33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Νομιζω απλα σημερα φανηκε το ταβανι του Κλαους.Η ομαδα εχει ανεβει ενα επιπεδο πιο πανω και ο Στεφανος την τραβηξε πισω σημερα.Δεν θα πω οτι αδιαφορησε η δεν επαιξε στο 100% διοτι δεν εγινε κατι τετοιο,απλα θα πω πως ουσιαστικα το μαξιμουμ που εχει να προσφερει στον ΠΑΟΚ δεν κανει για αυτο που παει να χτιστει φετος και τις επομενες χρονιες
Εισαι μερος του ΠΑΟΚ και θελω να συνεχισεις να εισαι,ωστοσο οχι απτην πρωτη γραμμη.Ηρθε η ωρα να ακολουθησεις την πορεια διαχειρησης που εχει αυτη τη στιγμη ο Τζιολης,δηλαδη αυτη του παγκου.
Εισαι μερος του ΠΑΟΚ και θελω να συνεχισεις να εισαι,ωστοσο οχι απτην πρωτη γραμμη.Ηρθε η ωρα να ακολουθησεις την πορεια διαχειρησης που εχει αυτη τη στιγμη ο Τζιολης,δηλαδη αυτη του παγκου.
Δηλαδή πέσιμο σε Κλάους επειδή έχασε 2 ευκαιρίες και έβαλε ένα γκολ και στον Γλύκο που δεν έπιασε ένα πέναλτυ παραμυθένιο και ένα σουτ που δε νομίζω να είναι και εύκολο να το βγάλει κάποιος.
Και αυτά με τον Άγιαξ που σου κάνει 1 ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.
ΟΚ.
Και αυτά με τον Άγιαξ που σου κάνει 1 ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.
ΟΚ.
Επειδη φαινεται το πραγμα...
Το καλυτερο για τον ιδιο και την ομαδα θα ειναι να φυγει. Αυτο πιστευω εγω.
Θα χανει μια ευκαιρια και θα γινεται το μαυρο προβατο.
Ποδοσφαιρικα τα εχουμε πε. Τα "ειναι φιλοτιμος", "τρεχει", "μαρκαρει" πρεπει να σταματησουν.
Η ομαδα θελει ενα καλυτερο φορ. Τελος.
Ποδοσφαιρικα τα εχουμε πε. Τα "ειναι φιλοτιμος", "τρεχει", "μαρκαρει" πρεπει να σταματησουν.
Ετσι, καθε φορα και αλλον παικτη. Η ιστορια επαναλαμβνεται με φαγωμα παικτων απο τα σπλαχνα μαςDimitrisS έγραψε:Επειδη φαινεται το πραγμα...
Προσωπικά, θα προτιμούσα να μείνει και να μοιράζεται τη θέση με αυτόν που θα έρθει.
Dim δεν θελω να φυγει. Δεν λεω αυτο. Αλλα δεν βλεπεις τι γινεται;Dimg4 έγραψε:Ετσι, καθε φορα και αλλον παικτη. Η ιστορια επαναλαμβνεται με φαγωμα παικτων απο τα σπλαχνα μαςDimitrisS έγραψε:Επειδη φαινεται το πραγμα...
Εγω αν ημουν ο Κλαους θα εφευγα για το καλο το δικο μου και της ομαδας που εκ του αποτελεσματος επηρεαζεται.
Τι μας νοιάζει αν είναι από τα σπλάχνα μας. Δεν μπορεί το παλικάρι σε υψηλό επίπεδο. Τόσα χρόνια βασικός και ούτε μια ομάδα του εξωτερικού δεν έδειξε ενδιαφέρον. Είναι τυχαίο; Φτάνει πια, είναι ο μόνος υπαίτιος σήμερα. Τα άλλα περί διαιτησίας είναι παραμύθια. Φέρτε φορ για το βήμα παραπάνω. Τέλος στα είναι παοκτσάκι και άλλα τέτοια γραφικά.
- denyparxeisalio
Τα είπες όλαAlastor έγραψε:Νομιζω απλα σημερα φανηκε το ταβανι του Κλαους.Η ομαδα εχει ανεβει ενα επιπεδο πιο πανω και ο Στεφανος την τραβηξε πισω σημερα.Δεν θα πω οτι αδιαφορησε η δεν επαιξε στο 100% διοτι δεν εγινε κατι τετοιο,απλα θα πω πως ουσιαστικα το μαξιμουμ που εχει να προσφερει στον ΠΑΟΚ δεν κανει για αυτο που παει να χτιστει φετος και τις επομενες χρονιες
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικα σιχαινομαι καποιους που δηλωνουν σνοπαδοι μου
2ματς με αγιαξ ενα γκολ και μια ασιστ... αλλα το πεσιμο πεσιμο. βρε ουστ κοπροι
εδω ο αλλος μιλησε σημερα για τον μουσλι...αν εχει τον θεο του πουσε ολη του την καριερα εχει βαλει οσα γκολ βαζει ο κλαους σε μισο γυρο
βρε ουστ ανθρωποφαγοι
αλλοι δεν βλεπουν το ματς και μπαινουν και κανουν σχολιασμο
βρε ουστ ορνια
2ματς με αγιαξ ενα γκολ και μια ασιστ... αλλα το πεσιμο πεσιμο. βρε ουστ κοπροι
εδω ο αλλος μιλησε σημερα για τον μουσλι...αν εχει τον θεο του πουσε ολη του την καριερα εχει βαλει οσα γκολ βαζει ο κλαους σε μισο γυρο
βρε ουστ ανθρωποφαγοι
αλλοι δεν βλεπουν το ματς και μπαινουν και κανουν σχολιασμο
βρε ουστ ορνια
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Μπράβο Κλαους.
Πληρωσες και τον Παπά, ήσουν μέσα σε ολες τις φάσεις, έδωσες μάχες και σκοραρες!
Αν εβαζες και το δεύτερο θα σε κάναμε άγαλμα.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτή την εμφάνισή περιμένω από τον Αρχηγό του ΠΑΟΚ. Έχουμε όλη την χρονιά μπροστά μας. Πάμε γερά για το Γιουροπα.
ΥΓ Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τι θα πει ΠΑΟΚ και άρχισαν πάλι τις χοντράδες. Να ξέρετε όμως ότι σας έχουμε γραμμένους στα αρχεία μας.
Να προσέχετε πως μιλάτε για τον Αρχηγό της ομάδας μας.
Πληρωσες και τον Παπά, ήσουν μέσα σε ολες τις φάσεις, έδωσες μάχες και σκοραρες!
Αν εβαζες και το δεύτερο θα σε κάναμε άγαλμα.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτή την εμφάνισή περιμένω από τον Αρχηγό του ΠΑΟΚ. Έχουμε όλη την χρονιά μπροστά μας. Πάμε γερά για το Γιουροπα.
ΥΓ Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τι θα πει ΠΑΟΚ και άρχισαν πάλι τις χοντράδες. Να ξέρετε όμως ότι σας έχουμε γραμμένους στα αρχεία μας.
Να προσέχετε πως μιλάτε για τον Αρχηγό της ομάδας μας.
Για να μην παρεξηγηθω ο Κλαους δεν θελω να φυγει.Θελω να ανταποκριθει σε εσωτερικο ανταγωνισμο και να βελτιωθει .
Το οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι ναι οκ για μενα μετραει αλλά τι να το κάνω;Και γω και ολοι μας εδω μεσα εχουμε κοψει και την καλημερα και την καληνυχτα με την οικογενεια μας γι αυτα που δεν εχει παστελωσει το ΠΑΟΚτσακι μας.
Το οτι ειναι ΠΑΟΚτσακι ναι οκ για μενα μετραει αλλά τι να το κάνω;Και γω και ολοι μας εδω μεσα εχουμε κοψει και την καλημερα και την καληνυχτα με την οικογενεια μας γι αυτα που δεν εχει παστελωσει το ΠΑΟΚτσακι μας.
Χαιρομαι που καποιοι δειχνετε τι ειστεYupis έγραψε:Τι μας νοιάζει αν είναι από τα σπλάχνα μας. Δεν μπορεί το παλικάρι σε υψηλό επίπεδο. Τόσα χρόνια βασικός και ούτε μια ομάδα του εξωτερικού δεν έδειξε ενδιαφέρον. Είναι τυχαίο; Φτάνει πια, είναι ο μόνος υπαίτιος σήμερα. Τα άλλα περί διαιτησίας είναι παραμύθια. Φέρτε φορ για το βήμα παραπάνω. Τέλος στα είναι παοκτσάκι και άλλα τέτοια γραφικά.
Παλικάρι μου για πια αβάντα από τα ΑΡΔ μιλάς??? Αβάντα από τα ΑΡΔ έχουν παίκτες σε άλλες ομάδες βλέπε Φορτούνηδες, Μάνταλοι Αραβίδιδες, Σιμόες και Γιόχανσον, κλπ 'παιχταράδες' πρωταθλητισμού που σε κάθε βήματα τους απολαμβάνουν μια αυρα υπεροχής και επικοινωνιακής αντιμετώπισης στυλ Van Basten και Xabi Alonso μαζι. Σε εμάς ο κάθε Τζαβέλας και Αθανασιάδης έχουν μέσα στην καθημερινότητα τους να αντιμετωπίσουν την κάθημερινη μαλακία και κατινιά που θα πεί ο κάθε κομπλεξικός, μίζερος και κωλοστημένος αθλητικογράφος και ραδιοφωνατζης που δημιουργεί γκρίνια, μιζέρια και κομπλεξισμό στον περίγυρο της ομάδας. Όταν ξυπνήσει η ΠΑΕ και αποφασίσει να προστατεύσει επικοινωνιακά το status και την δουλειά που ρίχνουν τα παιδιά της τότε μπορεί να ανέβουμε επίπεδο. Η κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το σημείο που βρίσκεται η ομάδα κάνει την διαφορά.VAGGT έγραψε:Αυτος τι;Λογω αβάντας των ΑΡΔ;
Βαρεθηκα τους περήφανους αποκλεισμούς Κλαους αγόρι μου.Βαρέθηκα να ακουω για Μαρκίζ για το καινουριο τατουάζ για την παλια κ την καινουρια γκομενα και χιλια δυο αλλα.
Περιμένω να ακούσω οτι γαμηθηκες στην προπονηση για να βελτιωθεις,να το δω στο γήπεδο και να σε καμαρώσω οπως ολοι μας.Τωρα δεν σε καμαρωνω.Τωρα λυπαμαι τους συνοπαδους μου και τους αλλους 5-6-7 μλκες που τρεχουν για να σου δωσουν το τοπι στο πιατο και συ το χαραμιζεις όχι γιατι το κανεις επιτηδες.Απλα γιατι εχεις καβαντζωθει ρε φιλε και εισαι τσοκο μαροκανα.
Αυτα.
Και γιατί φάνηκε το ταβάνι του Κλάους σήμερα και δεν φάνηκε το ταβάνι του Σαχοφ? Μικρότερη ευκαιρία έχασε ο Ουκρανός σήμερα? Ή ξεχνάς ότι έχει ευθύνη στο γκολ που φάγαμε μέσα στην Ολλανδία. Ο Κλάους τουλάχιστον πρόσφερε με γκολ και ασσιστ. Έχει νόημα να μπουμε στην διαδικασία ποιανού το ταβάνι φανηκε ή όχι?Alastor έγραψε:Νομιζω απλα σημερα φανηκε το ταβανι του Κλαους.Η ομαδα εχει ανεβει ενα επιπεδο πιο πανω και ο Στεφανος την τραβηξε πισω σημερα.Δεν θα πω οτι αδιαφορησε η δεν επαιξε στο 100% διοτι δεν εγινε κατι τετοιο,απλα θα πω πως ουσιαστικα το μαξιμουμ που εχει να προσφερει στον ΠΑΟΚ δεν κανει για αυτο που παει να χτιστει φετος και τις επομενες χρονιες
Μοίπως λέω, μοίπως είσαι εμπαθής με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ???
- The_Stalker
Το ημερολόγιο ενός "αγνού" ΠΑΟΚτσή:
Λιάγα χρόνια πριν:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
Λιγότερα χρόνια πριν:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
Πρόπερσι:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
Πέρυσι:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
Φέτος:
Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Κλάους..
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! ΝΤΡΟΠΗ!
ΠΟΣΑ έπαιρνε πριν τα 700 που τα κάνατε σημαία; ΠΟΣΑ άξιζε τότε να παίρνει;
tsou, ΨΕΜΜΑΤΑ λέει ο Κόλκας για την ευκαιρία του Σάκχοφ; Ποιός την πήρε τη γαμόμπαλα;
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Εμείς που δεν κράζουμε είμαστε μ@λ@κες και δεν θέλουμε φορ. Εμείς που δεν ανακινούμε θέμα φορ μετά το 1ο παιχνίδι και για όλη την εβδομάδα μέχρι το 2ο είμαστε μ@λ@κες και δεν θέλουμε φορ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΓΩ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ;
Λιάγα χρόνια πριν:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Σάλπι
Λιγότερα χρόνια πριν:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Γλύκο
Πρόπερσι:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζαβέλλα
Πέρυσι:
1/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
2/1 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
.
.
.
31/12 Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Τζιόλη
Φέτος:
Να μην ξεχάσω να σκίσω τον Κλάους..
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! ΝΤΡΟΠΗ!
ΠΟΣΑ έπαιρνε πριν τα 700 που τα κάνατε σημαία; ΠΟΣΑ άξιζε τότε να παίρνει;
tsou, ΨΕΜΜΑΤΑ λέει ο Κόλκας για την ευκαιρία του Σάκχοφ; Ποιός την πήρε τη γαμόμπαλα;
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Εμείς που δεν κράζουμε είμαστε μ@λ@κες και δεν θέλουμε φορ. Εμείς που δεν ανακινούμε θέμα φορ μετά το 1ο παιχνίδι και για όλη την εβδομάδα μέχρι το 2ο είμαστε μ@λ@κες και δεν θέλουμε φορ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ. ΕΓΩ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΛΗ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ;