Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- edgecrusher
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Οκ αδερφέ τον βρήκα και σημειώθηκε, thanx! Στην επόμενη εξόρμηση θα πέσει επίσκεψη και θα δώσω κριτική.
Ο φουντης έχει 2 λευκά και βαρέλι και δεξαμενή, πολύ καλα και τα 2.
Το χειμώνα δοκιμασα και ρεφοσκο από κτήμα Μερκούρη, αν και πολύ ακριβά είναι πάρα πολύ καλα.
Ο φουντης έχει 2 λευκά και βαρέλι και δεξαμενή, πολύ καλα και τα 2.
Το χειμώνα δοκιμασα και ρεφοσκο από κτήμα Μερκούρη, αν και πολύ ακριβά είναι πάρα πολύ καλα.
Ευλογια πηρες,αλλά δεν μας ειπες.Ale έγραψε:
Μπαίνω στο αμάξι τώρα για νυκτερινό ταξιδάκι.
ΕΥΛΟΓΗCON
Περασες καλά ή τζιφος?
Οι προσευχες πιάσανε τοπο ή μπα..............
Να βρεις ενα καλο ξινομαυρο.
Τεσπα,ηπιατε κανα μπουκαλι?
Κανατε προποση με ασπρο......πατο?
Ας ηταν και ....μαυρος ρε Ale,που μου το παιζεις τρελιτσα.
Καλα, το τηλεφωνο μου εσπασε τα ..........................τυμπανα.

Τεσπα,ηπιατε κανα μπουκαλι?
Κανατε προποση με ασπρο......πατο?
Ας ηταν και ....μαυρος ρε Ale,που μου το παιζεις τρελιτσα.
Καλα, το τηλεφωνο μου εσπασε τα ..........................τυμπανα.
- Δημητρης17
Guitarman, Τρικαλα λεμε!!!! Αν ζητησεις στο καφενειο τσιπουρο χωρις γλυκανισο τα χανει ο καφετζης.... σου λεει, εξελιχθηκε τοσο πολυ το τσιπουρο κι εμεις δεν το πηραμε χαμπαρι;;;;
Απο κρασια οι Θεσσαλοι δεν εχουμε ιδεα ομως, καμμια σχεση με την Δυτικη Μακεδονια και τους "θησαυρους" της!!!
Φίλε Δημήτρη με το κόκκινο κρασί έχω πρόβλημα. Αν και μεγάλος πότης (παλιά στο Τέξας), το κόκκινο πάντα με χαλούσε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο... Όπως καταλαβαίνεις και εγώ με το τσιπουράκι έκανα πάντα παρέα.Δημητρης17 έγραψε:Guitarman, Τρικαλα λεμε!!!! Αν ζητησεις στο καφενειο τσιπουρο χωρις γλυκανισο τα χανει ο καφετζης.... σου λεει, εξελιχθηκε τοσο πολυ το τσιπουρο κι εμεις δεν το πηραμε χαμπαρι;;;;![]()
![]()
Απο κρασια οι Θεσσαλοι δεν εχουμε ιδεα ομως, καμμια σχεση με την Δυτικη Μακεδονια και τους "θησαυρους" της!!!
- kataramenos5
Λαθος κανεις Ζαφειρακης,Ντουγκος,κι ο Κατσαρος στην Κρανια βγαζουν εξαιρετικα κρασια.Κι ο Τσανταλης στη Ραψανη.Ειναι κι ο ξαδελφος στη Δαφνοσπηλια αλλα αυτο ειναι για λιγουςΔημητρης17 έγραψε:Απο κρασια οι Θεσσαλοι δεν εχουμε ιδεα ομως, καμμια σχεση με την Δυτικη Μακεδονια και τους "θησαυρους" της!!!
Και ο Καρυπίδης επίσης πολύ καλός οινοποιός.
Ωστόσο απόψε θα την βγάλω με ένα Jurancon demi-sec.
Παλιοζωή.
Παλιοζωή.
- Δημητρης17
Οντως παλιωζωη... θα βαλω ενα Wild Turkey, μπερμπονάκι αρκετα παλιο, ουτε παγους ουτε νερα, εχω και κανα δυο παλιοπουρακια Κουβανεζικα και φρεσκα... Με βαλατε στην μπριζα ρε καθαρματα με τις "αναλυσεις" σαςAle έγραψε:Και ο Καρυπίδης επίσης πολύ καλός οινοποιός.
Παλιοζωή.
- Δημητρης17
Τελικα πρεπει να αλλαξει το ονομα του τοπικ σε "Τσιπουραδικο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ", ή σε "Κρασοπουλιό το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Βεβαίως.
Βάζω εγώ το αλσατικό κρασί, να φέρει ο πάτερ το ρεβανί, να φέρει ο κατ το ξινόμαυρο του κολλητού του και μετά να το γυρίσουμε σε....... μαλαματίνες.
Βάζω εγώ το αλσατικό κρασί, να φέρει ο πάτερ το ρεβανί, να φέρει ο κατ το ξινόμαυρο του κολλητού του και μετά να το γυρίσουμε σε....... μαλαματίνες.
- kataramenos5
Για πες ,για πεςΔημητρης17 έγραψε: Οντως παλιωζωη... θα βαλω ενα Wild Turkey, μπερμπονάκι αρκετα παλιο, ουτε παγους ουτε νερα, εχω και κανα δυο παλιοπουρακια Κουβανεζικα και φρεσκα...
Αφου με τον καφε δεν .Λακισαν τα παππουδια το πρωι ρημαξε ο καφενες.από Δημητρης17 » Δευτ Αύγ 08, 2016 11:08 pm
Τελικα πρεπει να αλλαξει το ονομα του τοπικ σε "Τσιπουραδικο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ", ή σε "Κρασοπουλιό το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"![]()
![]()
Kaτω τα χερια απο το μονο σοβαρο Καφενειο.
Θα μας αλλαξετε και το ονομα.
Τσου ρε.
Θα μας αλλαξετε και το ονομα.
Τσου ρε.