33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Είπαμε να κάνουμε ποδοσφαιρική κριτική , όχι να ξεφτιλιζουμε.
Κριτική ειναι πχ, να πεις οι είναι απαράδεκτο ο Κλαους να ΜΗΝ μπορεί να βάλει γκολ στην φάση του 2ου τετ-ατετ.
Δεν το έχει και δεν το δούλεψε καθόλου. Και μάλλον δεν θα το έχει ποτε...
Ναι δεν πρέπει να καπνίζει ως αθλητής....Ξέρουμε ακόμη πόσοι αθλητές της ομάδας μας καπνίζουν και πίνουν? Και για να μην ξεφτιλίζουμε τους σημερινούς ,να θυμηθούμε τους παίκτες των ομαδων που πήραν πρωταθλήματα και κύπελλα?
Ή τα ξεχνάμε, πάνω στην μανία μας να κατηγορησουμε?
Τώρα αν πίνει,αν ξεσκονίζει ,αν πρέπει στο ρεπό του να πηγαίνει για μπάνια, εγώ τα λέω ξεφτιλικια.
Να μην πω για χαρακτηρισμους που γράφονται και αφήνονται για τον (ακόμη) αρχηγό του ΠΑΟΚ???
Δηλ. πες μου τι διαφορά έχει το ξεφτιλικι που του ρίχνει πχ. ο Εις με το σκωληκα με το ρολόι?
Να μην πω οτι του του λαμπριακου μπορεί να θεωρηθεί και ευγενικό τρολ , μπροστά σ αυτά που γράφονται εδω μέσα.
Τεσπα, πολλά είπα...
Κριτική ειναι πχ, να πεις οι είναι απαράδεκτο ο Κλαους να ΜΗΝ μπορεί να βάλει γκολ στην φάση του 2ου τετ-ατετ.
Δεν το έχει και δεν το δούλεψε καθόλου. Και μάλλον δεν θα το έχει ποτε...
Ναι δεν πρέπει να καπνίζει ως αθλητής....Ξέρουμε ακόμη πόσοι αθλητές της ομάδας μας καπνίζουν και πίνουν? Και για να μην ξεφτιλίζουμε τους σημερινούς ,να θυμηθούμε τους παίκτες των ομαδων που πήραν πρωταθλήματα και κύπελλα?
Ή τα ξεχνάμε, πάνω στην μανία μας να κατηγορησουμε?
Τώρα αν πίνει,αν ξεσκονίζει ,αν πρέπει στο ρεπό του να πηγαίνει για μπάνια, εγώ τα λέω ξεφτιλικια.
Να μην πω για χαρακτηρισμους που γράφονται και αφήνονται για τον (ακόμη) αρχηγό του ΠΑΟΚ???
Δηλ. πες μου τι διαφορά έχει το ξεφτιλικι που του ρίχνει πχ. ο Εις με το σκωληκα με το ρολόι?
Να μην πω οτι του του λαμπριακου μπορεί να θεωρηθεί και ευγενικό τρολ , μπροστά σ αυτά που γράφονται εδω μέσα.
Τεσπα, πολλά είπα...
το κειμενο στην κεντρικη ειναι απλα αστειο.
και το χρονικο διαστημα του εγκληματος εν βρασμω ψυχικης ορμης παρηλθε.καμια δικαιολογια.
δεν αποκλειστηκαμε επειδη ο καθε κλαους εχασε ενα τετ α τετ αλλα επειδη φαγαμε δυο γκολ και η νοοτροπια μας ηταν ομαδας outsider.
και το χρονικο διαστημα του εγκληματος εν βρασμω ψυχικης ορμης παρηλθε.καμια δικαιολογια.
δεν αποκλειστηκαμε επειδη ο καθε κλαους εχασε ενα τετ α τετ αλλα επειδη φαγαμε δυο γκολ και η νοοτροπια μας ηταν ομαδας outsider.
Παιδιά ο Κλάους αυτός είναι,δν αλλάζει.Ούτε έγινε αμπαλος επειδή χάσαμε 1 αγώνα ούτε ο παικταράς επειδή έβαλε 100 γκολ στο κακό ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας τόσα χρόνια στο ΠΑΟΚ όντας ο μόνος επιθετικός.Τα εργομετρικα, η αθλητική του δομή, η ζωή του και τα προσόντα του είναι όλα γνωστά.Όταν όμως τ θυμόμαστε τ αρνητικά με κάθε στραβή είμαστε τουλάχιστον αχάριστοι.
Εμένα τ πρόβλημα μ είναι άλλο.Η λάθος διαχείριση του όπως κ του υποδείγματος παίκτη-ανθρώπου Σαλπιγγίδη.Όπως δν γίνεται ν παίζει ο Σάλπι στα 32 όλη τη πλευρά έτσι κ ο Κλάους δν γίνεται ν παίζει με αυτό τ κορμί σε αγώνες με αντεπιθέσεις,να πρεσαρει Τ μισό γήπεδο, να βοηθάει στην ανάπτυξη κ να τριπλαρει,είναι καθαρά φορ περιοχής.Αν χρησιμοποιείται έτσι είναι πολύ καλός.
Υ.Σ Είναι τουλάχιστον ντροπή οι αντίπαλοι ν σέβονται παίκτες μας κ εμείς να τους βρίζουμε.
Δεν είμαι φαν του Κλάους, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχαμε καλύτερο,ακούω για τ Μιετσελ, που ο ΠΑΟΚ τερματιζε 10τος, ο Μουσλίμοβιτς,τι είχε ακούσει τοτε.
Όσο για το όνομα που έδειξε λειτούργησε ενστικτωδώς, τόσο κράξιμο με τόσους σφυγμούς εκτονωνεσαι.Όσοι θέλετε να φύγει, να σας δω αν πήγαινε σε κανένα γαύρο και έγραφε 25 γκολ τ χρόνο.
Εμένα τ πρόβλημα μ είναι άλλο.Η λάθος διαχείριση του όπως κ του υποδείγματος παίκτη-ανθρώπου Σαλπιγγίδη.Όπως δν γίνεται ν παίζει ο Σάλπι στα 32 όλη τη πλευρά έτσι κ ο Κλάους δν γίνεται ν παίζει με αυτό τ κορμί σε αγώνες με αντεπιθέσεις,να πρεσαρει Τ μισό γήπεδο, να βοηθάει στην ανάπτυξη κ να τριπλαρει,είναι καθαρά φορ περιοχής.Αν χρησιμοποιείται έτσι είναι πολύ καλός.
Υ.Σ Είναι τουλάχιστον ντροπή οι αντίπαλοι ν σέβονται παίκτες μας κ εμείς να τους βρίζουμε.
Δεν είμαι φαν του Κλάους, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχαμε καλύτερο,ακούω για τ Μιετσελ, που ο ΠΑΟΚ τερματιζε 10τος, ο Μουσλίμοβιτς,τι είχε ακούσει τοτε.
Όσο για το όνομα που έδειξε λειτούργησε ενστικτωδώς, τόσο κράξιμο με τόσους σφυγμούς εκτονωνεσαι.Όσοι θέλετε να φύγει, να σας δω αν πήγαινε σε κανένα γαύρο και έγραφε 25 γκολ τ χρόνο.
Κεν, μάλλον το κείμενο δεν έχει να κάνει με τον Κλάους ως κύρια αιτία του αποκλεισμού, που φυσικά και δεν είναι. Περισσότερο πιστεύω, αφορά στον κακό δρόμο, τον οποίο πολλοί αντιλαμβάνονται, πως έχει πάρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Υ.γ.: Και εμένα με έβγαλαν τα μάτια οι υπερβολές των συγγραφέων (ειδικά εκεί με την αναφορά στον Σαλπιγγίδη).
Υ.γ.: Και εμένα με έβγαλαν τα μάτια οι υπερβολές των συγγραφέων (ειδικά εκεί με την αναφορά στον Σαλπιγγίδη).
Έγω αδυνατώ να καταλάβω γιατί δίνει το ΠΑΟΚμανια βήμα σε τέτοια άρθρα και σε τέτοιες αντιλήψεις... Σαν να είναι η πρώτη φορά που πανυγηρίζει έτσι ο Στεφ. Και μετά κράζουμε τους ραδιοφωνατζήδες.
- kataramenos5
Κι επειδή όταν βιάζεσαι τα κάνεις ....Η κατάληξη ήταν ακόμα κι αυτός ο Μπανε το ίνδαλμα και πρότυπο πολλών από μας να φύγει με ΤΙΣ κλωτσιές απ το πάλε.Τα ξεχάσατε?
Μη ψάχνετε για το τέλειο το ιδανικό,δεν υπάρχει.Προσωπικά προτιμώ οι δικοί μου ήρωες όπως ο Μπανε,ο Πάμπλο ο Μουσλι να έχουν αδυναμίες να είναι ανθρώπινοι .Έτσι τους γουστάρω πιο πολύ.
Μη ψάχνετε για το τέλειο το ιδανικό,δεν υπάρχει.Προσωπικά προτιμώ οι δικοί μου ήρωες όπως ο Μπανε,ο Πάμπλο ο Μουσλι να έχουν αδυναμίες να είναι ανθρώπινοι .Έτσι τους γουστάρω πιο πολύ.
- sourmenetes
- Moderator
Αλλο νοημα νομιζω εχει..barlow4 έγραψε:το κειμενο στην κεντρικη ειναι απλα αστειο.
Κατ' αρχήν ποτέ ο ΠΑΟΚ με Μίετσελ δεν τερματισε 10ος.tzoker έγραψε: Δεν είμαι φαν του Κλάους, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια δεν είχαμε καλύτερο,ακούω για τ Μιετσελ, που ο ΠΑΟΚ τερματιζε 10τος, ο Μουσλίμοβιτς,τι είχε ακούσει τοτε.
Κατά δευτερο λογο τον Πολωνό τον έβαζαν κυρίως στα άκρα, αλλά και εκεί ήταν σημαντικότατος παικτης. Την μόνη χρονιά (την τελευταία) που έπαιξε σαν καθαροαιμο φορ ο Μίετσελ εγραψε εξαιρετικά νούμερα.
Eξαιρετικό το ποστ του tsou. Κat για τον μπάνε σαν αθλητή, παίχτη και αρχηγό λέμε όχι σαν παράγοντα που τουλάχιστον είναι από τους λίγους που ενδιαφέρθηκε για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κλάους κρίθηκε υπερβολικά. Αυτά μπορεί αυτά δίνει. Θα μου πείτε αξίζει τα 700? Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Όπως και θέμα της διοίκησης είναι να βρει ένα σέντερ φορ δυο επίπεδα πιο πάνω από το Στέφανο. Τώρα σαν αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου τα είπατε όλα...
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο κλάους κρίθηκε υπερβολικά. Αυτά μπορεί αυτά δίνει. Θα μου πείτε αξίζει τα 700? Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Όπως και θέμα της διοίκησης είναι να βρει ένα σέντερ φορ δυο επίπεδα πιο πάνω από το Στέφανο. Τώρα σαν αρχηγός εντός και εκτός γηπέδου τα είπατε όλα...
- navigator11
Odi έγραψε:Έτσι.Ας τα βάλουμε όλα σε ένα τσουβάλι,για να βγει το συμπέρασμα που θέλουμε.
Βέβαια άμα γράψω εγώ οτι ο Σάντος που όλοι τον έχετε Θεό,ούτε τον έβλεπε τον Αθανασιάδη αλλάζει πάλι το παραμύθι.
Fair enough.
Και δεν απεδείχθη πως έκανε λάθος, η ταπεινή μου γνώμη. Όπως βέβαια εκείνος στο νου του είχε το πως οφείλει να είναι ένας σωστός παίχτης στη συγκεκριμένη θέση. Εγώ τον Κλάους θεό και αρχηγάρα ουδέποτε τον θεωρούσα. Δεν παύει να μου είναι συμπαθής. Η πραγματικότητα είναι πως σοβαρή εξέλιξη δεν είχε ως τώρα ούτε έχω την αίσθηση πως θα έχει. Στην ομάδα δεν παραγνωρίζω πως την περιορισμένη δουλειά του την κάνει και θα συνεχίσει να την κάνει. Σαν τον Μανιακό κι εγώ, θέλω και παίχτη στη θέση, που να μπορεί να δημιουργεί και κάποιους κινδύνους λόγω ποιότητας κι ας μην είναι τόσο εύστοχος όσο ο Κλάους. Προτιμώ αυτό το στυλ λειτουργίας μιας ομάδας. Να δημιουργεί και ο επιθετικός και να σκοράρουν κι άλλοι παίχτες από λίγο πιο πίσω. Το βρίσκω λιγότερο προβλέψιμο και αντιμετωπίσιμο κάτι τέτοιο. Και για το ρόλο αυτό εκτιμώ ότι με αρκετή ασφάλεια πια μπορεί να υποστηριχθεί πως ο Κλάους δεν το πολυέχει. Το ζήτημα βέβαια είναι αποκλειστικά του Βλάντανου.
Περί Μπάνε τώρα λίγο. Ας μην κάνουμε ψιλοανίερες συγκρίσεις. Δεν παραβλέπω ούτε τη φύση ούτε οποιαδήποτε άλλη παράμετρο σχετική με τα 2 σπορ. Ο Μπάνε απέδειξε πολλάκις σαν αθλητής πως είχε πολλά κιλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν το λέω αυτό με αφορμή ένα κάκιστο πλασέ σε έναν κρίσιμο αγώνα, επ' ουδενί λόγω.
Αλε ξέρω τι λέω.
Είναι ανοησία να μιλάμε για εξέλιξη.ο Κλάους είναι ένα πολύ αξιόπιστο φορ με συγκεκριμένα στοιχεία.τέλος.
Έχει παίξει σε έναν ΠΑΟΚ μια ζωή έχοντας παίξει διακόσια συστήματα με έναν στρατό παικτών που κάθε χρόνο αλλαζουν.Κ τα γκολ του πάλι τα βάζει.
Ποια εξέλιξη λοιπόν.ποια σταθερότητα βρήκε να κοιτάει πως θα βελτιώσει τοφαλτσο του.
Ξέρω καλά τι λέω.αν δεν έχανε τα τετ Α τετ δε θα υπήρχε αυτή η σαχλαμάρα στην κεντρική.
Υγ.σουρμε ξέρω ότι το άρθρο δε χρεώνει άμεσα τον αποκλεισμό στο ν Κλάους.ξέρω ότι είναι δήθεν μια απλή παρότρυνση να ξυπνήσει.Κ απλά λέω ότι αποκλειστηκαμε γιατί πΑίξαμε σαν outsider.έτσι το είπα.
Είναι ανοησία να μιλάμε για εξέλιξη.ο Κλάους είναι ένα πολύ αξιόπιστο φορ με συγκεκριμένα στοιχεία.τέλος.
Έχει παίξει σε έναν ΠΑΟΚ μια ζωή έχοντας παίξει διακόσια συστήματα με έναν στρατό παικτών που κάθε χρόνο αλλαζουν.Κ τα γκολ του πάλι τα βάζει.
Ποια εξέλιξη λοιπόν.ποια σταθερότητα βρήκε να κοιτάει πως θα βελτιώσει τοφαλτσο του.
Ξέρω καλά τι λέω.αν δεν έχανε τα τετ Α τετ δε θα υπήρχε αυτή η σαχλαμάρα στην κεντρική.
Υγ.σουρμε ξέρω ότι το άρθρο δε χρεώνει άμεσα τον αποκλεισμό στο ν Κλάους.ξέρω ότι είναι δήθεν μια απλή παρότρυνση να ξυπνήσει.Κ απλά λέω ότι αποκλειστηκαμε γιατί πΑίξαμε σαν outsider.έτσι το είπα.
Τ άρθρο του παοκμανια είναι μια χαρά άρθρο.Την ουσία δειτε.Όταν ο οπαδός δίνει τη ζωή τ ν βρει τ 10αρικο ν πάει γήπεδο και δν κοιμάται 1 βδομάδα θα λέει ότι θέλει κ Θ κρίνει τους πάντες αν τ αξίζουν.Ο ένας πληρώνει ο άλλος πληρώνεται.Εγώ ίσως δεχτώ την αντίδραση του Κλάους, οι άλλοι όχι.Και καλά θ κάνουνε.Κάποιοι νομίζουν είναι σπίτι τους ο ΠΑΟΚ.Οι μισοί κλαίνε κ ο Κλάους ανοίγει μπουκαλια.Είπαμε ο καθένας έχει άλλη υπομονή.Αλλά δεν θ κατηγορήσουμε και τον άλλο που βγάζει τ πόνο του, πάει πολύ.
Υ.Σ αρκεί Η κριτική να γίνεται χωρίς ειρωνεία, βία και βρισιές.Όποιος ανήκει στην οικογένεια μας πρέπει ν το σεβόμαστε.
Στο χέρι του Κλάους είναι να τ αλλάξει όλα.
Υ.Σ αρκεί Η κριτική να γίνεται χωρίς ειρωνεία, βία και βρισιές.Όποιος ανήκει στην οικογένεια μας πρέπει ν το σεβόμαστε.
Στο χέρι του Κλάους είναι να τ αλλάξει όλα.
Τι να αλλάξει στα 30.να τον διώξουμε τον τεμπελχανά.γιατί να αλλάξει τώρα αποκλείεται.
Όντως, αν είχε περάσει η ομάδα, δεν θα δημοσιευόταν τέτοιο κείμενο.