Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017

Δημοσίευση από McCarthy »

Οι μοναδικοί ψηλοί έλληνες διαθέσιμοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι από φτηνούς ο Χαριτόπουλος και από ακριβούς ο Μαυροειδής..Α! Και ο Σόφο... :P :cry: :D
christos_b

Δημοσίευση από christos_b »

Mη χειρον βελτιστον ο Μαυροειδης.. Δε τον συμπαθω ιδιαιτερα σαν παιχτη (κλασικος ξυλοκοπος & θεατρινος). Αλλα εδω που φτασαμε...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τα χουμε ξαναπεί, πιο κάτω δεν πάει. Να είναι ελεύθεροι Κατσίβελης-Τσαιρέλης-Καββαδάς-Μαυροειδής και να μην μπορείς να πάρεις κανέναν είναι τρομερό. ΤΡΟΜΕΡΟ. anyway, εμείς εκεί για μια ζωή.

PS: Μιχάλη Τσαιρέλη ήμουνα εκεί, ακόμα και στην Ελευσίνα ήρθα (παρέα με τον αδικοχαμένο olivares) για να φωνάζουμε από την κερκίδα: δεν πειράζει Mike πάμε. Δεν θα το ξεχάσω αυτό. Μεγαλώνω και η θέση μου δεν είναι τέτοια που να οφείλω να χειροκροτώ τον οποιοδήποτε. Μιχάλη Τσαιρέλη δεν ξεχνώ. Και οποιοσδήποτε άλλος στο μέλλον. Πρώτα θα λογοδοτήσετε σε ανθρώπους σαν εμένα και μετά θα φεύγετε για να πάτε στον άρη. Πρώτα θα απολογήστε σε ανθρώπους σαν εμένα και θα μου ρχετστε μετά από χρόνια και θα λέτε χάρηκα που επιστρέφω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτά Μιχάλη Τσαιρέλη.
PS2: 476 πόντους σε όλη του την καριέρα ο "mike" και 427 μόνο σε εμάς τη χρονιά 13-14...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Κατσιβελης κατεληξε καπου;
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Στους...Lakers.Που να καταληξει ο Κατσιβελης που επαιρνε 100 χιλιαρικα στην ΑΕΚ για να βαζει 3.5 ποντους με 1.7 ρανκινγ και περισσοτερα λαθη απο ασσιστ..Με αυτο το κασε που εχει επειδη καποτε εκανε ενα καλο τριλεπτο σε τελικο ευρωλιγκας δεν προκειται να βρει ομαδα.Θριαμβευτικη επιστροφη Χαριτοπουλου για τριτη φορα βλεπω στον οριζοντα.Δεν υπαρχει και τιποτα αλλο απο ελληνα σε αυτη τη θεση πλεον,Υποθετικα και τον Μαυροειδη να μπορουσαμε να πληρωσουμε θα ειχαμε 3 βαρια σεντερ στο ροστερ(Κλαντον στο 4 δεν υπαρχει) που δεν ειναι λειτουργικο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για πέμπτος καλός είναι ο Χαριτοπουλος,θυμίζει λίγο παλαίμαχο πια αλλά ένα 7λεπτό το έχει άνετα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο δύσκολος Μαυροειδής και ...
Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Μαυροειδή είναι διαχρονικό. Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Μπορεί φέτος να φορέσει τα ασπρόμαυρα ο Έλληνας ψηλός; Πολύ δύσκολα, καθώς τόσο ο Γλυνιαδάκης, όσο κι ο Κλάντον είναι κλασσικά πεντάρια, ενώ και το οικονομικό παραμένει εμπόδιο. Επομένως δύσκολα να γίνει η υπέρβαση στην γραμμή των ψηλών, με τον Γεωργάκη να φαντάζει φαβορί με τα σημερινά δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Θα ηθελα να διαβασω τις αποψεις σας για το ροστερ μας ετσι οπως διαμορφωθηκα φετος.
Αν ειχατε την ευκαιρια να αλλαξετε παικτες ποιους θα αλλαζατε και ποιους θα φερνατε
με τα ιδια περιπου χρηματα?? Ετσι για να μην γινομαστε μετα Χριστον προφητες....
Palok δεν το εχει η μοιρα μας να δουμε πολλα παιχνιδια παρεα.... πλεον αλλαξαμε και
ρολους....εγω απο Αθηνα και εσυ απο Σαλονικα!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
christos_b

Δημοσίευση από christos_b »

Προσωπικα θα ηθελα παραμονη Λιαπη, Κωτα, Τεπιτς αντι λετονου και Τσαιρελη, Κονιαρη αλλα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παμε σε αλλη λογική φετος με Αμερικανούς , θεωρητικά πιο σωςτη αλλα οταν μετράς τα ευρώ ετσι ...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Μετά από την περσινή περιπέτεια η ομάδα κινήθηκε σε απόκτηση Αμερικάνων και αλλαγή του στιλ κ του τρόπου παιχνιδιού θεωρητικά σωστά μένει να δούμε κ στην πράξη.
Είναι στοίχημα οι Αμερικάνοι που ερχονται από τα κολέγια και δεν έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν και ενταχθουν.
Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις η μόνη περίπτωση που θα ήταν καταπληκτικη αν γινόταν είναι του Τσαιρέλη που θα άλλαζε προς τα πάνω τους στόχους και τις φιλοδοξίες για φέτος.
Γενικότερα ανάλογα για τα βαλάντια που διαθεσαμε μ αφήνουν μια συγκρατημένη ικανοποίηση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ έχω την αίσθηση ότι θα δούμε άλλο μπάσκετ φέτος, διαφορετικό. Δεν θα βγαίνουν όλα τα σουτ μετά τα 18-20 δευτερόλεπτα.. Και θα παίρνουμε 5 επιθετικά ριμπάουντ παραπάνω.. Πέρσι ήμασταν εξαιρετικά μονοδιάστατοι επιθετικά... Αμυντικά ανεπαρκείς. Γι'αυτό πολλές νίκες μας αποτελούσαν άθλοι, καθώς ούτε βάθος roster είχαμε, γι'αυτό και πιστώνονται στον προπονητή...

Φέτος υπάρχει καλό υλικό. Και έχουν μείνει και έμπειροι παλιοί (Τσόχλας, Μαργαρίτης, αλλά και ο Χαραλαμπίδης ως assistant coach) που θα πουν στους νέους τι σημαίνει Σούλης Μαρκόπουλος...γιατί άλλο να σε λέει ο προπονητής κάποια πράγματα, κι άλλο να έχεις συμπαίκτες που θα σε πουν τι και πώς, και μάλιστα με παραδείγματα...

Το στοίχημα είναι να δέσει η ομάδα σίγουρα μέχρι Δεκέμβρη και να αυξηθεί η προσέλευση.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Εγω ειμαι παρα πολυ αισιοδοξος για φετος....και θα σας εξηγησω το γιατι.
Η ομαδα απεκτησε επιτελους (μετα τον DJ ) εναν ποιντ γκαρντ που ειναι καλος στο να δημιουργει για τους συμπαικτες του και αυτος δεν ειναι αλλος απο το πουλεν μου για φετος τον Μιλιενοβιτς.
Σαν δευτερος Ποιντ θα ειναι ο Μπραιαντ ο οποιος ειναι σκορερ και τρομερος στο 1 εναντιον 1 και στο πικ εν ρολ.
Σαν σουτινγκ γκαρ θα χρησιμοποιηθει ο Τζορνταν που ειναι καλος σουτερ (τρομερα τα ποσοστα του) και σαν μπακ απ του ο Απολλωνας σε μια θεση που του ταιριαζει πιο πολυ απο αυτην του Ποιντ γκαρντ.
Στο 3 θα χρησιμοποιηθουν ο Πεινερς και ο Λινος οι οποιοι θα εχουν διαφορετικους ρολους ο καθενας....ο μεν Πεινερς ειναι ενας ποιντ φοργουορντ αρκετα αθλητικος αλλα χωρις καλο σουτ.....ενω ο Λινος ειναι ενας σουινγκμαν χωρις καλο σουτ αλλα με τρομερα αθλητικα προσοντα ( δεν μου αρεσει οτι ειναι σοφτ σαν παικτης αλλα οκ).
Στο 4 θα εχουμε την διαχρονικη αξια Μαργαριτη με τα γνωστα του ατου (αμυνα-επιθεση-μαχητικοτητα) και ενα κολλεγιοπαιδο απο το Αμερικα που εχει πολυ καλα ποσοστα στο σουτ.....κοντο για την θεση 4 αλλα με πολυ διαθεση (εχασε πανω απο 20 κιλα αν δεν κανω λαθος και αλλαξε τον τροπο που αγωνιζεται).
Και παμε στην κομβικη για μενα θεση του 5 που εχουμε τον δεινοσαυρο Γλυνιαδακη (αργος στα ποδια....κακος αμυντικος και πολλα φαουλ) αλλα εμπειρος με παραστασεις απο μεγαλες ομαδες και ΝΒΑ.....και τον Κλαντον ο οποιος αν διορθωσει την τσαπατσουλια του θα γινει ενας απο τους κορυφαιους ψηλους στην Ελλαδα και θα κανει καριερα και στην Ευρωπη......

Η μονη αλλαγη που θα εκανα θα ηταν αυτη...αντι του Γλυνιαδακη θα εφερνα ή τον Μαυροειδη ή τον Καβαδα.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Φιλε Big εξαιρετικη η τοποθετηση σου οπου συμφωνω σε ολα μεχρι τελειας, απλα θα προσθετα επισης αυτο που ειπα και πριν σ αυτο το υπαρχον ροστερ θα ηταν εξαιρετικο να φερναμε και Τσαιρελη.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Δε ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, μπορεί οι επιλογές να φαίνονται πολύ καλύτερες από τις περυσινές, αλλά είμαστε με έναν παίχτη λιγότερο και στην περιφέρεια και στη ρακέτα...Πέρυσι σε περιφέρεια είχαμε 7 ενεργούς και φέτος 6 και στη ρακέτα 5 και φέτος 4..Και τα παιχνίδια φέτος είναι και περισσότερα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”