με καλο "σκορ" σε διαφορους τομεις) πρέπει να παγωσει η κολαση κ να δοθει το αεπ της χώρας..
Ποιος ειπε οτι ειναι λιγος, οτι δε χωραει κ οτι πρέπει να τον πετάξουμε?
Τα περισσοτερα π γραφονται κ εχουμε μπλέξει σαυτη την αεναη επανάληψη ειναι ως απαντησεις για τα επιχειρηματα που τον βγαζουν πολυ, οτι δε γινεται ν κατσει παγκο,οτι ειναι γκολομηχανη και οτι για ναρθει καποιος καλυτερος (α.κ.α οχι τοσο μονοδιαστατος, με καλο "σκορ" σε διαφορους τομεις) πρέπει να παγωσει η κολαση κ να δοθει το αεπ της χώρας..
Συμφωνω με Σιμπα. Τα ειχαμε ξαναπει barlow μαζι ειδικα εδω μεσα επιθεσεις και απαξιωση εγω δεν βλεπω. Ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Ειπαμε κριτικη θα δεχεται ο Κλαους και θα δεχεται και σκληρη κριτικη. Αρχηγος του ΠΑΟΚ ειναι θελουμε περισσοτερα απο αυτον. Μπορει να τα δωσει; Ας φερουμε εναν καλο επιθετικο σε καλη ηλικια να σκυλιαζει να δουμε και τον Κλαους να αντιδραει σε σοβαρο ανταγωνισμο.
Το δεν είναι καν μέτριος για το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει βάλει πολύ λίγα γκολ είναι κριτική η απαξίωση. .....όλοι βλέπουμε συνοπαδούς και το μεταφερόμενο κλίμα μηδενισμού υπάρχει μην κάνουμε τους ανηξερους το βρισίδι στο ίντερνετ είναι από μια μερίδα του κόσμου αλλά και στα ραδια βρίσιμο όχι κριτική δεν ειναι δύσκολο να το δει κάποιος. .....μην κάνουμε τους Κινέζους .....στον ΠΑΟΚ τέτοιο κλίμα δημιουργείτε εύκολα και συντηρείται πολύ καιρό
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο διλεπτο? Βαλε κατι παραπανω...Πραγματικα τι χαζο επιχειρημα για εναν επιθετικο να ειναι μεταξυ των πρωτων σκορερ,ποσο μαλλον για τον Κλαους που ειναι γνωστο οτι λαμπει σε ολους τους αλλους τομεις του παιχνιδιου πλην του γκολ...Το οτι ο περιφημος one touch killer δεν ειναι καν στους πρωτους 5 σκορερ του πρωταθληματος της Ελλαδας τα τελευταια 3 χρονια ειναι πραγματικα ξεκαρδιστικο.Το οτι καποιοι απο αυτους προσελκυσαν προτασεις και μαλιστα πωληθηκαν με 2 και 3 μυρια,ειναι παλυ ξεκαρδιστικο.Το οτι ο ΠΑΟΚ με τα γνωστα πουλεν ολων, τον σουπερ κιλερ μπροστα, το μεγαλυτερο ταλεντο στην ηλικια του στα χαφ και αλλους αντιστοιχους παικταραδες δεν πετυχε τιποτα αυτο να δεις ποσο διασκεδαστικο ειναι...barlow4 έγραψε:Κάνεις δεν είπε να μην πάρουμε επιθετικό.χρειαζόμαστε μάλιστα Κ άμεσα ένα επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά.η ένσταση έχει να κάνει με τη γελοία επίθεση που του κάνουμε.λες Κ δεν μπορούμε να έχουμε δύο επιθετικούς.υπάρχει μια άνευ προηγουμένου επίθεση.κλασσική ΠΑΟΚτσηδικη ισοπεδωτικη απαξίωση.ξαφνικά έγινε μέτριος.έγινε λίγος.τόσο λίγος δηλαδή που σχεδόν δε χωράει σε αυτήν τη dream team.δεν είπε κανείς ότι είναι κιλερ ούτε παγκόσμιας κλάσης.αξιόπιστος είναι.Κ οι αξιόπιστοι σπανίζουν.δεν τους πετάς έτσι.joshua έγραψε:Τα γκολ που βαζει ο Κλαους στο ελληνικο πρωταθλημα σε συνδιασμο με το στυλ παιχνιδιου του και την συμμετοχη στο υπολοιπο παιχνιδι της ομαδας ειναι ΛΙΓΑ.Δεν εχει βγει καν πρωτος σκορερ σε μια λιγκα που μεταξυ των κορυφαιων τα τελευταια χρονια, πλην του Μπεργκ, ειναι ο Γιαννου,ο Μπαραλες,ο Μπεν,ο Σολαρι,ο Ναπολεονι και αλλοι παρομοιοι παικταραδες.Τελευταια φορα που βρεθηκε στην 5δα ηταν την σεζον 2012-2013.Αυτα γιατι σε λιγο καποιοι θα μας τον εμφανισετε ως μηχανη των γκολ που για να βρουμε αντιστοιχη πλην αυτου πρεπει να δωσουμε απο 5 μυρια και πανω...Ειπαμε να μην ισοπεδωνουμε και να τον εμφανιζουμε ως αμπαλο λιμο αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο.
Τζος το επιχείρημα ότι δεν έχει βγει πρώτος σκόρερ είναι το πιο χαζό επιχείρημα που έχω ακούσει ποτέ για επιθετικό.ειλικρινά γελούσα κάνα δίλεπτο.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε φορ. Με Κλάους κ Κουλούρη κ τον παροπλισμένο Φακ θα βγει η χρονιά ? Ούτε για πλάκα !
Συνεπώς πιστεύω ότι θα πάρουμε.
Κ επειδή αυτά τα να κουμπώνει να ξεκουμπώνει κλπ κλπ είναι λίγο παραπλανητικά , θέλω να ελπίζω ότι ότι ψάχνουνε για φορ που θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ. Το αν βγει , αν δεν βγει είναι άλλη ιστορία κ θα την ξέρουμε το Μάη.
Κ για τα τατού τη Μύκονο κ τη φανέλα , τα τσιγάρα , τα ποτά κ τα ξενύχτια , αλλά κ τα ένας από μας κ σπλάχνο κ αρχηγάρα , με το συμπάθειο , αλλά τα ακούω βερεσέ.
Συνεπώς πιστεύω ότι θα πάρουμε.
Κ επειδή αυτά τα να κουμπώνει να ξεκουμπώνει κλπ κλπ είναι λίγο παραπλανητικά , θέλω να ελπίζω ότι ότι ψάχνουνε για φορ που θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ. Το αν βγει , αν δεν βγει είναι άλλη ιστορία κ θα την ξέρουμε το Μάη.
Κ για τα τατού τη Μύκονο κ τη φανέλα , τα τσιγάρα , τα ποτά κ τα ξενύχτια , αλλά κ τα ένας από μας κ σπλάχνο κ αρχηγάρα , με το συμπάθειο , αλλά τα ακούω βερεσέ.
Δεν κανουμε τους Κινεζους ρε Εορ. Αυτοι που μπαινουν στα σοσιαλ μιντια της ΠΑΕ και του παικτη για να κραξουν και να βρισουν περα απο το γεγονος οτι εγω δεν τους βαζω καν στον κυκλο των υγειων φιλαθλων, γιατι προκειται για ανωνυμους και απροσωπους που μπορει να ειναι και 10 χρονων ειναι πραγματικα μειοψηφια. Θελω να νομιζω οτι καμια ΠΑΕ και κανενας ποδοσφαιριστης δεν δινει σημασια σε τετοιου ειδους σχολια.
Εγω εδω μεσα που ξερω και καταλαβαινω πανω κατω ποιο ειναι το επιπεδο, απαξιωση δεν βλεπω. Κριτικη βλεπω, σκληρη μπορει, αλλα κριτικη και σε λογικα πλαισια.
Εγω εδω μεσα που ξερω και καταλαβαινω πανω κατω ποιο ειναι το επιπεδο, απαξιωση δεν βλεπω. Κριτικη βλεπω, σκληρη μπορει, αλλα κριτικη και σε λογικα πλαισια.
Για πες αυτοι οι πρώτοι σκόρερ τα προηγούμενα Κ τα επόμενα χρόνια πόσα έβαλαν.
Κ για να μην το κουράζουμε.Οκ ο Κλάους είναι παλτό Κ δε χωράει στον ΠΑΟΚ .το καταλάβαμε.ψυχραιμία πάνω από όλα.Κ αν αύριο μεθαύριο κάνει καμία Τόνγκα σε κρισιμο ματς κανένας ροντριγκες η δεν ξέρω ποιος άλλος , βουρ στον πατσά και στο ευκαιριακό ξέσκισμα.
Κ για να μην το κουράζουμε.Οκ ο Κλάους είναι παλτό Κ δε χωράει στον ΠΑΟΚ .το καταλάβαμε.ψυχραιμία πάνω από όλα.Κ αν αύριο μεθαύριο κάνει καμία Τόνγκα σε κρισιμο ματς κανένας ροντριγκες η δεν ξέρω ποιος άλλος , βουρ στον πατσά και στο ευκαιριακό ξέσκισμα.
barlow οταν αρχιζουν αυτα τα "α δηλαδη παλτο ειναι?" οι αλλοι μετα που κανουν κριτικη χωρις υπερβολες αυτο το εκλαμβανουν ως οτι δεν εχουν δικαιωμα στην κριτικη και οτι αν δε θεωρεις τον Κλαους παικταρα σημαινει οτι τον θεωρεις και αχρηστο.barlow4 έγραψε:Για πες αυτοι οι πρώτοι σκόρερ τα προηγούμενα Κ τα επόμενα χρόνια πόσα έβαλαν.
Οπως και αυτα περι πολεμου στον Κλαους κατανταν λιγο αστεια.
Σας ενοχλει το "κραξιμο" απο καποιους ΑΡΔ στον Κλαους αλλα το ΓΛΥΨΙΜΟ απο αλλους οπως και σε καποιους αλλους παικτες ειναι καλο?
Οταν το κραξιμο δεν ειναι στο "πουλεν" μας αλλα στον χ Ολσεν η στον χ προπονητη που τυχαινει να μη γουσταρουμε τοτε ειναι καλα? Γιατι εγω βλεπω οτι οταν οι ΑΡΔ λενε αυτο που θελουμε να ακουσουμε μια χαρα ειναι.
Γιατι η υποκρισια ειναι ασχημο και εκνευριστικο πραγμα.
Σας ενοχλει το "κραξιμο" απο καποιους ΑΡΔ στον Κλαους αλλα το ΓΛΥΨΙΜΟ απο αλλους οπως και σε καποιους αλλους παικτες ειναι καλο?
Οταν το κραξιμο δεν ειναι στο "πουλεν" μας αλλα στον χ Ολσεν η στον χ προπονητη που τυχαινει να μη γουσταρουμε τοτε ειναι καλα? Γιατι εγω βλεπω οτι οταν οι ΑΡΔ λενε αυτο που θελουμε να ακουσουμε μια χαρα ειναι.
Γιατι η υποκρισια ειναι ασχημο και εκνευριστικο πραγμα.
Όλοι όλοι λέμε ότι θέλουμε φορ ,αυτοί που ισοπεδώνουν λένε ότι είναι άχρηστος παλτό να φύγει κλπ μετά το ματς με Άγιαξ το άκουσα από αρκετούς ........το άχρηστος παλτό μέτριος τι μόνο τόσα γκολ (103 ) αυτό ενοχλεί
Cccp αν θέλεις να κάνεις καλοπροαίρετη κριτική υπάρχει το σωστό timing για να μη χάνονται τα επιχειρήματα μέσα στην περιρρεουσα ατμόσφαιρα παρορμητισμου Κ μπούρδας.
Κ πίστεψε στο παρελθόν δεν έχω πει Κ τα καλύτερα για τον Κλάους.αλλά στην παρούσα φάση πίσω από τα χαμένα τετ Α τετ του Κλάους κρύφτηκε το γεγονός ότι παίξαμε σα μικρή ομάδα.
Κ πίστεψε στο παρελθόν δεν έχω πει Κ τα καλύτερα για τον Κλάους.αλλά στην παρούσα φάση πίσω από τα χαμένα τετ Α τετ του Κλάους κρύφτηκε το γεγονός ότι παίξαμε σα μικρή ομάδα.
Για να ειμαι ξεκαθαρος, ΒΕΒΑΙΩΣ και υπαρχουν ατομα που ξεφευγουν κι εδω μεσα σε χαρακτηρισμους και ειναι γενικο λιγο...καφενιακου επιπεδου.
Επισης γελαω με αυτους που ως συνηθως ψαχνουν να βρουν κατι να κατηγορησουν γιατι δε μπορουν να δεχτουν το οτι χασαμε. Ασχετα με τις ευθηνες του καθενως που υπαρχουν, πρεπει να μαθουμε να χανουμε και να ξερουμε και ποθ ειμαστε...
Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ μου αποψη ειναι οτι εξισου χαζος ειναι και αυτος που θεωρει τον Κλαους αχρηστο και αυτος που τον θεωρει παικταρα. Το προβλημα μου ειναι με αυτους που θελουν να επιβαλουν την αποψη η το πουλεν τους σονει και καλα στον αλλο.
Επισης γελαω με αυτους που ως συνηθως ψαχνουν να βρουν κατι να κατηγορησουν γιατι δε μπορουν να δεχτουν το οτι χασαμε. Ασχετα με τις ευθηνες του καθενως που υπαρχουν, πρεπει να μαθουμε να χανουμε και να ξερουμε και ποθ ειμαστε...
Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ μου αποψη ειναι οτι εξισου χαζος ειναι και αυτος που θεωρει τον Κλαους αχρηστο και αυτος που τον θεωρει παικταρα. Το προβλημα μου ειναι με αυτους που θελουν να επιβαλουν την αποψη η το πουλεν τους σονει και καλα στον αλλο.
Τα πραγματα για μενα ειναι απλα.Οταν επι 6 χρονια ο μονος που εχεις στηριξει ειναι ο επιθετικος σου προσαρμοζοντας ουσιαστικα ολο σου το παιχνιδι πανω του και δεν εχεις παρει κατι πισω ως ομαδα,καμια ιδιαιτερη επιτυχια, τοτε οφειλεις να δοκιμασεις μια αλλη συνταγη ειτε δινοντας δευτερευον ρολο στον Κλαους,κατι που θα ηθελα και εγω,ειτε ακομα και απομακρινοντας τον.Μια μακροχρονια σχεση χωρις χαρες δεν μπορει να αντεξει.
αυτή η ιστορία με τον Κλάους έχει καταντήσει τραγική.
κεν, καλώς σε βρήκαμε. με την ευκαιρία, θυμάσαι τι λέγαμε περι απαξίωσης λίγο καιρό πριν τη σκαπουλάρεις ε; ότι έτσι όπως πάει κάποια στιγμή ακόμα και τον Κλάους θα μηδενίσουμε.
κεν, καλώς σε βρήκαμε. με την ευκαιρία, θυμάσαι τι λέγαμε περι απαξίωσης λίγο καιρό πριν τη σκαπουλάρεις ε; ότι έτσι όπως πάει κάποια στιγμή ακόμα και τον Κλάους θα μηδενίσουμε.