5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Re: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας
Οντι, λόγω δουλειάς έχω πολλές συνανστροφές με κόσμο που ζει και εργάζεται σε όλη την Ευρώπη (η εθνικότητα δεν συμπίπτει την χώρα διαμονής στις περισσότερες των περιπτώσεων).
Τονίζω πως η δουλειά μου δεν έχει σχέση με το ποδοσφαιρό, ωστόσο όταν ένας "δυτικοευρωπαίος" πάει στην ανατολική ευρώπη είναι ένδειξη ότι δεν μπορούσε στη δυτική.
Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι ένα χαζό στερεότυπο (μην πω τπτ άλλο). Αλλά είναι και μία αλήθεια που πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας στις επαγγελματικές μας κινήσεις.
Σημείωση: Δεν λέω πως αυτό συνέβει με τον ψηλο. Απλά θέλω να δώσω μία ακόμη προοπτικη στην κουβέντα.
Τονίζω πως η δουλειά μου δεν έχει σχέση με το ποδοσφαιρό, ωστόσο όταν ένας "δυτικοευρωπαίος" πάει στην ανατολική ευρώπη είναι ένδειξη ότι δεν μπορούσε στη δυτική.
Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι ένα χαζό στερεότυπο (μην πω τπτ άλλο). Αλλά είναι και μία αλήθεια που πρέπει να την λάβουμε υπόψη μας στις επαγγελματικές μας κινήσεις.
Σημείωση: Δεν λέω πως αυτό συνέβει με τον ψηλο. Απλά θέλω να δώσω μία ακόμη προοπτικη στην κουβέντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Δευ 08 Αύγ 2016, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι ειναι. Οπως και να εχει παει σε πρωταθλητρια χωρας αρα σε υψηλο επιπεδο
Odi, δε βλεπω πώς λεμε το ιδιο πραγμα ρε μαν (ειδικα αν διαβασεις κ αυτο π λεω κατω απ'οσα τονισες)..
Εκτος κ αν με ψιλοδουλευεις επειδή ειπα οτι αυτή τη στιγμη τον πιστευω περισσοτερο απο μαλε-πουγγου (αλλα η αποφαση του Βλαντο ειναι αυτη π μετραει φυσικα)
Εκτος κ αν με ψιλοδουλευεις επειδή ειπα οτι αυτή τη στιγμη τον πιστευω περισσοτερο απο μαλε-πουγγου (αλλα η αποφαση του Βλαντο ειναι αυτη π μετραει φυσικα)
Αυτη ακριβώς ειναι και μενα η άποψη μου .. Το να μείνει σαν 4η επιλογή δεν θα του προσφέρει τίποταΓκουερινο έγραψε:Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι πισω απο Μαλεζα και Πουγγουρα επειδη θελουν να τον δωσουν δανεικο. Απλα στην 18αδα θα ειναι παντα Βαρελα Τζαβελας και κρεσπο. οι υπολοιποι δεν θα παρουν πανω απο 10 παιχνιδια. Και ο Μαλεζας δεν μας νοιαζει αφου λογικα θα φυγει το καλοκαιρι και για τον Πουγγουρα μια χαρα ειναι οσα λιγα παιχνιδια και να παρει. Ο χατζη ομως αν μεινει και ειναι στην εξεδρα συνεχεια καταστραφηκε. για αυτο θελουν να τον δωσουν δανεικο
Εννοείται δεν σε δουλεύω..Παρανόησα.simba έγραψε:Odi, δε βλεπω πώς λεμε το ιδιο πραγμα ρε μαν (ειδικα αν διαβασεις κ αυτο π λεω κατω απ'οσα τονισες)..
- ΑποστόληςΑ
Ο ΑΠΟΕΛ παίζει Ch.L. και έχει πιθανότητες να ανατρέψει το 0-1 στη Δανία και να προκριθεί στους ομίλους. Αυτό θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει παραστάσεις ο Δημήτρης που θα μας χρειαστούν του χρόνου. Αν τελικά πάει ΑΠΟΕΛ.
Δε τρωει γκολ ο ολσεν για να μας εκδικηθεί κ να μην πανε εκει ο Χατζ κ ο τζιολησ´
- ΑποστόληςΑ
Τότε μετά τον Kace, πιθανόν να βρούμε μπροστά μας στο E.L. και τους δανεικούς μας στον ΑΠΟΕΛ (αν πάνε τελικά).
Θα βρει ομάδα καλύτερη της Στεάουα έλεγε.
Για να δούμε..Βέροια,ΠΑΣ ή ΑΠΟΕΛ;
Α ρε ψηλέ..
Για να δούμε..Βέροια,ΠΑΣ ή ΑΠΟΕΛ;
Α ρε ψηλέ..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator