33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από barlow4 »

vs40 έγραψε:Κοιτάς το παρελθόν και ψάχνεις να βρεις τα στοιχεία αυτά ώστε η ομάδα σου να βρει νέους αρχηγούς είτε με μεταγραφή είτε να τους δημιουργήσει μέσα στην ομάδα. Για μένα είναι κρίμα να φορτωθεί ένα παιδί έναν ρόλο που στην τελική μπορεί να μην τον θέλει ο ίδιος. Αν στην ομάδα υπήρχε ένας Γκαρσία, ένας Ζαγοράκης, σήμερα λάδι θα την έβγαζε ο Κλάους, γιατί είναι μια χαρά σκόρερ. Δε φταίει αυτός αν ο πρόεδρος δεν αγόρασε έναν ακόμη που να ταιριάζει περισσότερο στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Εσύ Μπάρλοου τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει η ομάδα για να λύσει το θέμα του αρχηγού, αλλά και να μπούμε στο δρόμο των επιτυχιών? Σε διαβάζω πολλές φορές και είδα ότι έχεις ώριμες απόψεις. Εμένα με έπιασε το συναίσθημα, και ξέφυγα, παρόλο που το πάλεψα.
μοιρολογια.
ο αρχηγος προκυπτει μεσα απο την ομαδα.δεν τον κανεις μεταγραφη.
ο βαρελα ηταν αρχηγος στη στεαουα.αν ειναι να του δωσουμε περιβραχιονιο με το καλημερα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Δημητρη συμφωνω σε αυτό που λες. Προσωπικά σε όλα τα ποστ μου τονίζω πως πρέπει να γίνει κριτική. Ωστόσο κρατάω μία στάση υπερ του Κλαους γιατί έχω δει πως είμαστε ικανοί για πολύ ακραία πράγματα. Ο Παλαιολόγος μου γ@μησε την ψυχολογία θυμίζοντάς μου πώς έφυγε το ίνδαλμά μου από την ομάδα (ΜΠΑΝΕ).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

barlow4 έγραψε:ουτε καν.
εδω σε προηγουμενο τοστ διαβασα οτι δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο κλαους θα βαλει 15+ κ φετος αλλα παλι δε θα εχει κανει το κατι παραπανω.ειναι προδιαγεγραμμενη η μοιρα του.
Επειδή εγώ το έγραψα.

Σε τι ακριβώς διαφωνείς;Περιμένεις την μεταμόρφωση του Κλάους;
Εσύ δεν έγραψες πως "δεν πρέπει να περιμένουμε την βελτίωση,αλλά τα ίδια σταθερά γκολ του".Εσύ δεν όρισες δηλαδή την μοίρα του παίκτη;

Εσένα σου έχει δώσει την εντύπωση του αρχηγού,δουλευταρά,πρότυπο δηλαδή και περιμένεις παραπάνω πράγματα;

Εγώ δεν τον μηδενίζω τον παίκτη.Είναι χρήσιμος στον ρόλο του.Γιατί ντε και καλά πρέπει να είναι στο απυρόβλητο δεν καταλαβαίνω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

barlow4 έγραψε: οποιοι μιλανε για αρχηγο ας πουν ποιος θα ηταν καταλληλοτερος.
Τζαβέλας?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σορυ κιόλας αλλά απο που κι ως που είναι στο απυρόβλητο; Απο τοτε που έφυγε ο Σαλπι όλα αυτός τα ακούει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ε όχι..Τζαβέλας και Γλύκος είναι στην πρώτη γραμμή.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αυτο ακριβως ειπα.
και δεν μπορω να καταλαβω πως ενας παικτης που καθε χρονο βαζει 15 γκολ μπορει να ειναι υποκειμενο τετοιας κριτικης.πως μπορει να μην μας κανει.
πως μπορουμε απο το "να παρουμε εναν ακομα επιθετικο με αλλα στοιχεια να βαλει αλλα τοσα" φτανουμε να σκιζουμε τον κλαους σε καθε επιπεδο.
και δεν τρεφω αυταπατες.ουτε ως προς το αρχηγηληκι του ουτε ως προς το ρολο του στην επιθεση.δεν ειναι ο πιο δυναμικος αρχηγος που ειχαμε.αλλα ποιον να βαζαμε.προτεινε εναν.ο πιο παλιος και ο πιο σταθερος ειναι.τον ξερουν οι συμπαικτες του και τον εμπιστευονται.
ουτε ειναι ο πιο πολυσυνθετος επιθετικος.αλλα να τον χεσω τον πολυσυνθετο αν τη μια χρονια βαζει 25 και την επομενη 5.πολυτελεια ειναι κλαους και χρειαζεται ενισχυση με εναν πιο ταχυδυναμικο επιθετικο με χαμηλοτερο κεντρο βαρους να εναλασσονται αναλογα με τις συνθηκες του αγωνα.
δεν μπορω να καταλαβω πως ανοιξε λοιπον ολη αυτην την κουβεντα ως προς την προσωπικη του ζωη,ως προς το χαλβαδενιο χαρακτηρα του κλπ κλπ.
σαν κατι τυπους που εχουν γκομεναρες και μετα απο εφτα χρονια σχεσης σου μιλανε μονο για τα κουσουρια της.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

barlow υπερβολικο σε βρισκω. Οπως εγραψα και παραπανω τουλαχιστον εδω μεσα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων εγω σκισιμο στον Κλαους δεν ειδα. Οι περισσοτεροι μαλιστα γραφουν οτι ακομα κι αν δεν βλεπουν εδω και χρονια τον Κλαους να εξελισεται ειναι ενας χρησιμος ποδοσφαιριστης με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Απλα για το βημα παραπανω μαλλον χρειαζομαστε καποιον καλυτερο και πιο πληρη.

Καλως ή κακως βγηκαν αυτες οι φωτογραφιες χθες. Μπραβο δεν θα του πουμε κιολας που καπνιζει. Θα δεχτει κριτικη. Ας προσεχε να μην το αναβε το τσιγαρο φορα παρτιδα στην παραλια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγώ πρότεινα πάντως :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιο βημα παραπανω.ειπε κανεις να μην παρουμε καλυτερο φορ.ενας προς ενας οι παικτες μας μπορουν να αντικατασταθουν απο καλυτερο.μεχρι στιγμης εδω και μια δεκαετια πιο εξιοπιστο δεν βρηκαμε παντως στη θεση του.
απλα μετα τον αποκλεισμο γραφηκαν εδω και μονο εδω 200 σελιδες.εγω ειμαι ο υπερβολικος?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ανακυκλωνόμαστε γύρω από το ίδιο πράγμα..

Όπως δεν ανέχομαι να τον βρίζουν και να τον μηδενίζουν,έτσι και δεν μπορώ να δεχθώ απόψεις "Τι σας νοιάζει για την προσωπική του ζωή;".

Προφανώς και δεν δίνω δεκάρα για την γκόμενα του ή αν στις διακοπές του ήπιε έναν ωκεανό μπύρες.Ούτε τα 700 που παίρνει με νοιάζουν. Από την τσέπη μου τα παίρνει;Καλοφάγωτα να είναι για το παλικάρι.

Επειδή όμως είναι αθλητής που παίζει στον ΠΑΟΚ,εγω είμαι ΠΑΟΚ και η εξωγηπεδική του ζωή επηρεάζει τον ρόλο του στην ομάδα που εγώ αγαπάω,όταν τον βλέπω με το τσιγαράκι στο στόμα δεν μπορώ να κατανοήσω την στάση των συνοπαδών "έλα μωρέ και τι έγινε", "έχει σκάσει από την στεναχώρια το ΠΑΟΚτσάκι" κλπ.

Επίσης οτι δεν τον έστειλε στον πάγκο κάποιος άλλος φορ που πέρασε από την ομάδα όπως ο Νέτσιντ που ήταν από ρήξη χιαστών,ο Κουλούρης,ο Σαλπιγγίδης,ο 33χρονος Βούκιτς,ο Μπερμπάοφ που δεν έπαιζε σέντερ φορ (άλλο αυτό) και ο..Χούσεν δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Όσο για αρχηγό,εγώ θα έδινα το περιβραχιόνιο στον Τζαβέλα από τους θεωρητικά βασικούς.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ο Τζαβελ δεν είναι κακή ιδέα.

Αφου χώνεται συνεχεια στα κορακια ας έχει λίγη "ασυλία" λόγω περιβραχιονιου. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ας τον κανουν οι συμπαικτες του αρχηγο.fine with me.
εκει να δειτε σκισιμο μετα.και εμεις σε αυτο το καζανι κολυμπαμε.
επισης odi αν κανει κακη εξωγηπεδικη ζωη και αρχισει να τον παιρνει η κατω βολτα θα τελειωσει την καριερα του.
ολοι στο χορταρι κρινονται και μεχρι στιγμης ο κλαους κανει αυτο που ειναι προορισμενος να κανει.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

barlow4 έγραψε:ποιο βημα παραπανω.ειπε κανεις να μην παρουμε καλυτερο φορ.ενας προς ενας οι παικτες μας μπορουν να αντικατασταθουν απο καλυτερο.μεχρι στιγμης εδω και μια δεκαετια πιο εξιοπιστο δεν βρηκαμε παντως στη θεση του.
απλα μετα τον αποκλεισμο γραφηκαν εδω και μονο εδω 200 σελιδες.εγω ειμαι ο υπερβολικος?
Το οτι γραφτηκαν 200 σελιδες εδω δεν σημαινει απαραιτητα οτι σκιζουμε τον Κλαους. Συμφωνεις σε αυτο; Ειδες καποιο ποστ το οποιο θα το χαρακτηριζες ως σκισιμο; Εγω ελαχιστα. Επιθετικο ψαχνει η ομαδα, ο Κλαους εχασε αυτα που εχασε με Αγιαξ, ειναι λογικο να γινεται συζητηση γυρω απο τον Κλαους.

Οσο για αυτο που λες για τον πιο αξιοπιστο επιθετικο που δεν βρηκαμε τα τελευταια χρονια, εγω θα σου πω αρχικα το ονομα του Νεσιντ το οποιο δεν στηριχτηκε παιρνοντας 20 λεπτα. Και θα σου πω επεισης οτι περα απο αυτον αξιολογος επιθετικος σε καλη ηλικια δεν ηρθε. Και εκει εχει ευθυνη η διοικηση η οποια με αυτον τον τροπο ισως δεν ωθησε και τον Κλαους να εξελιχθει εχοντας αξιολογο ανταγωνισμο στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εδώ και δυο χρόνια τον έχει πάρει η κάτω βόλτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”