33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ο πρελιεβιτς(ετσι τον μαθαμε) μεχρι την ναντ ηταν παιχταρα και ειχε καλη φυσικη κατασταση
μετα ηταν που αρχιζε να παιρνει κιλα κ.λπ

δεν ειχε παντα κιλα
και προφανως αυτα επηρεασαν την αποδοση του,η φυσ κατασταση του,θα επαιζε στο επιπεδο που μπορει πολυ περισσοτερα χρονια

ο γκαλης που ηταν προτυπο επαιξε σε πολυ υψηλο επιπεδο πολλα χρονια και θα επαιζε αν δεν τον σταματουσαν μεχρι τα 40

ο μουσλι ουδεποτε ηταν φορ περιωπης και απαντες το γνωριζαμε,γι αυτο αλλωστε και εφυγε
και παντως το γκολ το κρισιμο στονα γωνα με την φενερ το εβαλε 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες τις διαφωνιες για τα κειμενα της κεντρικης κατω απο το κειμενο.οχι εδω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kastrakis έγραψε:Είπαμε να κάνουμε ποδοσφαιρική κριτική , όχι να ξεφτιλιζουμε.

Κριτική ειναι πχ, να πεις οι είναι απαράδεκτο ο Κλαους να ΜΗΝ μπορεί να βάλει γκολ στην φάση του 2ου τετ-ατετ.
Δεν το έχει και δεν το δούλεψε καθόλου. Και μάλλον δεν θα το έχει ποτε...

Ναι δεν πρέπει να καπνίζει ως αθλητής....Ξέρουμε ακόμη πόσοι αθλητές της ομάδας μας καπνίζουν και πίνουν? Και για να μην ξεφτιλίζουμε τους σημερινούς ,να θυμηθούμε τους παίκτες των ομαδων που πήραν πρωταθλήματα και κύπελλα?
Ή τα ξεχνάμε, πάνω στην μανία μας να κατηγορησουμε?

Τώρα αν πίνει,αν ξεσκονίζει ,αν πρέπει στο ρεπό του να πηγαίνει για μπάνια, εγώ τα λέω ξεφτιλικια.
Να μην πω για χαρακτηρισμους που γράφονται και αφήνονται για τον (ακόμη) αρχηγό του ΠΑΟΚ???

Δηλ. πες μου τι διαφορά έχει το ξεφτιλικι που του ρίχνει πχ. ο Εις με το σκωληκα με το ρολόι?
Να μην πω οτι του του λαμπριακου μπορεί να θεωρηθεί και ευγενικό τρολ , μπροστά σ αυτά που γράφονται εδω μέσα.

Τεσπα, πολλά είπα...

Σίγα μην ειμαι και γαυρος που θα με πεις ότι τον σκιζω περισσότερο απο τον λαμπριακο ,τον καημένο τον κλαους που στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας βαζει τον εαυτο του πανω απο την ομαδα κανοντας μαγκιες με την φανελα πάρτο πίσω που με ειπες σκουληκι μην γίνει της *ουτανας εδω μέσα ,
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

eorptol έγραψε:Γιατί μπαίνουν στην κεντρική οποίος βάζει την υπογραφη του μπορεί να κάνει άρθρο στην κεντρική ?
Χρονια τωρα. Ακομα και με το παρατσουκλι του εδω εχουν ανεβει κειμενα. Υπαρχει και αναλογο τοπικ
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Θυματα ολοι των λαικιστων μη δημοσιογραφων.

Ποτε δεν προκειται να παμε μπροστα. Ελατε ολοι μαζι λοιπον να κλωτσησουμε ακομη μια χρονια τον κουβα με το γαλα. Αφου αυτο πουλαει και ικανοποιει αυτο θα γινεται πλεον.

Εγω παντως προτεινω να σκισουμε και τον κυριο ιβιτς (που ουτε αυτος ειναι μεγαλος ανθρωπος αφου εχει φορεσει τη φανελα με το ληκι) γιατι σε δυο επισημα ματς με αυτον τον λιγο αγιαξ εκανε ενα χ και μια ηττα. Εν συνεχεια να περασουμε στον μιχελ και γιατι οχι και στο σαββιδη.

Τι ακριβως μας σταματαει.

Κουραστηκα ρε μαγκες να τρωμε τις σαρκες μας. Ας βγαλουμε και τον αετο και ας βαλουμε εναν γυπα να μας εκφραζει καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το κείμενο στην κεντρική, όπως το διαβάζω εγώ, μια βασική κατηγορία έχει. Και δεν είναι αγωνιστική. Όλα τα άλλα που γράφονται από κάτω, είναι γαρνιτούρα. Η βασική αυτή κατηγορία, είναι ο τίτλος του άρθρου, δηλαδή "γιατί μας προσβάλλεις". Όλα τα άλλα, τατού, εργομετρικά, βελτίωση, τα μισθά κ.ο.κ. δεν είναι για κεντρική, ή αν θέλετε από μόνα τους δε θα έμπαιναν ποτέ σε αυτήν. Άλλωστε υπάρχουν άπειρα ποστ εντός του φόρουμ για κάθε μια από τις παραπάνω δευτερεύουσες θεματικές.

Όποιος λοιπόν προσβλήθηκε από τον πανηγυρισμό του Κλάους αποδέχεται το σχόλιο στην κεντρική, όποιος όχι και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, δεν το αποδέχεται. Για τις γαρνιτούρες υπάρχουν καμιά δεκαριά διαφορετικές απόψεις φαντάζομαι.

:pano:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

buffalobill4 έγραψε:Θυματα ολοι των λαικιστων μη δημοσιογραφων.

Ποτε δεν προκειται να παμε μπροστα. Ελατε ολοι μαζι λοιπον να κλωτσησουμε ακομη μια χρονια τον κουβα με το γαλα. Αφου αυτο πουλαει και ικανοποιει αυτο θα γινεται πλεον.

Εγω παντως προτεινω να σκισουμε και τον κυριο ιβιτς (που ουτε αυτος ειναι μεγαλος ανθρωπος αφου εχει φορεσει τη φανελα με το ληκι) γιατι σε δυο επισημα ματς με αυτον τον λιγο αγιαξ εκανε ενα χ και μια ηττα. Εν συνεχεια να περασουμε στον μιχελ και γιατι οχι και στο σαββιδη.

Τι ακριβως μας σταματαει.

Κουραστηκα ρε μαγκες να τρωμε τις σαρκες μας. Ας βγαλουμε και τον αετο και ας βαλουμε εναν γυπα να μας εκφραζει καλυτερα.

Δεν λέω ότι έχεις άδικο κ είναι σωστό αυτό που γίνεται.Αλλά εγώ κουράστηκα ν φταίμε για όλα εμείς.Δηλαδή επειδή κραζουμε τον Κλάους τον φάγαμε.Ο Λούκας έφαγε σφαλιάρα κ την επόμενη χρονιά ο καλύτερος.Οι άλλοι έβριζαν τον Τότι.Αυτός είναι ο φίλαθλος.Δηλαδή ο γκετσε που τ έκαιγαν την φανέλα τώρα που γύρισε θ το βρίζουν οι μισοί και αν δεν παίξει σημαίνει τΝ έφαγαν.
Από τη στιγμή που έγινε εμπορευματοποίηση, αυξήθηκαν οΙ ακραίες απόψεις, η ομάδα όμως πρέπει ν λειτουργεί σαν επιτυχημένος Οργανισμός κ Ν λύνει εσωτερικά όλα τα προβλήματά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Λαικισμος στα καλυτερα του...σαν να διαβαζω πετρουλακη, γρηγοριαδη και βασιλοπουλο μαζι...εγω λεω να μαζευτουμε ολοι μαζι και να παμε επισκεψη στους παικτες του ΠΑΟΚ και να απαιτησουμε να μας μοιραζουν τα λεφτα που παιρνουν ωστε να αγοραζουμε εισιτηρια για το γηπεδο ανετα...να μας μενει και τιποτα για βρωμικο και μαλαματινα βρε αδερφε...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Το μόνο που έχω να πω για τον Κλάους, είναι ότι στην φάση που βγαίνει μόνος του, πρέπει να κινηθεί προς τον άξονα, να μπει δηλαδή μπροστά από τον αμυντικό, έτσι θα μπορεί να τριπλάρει τον τερματοφύλακα και από τις δύο πλευρές και να πλασάρει άνετα, ή αν τον προλάβει ο αμυντικός θα πάρει την κόκκινη κάρτα. Αντί αυτού κοιτούσε τον επόπτη αν είναι offside, έχασε χρόνο και συγκέντρωση και έμεινε στα πλάγια, όπου θέλει ένα τεχνικό πλασέ ενώ τρέχει πάνω από τον τερματοφύλακα, ή να αποφύγει τον τερματοφύλακα προς τα δεξια και να πλασάρει από πολύ πλάγια. Ούτε με πρόσβαλε ο πανηγυρισμός του στο γκολ, ούτε κάτι άλλο έχω να πω για την απόδοση του σε αυτό το παιχνίδι. Το άρθρο στην κεντρική δεν εκφράζει καθόλου την άποψη που έχω για τον Κλάους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Σάβ 06 Αύγ 2016, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Σου ειπα αδερφε μου τζόκερ. Κραξιμο αδιακριτως. Ολους. Τι μας σταματαει δεν καταλαβαινω.

Γιατι οχι γιουχα στη νικη;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειδικα για Κλαους, το πεσιμο που τρωει πιστευω εχει να κανει με το γεγονος πως ολοι πιστευαμε οτι θα εχει αλλη εξελιξη απο αυτην που τελικα εχει και εγω προσωπικα τον πιστευω ακομα. Δεν ειναι πεσιμο τυπου Γλυκου ας πουμε που παρα πολλοι θεωρουμε οτι δεν ειναι για βασικος στον ΠΑΟΚ.

Τον Κλαους τον γουσταρε και τον γουσταρει ολος ο κοσμος και δυστυχως οταν βλεπει εναν ποδοσφαιριστη με την στηριξη που ειχε ο Κλαους να πηγαινει προς τα πισω αντι να πηγαινει μπροστα θα εκνευριστει. Το πεσιμο προς τον Κλαους εχει μεσα παραπονο και για αυτον ακριβως τον λογο μπορει να ξεπερναει πολλες φορες τα ορια του λογικου.

Το μεγαλυτερο λαθος για μενα εδω και 3-4 χρονια ειναι οτι δεν παρθηκε ενας αξιολογος φορ σε ηλικια 25-28 ωστε να εχει σοβαρο ανταγωνισμο ο Κλαους στην συγκεκριμενη θεση.

Οσον αφορα τον πανηγυρισμο του δυστυχως θα συμφωνησω με το αρθρο της κεντρικης. Δεν γινεται να βαζεις αυτο το γκολ εσυ και να το πανηγυριζεις ετσι ρε Κλαους. Εγω οταν μπηκε το γκολ πανηγυρισα πρωτα για το γκολ και οταν καταλαβα οτι το εβαλες και εσυ πανηγυρισα διπλα. Γιατι πρεπει να μου γυρισεις εμενα την πλατη και να μου δειξεις το ονομα σου; Ο περισσοτερος κοσμος ξερεις οτι σε γουσταρει, και εσυ σε ενα τετοιο γκολ αντι να ερθεις να γινεις ενα με τον κοσμο επιλεγεις να πανυγηρισεις προβαλοντας την μειοψηφια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 06 Αύγ 2016, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο 99/3 βγάζει γούστα σε καμμιά παραλια με το γκομενακι,ο κλοκλας τον κάλυψε ωραία αυτές τις μέρες με το τροπάριο "ο κλαους το δικό μας παιδί που έχει 100+ γκολ ποιο πολυ με τους πανθρακκικους και τα Γιάννενα αλλα δεν μαμεις είναι ΠΑΟΚτσακι " και εμείς μαλώνουμε εδώ μέσα για έναν που μας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

buffalobill4 έγραψε:Σου ειπα αδερφε μου τζόκερ. Κραξιμο αδιακριτως. Ολους. Τι μας σταματαει δεν καταλαβαινω.

Γιατι οχι γιουχα στη νικη;
Εγώ θ έλεγα καλύτερα non paper από κωΣτα Τσέλσι και όλα ωραία μια χαρά.Να καταντήσουμε γαύρος.Ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν ν πουν την γνώμη τουςκαι κυρίως να μας την επιβάλλουν ανεξαιρέτως.Πρέπει όλοι ν έχουμε την ιδια άποψη.Ή κριτική πρέπει ν γίνεται σε όλους.Από εκεί και πέρα δν Θ υπερασπιστώ αυτούς που θέλουν ν κάνουν κακό στην ομάδα κ έχουν εμμονές με παίκτεςΑπλά προσέξτε μν φτάσουμε ν λέμε ευχαριστώ που είχαμε την τιμή ν παίξουμε με τ μεγάλο αγιαξ κ που φόρεσε τη φανέλα ο Κλάους και που βγήκαμε και δεύτεροι.Ακόμα δν κατάλαβα ποιος κάνει μεγαλύτερο κακό αυτοί που κράζουν τα πάντα η οι Παοκαρχες που είναι ποιο ΠΑΟΚ από όλους.Πόσοι είναι τελικά γτ στο μπάσκετ, Τ βολευ κ Τ χάντμπολ που πηγαίνω ακόμα τους ψάχνω.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

ace79grpaok έγραψε:Ο 99/3 βγάζει γούστα σε καμμιά παραλια με το γκομενακι,ο κλοκλας τον κάλυψε ωραία αυτές τις μέρες με το τροπάριο "ο κλαους το δικό μας παιδί που έχει 100+ γκολ ποιο πολυ με τους πανθρακκικους και τα Γιάννενα αλλα δεν μαμεις είναι ΠΑΟΚτσακι " και εμείς μαλώνουμε εδώ μέσα για έναν που μας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

+++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Όχι που δεν θα βρίσκαμε καινούριο κοσκινάκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”