33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Να σε πω κάτι ρε Sera.
Με βάση αυτά που γράφονται για έναν παίχτη που χθες σκόραρε κιόλας (!)
το φορ που θα έρθει, γιατί θα έρθει, δεν πρέπει να χάσει ούτε ΜΙΑ τέτοια ευκαιρία.

Ούτε Μία.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ο Σαλπιγγιδης σταμάτησε, Ολςεν και Σαμπο δεν θα έχουμε φέτος οποτε ήρθε η σειρά σου να εισαι ο φταίχτης για ολα τα δεινά ...
Φυσικά και θελω φορ καλύτερο απο τον Κλάους αλλα μέχρι φέτος η "ποιότητα" του ηταν ενα κλικ πανω απο το μέσο όρο της ενδεκάδας μας (κάποιες χρονιές ίσως και δυο κλικ) .. Τωρα που η ποιότητα της ομάδας δείχνει να τον ξεπερνάει δεν νομίζω να χρειαζεται αυτός ο μηδενισμός στο πρόσωπο του
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sick Bastard έγραψε:Να σε πω κάτι ρε Sera.
Με βάση αυτά που γράφονται για έναν παίχτη που χθες σκόραρε κιόλας (!)
το φορ που θα έρθει, γιατί θα έρθει, δεν πρέπει να χάσει ούτε ΜΙΑ τέτοια ευκαιρία.

Ούτε Μία.
να σε πω βρε σικ μου δεν ξερω τι θα εκανε το φορ αυτο γιατι δεν το εχω δει για να το κρινω...δεν θελω να μπαινω σε υποθεσεις οπως δε θελω να μπαινω και σε διαδικασια αφορισμου του κλαους ή υπερπροστασιας του...

το μονο παραπονο που εκφραζω για τον κλαους ειναι η οπτικη που με εχει δειξει αυτα τα χρονια οτι εχει για το ποδοσφαιρο τιποτα αλλο...

το ξαναλεω τον παιχτη δεν θα τον σταυρωσω σημερα που ειναι στο χωμα ειχα το κουραγιο και ελεγα τη γνωμη μου σε "καλες" εποχες...ηταν μοιραιος και αυτο πρεπει να το ξερει...θελω να αναλαβει τις ευθυνες του, να χτισει το χαρακτηρα του και να βγει δυνατοτερος απο τα χθεσινα...και θελω να πιστευω οτι ετσι θα κανει...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μαζί σου 100% σ αυτό.
Χθες ήταν μοιραίος αν κι άρχισε σαν ωραίος.

Αλλά το ''σταύρωμα'' στον παίχτη είναι ώρες ώρες κουφό.
Δηλαδή βάζει γκολ, ''ναι αλλά δεν κάνει παιχνίδι''
κάνει όλα τ άλλα αλλά δεν βάζει γκολ ''δεν σκοράρει''
Να έρθει ένα φορ, καλό και ποιός δεν θέλει.

Αλλά να ορίσουμε το καλό.
Καλό είναι, με βάση σχόλια ορισμένων απ το χθεσινό, να βάζει 2/3 ενώ ο Κλάους έχει 1/3.
Συνολικά ψάχνουμε ένα φορ, που παίζει στο 15-25 γκολ τη χρονιά.
Οκ, παιδιά, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον θα αργήσει λίγο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ρίξτε τον στα λιοντάρια, διψάει για αίμα το φιλοθεάμον κοινό!

Τα ίδια ανά τους αιώνας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Sick Bastard έγραψε:Μαζί σου 100% σ αυτό.
Χθες ήταν μοιραίος αν κι άρχισε σαν ωραίος.

Αλλά το ''σταύρωμα'' στον παίχτη είναι ώρες ώρες κουφό.
Δηλαδή βάζει γκολ, ''ναι αλλά δεν κάνει παιχνίδι''
κάνει όλα τ άλλα αλλά δεν βάζει γκολ ''δεν σκοράρει''
Να έρθει ένα φορ, καλό και ποιός δεν θέλει.

Αλλά να ορίσουμε το καλό.
Καλό είναι, με βάση σχόλια ορισμένων απ το χθεσινό, να βάζει 2/3 ενώ ο Κλάους έχει 1/3.
Συνολικά ψάχνουμε ένα φορ, που παίζει στο 15-25 γκολ τη χρονιά.
Οκ, παιδιά, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον θα αργήσει λίγο.
μην κολλας στο χθεσινο ο τζαμαλ ας πουμε στην ολλανδια ειχε 1/1 και ηταν πρωτος μαγκας...δε σημαινει πως ειναι κιλερ το παιδι το εκανε απλα και εγινε πρωτος μαγκας ειπαμε ειναι λεπτες οι ισορροπιες μεταξυ ωραιου και μοιραιου...

μπορει ο κλαους χθες να εβαζε το τετ α τετ και σημερα να εβλεπες σχολια του τυπου "τι φορ να παρουμε το καλυτερο φορ στον κοσμο εχουμε λεβαντοφσκι και σουαρεζ μαζι" και ολα τα σχετικα...

μπορει να ειχες παρει ενα κανονι σεντερ φορ και στο πρωτο ημιχρονο που οι αλλοι κανανε αμυνα στη σεντρα να τους εβγαινε 5 φορες στην πλατη και οχι μια και να ησουν 2/3- 0 στο ημιχρονο...ποιος ξερει ποιος μπορει να απαντησει...

μπορει και αν και φτου και απ την αρχη :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν κολάω στο χθεσινό ρε συ.

Απλά λέω το εξής απλό.
Ο ΠΑΟΚ καλώς ή κακώς, έχει ένα φορ που κάνει 15 γκολ το χρόνο. Fact.
Θέλει ένα ακόμα φορ. Ωραία.
Καλό. Θαυμάσια.
Ο ορισμός του ''καλού φορ'' , που θα ''αφήνει τον Κλάους στον πάγκο'' είναι ένας φορ που:
1. Θα μπορεί να κάνει παιχνίδι, έχοντας ταχύτητα, ατομική ενέργεια, διορατικότητα
2. Θα βάζει τα γκολ του Κλάους ανά χρονιά, δηλαδή περίπου 15.

Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοιο φορ.
Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
(προφανώς δε λέω να μείνουμε με μόνο φορ τον Κλάους)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ολα μπαινουν ,ολα χανονται ετσι ειναι η μοιρα του επιθετικου ΑΛΛΑ
Sera4 έγραψε:βγαινεις τετ α τετ με το τερμα στο ελεος σου...τερματας ουσιαστικα εξουδετερωμενος, αμυντικοι πουθενα...στις πλατες σου το ονειρο ενος ολοκληρου λαου καταραμενου που περιμενει τη λυτρωση του...και πετας τη μπαλα ουσιαστικα στο πλαγιο...δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο...

αυτη η φαση θα με στοιχειωνει μια ζωη...οπως και εσενα πιστευω...
οσα γκολ και να βαλεις στο μυαλο μας θα ρχεται αυτο.

Καλα τωρα που βρηκαν ευκαιρια μονο οτι δε ξερει και να περπαταει δε γραψανε μερικοι ακομα.Δεν εχει πασα,δε ειναι καλος στα ψηλα μαλλον με τον Ολσεν τον μπερδευουν τι να πω.Βλεπετε μπαλα παληκαρια.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σικ, κομματακι υπερβολικο σε βρισκω αδερφε...

Στην μπανανία τα 14-17 γκολ σε ομαδα ποιοτικη που δουλευει ολη για σενα δε φτανουν δυστυχως..
(ολα στο κουτι,καποια με πεναλτι, αλλα σε κενη εστια)

Χρειάζεται κατι πιο πολυδιαστατο,π να βοηθαει κ συμπαικτες, να μην τελειωνει ματς χωρις προσπάθεια, να εχει κανα σουτ εξω απτην περιοχη ή προσωπικη ενέργεια, και ας εχει και 12 γκολ στο τελος με 15 τα εξτρεμ του ή 20 με 1/5 (όπου στις 5 ειναι κ λονγκ σοτ προσπαθειες..)

Και 1/3 μπορεί ναχει, γτ περα του αδιαμφισβητητου ενστικτου του, υπαρχουν ματς χωρις τελικη ή σε πολλα δεν ξεπερνα τις 2.

Δλδ, παει τελειωσε δεν υπαρχει αυτο το φορ (εστω με καποιες απτις παραπανω αρετες, αν οχι ολες), μενουμε ως εχει με τα "αν" και "που να βρεις τωρα" με φανελα σπιτι μεχρι τα 33, δεν δοκιμαζουμε τπτ και ειμαστε μια χαρουμενη ατμοσφαιρα?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δεν είμαι υπερβολικός, αυτές είναι οι πάγιες απαιτήσεις του κόσμου σ αυτό το νήμα.
Φορ που θα αφήσει τον Κλάους στον πάγκο, είναι αυτός που έχει το 1 που έγραψα και το 2 (άντε σου βάζω 10-15 γκολ)
και δεν εννοώ μόνο στο πρωτάθλημα.

Δεν είδες την παρένθεσή μου;
Δεν λέω να μείνει ο ΠΑΟΚ με τον Κλάους μόνο, λέω να υπάρχουν ρεαλιστικές απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Αχαστασιάδης
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

KOSTAS54 έγραψε:Ρίξτε τον στα λιοντάρια, διψάει για αίμα το φιλοθεάμον κοινό!

Τα ίδια ανά τους αιώνας.
Ο Κλάους θέλει ποιοτικό φορ δίπλα του τίποτε αλλο να μην είναι μόνο αυτός και μετά το χάος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τις αρετές του Κλάους τις έχουμε επισημάνει πολλάκις. Και οι αριθμοί του είναι πραγματικά αξιοσέβαστοι.
Αλλά δυσκολεύομαι να θυμηθώ πάνω από 5-10 γκολ που να έχει βάλει με πάνω από μια επαφή.
Όταν η μπάλα θέλει κουβάλημα και μεσολαβούν μέτρα ή δευτερόλεπτα ή όταν χρειάζεται προσωπική ενέργεια, τρίπλα, σπάσιμο μέσης, κλάφτα Χαράλαμπε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σικ, δεκτον, κυριως σαυτο (http://forum.paokmania.gr/posting.php?m ... #pr1169870) το σχολιο αναφερομουν, μετα εσκασε το καινουργιο οπου το προσεγγισες σε πιο σωστες διαστάσεις. :mrgreen:

Απλα, αν διαβασεις ξανα το ποστ μου, θα καταλαβεις οτι αυτα τα γκολ κ το 1/3 δε λενε τα παντα, ειδικα στην μπανανια
Και πως οι απαιτησεις της θεσης αυτής στο σύγχρονο ποδοσφαιρο (κ του κοσμου μετεπειτα) ειναι αυξημενες..
Τελος, υπαρχει ρεαλισμός, κανεις δε λεει οτι θελει ολες αυτες τις αρετες σε υψηλο βαθμο στο πακέτο (κοστιζει διψηφιο αυτο), απλα μια ισορροπια ή εστω παραπανω απο 1.5 αρετες. Δε νομιζω οτι ειναι κανα απιαστο ονειρο με 2-3 μυρια..

Τεσπα, πολυ ανακυκλωση με τα ιδια κ τα ιδια..Ο ΠΑΟΚ να μας νοιαζει!
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Καλα τωρα που βρηκαν ευκαιρια μονο οτι δε ξερει και να περπαταει δε γραψανε μερικοι ακομα.Δεν εχει πασα,δε ειναι καλος στα ψηλα μαλλον με τον Ολσεν τον μπερδευουν τι να πω.Βλεπετε μπαλα παληκαρια.[/quote]

Ψηλα εννοουμαι μ τ κεφαλι. Δν ηξερα οτι απευθυνομαι σε προβληματικους. Αλλη φορα θ μιλαω οπως σε ενα διχρονο.
Αν εσυ πιστευεις οτι ο κλαους ειναι καλος μ τ κεφαλι κ παιζει καθετα, μαλλον βλεπεις κανενα αλλο αθλημα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”