Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Κριμα και για σενα,ελπιζω να ειδες οτι η ομαδα δειχνει πραγματα φετος,δωστης την ωθηση που χρειαζεται αφου μπορεις.
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

ΦΥΓΕ!μας έχεις ξεφτιλίσει!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επιστολή-μομφή στην UEFA τουλάχιστον.

Να εξεταστεί η κάθε επαφή που έχει ο γιος του αντιπροέδρου της βρωμομπαέ γαύρος με τον υπόδικο πρεζέμπορα πουτάνας γιο...

Αυτό πρέπει να το ζητήσουν οι σύνδεσμοι με μαζική ανακοίνωση.

Offside-γκολ με Benfica, μούφα πέναλτυ γκολ σήμερα, παραλίγο γκολ που ξεκίνησε από κοντρόλ χέρι σήμερα...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΑΔΕΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;
niks

Δημοσίευση από niks »

Επιστολη μομφη στο μαφιοζο γιατι ειναι μαφιοζος;

Καμια πληροφορια σε καμμια αγγλικη ή γαλλικη εφημεριδα που τους πηραν πρεφα πιο αποδοτικο θα ειναι...

Βασικα, με ενα ακομα ντου της ιντερπολ θα σωθει η κατασταση
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Ιβαν σταματα να βαζεις λεφτα,και κοιτα να κανεις οσες μπορεις πωλήσεις.Βαστα την ομαδα πρωτοδευτερη χωρις να ματωνης.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ισχύει η φράση που λέει :

Οταν κάποιος δεν είναι μαζί μας , είναι εναντίον μας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

aquila έγραψε:Ο Σαββιδης απο μόνιμο τέταρτο σ εχει κανει δευτερο και πιστευω φετος εχουμε ελπιδες και για πρωταθλημα.
Πάλι πρωτάθλημα θα πάρουμε φέτος; Είμαστε αυτοί που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 31 χρόνια και κάθε χρόνο το παίρνουμε στα λόγια....
Μάγκας είσαι όταν είσαι στην 1η θέση και τρολάρεις (πάμε να εξασφαλίσουμε ευρωπαικο εισιτηριο κ.τλ)
Το να έχουμε 31 χρόνια να βγούμε 1οι(για τον οποιοδήποτε λόγο) και κάθε φορά να πρέπει μιλάμε για πρωτάθλημα είναι αστείο πραγματικά...
Σα να έχει να πηδηξει κάποιος 800 χρόνια και να λεει στην παρέα...μάγκες φέτος δε μου τη γλυτώνει η Καρντασιαν...Πήδα την πρώτα...
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Έτσι είναι. Ποιο πρωτάθλημα; Μόνο στα λόγια... που λένε και οι γάβροι. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς το ταβάνι μας ήταν και εξακολουθεί με τον ρπ να είναι.
Άβαταρ μέλους
aquila

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από aquila »

31 χρονια ησουν τέταρτος ξαναλέω, ο Σαββιδης σ εχει κανει δευτερο μεσα σε 4 τι ηθελες να παρεις πρωταθλημα απο τον πρωτο χρονο κ μ ενα γαυρο που εχει πιάσει ολα τα πόστα; Τοσο ευκολα νομιζεις αλλάζουν τα πραγματα; Επιπλέον ειπα εχουμε ελπιδες σοβαρές φετος για πρωταθλημα οχι οτι θα το παρουμε σώνει κ καλα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Doomlord4 έγραψε:
aquila έγραψε:Ο Σαββιδης απο μόνιμο τέταρτο σ εχει κανει δευτερο και πιστευω φετος εχουμε ελπιδες και για πρωταθλημα.
Πάλι πρωτάθλημα θα πάρουμε φέτος; Είμαστε αυτοί που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα 31 χρόνια και κάθε χρόνο το παίρνουμε στα λόγια....
Μάγκας είσαι όταν είσαι στην 1η θέση και τρολάρεις (πάμε να εξασφαλίσουμε ευρωπαικο εισιτηριο κ.τλ)
Το να έχουμε 31 χρόνια να βγούμε 1οι(για τον οποιοδήποτε λόγο) και κάθε φορά να πρέπει μιλάμε για πρωτάθλημα είναι αστείο πραγματικά...
Σα να έχει να πηδηξει κάποιος 800 χρόνια και να λεει στην παρέα...μάγκες φέτος δε μου τη γλυτώνει η Καρντασιαν...Πήδα την πρώτα...
Για τα 31 χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα φταίει το ταβάνι του ιβαν ε ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

korfas έγραψε:Έτσι είναι. Ποιο πρωτάθλημα; Μόνο στα λόγια... που λένε και οι γάβροι. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη. Έτσι κι αλλιώς το ταβάνι μας ήταν και εξακολουθεί με τον ρπ να είναι.
Τι λες με γουμενο φουρνελα στην τουμπα και διεκδικητές τίτλου είμασταν ταβάνι ; πάρα πολύ ψηλότερο

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

aquila έγραψε:31 χρονια ησουν τέταρτος ξαναλέω, ο Σαββιδης σ εχει κανει δευτερο μεσα σε 4 τι ηθελες να παρεις πρωταθλημα απο τον πρωτο χρονο κ μ ενα γαυρο που εχει πιάσει ολα τα πόστα; Τοσο ευκολα νομιζεις αλλάζουν τα πραγματα; Επιπλέον ειπα εχουμε ελπιδες σοβαρές φετος για πρωταθλημα οχι οτι θα το παρουμε σώνει κ καλα
Ο Κόκκαλης σε πόσα χρόνια το πήρε ;

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συμφωνώ. Φύγε. Μας ξεφτιλίζεις!!!!

Διώχτε τον, παιδιά. Προτού μας ρίξει και κατηγορία. Ποιά Ευρώπη; Ευρώπες τώρα θα κοιτάμε;;;
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Το ρπ,αν σημαινει ρωσοποντιος σβηστο γιατι εχουμε ΠΟΛΛΑ νευρα σημερα.Και οχι δε προκειται να φυγει αυτος,αλλοι θα φυγουν που μονιμως απαξιωνουν καταστασεις και τα βλεπουν ολα μαυρα και οπως τους συμφερει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

eorptol έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Για τα 31 χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα φταίει το ταβάνι του ιβαν ε ;

Ε..χμ.... :roll: ....όχι, δεν λέω αυτό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”