Guitarman έγραψε:Μία πρόταση με αφορμή την κουβέντα περί Κλάους:
Ο Κλάους είναι αυτός που είναι. Άλλοι θωρούν πως είναι ένα χρήσιμο περιουσιακό στοιχείο (κανείς δεν τον έβγαλε υπερπαίχτη) και άλλοι τον θεωρούν υπερτιμημένο και ότι αν μας έρθει πρόταση του βαζουμε και κορδέλα.
Ένας βασικός άξονας της κουβέντας είναι η εξωγηπεδική ζωή του Στεφ και κάθε ποδοσφαιριστή. Άποψή μου είναι πως αντί να αναλωνόμαστε σε μια νέα Σαλπιγγιαδα, θα ήταν πιο χρήσιμο να δούμε τι μπορεί/πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός προκειμένου να μην εμφανίζονται τέτοια φενόμενα. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Κλάους είναι στον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, φένεται ξεκάθαρα πως η ομάδα πρέπει να κάνει πολλά βήματα ακόμη για να φτιάχνει ΑΘΛΗΤΕΣ και για να απαιτεί από τους ποδοσφαιριστές της να είναι ΑΘΛΗΤΕΣ. Το παράδειγμα με τους αθλητές στίβου του vs40 είναι πολύ εύστοχο. Να θυμηθούμε και τον...χοντροκώλη πόσα κιλά έχασε όταν πήγε Γερμανία?
Για να μην πλατιάζω, πιστεύω πως είναι χρήσιμο να δει ο ΠΑΟΚ σαν εταιρία πως θα απαιτεί από τα πανάκριβα περιουσιακά της στοιχεία να είναι και ΑΘΛΗΤΕΣ πέρα από λιγότερο ή περισσότερο ταλαντούχοι παίκτες.
Συμφωνώ απόλυτα,τους κανόνες τους ορίζει η εργοδοσία.
Αν σου δίνω ενα σκασμο λεφτα και στα πλαισια της νοοτροπιας 'στα ρεπό μου ό,τι γουστάρω κανω' μου'ρθεις μετά απο καλοκαιρινή άδεια με χάλια εργομετρικά θα υποστείς τις συνέπειες,αγωνιστικες&οικονομικές!
Αν η εργοδοσία ειναι κουκουρούκου το να έχεις θετικά αποτελέσματα ειναι θέμα καλης τυχης και συγκυριών και όχι επαγγελματικης οργάνωσης και σοβαρου προγραμματισμου.