Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
http://www.sdna.gr/podosfairo/champions ... e-marinaki
Δείτε τα σχόλια που σβήστηκαν από το facebook της ΕΟ. Ήδη τον αποκαλούν χοντρό - φύγε κ.α.!!!
Δείτε τα σχόλια που σβήστηκαν από το facebook της ΕΟ. Ήδη τον αποκαλούν χοντρό - φύγε κ.α.!!!
Έτσι τον λένε χρόνια κάποιοι, πιο υγιείς. Ε τώρα άρχισαν και οι πιο άρρωστοι χεχε
- PAOK_Antarctica
Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ότι δεν τον κράζουν για στημένα, πρέζες, εγκληματικές οργανώσεις και χίλια δυο, αλλά επειδή απλά δεν προκρίθηκαν στο τζαμπολί.
Το πρόβλημά τους δεν είναι οι πρακτικές του δηλαδή, αλλά το αποτέλεσμα. Και φυσικά όταν παίρνουν τα πρωταθλήματα είναι άρχοντας ο Βαγγέλας. Τώρα που φάγανε και μια ξεγυρισμένη φούτσα κάνουν σαν τα κακομαθημένα σκατόπαιδα που οι γονείς τους τους χαλάσαν το χατήρι μία και μοναδική φορά και κάνουν τον κόσμο άνω κάτω.
Τα συγκεκριμένα μυνήματα απλά μου επιβεβαιώνουν το πόσους τόνους ΣΚΑΤΑ έχουν μέσα στο κεφάλι τους, και επουδενί δεν τα βλέπω ως σημάδι "ξυπνήματος" και δυσαρέσκειας προς τις γαυροπρακτικές.
Μούλικα.
Το πρόβλημά τους δεν είναι οι πρακτικές του δηλαδή, αλλά το αποτέλεσμα. Και φυσικά όταν παίρνουν τα πρωταθλήματα είναι άρχοντας ο Βαγγέλας. Τώρα που φάγανε και μια ξεγυρισμένη φούτσα κάνουν σαν τα κακομαθημένα σκατόπαιδα που οι γονείς τους τους χαλάσαν το χατήρι μία και μοναδική φορά και κάνουν τον κόσμο άνω κάτω.
Τα συγκεκριμένα μυνήματα απλά μου επιβεβαιώνουν το πόσους τόνους ΣΚΑΤΑ έχουν μέσα στο κεφάλι τους, και επουδενί δεν τα βλέπω ως σημάδι "ξυπνήματος" και δυσαρέσκειας προς τις γαυροπρακτικές.
Μούλικα.
Το ότι η χώρα θα φτάσει να παίζει με μία ομάδα στο cl και αυτή στα προκριματικά, είναι έργο Vago Marinar.
Αφού λοιπόν κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού κονόμησε αρκετά τούβλα από τους ομίλους μέχρι τώρα και ξέπλυνε ακόμα περισσότερα με τις περήφανες μεταγραφές του, σαν επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, θα (προσπαθήσει να) επεκτείνει τις επιχειρήσεις του και στο νησί, όπου τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
Αν είναι μ@λ@κες οι εγγλέζοι, θα τον βάλουν στο παιχνίδι αλλά είναι πολύ πιθανό, σε 7-8 χρόνια, να καταντήσουν Ελλάδα.
Αφού λοιπόν κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού κονόμησε αρκετά τούβλα από τους ομίλους μέχρι τώρα και ξέπλυνε ακόμα περισσότερα με τις περήφανες μεταγραφές του, σαν επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του, θα (προσπαθήσει να) επεκτείνει τις επιχειρήσεις του και στο νησί, όπου τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα.
Αν είναι μ@λ@κες οι εγγλέζοι, θα τον βάλουν στο παιχνίδι αλλά είναι πολύ πιθανό, σε 7-8 χρόνια, να καταντήσουν Ελλάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν νομίζω να καταφέρει μόνος του να καταστρέψει περισσότερο το ενγκλέζικο πρωτάθλημα..
Δηλαδή τώρα που δεν θα παίζει Ch. L. ο Φορτούνης δεν κάνει 20 μύρια;
O Λαμπριακος Θεσσαλονικη μενει; Να εχουμε το νου μας αν ειναι.
Με τον γκέυ να δείχνει σημάδια αποσύνθεσης και τους άλλους δύο να είναι όπως είναι, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία. Επιβάλλεται ένας βαρβάτος φορ άμεσα. Και το λέω γιατί έχω την εντύπωση ότι το σύστημα θα μας πολεμήσει περισσότερο από ποτέ φέτος, οπότε θα πρέπει να είμαστε όσο γίνεται πιο πλήρεις.
Και είμαι πεπεισμένος ότι θα ευνοηθεί πολύ η ζέλα.
Και είμαι πεπεισμένος ότι θα ευνοηθεί πολύ η ζέλα.
Είδα την φωτογραφία. ΕλεηνοςDimitrisS έγραψε:O Λαμπριακος Θεσσαλονικη μενει; Να εχουμε το νου μας αν ειναι.
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DimitrisS έγραψε:O Λαμπριακος Θεσσαλονικη μενει; Να εχουμε το νου μας αν ειναι.
Για εξηγήστε τι εκανε ο σκώληκας
Μην του δίνετε σημασία...
Στην γαμα ξανά ρε σκουλήκι
SM-G935F
Στην γαμα ξανά ρε σκουλήκι
SM-G935F
Διαφωνώ. Μια χαρά αγροτικό μου φάνηκε. Πέρυσι τρακτέρ. Αναβαθμίστηκαν.PaokP έγραψε:Είδα την φωτογραφία. Ελεηνος
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι ότι δεν τον κράζουν για στημένα, πρέζες, εγκληματικές οργανώσεις και χίλια δυο, αλλά επειδή απλά δεν προκρίθηκαν στο τζαμπολί.
Μούλικα.

Όσοι έχουν δει ή διαβάσει Χάρι Πόττερ, καταλαβαίνουν με την παραπάνω photo τι σημαίνει να είσαι οπαδός της ΕΟ!
Dudley Dursley

Edit: πάρτε άλλη μία:

Μετά το γκολ με τη Μπερ Σεβα:

Ε τωρα δεν νομιζω να θελετε να την βαλουμε εδω μεσα την φωτογραφια. Μπορειτε να την βρειτε με ενα search στο ονομα του.