Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Ajax

Glykos
1
1%
Leovac
1
1%
Tzavellas
22
17%
Crespo
2
2%
Matos
4
3%
Cimirot
26
20%
Shakhov
12
9%
Charisis
36
27%
Rodrigues
3
2%
Campos
7
5%
Athanasiadis
10
8%
Mystakidis
4
3%
Biseswar
2
2%
Koulouris
2
2%

Σύνολο ψήφων: 132

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tsou »

το τι θα πει ένας τίποτας σε ένα φόρουμ δεν είναι και τόσο σημαντικό.
απάντα με επιχειρήματα και να δούμε αν εκτός από τίποτας έχεις και κάτι να πείς.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν έχω τίποτα να πω. Όλα χαλιά. Να φύγουν όλοι. Ο Κλάους ο ιβιτς ο σαχοφ εγώ ο δίπλα ο παραδίπλα να μείνεις εσύ που τα ξες όλα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεν με χαλάει. θα τρώω σποράκι και θα έχει και άνεση στις κερκίδες να διαλέγω που θα κάτσω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

efthimis_paok έγραψε:
RoMaN έγραψε:
hasio_john έγραψε:Από thessports.gr: Επεισόδιο παραλίγο να δημιουργηθεί μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από ον Άγιαξ.

Κάποιοι οπαδοί του Δικεφάλου κινήθηκαν απειλητικά προς τους Γλύκο και Αθανασιάδη και χρειάστηκε η παρέμβαση σεκιούριτι για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Ο spyretto ήταν.
Κλαους, φύγε απ'τα όνειρα μας ρε. (Με στραβό στομα)
Γλυκο, μας ντροπιάζεις. (Επίσης).
Και μετά στον Σαββίδη να ζητήσει μεταγραφές!

curtis έγραψε:τσουρεκια ρεεεεεεεεεεεεεε εσεις οι ανμιτν ολα καλα ε?θα επρεπε να χετε διαγραψει πολλους απο εδω μεσα αλλα ΠΑΟΚ εισαι ε? ρε σε ποιον τα πουλατε?

Έλα ρεεεεεεεεεε ακούυυυυυυυυυυς;;;;; Έλαααα φώναξε λίγο παραπάνωωωωωωωωωωω...

Τυχερός είσαι που έφυγες για τόσο λίγο. Άκου εκεί "ε πιτσιρικά, απαντήσεις σε είπα δεν γουστάρω"!!! Εύχομαι να μην συνεχίσεις με το ίδιο ύφος όταν γυρίσεις, και αν θέλεις πες μας κιόλας πιο είναι το πρόβλημά σου με τους admins ή/και τους mods...

pilotos έγραψε:Μόλις το έγραψαν.. Οπότε να πω το έγινε, μιας και έγινε μπροστά στα μάτια μου στην 4.

Έφυγε μπουκάλι από ψηλά και πέρασε ξυστά λίγα εκατοστά, όπως το λέω, λίγα εκατοστά, δίπλα από τον βοηθό. Αν τον έβρισκε, ευτυχώς έτρεχε προς την άλλη κατεύθυνση και δεν το είδε, όχι απλά θα έπεφτε κάτω, αλλά σίγουρα θα είχε τραυματιστεί.

Το ζώο που το πέταξε, μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι

Αντιμετωπίστηκε όπως του άξιζε, ή πήγε σπίτι και κοιμάται τώρα, αφού είπε στα φιλαράκια του "Πωωω ρε *αλάκα, 2 πόντους πιο εκεί ήθελε και θα τον πετύχαινα τον στηπού!";;;; Εκεί κάτω το 80% είναι ΣΦίτες. Δεν τη ξέρουν τη φάτσα του, να μην ξαναπατήσει Τούμπα;;;

Δεν έγραψα σε κανένα από τα topics πάνω από 1-2 posts και δεν έμπαινα σχεδόν καθόλου, γιατί ήθελα να μην ασχοληθώ. Είχα τρομερή πίστη ότι θα περάσουμε, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν πουθενά για τον αγώνα. Και τη μέρα του αγώνα ήμουν ήρεμος..στο εκτός πιο πολύ αγχώθηκα, αλλά σήμερα ήμουν ήρεμος και πριν τον αγώνα, αλλά και κατά τη διάρκεια ήμουν αρκετά ήρεμος για τη περίσταση. Δεν δικαιώθηκα...

Απλώς κάθε φορά αντιμετωπίζουμε τέτοιους αγώνες σαν τη μητέρα των μαχών, τον νυν υπέρ πάντων αγώνα και δεν ξέρω κι εγώ τι.. "Παίξτε για τη φανέλα, για τον κόσμο, για τα παντελόνια σας, τη γυναίκα σας, τα λεφτά σας"...όλο αυτό δημιουργεί ένα κλίμα και μια πίεση. Εδώ πιεζόμαστε εμείς που τα λέμε και η δουλειά μας στο 90λεπτο είναι ΦΩΝΗ και ΣΥΝΘΗΜΑ. Τους ποδοσφαιριστές τους ρώτησε κανείς;
Είναι 90 λεπτά ποδοσφαίρου...ναι, φυσικά και είναι δουλειά του προπονητή να τους προσγειώνει όποτε χρειάζεται και να τους πορώνει όποτε χρειάζεται, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη...

Και τώρα θυμήθηκα μια ψιλοκουβέντα που κάνατε νωρίτερα (20 σελίδες σε 6 ώρες ρε αθεόφοβοι; ) για τη γκρίνια στο γήπεδο.
Κακά τα ψέματα, στο γήπεδο όσοι είναι σε ακτίνα 5m κοντά σου, σε παρασύρουν κάποιες φορές.. Αν πχ είσαι στην 7 και όλοι είναι με το σποράκι και τον μαλάκα τον Κόλκα στα αυτιά, δεν θα φωνάξεις με τίποτα. Αν δεις δυο παλικάρια να λένε σύνθημα, μπορεί να φωνάξεις κι εσύ και μετά σίγουρα οι 3 θα γίνουν 4 και οι 4 14 και σε 3'' θα τραγουδάει τουλάχιστον η μισή θύρα.

Σε καναδυό ευκαιρίες που έχασε ο Αθανασιάδης, πρόσεξα τον κόσμο στη κερκίδα που φαινόταν από πίσω.. Όλοι με τα χέρια στο κεφάλι, καναδυό γαμωσταυρίζανε και πήρε το μάτι μου ΕΝΑΝ να χειροκροτά. Και δεν φορούσε καν μαύρα ( :twisted: )..

Το να σουτάρει ο ποδοσφαιριστής άουτ και να ακούει τη μουρμούρα και να κοιτάζει τη κερκίδα και να βλέπει απογοήτευση, του κόβει τα πόδια. Ναι, οκ, είναι στο job description αυτά τα πράγματα. Αλλά βάλτε λίγο τους εαυτούς σας στη θέση του αθλητή...που χάνει ευκαιρία και τον χειροκροτά το γήπεδο..όχι ειρωνικά "Μπράβο *αλάκα", αλλά "Δεν πειράζει, στην επόμενη θα το καρφώσεις, Π.Α.Ο.Κ. είσαι, προχωράμε παλικάρι μου!", δεν φαντάζεστε τι φτερά μπορεί να δώσει στον αθλητή. Είτε τον λένε Κλάους, είτε Djalma, είτε Cepeda, είτε Τσόχλα, είτε Σκορδοπούτσογλου. Χειροκροτήστε, φωνάξτε και λίγο "δεν πειράζει" να το ακούσουν και οι διπλανοί, θα επηρεαστούν...κι αν βρεθεί κανένας μίρλας βλακαμάς, μαμήστε τον με επιχειρήματα. Στείλτε τον να βρίζει τις οθόνες στη καφετέρια και να γίνεται παλιάτσος.

Εγώ πιστεύω ότι στα αποδυτήρια, ο Αθανασιάδης παίζει να ξάπλωσε κάτω. Από τη κούραση. Όσο ήταν μέσα, δεν σταμάτησε να πιέζει. Ο Ivic ξέρει περισσότερο ποδόσφαιρο από τον Roman, Παγομηχανής Θεό, τον γΚαμόρα, τον Φαπτόπουλο.. Και ξέρει ότι πιέζοντας από τη 1η πάσα, εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος και να πάρεις είτε πλάγιο, είτε κατοχή.
Όταν επί 60-70 λεπτά πιέζεις και τρέχεις τόσο πολύ, δεν είναι εύκολο να έχεις καθαρό μυαλό να σουτάρεις στην εστία. Και είχαν τέρμα Cilessen, όχι Τοχούρογλου ή Χαλκιά..θυμίζω το φάουλ που εκτέλεσε ο Τζαβέλλας και πήγαινε στο Γ...
Είναι απίστευτο το ότι κράζουν κάποιοι αυτόν που έβαλε το γκολ. Αν δεν έβαζε το γκολ, θα τον είχαμε όμηρο σε κανένα υπόγειο τώρα;; Αν τον Απρίλιο έχει βάλει 20 γκολ (αμφιβάλλετε πολύ; 19 του έμειναν και ξεκινά ο Αύγουστος...), θα βγείτε να πείτε ντόμπρα συγγνώμη;
Εγώ από αυτά που είδα σήμερα από τον τελευταίο των εργομετρικών, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τρέξιμο, και όχι μόνο στον άξονα! Είδα 3-4 φορές Djalma να πιέζει τα CB και Αθανασιάδη σε κάποιο εξτρέμ.

Τα σουτ μπαίνουν και χάνονται. Ήταν εκεί που έπρεπε, μοίρασε τη μπάλα σωστά ΚΑΙ με κεφαλιές μακριά από τη περιοχή, κράτησε μπάλα όταν έπρεπε. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

Εντυπωσιακό στήσιμο από τον Ivic, αλλά και τον ενγκλέζο διαιτητή παλιοπουσταράγαμωτοσπίτισου. Αν και μονοδιάστατα, ανεβάζαμε σωστά και γρήγορα τη μπάλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 1η επίθεση του 2ου ημιχρόνου, αμέσως μετά τη σέντρα, αλλά και άλλες επιθέσεις μας (σέντρα Leovac χαμηλή προς τον ΣΑ33, μετά από πάσα του Rodrigues) για το πόσο γρήγορα ξεμαρκαριζόμασταν και βγαίναμε μπροστά.

Τέτοια πίεση στους αντιπάλους, έχω να δω από τον Αναστασιάδη της τρεχούσης 10ετίας. Εντυπωσίασε το γεγονός ότι οι επιθετικοί το έκαναν αυτό για αρκετή ώρα, όχι σε 5' από τα 90' πχ.
Αν σταματήσουμε να αφήνουμε τους αντιπάλους να γυρίζουν τη πλάτη τους, όταν την έχουν στραμμένη προς το αντίπαλο τέρμα και έχουν τη μπάλα στα πόδια, τότε τελείωσε.

Αμυντικά επίσης πολύ καλή η ομάδα τακτικά, καλύψαμε όλους τους χώρους, δεν έπαιρνε συχνά τη μπάλα αμαρκάριστος αντίπαλος, και τους περιορίσαμε πολύ.

Φυσικά και οι επιλογές επιθετικά με άρεσαν, αν και αυτό ίσως είναι πιο ατομική δουλειά του παίχτη, παρά του coach.

Ρεφ, για εσένα τα είπα, δεν θέλεις να τα ξαναπώ. Ale, buffalobill και όσοι άλλοι είστε στη πατρίδα του, αν τον πετύχετε...θυμίστε του τον αγώνα.

Νομίζω ότι είχα να πω κι άλλα, αλλά δεν αντέχω, θα τα πω με το φως του ήλιου...ύπνο τώρα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4, πάλι καλά που το έκανες τέτοια ώρα...

Είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που διαπίστωσε εξαιρετικά περιορισμένο οπτικό πεδίο του Γλύκου στο 2ο γκολ;

Και ήθελα κι άλλα να πω ρε γαμώτο αλλά τα ξέχασα τέτοια ώρα...
berry

Δημοσίευση από berry »

Η ικανοτητα μας φταίει που αποκλειστηκαμε. Χάνεις τρεις ευκαιρίες κλασικές. Δυο με τον Κλάους και μια με τον σακχωφ. Αυτές που σε επίπεδο τσ.λ. δε χάνονται. Αμυνεσαι πολύ καλα , σωστα στημένος απο τον Ίβιτς, αλλά....εχεις διαιτησία Θεοδωρίδη....λογικό αφού ο γιος του κέρατα θέλει να αποκλειστουμε για να διασφαλίσει το μάρκετ πουλ στην ομάδα του κέρατα...(πουτσα εβραϊκή)
Λάθη έγιναν. Η άμυνα? Κανει μερικά λάθη με...ελληνική νοοτροπία. Πχ. Χερι ο ολλανδός. Ναι ρε. Χερι. Δίωξε τη μπάλα, πια στην ρε Παναγιώτη και μετά διαμαρτυρηθειτε στο κοράκι. Μη σταματατε δηλώνωντας τα χέρια. Η μπάλα περνάει κάτω απο τα πόδια του Παναγιώτη....ευτυχώς που δεν μπαίνει. Πάμε παρακατω. Δεύτερο γκολ. Ρε συ Κρέσπο μη γυρνας τον κώλο σου στη μπάλα! Πέσει να τον φας. Τι κανεις? Εκεί ο Παναγιώτης την είδε....στο μισο μέτρο. Φυσικά και δε φταίει. Κλάους. Δεν είναι ντροπή να πληρωσεις εναν Πέρσοναλ τρεινερ να σε μαθει κοντρολ. Το κανουν πολύ πιο διάσημοι παιχτες απο σένα.
Και μια που μιλάμε για ατυχία. Οχι μάγκες. Δε θέλω τον....κώλο του βαζελα. Ντόμπρα ΠΑΟΚτσηδικα θέλω να τους γαμαμε!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

georgedoulk2008 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα και τον Ιβιτς. Δεν υστερησε κανείς. Σταρχιδια μου ο Αγιαξ και το Τσ.Λ.
Με την ομάδα που φτιάχνω φέτος θα τους γ@μησω όλους!
Φορτσα ΠΑΟΚαρα!

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ακριβώς!

Γ@μιέται και το κοράκι, γ@μιέται και η γκαντεμιά, επίσης, πατοκόρφως...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

thanos-xanthi έγραψε:να μη ξανακληρωθω με ολλανδους
να μη ξανακληρωθω με ολλανδους

ευτυχως δεν υπαρχει ολλανδικη στους αδυναμους στο γιουροπα
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Αποψη σου ντεσπε

Για μενα παντα πρεπει να κοιτάμε πρωτα τι δεν καναμε εμεις σωστα ....αυτοι ομως το καθάρισαν με μισή ευκαιρία στο τελος ... Κατι λεει αυτο ..

Τη φαση του πέναλτι θα τη δω σε κανα χρονο οποτε αποψη δε θα πω
τι δενκαναμε σωστα
αν κεφαλια ηταν 3εκατοστα πιο κατω θα λεγες οτι ολα τα καναμε σωστα και αλλα ομορφα
τωρα θα πρεπει να δουμε τι δεν καναμε καλα.
οποιος δενμπορει να καταλαβειοτι ο ΠΑΟΚ εχασε το πλεονεκτημα του εκτος εδρας γκολ με τον πιο πουστικο τροπο απλα ειναι ειτε αφελης ειτε χαζος

οσο για το πεναλντι αν το δεις μετα απο ενα χρονο μπορει να πεις οτι ισως και να ηταν.
θα κρινεις το σφυριγμα με βαση το πως σφυριζε ο διαιτητης μεχρι εκεινο το σημειο.
δεν εδεινε φαουλ με την καμια σε φασεις που ηταν στοκεντρο και ερχετε και σου σφυριζει πεναλτι χωρις κανεναν δυσταγμο για ενα απλο στιγμιαιο κρατημα που παρομοια σε στημενα γινονται δεκαδες.
δεν χρειαζεται ουτε σαινι να ειναι καποιος ουτε να εχει φαει με το κουταλι τα γηπεδα για να καταλαβει οτι ο λουγκρας ηταν στημενος.

βεβαια αν η ιδια διαιτησια ηταν σε αγωνα με τον γαυρο τωρα θα ειχαμε συλλαλητηρια,τωρα που ειναι ευρωπαικο παιχνιδι το παιζουμε και μειςευρωπαιοι και τα ρυχνουμε στον κλαους και τον γλυκο.

υγ καλα για την φαση με το χερι δεν θα σχολιασω,μπορει και εκει να ηταν παρατεταμενος ομως

Ντεσπε επειδή ψάχνεσε να μαλώνεις δε σημαινει οτι εχω ορεξη να το κανω κ γω

Πες την αποψη σου και τελος μη με προκαλείς ....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παλαιολόγος έγραψε:απαπα τι συγχαρητηρια!μην το παμε και στο αλλο ακρο,δυο γκολ φαγανε στηνε δρα τους ,35% κατοχη ειχαν και αποκλειστηκαν οχι απο τον αγιαξ του σουαρες,αλλα απο αυτον του ντολμπερκ,(καλος παιχτης παρεμπιπτοντως),απο μια απλα καλη ομαδα
ειδα 125 λεπτα απο τα δυο ματς,δεν πιστευω να γιναν θαυματα στα πρωτα 55 σημερα.

ουτε ατυχια,ουτε συγχαρητηρια,απλα αποκλεισμος,οχι εντιμος,αποκλεισμος.σκετο.
αλλα προχωρουμε
πιστευω φετος θα ειναι καλη χρονια,υλικο υπαρχει,καλος προπονητης υπαρχει,παμε
Σου ξαναειπα,δες το ματς..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εντάξει, ρε συ Μανιακέ, μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο. Δεν τον ξέρεις τον Ντεσπέ; Δεν το εννοεί ούτε το αφελής, ούτε το χαζός. Έκφραση καθ' υπερβολή για να τονίσει ότι ο πστς ήταν στημένος, πράγμα που φάνηκε πεντακάθαρα στο πέναλτι και στο χέρι που δήθεν δεν είδε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παλαιολόγος έγραψε:παιδες εχουμε χορτασει απο εντιμους αποκλεισμους

το σημερινο ηταν μια παταγωδη αποτυχια
πετυχαμε μια εξαιρετικη κληρωση,ειχαμε και το 1-1 του πρωτου,που ουτε εκει καναμε καμια ματσαρα

και παιξαμε στην τουμπα τουλαχιστον οσο προλαβα να δω(35 τελευταια λεπτα) με την κατοχη στο 70-30!
με αυτον τον αγιαξ
σορρυ αλλα δεν μπορω να νιωσω υπερηφανος σημερα με την προσπαθεια παιχτων κ προπονητη
ελπζω να τα πανε καλυτερα στην υπολοιπη χρονια
αν και ηδη η μιση ειναι χαμενη δυστυχως μετα το σημερινο
Πότε και πουθενά μισή χρονιά δεν χάνεται από 2 ματς μέσα στον Ιούλη.
Είναι φανερό ότι -επιτέλους- φαίνεται να χτίζεται κάτι καλό, κάτι που μας κάνει να βγάλουμε γούστα.
Δεν πέθανε ο ΠΑΟΚ απ τ άχαστα του Κλάους
Δεν χάθηκε η μισή χρονιά, δεν χάνεται τον Ιούλη.
Νομίζω ότι τώρα αρχίζουμε.
Η χθεσινή ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε.
Όλα τ άλλα είναι η προσωπική κόμπλα του καθενός.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Asimos έγραψε:
Η δουλειά για μένα έγινε, το σκαλί ανέβηκε και παρά την άπειρη πίκρα δεν γίνεται να ισοπεδωθεί οτιδήποτε σήμερα.

Απαγορεύεται για το καλό του ΠΑΟΚ.
Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη χθεσινή προσπάθεια και ειδκά σε Χαρισάκο και Τζαβ. Δυστυχώς έπαιξε ρόλο και η πτν η τύχη, που στα ευρωπαϊκά ματς μάς έχει γυρίσει την πλάτη εδώ και δεκαετίες. Φυσικά και η στημένη η Αγγλιδούλα.

Φέτος είναι χρονιά μας. Και εντός και εκτός Ελλάδας. Το πιστεύω και είμαι βέβαιος.

Να ηρεμήσουν λίγο οι πιο θερμόαιμοι, όμως. Στενοχωρημένοι είμαστε όλοι... Καλμάρουμε και κοιτάμε μπροστά.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Να πω και γω την μακακια μου. Η ομαδα ολα τα χρονια της ιστοριας της επαιζε με κοντρα διαιτησια εντος εκτος φοβερη πιεση απο τον κοσμο εντος εκτος και φυσικα ως αουτσαιντερ στα μεγαλα ευρωπαικα ματς. Ως εκ τουτου παντα την βολευε το χτυπαω και φευγω παιχνιδι. Αυτο σε διπλα ματς ειναι πιο δυσκολο. Μακαρι η νεα γενια ΠΑΟΚ που χτιζεται να αποκτησει dna μεγαλης ευρωπαικης ομαδας και το χθεσινο 3-1 να γραφεται στα πρωτοσελιδα της ευρωπης. Οχι αλλοι περηφανοι αποκλεισμοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”