Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- edgecrusher
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Kat, γιατι να περιμενεις τον χειμωνα αδερφε? Το κοκκινο ειναι παντως καιρουAle έγραψε:Ναι.kataramenos5 έγραψε:Edge αγορι μου που ησουν τοσο καιρο?edgecrusher έγραψε:Καλημέρα παίδες.
Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσηςΑργατια ....Ποτε θα χειμωνιασει ρε γμτ...Εμεις καλα παιδια ημασταν(κανα αγιωργητικο) αλλα ας οψεται εκεινος ο σατανας απ την Αλβιωνα που μας εδειξε τον... κακο το δρομο.
Σε αναγκάσαμε κι όλας.
Μπεκροκανάτα.
Ale, καταλαβαινω οτι εισαι ειδικος, εχεις καμια ετικετα να προτεινεις?
Απο τις υπολοιπες ποικιλιες τι σας αρεσει?
Εγω γουσταρω Τσαπουρνακο πολυ καθως και τα Syrah απο Αβαντις κ Γκλιναβο.
- kataramenos5
Καλοκαιρι με κοψιδι και βαρυ κοκκινο αναβεις με 30-35C.Κανα ελαφρυ αγιωργιτικο ή ροζε.edgecrusher έγραψε: Kat, γιατι να περιμενεις τον χειμωνα αδερφε? Το κοκκινο ειναι παντως καιρου![]()
Απο ποικιλιες τα παντα ολα .Ακομα ψαχνομαστε.Βασικα ξυνομαυρα (αργατια,φουντης,θυμιο κλπ), αγιωργητικα(παπ) και Σαβατιανα .Και κανα πινο απο Σιατιστα που αρεσει και στη κυρα.
Το περιεργο ειναι οτι μεχρι πριν λιγα χρονια επινα σχεδον αποκλειστικα λευκα ,ενω τωρα το αναποδο.
Μαλλον εφταιγε εκεινη η παλαιωμενη Τζουλια (μερλο) που μας αλλαξε ..τα φωτα σ ενα Χριστ. τραπεζι.
-
john4serres
- Kostas_Peraia4
Kαλημερα παιδια.Με εκανε η γυναικα μου εναν φρεντο καπουτσινο,αλλο πραγμα.Αλλα μου τελειωσαν τα τσιγαρα και βαριεμαι να παω να παρω
Έτοιμος για νέα καριέρα ο κατ!kataramenos5 έγραψε:Καλοκαιρι με κοψιδι και βαρυ κοκκινο αναβεις με 30-35C.Κανα ελαφρυ αγιωργιτικο ή ροζε.edgecrusher έγραψε: Kat, γιατι να περιμενεις τον χειμωνα αδερφε? Το κοκκινο ειναι παντως καιρου![]()
Απο ποικιλιες τα παντα ολα .Ακομα ψαχνομαστε.Βασικα ξυνομαυρα (αργατια,φουντης,θυμιο κλπ), αγιωργητικα(παπ) και Σαβατιανα .Και κανα πινο απο Σιατιστα που αρεσει και στη κυρα.
Το περιεργο ειναι οτι μεχρι πριν λιγα χρονια επινα σχεδον αποκλειστικα λευκα ,ενω τωρα το αναποδο.
Μαλλον εφταιγε εκεινη η παλαιωμενη Τζουλια (μερλο) που μας αλλαξε ..τα φωτα σ ενα Χριστ. τραπεζι.
Να προσθέσω Καρυδά, Δαλαμάρα για ξινόμαυρο, Παπαιωάννου για petit verdot (μονοποικιλιακό!!!), Χατζιδάκι για ξηρό ασσύρτικο, Ζαφειράκη για Λημνιώνα και Μαλαγουζιά.
- kataramenos5
Δαλαμαρας ναι αν και δοκιμασα μονο ενα.Λημνιωνα
αλλα μαλλον ηθελε deca. η χρονο.Απορια, που τα δοκιμασες αυτα εδω η εξω?Ζαφειρακη προσφατα βρηκα εδω, εσυ πως...?
Μυστικά του επαγγέλματος.
Ο Ζαφειράκης είναι αυτός, που ανέστησε την Λημνιώνα κοντά στα 8 χρόνια πριν.
Εξαρτάται πότε την δοκίμασες. Οι τελευταίες του σοδειές είναι αριστουργήματα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κοφτό το γαμηδι, ευκαιρία είναι!Kostas_Peraia4 έγραψε:Kαλημερα παιδια.Με εκανε η γυναικα μου εναν φρεντο καπουτσινο,αλλο πραγμα.Αλλα μου τελειωσαν τα τσιγαρα και βαριεμαι να παω να παρω
Καλημερούδια!
- edgecrusher
Λημνιωνα Ζαφειρακη πολύ καλή.Ale έγραψε:Μυστικά του επαγγέλματος.![]()
Παλιοκαλιας 2007 από Δαλαμαρα κορυφη.
Επίσης, ο φουντης έχει 2 πολύ καλα ξινόμαυρα το βγάζεικαι σε τέλειο λευκό!
Τον Καρύδα δεν τον έχω δοκιμάσει, που βρίσκεται?
- edgecrusher
Κατ, είσαι θεσ/νικη? Αν ναι, παίζουν 2 τρομερά event που μπορείς να δοκιμασεις τα πάντα τζαμπαkataramenos5 έγραψε:Δαλαμαρας ναι αν και δοκιμασα μονο ενα.Λημνιωνααλλα μαλλον ηθελε deca. η χρονο.Απορια, που τα δοκιμασες αυτα εδω η εξω?Ζαφειρακη προσφατα βρηκα εδω, εσυ πως...?
- edgecrusher
Καρυδάς, η καλύτερη Νάουσα που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια.edgecrusher έγραψε:Λημνιωνα Ζαφειρακη πολύ καλή.Ale έγραψε:Μυστικά του επαγγέλματος.![]()
Παλιοκαλιας 2007 από Δαλαμαρα κορυφη.
Επίσης, ο φουντης έχει 2 πολύ καλα ξινόμαυρα το βγάζεικαι σε τέλειο λευκό!
Τον Καρύδα δεν τον έχω δοκιμάσει, που βρίσκεται?
Πάρα πολύ μικρή παραγωγή, δεν ξέρω ποιός την διακινεί στην Ελλάδα, μόνο τον εισαγωγέα στην Αγγλία ξέρω.
Λευκό ξινόμαυρο;!; Άτσα ο Φουντίνιο!!!