Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από sourmenetes »

Marianov6 έγραψε:Βρε να παρουμε Εορτοπολ, απλα λεω οτι χωρις το τσ λ πολυ δυσκολα εως απιθανο θα ερθει ο επιθετικος επιπεδου τσ λ. Αρα θα παμε σε μια λιγοτερο καλη λυση και σε αυτο το επιπεδο ειναι ο Κλαους.
Προφανως ειχαν ψαχτει και για τις 2 περιπτωσεις. ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει κανετε πλακα καποιοι.Περσυ εδωσε 1,5 μυριο συμβολαιο στον Μπερμπατοφ και φετος με τον γαυρο πεθαμενο με την ΕΠΟ να αλλαζει και την ομαδα να δειχνει καλυτερη απο ποτε για ποιο λογο ακριβως θα κολωσει;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

joshua έγραψε:Ενταξει κανετε πλακα καποιοι.Περσυ εδωσε 1,5 μυριο συμβολαιο στον Μπερμπατοφ και φετος με τον γαυρο πεθαμενο με την ΕΠΟ να αλλαζει και την ομαδα να δειχνει καλυτερη απο ποτε για ποιο λογο ακριβως θα κολωσει;

Την ΕΠΟ θα την πάρεις εσύ η ο Μελλισανίδης?
Το ότι μπορούμε να διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι κάνουμε πλάκα!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Μακαρι Σουρμε να εχουν βρει ΤΗΝ περιπτωση και να τον φερουν. Για την σουπαλιγκ παντως και ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες, δεν θα εχουμε προβλημα. Αντε μια κοντρα απο τον βαζελο μονο, οι αλλοι ειναι off για μενα.

Josh, δεν θελουμε ομως αλλον Μπερμπατοφ. Ηρθε ενας, δεν ταιραξε και εφυγε. Ασε που δεν υπαρχουν Μπερμπατοφ ελευθεροι. Για να ερθει αυτος ο αλλος που ολοι θελουμε θα πρεπει να ανοιχτει πολυ πανω απο το 1,5 μιας και θα εχει ομαδα. Υπαρχουν και ο δανεικοι να μου πεις, ναι οκ. Αλλα νομιζω μεταγραφη ψαχνουμε και οχι το παλιο μοντελο Σαββιδη στην πρωτη του χρονια
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Marianov6 έγραψε:Μακαρι Σουρμε να εχουν βρει ΤΗΝ περιπτωση και να τον φερουν. Για την σουπαλιγκ παντως και ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες, δεν θα εχουμε προβλημα. Αντε μια κοντρα απο τον βαζελο μονο, οι αλλοι ειναι off για μενα.

Josh, δεν θελουμε ομως αλλον Μπερμπατοφ. Ηρθε ενας, δεν ταιραξε και εφυγε. Ασε που δεν υπαρχουν Μπερμπατοφ ελευθεροι. Για να ερθει αυτος ο αλλος που ολοι θελουμε θα πρεπει να ανοιχτει πολυ πανω απο το 1,5 μιας και θα εχει ομαδα. Υπαρχουν και ο δανεικοι να μου πεις, ναι οκ. Αλλα νομιζω μεταγραφη ψαχνουμε και οχι το παλιο μοντελο Σαββιδη στην πρωτη του χρονια

Συμφωνούμε απόλυτα!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

25 27 χρονών με όρεξη και ταλέντο θέλουμε καλλιτερο του Κλάους και ο ερχομός του θα κάνει καλλιτερο και τον Κλάους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φοροεξτρεμ τον αρι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν καταλαβα τι περιμεναν καποιοι.Να περασουμε τον Αγιαξ (οχι στους ομιλους) και να δωσει ο Ιβαν 5-6 μυρια για αγορα και αλλο 1,5 μυριο συμβολαιο;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

joshua έγραψε:Ενταξει κανετε πλακα καποιοι.Περσυ εδωσε 1,5 μυριο συμβολαιο στον Μπερμπατοφ και φετος με τον γαυρο πεθαμενο με την ΕΠΟ να αλλαζει και την ομαδα να δειχνει καλυτερη απο ποτε για ποιο λογο ακριβως θα κολωσει;
Μα πέρισυ, αγαπητέ Τζο, δεν ήταν εδώ ο Κουλούρης, χρειαζόμασταν επιθετικό!
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Εφόσον φέρουν ολκληρωμενο επιθετικό θα είναι δείγμα ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο. Δεν ξέρω βεβαια κατά πόσο θα βελτιώσει αυτό τον Κλάους, δηλαδή θα αποκτήσει τρίπλα ή ξαφνικά θα αποκτήσει ταχύτητα ? Αυτό μπορεί, αυτό παίζει.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα αποκτηθεί παίκτης με προοπτική βασικού. Ο Κλάους ας παραμείνει σαν μια χρήσιμη λύση ή ας παραχωρηθεί εφόσον έρθει κάποια πρόταση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χαςογκολη τριπλαδορο
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Marianov6 έγραψε:Μακαρι Σουρμε να εχουν βρει ΤΗΝ περιπτωση και να τον φερουν. Για την σουπαλιγκ παντως και ετσι οπως εχω δει τις αλλες ομαδες, δεν θα εχουμε προβλημα. Αντε μια κοντρα απο τον βαζελο μονο, οι αλλοι ειναι off για μενα.

Το θέμα με τον Μπερμπα είναι ότι έχασε όλη την προετοιμασία και για ένα βαρύ κορμί 35 χρονών αυτό μετράει.
Οπως και να έχει δεν θα παμε για ελεύθερο. Υπάρχουν περιπτωσεις παικτών που λήγουν του χρονου τα συμβόλαιά τους (βλέπε περίπτωση Βαρέλα), είτε παίκτες από μεγάλα πρωταθληματα που δεν υπολογιζονται από τις ομάδες τους αλλά για Ελλάδα και Γιουρόπα Λιγκ μπορουν να κάνουν την διαφορά (βλέπε περίπτωση Μακ ή Λίνο). Και δανεικό να φέρουμε κάποιον αν αξίζει δε με χαλάει και αν γουστάρει θα μείνει και περισσότερο (βλέπε περίπτωση Βιερίνια).
Σιγουρα κάτι θα έχουν κατά νου και θα εχουν εντοπίσει περιπτωσεις για μεταγραφές για κάθε περίπτωση,
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

η λογικη λεει ελευθερος,δανεικος,αγορα μεχρι 1.5 μαξ

παραπανω ο ΠΑΟΚ δεν δινει,δεν τα εχει ή δεν θελει

αν μπορουμε να βρουμε ετσι επιθετικο εχει καλως

δανεικο δεν θελω
αγορα με 1.5 αξιολογου φορ δεν νομιζω πως υπαρχει
οποτε ελευθερος
κυκλοφορει κανενας;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μπεκάλι και τόσοι άλλοι πρόεδροι σε μικρότερες από εμάς ομάδες γιατί πληρώνουν ομάδες μέχρι και 3εκ, και δεν μπορούμε εμείς να φτάσουμε το τάληρο με Ιβάν? Όσο για το μισθό, δε σημαίνει ότι επειδή έδωσες 5εκ, θα δώσεις πολλά στον παίκτη. Ακόμη και 400Κ μπορείς να του δώσεις αν η προηγούμενη ομάδα του είχε συμβόλαιο αλλά Μπεκάλι (200Κ μαξ). Άνετα βρίσκεις παίκτη με 800Κ μισθό αν πληρώσεις την ομάδα. πχ Καρέλης. Όσο για τον Γκουστάβο Μπόου δε νομίζω να ζητάει πάνω από 1Μ μισθό (εγώ στο 800άρι τον κόβω να έρχεται κολυμπώντας). Δηλαδή πόσα παίρνει εκεί από τους μπατήρηδες?
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Kap έγραψε:
Marianov6 έγραψε:
desperando έγραψε: εσενα στανταρ σου την φερμαρισε τηνγκομενα ο γλυκος
εεεε δεν πειραζει μη το παιρνεις κατακαρδα ωραιο παιδι ειναι,αθλητικος τυπος,φραγκατος...να χαιρεσαι κι ολας
παει να πει οτι αξιζε η δικια σου
ειναι απαραδεκτο το σχολιο Ντεσπε. Τις γυναικες μας, τις μανες μας και τα παιδια μας τα αφηνουμε εξω απο εδω
Ένα συν από μένα στον αδελφό, δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά τα συν και τα πλην, αλλά αναφορές, με τόσο άκομψο τρόπο, σε γυναίκες, μαναδες και παιδιά στο όνομα οποιουδήποτε παίκτη παραπάει ρε μάγκες.
Κι αλλο ενα απο μενα αν και νομιζω αλλοι θα επρεπε να επιληφθούν του θέματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”