Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Δημητρης17
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Καληνυχτα παιδες!!! Νομιζω οτι η αλληλεγγυη ειναι απαραιτητη μεταξυ μας, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει καποιος αδερφος μεσ την ψυχη του. Και οι κανονες βεβαια ειναι για να μην παραβιαζονται. Ισως πρεπει, εδω, ή σε καποιο τοπικ να επανεξετασουμε την κατασταση και τις αναμεταξυ μας συμπεριφορες και σχεσεις. Ολα αυτα με καλη προθεση και με στοχο το καλυτερο για εμας τους οπαδους και την ομαδαρα μας!!!
Δημήτρη μου με μεγάλη μου χαρά! Όποτε ανέβεις πες μου!Δημητρης17 έγραψε:Αδερφε Guitarman, ανεβαινω συχνα πυκνα επανω. Την επομενη φορα που θα ανεβω, προς το τελος Σεπτεμβρη με την αδεια μου, θα σου δωσω σημα να συναντηθουμε, να κερασεις και το Επανωμιτικο φαρμακο!!!Guitarman έγραψε:Ρε συ Δημήτρη, ένα στενό πίσω από το Ελληνικό μένω (προσωρινά). Δεν περνούσες και από μένα να σε κεράσω κανένα τσίπουρο ΕπανωμίτικοΔημητρης17 έγραψε: Καθησα πριν απο καμμια δεκαρια μερες που ειχα ανεβει επανω, σ ενα ζαχαροπλαστειο στην Ολγας, το "Ελληνικο", πρωι κατα τις 10 να πιω καφε. Σκαει η σερβιτορα με τον καφε και αφηνει διπλα ενα πιατο φαγητο, κεικ, κουλουρακια, μπισκοτα!!! Τρομαξα, λεω θα νομισε οτι ζητησα πρωινο, ντραπηκα να της πω "κοπελιά, δεν τα ζητησα εγω αυτα!!"![]()
![]()
Κοιταξα τον λογαριασμο και ηρθα στα ισια μου....
![]()
![]()
Εδω σου πετανε στη μουρη τον καφε και κανα σκατομπισκοτο συσκευασμενο και 4 € ο καφες στο Συνταγμα... Ρε ουστ απο δω!!!!!
![]()
![]()
Με γλυκανισο ή χωρις;;; Επανω κινουμαι στα περιξ της προσωρινης γειτονιας σου, μενω στο Ολγα, στο Ελληνικο πινω τον πρωτο καφε και το βραδυ χτυπαω κανα γυρο στον γυρο της Ελλαδας. Και κυκλοφορω κυριως απο Καλαμαρια εως το Ολγα, Σοφουλη στον Κυφωνιδη ή στο αλλο απεναντι με τα πευκα, κλπ... ή στο κεντρο βεβαια!!!
Γενικως γουσταρω πολυ την Θεσσαλονικη και τον κοσμο της, την πολη, τις παραξενιες και τις ιδιοτροπιες της και ειμαι μια ανασα απ το να παρω την αποφαση και να την κανω επανω για μονιμα, γιατι εδω ή θα αρρωστησουμε, ή θα καταληξουμε σε κανα τρελλαδικο!!!
![]()
![]()
Ο πατερας μου αν και πορωμενος γαβρος, μας εμφυσησε μια αγαπη για τους Μακεδονες απο πιτσιρικια (λογω του οτι υπηρετησε Σερρες, Δραμα, Φλωρινα κλπ και αν και ειμαστε Τρικαλινοι, ελεγε οτι οι Μακεδονες ειναι τα πιο καλα παιδια!!!), οποτε αυτο με ακολουθει παντα!!!
![]()
![]()
Χαίρομαι που ο πατέρας σου σε έκανε να αγαπήσεις την Μακεδονία, όχι γιατί εμέις εδώ πάνω είμαστε "καλύτεροι". Σε αυτό διαφωνώ. Χαίρομαι όμως γιατί άθελά του σε έσπρωξε στην αγκαλιά της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!
Τώρα για το τσίπουρο μάλλον θα στα χαλάσω. Εκεί στο νότο πίνεται κυρίως χωρίς γλυκάνισο... Εμένα μου αρέσει με γλυκάνισο. Αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.
Να είσαι καλά
Ναι.kataramenos5 έγραψε:Edge αγορι μου που ησουν τοσο καιρο?edgecrusher έγραψε:Καλημέρα παίδες.
Είστε fan του κρασιού; Το ξινόμαυρο τα σπάει, ιδίως από μικρά οινοποιία της Νάουσας (Αργατία, Πήγασος κλπ).
Αν υπάρχει και καλό κοψίδι στα κάρβουνα πίνεται μέχρι τελικής πτώσηςΑργατια ....Ποτε θα χειμωνιασει ρε γμτ...Εμεις καλα παιδια ημασταν(κανα αγιωργητικο) αλλα ας οψεται εκεινος ο σατανας απ την Αλβιωνα που μας εδειξε τον... κακο το δρομο.
Σε αναγκάσαμε κι όλας.
Μπεκροκανάτα.
Ναι, εγώ είμαι ο όφις ο....... κατηραμένος.
Πάτερ, να σε πάρω τηλ. κάποια στιγμή αύριο;
- kataramenos5
- kataramenos5
Μαλλον ο ΟΦΗς εισαι γιατι καταραμενος ειμαι εγω.Ale έγραψε:Ναι, εγώ είμαι ο όφις ο....... κατηραμένος.
Ο office είμαι.kataramenos5 έγραψε:Μαλλον ο ΟΦΗς εισαι γιατι καταραμενος ειμαι εγω.Ale έγραψε:Ναι, εγώ είμαι ο όφις ο....... κατηραμένος.
-
Μπαρκαρούτσος
Δημητρης17 έγραψε:Τι να πω... Ξεφυγε ο Γκοραν, εμμονικότητα λεγεται αυτο που επαθε και δεν ειναι καλο πραγμα. Ισως τραβαει κανενα ζορι και εκτονωνεται κατ αυτον τον τροπο. Δεν ξερω ποιοι αλλοι αποβληθηκαν, καλο ειναι βεβαια να εξαντλουμε τα περιθωρια πριν την κοκκινη καρτα... Πραγμα που νομιζω οτι, οντως εγινε. Θα δουμε, πιστευω οτι πρεπει να γινει καποια κουβεντουλα με την επιστροφη του Γρηγορη, που να αφορα ολους μας δηλαδη και οχι μονο τους αμεσα εμπλεκομενους. Δικαιη η αποβολη, ο Γκοραν εβγαλε επιθετικοτητα και εχασε τον αυτοελεγχο, ειναι ομως καλο παιδι, εκτιμω οτι αλλα πραγματα του βγηκαν μεσα απ αυτην την συμπεριφορα. Αναποφευκτη η ποινη, ομως ενας Γρηγορης με πιο κρυο μυαλο, ειναι πολυτιμη μοναδα. Το τονιζω: Ολοι τραβαμε ζορια που καμμια φορα ξεσπανε αλλου. Δικαιουσαι να πεσεις, υποχρεουσαι να σηκωθεις!!!! Μοντς, ανθρωποι ειστε και δεν νομιζω να διεκδικητε το αλαθητο... Παντως, συγχαρητηρια για τις αντοχες σας!!! Αν το κρινετε οφ τοπικ, ριχτε το στα προβληματα.pgetsos έγραψε:Ξεκίνησε από εδώ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 3#p1166743
Μαζί με διάφορα αλλά στις επόμενες σελίδες
Τα ίδια λέμε κι εμείς..κατανοούμε τον εξωτερικό παράγοντα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάναμε υπομονή.. Κι αυτό δεν γίνεται μόνο με/για τον goran! Για τον κάθε goran..
Κι εμείς περιμένουμε επιστροφή του και να 'ναι όλα κομπλέ, όπως πριν λίγο καιρό.
Εν πάσει περιπτώσει, έχει ήδη συζητηθεί αρκετά το θέμα, τώρα ο επόμενος που θα μιλήσει για αυτό, πρέπει να είναι εκείνος...
Εχεις το τηλεφωνο μου?Ale έγραψε:Ναι, εγώ είμαι ο όφις ο....... κατηραμένος.
Να ριξω μια ματια στην ατζεντα για ευχελαια και αγιασμους και θα σου πω την ωρα.
CIA σε λαίω είμαι.
Με το είχες στείλει πέρυσι.
Μπαίνω στο αμάξι τώρα για νυκτερινό ταξιδάκι.
ΕΥΛΟΓΗCON
Με το είχες στείλει πέρυσι.
Μπαίνω στο αμάξι τώρα για νυκτερινό ταξιδάκι.
ΕΥΛΟΓΗCON
- kataramenos5
Παπα μου, ελπίζω ναναι ολα καλα, γτ μ'ανησυχησες λιγακι απ'οσα διαβασα..
Y.Γ. τασπασε το ρεβανι,νασαι καλα κ παλι
Βασικα, μήπως πήρες τηλ σημερα το πρωι? Γτ πριν λιγο ειδα μια κληση απο σταθερο..
Y.Γ. τασπασε το ρεβανι,νασαι καλα κ παλι
Βασικα, μήπως πήρες τηλ σημερα το πρωι? Γτ πριν λιγο ειδα μια κληση απο σταθερο..