Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
Re: Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο εξωτερικό;
Άρρωστος με την Arouca.
Τόσο άρρωστος που έχω πυρετό σήμερα (αυτές οι αμυγδαλές με ταλαιπωρούν μετά από χρόνια).
Τόσο άρρωστος που έχω πυρετό σήμερα (αυτές οι αμυγδαλές με ταλαιπωρούν μετά από χρόνια).

Πως γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και Ρεάλ; Η Ρεάλ είναι η ομάδα των Βασιλέων της Ισπανίας και η ομάδα του δικτάτορα Franco! Πως γίνεται να είσαι παράλληλα με μία ομάδα μεταναστών που εκπροσωπεί την έννοια της αντίστασης και του αγώνα για επιβίωση και ταυτόχρονα να γουστάρεις την ομάδα του Franco, των Βασιλέων και του πλούτου της Ισπανίας;
ΠΑΟΚ και Ατλετικ Μπιλμπάο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Πόρτο. Όχι βέβαια μέχρι το σημείο να είχα δίλημμα αν είχαμε περάσει τους βρωμολλανδούς!!
Αγάπησα αυτήν την ομάδα από τον τελικό πρωταθλητριών έναντι των κωλογερμαναράδων το 1987 (;). 7 χρονών ήμουν.
Αγάπησα αυτήν την ομάδα από τον τελικό πρωταθλητριών έναντι των κωλογερμαναράδων το 1987 (;). 7 χρονών ήμουν.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ μια φορά στη ζωή μου πήγα εξωτερικό, για 6 μήνες, και πάλι τον Π.Α.Ο.Κ. υποστήριζα και έβγαζα φωτογραφίες με το κασκόλ του Π.Α.Ο.Κ.!
apple64 έγραψε:Πως γίνεται να είσαι ΠΑΟΚ και Ρεάλ; Η Ρεάλ είναι η ομάδα των Βασιλέων της Ισπανίας και η ομάδα του δικτάτορα Franco! Πως γίνεται να είσαι παράλληλα με μία ομάδα μεταναστών που εκπροσωπεί την έννοια της αντίστασης και του αγώνα για επιβίωση και ταυτόχρονα να γουστάρεις την ομάδα του Franco, των Βασιλέων και του πλούτου της Ισπανίας;
Κι εγω αυτο λεω παντα.
Η νουμερο 1 ομαδα για μενα που δεν πρεπει ΠΟΤΕ να ειναι ΠΑΟΚτσης αν και ξεγελαει το ασπρομαυρο ειναι γιουΒεντους η αλλιως και ολυμπιακος της ιταλιας που εχει κλεψει πρωταθληματα με διατησια κτλ. Με διαφορα η πιο βρωμικη ομαδα μη τριτοκοσμικου πρωταθληματος.
zoomgr έγραψε:εγώ από Ελλάδα υποστηρίζω ΑΕΚ λόγο δικεφάλου,
από Βουλγαρία υποστηρίζω ΠΑΟΚ εννοείτε.
huh??
- Παλαιολόγος
- Δημητρης17
Kourdos έγραψε:zoomgr έγραψε:εγώ από Ελλάδα υποστηρίζω ΑΕΚ λόγο δικεφάλου,
huh??
Ποιος ειστε κυριε;;;
- Δημητρης17
Δημητρης17 έγραψε:Kourdos έγραψε:zoomgr έγραψε:εγώ από Ελλάδα υποστηρίζω ΑΕΚ λόγο δικεφάλου,
huh??
Ποιος ειστε κυριε;;; Λογω με ω (ωμεγα) και εννοειται με αι (αλφα γιωτα) κυριε αποφοιτε νηπιαγωγειου...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator