Βασικα συνεχεια το ιδιο πραγμα και η καταληξη γαμωτο εκνευριστικα και σαδιστικα με εναν ηρωικο αποκλεισμο.
Δεν ξερω αν πραγματι αυτος ο Αγιαξ που ειδα περασει στους ομιλους, προσωπικα δεν τον βλεπω αλλα το λαθος σε μας ειναι οτι παλι θα βρεθει καποιο ευκολο θυμα να του φορτωσουμε το αναθεμα.
Τοτε ηταν ο Τσιριλο με τον Κρεσιτς τωρα ειναι ο Κλαους μεχρι τον επομενο και παει λεγοντας.
Εγω θα πω αυτο που ειχα πει και οταν τελειωσε το πρωτο ματς στην Ολλανδια
Τώρα που έγινε το πρώτο παιχνίδι με Αγιαξ και έχοντας αυτό το σκορ δεν θα πω ότι έχουμε τεράστια ευκαιρία για πρόκριση κτλ. Για μένα αυτό που μου βγάζει η ομάδα είναι μια υγεία και μια αισιοδοξία ότι κάτι καλό γίνεται φέτος μετά από πολύ καιρό και συνάμα ελπιδοφόρο για την συνέχεια. Πιστεύω ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι μας θα ναι πολύ όμορφο και αυτή την χρονιά θέλω και ευελπιστώ να είναι στους ομίλους του τσου λου.
Η ομαδα εχει ποιοτητα ελλειψαν παικτες που αποκτηθηκαν οι οποιοι σιγουρα θαναι βασικοι στην συνεχεια, με την παρουσια του Βλανταν και τη σοβαροτητα που τον διακρινει και με την αποκτηση του σεντερ φορ που θαρθει οπως ολοι ξερουμε θα παλεψει φετος δυνατα για τιτλο μετα απο πολλα χρονια εγγυημενα.
Ας δειξουμε ψυχραιμια και νηφαλιοτητα αλλα το κυριοτερο μια γαμημενη φορα στηριξη οχι στα λογια γιατι η χρονια δεν τελειωσε αλλα τωρα αρχιζει και πιστευω τα καλυτερα ερχονται.