Καβαλα - Π.Α.Ο.Κ. 6/12 17:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

MpyRaS έγραψε:ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Eνω με τον γκαγκαλούδη θα παίρναμε πρωτάθλημα....
Αφου το εντόπισες το πρόβλημα, οτι είναι κάτω απο το καλάθι, τι μπερδέυεις τον γκαγκαλούδη...

Η ομάδα εκτός απο ψηλό δεν φαίνεται να έχει και ηγέτη. Απο'κει και πέρα πείτε οτι θέλετε...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

LoverBoy έγραψε:
Η ομάδα εκτός απο ψηλό δεν φαίνεται να έχει και ηγέτη. Απο'κει και πέρα πείτε οτι θέλετε...
+10000

αφου δεν μπορουμε να κανουμε ομαδα χρειαζομαστε ΗΓΕΤΗ.ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ........ :cry:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Από τη στιγμή που ο Δρόσος έδιωξε τους Μπουντούρη-Μπαλογιάννη-Πεδουλάκη για να φέρει τον Μέγα Καλαφατάκη (λες και υπάρχει καμιά διαφορά) δεν έχω ξανασχολιάσει τίποτα. Είχα πεί παλιότερα ότι στο μόνο που διαφέρει δυστυχώς ο "πολυλογάς" Δρόσος από τον Πανελούδη είναι στην οικονομική του ευρωστία..Η φετινή χρονιά καλώς ή κακώς πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο ελπίζω για κάτι καλύτερο του χρόνου. Τώρα αν τερματίσουμε 6οι ή 9οι (γιατί παραπάνω δε μπορούμε να πάμε) εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα. Αυτό που δε μπορώ να βλέπω όμως είναι να γινόμαστε περίγελος επαρχιακών νεοφώτιστων ομάδων και κάποιοι παίχτες (Κύριε Βασιλείαδη) να μη σέβονται τους συμπαίκτες τους και να είναι απείθαρχοι. Βεντέτα και πραγματικός αρχηγός και ηγέτης μιας ομάδος δε γίνεται κάποιος ο οποίος βάζει 25 πόντους, έχοντας σουτάρει 15 τρίποντα..εκτός κι αν ο συγκεκριμένος παίχτης επιθυμεί περισσότερο (κάτι που σαφώς δε το πιστεύω) την αναρρίχηση του στον πίνακα των σκόρερ, παρά τη νίκη της ομάδας του...Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Δεν ξέρω αν φταίει ο Καλαφατάκης ή ακόμη και αν έφταιγε πριν και ο Πεδουλάκης.Νομίζω ότι και οι 2 έχουν δώσει καλά δείγματα σε άλλες ομάδες.
Αυτό όμως που είναι φανερό ότι φταίει είναι το ρόστερ.Ο Τομάσεβιτς απλώς δεν υπάρχει ενώ ο Ουέσον δεν μπορεί να βάλει την μπάλλα στο καλάθι με τίποτα.Για τους λοιπούς ψηλούς καλύτερα ας μην μιλήσω.
Στην περιφέρεια, τα χρόνια πέρασαν για τον Μούλα-μπορεί να κάνει κάποια καλά αλλά παιχνίδια μόνος του δεν μπορεί να πάρει πλέον.Ο Βασιλειάδης δυστυχώς την έχει δει βεντέτα αλλά δυστυχώς έχει μηδενική βελτίωση από τότε που έφυγε.Αλλωστε αν ήταν αλλιώς τα πράγματα δεν θα τον άφηνε ο GAY να φύγει.
Νομίζω ότι το χτίσιμο της ομάδας ήταν εντελώς λάθος......
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

αλιμονο αν κανεις πιστευε στην αρχη της σεζον τα λογια του Δροσου για ευρωλιγκα την ωρα που εχεις στον παγκο πεδουλακη και τον αντικαθιστας με καλαφατακη(του γυρολογου το αναγνωσμα δηλαδη...)..

Και οχι μονον αυτο.Βλεποντας τις ατελειες του ροστερ να προβεις στις αναλογες διορθωτικες κινησεις.στο μπασκετ αλλωστε υπαρχει η δυνατοτητα..

εγω το χα καταλαβει απο την αρχη οτι προκειται για ομαδα-φουσκα..
μετα την περσινη κακιστη σεζον δεν τιθενται μεγαλεπιβολοι στοχοι για εντυπωσιασμο.δηλαδη κατευθειαν γιναμε ομαδα τριαδας??ελεος..Ο λαος του ΠΑΟΚ θα στηριζε το μπασκετ και χωρις αυτες τις φρουδες ελπιδες που μας δωσατε..

καλα τα λεγα για 8αδα(εφικτος στοχος αλλα θεση 5-8) και αλλοι με κραζανε...

Υ.Γ.δεν ειναι λογια επηρεασμενα μονο απο την ηττα.

Κε Δροσο αναλαβατε ενα δυσκολο εγχειρημα,σας στηριζουμε αλλα σκεφτειτε επιτελους ορθολογικα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Η ομαδα ειναι καταλληλη για 8αδα και οχι για 3αδα.Εγω σε αυτο διαφωνω με το Δροσο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Τετοια λαθη στο τελος μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να τα κανει...τι να πω ρε γμτ..?
πικρα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

περαστικα προεδρε.Πανω απο ολα η υγεια σου.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ηρεμησε προεδρε..
branislav

Δημοσίευση από branislav »

Χασαμε απο την Καβαλα, δεν ήρθε και η καταστροφη αλλα ειναι ενα μαθημα για την κερκιδα να μην ηρωποιει κανεναν, μονο λιγοι το αξιζουν αυτο. Είδατε τον Γκα γκα απο το σπιτι του τα εβαζε ενω όταν πηγε εκει ο Άρης κλαρινετο. Αυτο ισχυει και για τον Μουλα που πριν δυο χρονια τον περιμεναμε και υπεγραψε στον ακατανομαστο. Ελπιζω και ευχομαι να μην ξανακουστει το Μουλα-Μουλα. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΒΛΑΠΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

-1. branislav δηλαδή ο Γκάγκα με εμάς σκύλιασε και με τον άρη ήταν απαθής?? Μήπως, λέω μήπως ο άρης τυχαίνει να έχει και καλύτερη ομάδα? Εγώ είδα τον Γκάγκα να βάζει το ένα τρίποντο μετά το άλλο και να μη πανηγυρίζει καθόλου τη στιγμή που όλο το γήπεδο ζητωκραύγαζε. Συμφωνώ μαζί σου ως προς την υπέρμετρη προσωπολατρεία, αλλά διαλέγεις λάθος επιχειρήματα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δυστυχώς φάνηκε και σήμερα ότι για την εικόνα της ομάδας δεν έφταιγε ο Πεδουλάκης και εξηγούμαι. Τις 2 νίκες που κάναμε στο παλατάκι θα τις είχαμε και με τον Άρτζι. Αφού κάναμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να γίνει ντέρμπι το παιχνίδι, στην τελευταία φάση που έχουν μείνει 8,4sec καθόταν επί 4,5sec ο Μούλα κοντά στη γραμμή του κέντρου και σκεφτόταν τι να κάνει. Αφού κάποια στιγμή πίστεψα ότι δε θα κάνει τίποτα απολύτως....

Υ.Γ. Ρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδή, τώρα αρχίσαμε τα πισωγυρίσματα? Τώρα ξαφνικά φταίει ο Δρόσος για τα πάντα? Το ότι έχουμε 2000 σε κάθε ματς είναι στήριξη? Και η Καβάλα τόσους έχει σε κάθε παιχνίδι. ΠΑΟΚ είσαι, όχι Ολύμπια...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

απ την ομαδα λειπει η πειθαρχια. ειναι γυνατον ρε γμτ 28 τριποντα. να μην εχουμε ενα σεντερ και να παιζουμε με τον ουεσον που ειναι 4. ενα γομαρι σεντερ θελουμε που να ξερει και λιγο μπασκετ που να γεμιζει τη ρακετα και να σκοραρει σταθερα 10-15 ποντους για να στρωσει η ομαδα. αισχος να μας νικαει η καβαλα του κουβελα και του κεκελη και με αυτον τον τροπο. ολοι οι ποντοι μας να ναι απ τους κοντους και μες τη ρακετα να χουμε ζαλιστει απ τα φυστικια. κριμα και μακαρι να διορθωθει η κατασταση αμεσα. μπορουμε ακομα και 4αδα αν βρουμε πειθαρχια και κοψουμε τα πολλα τριποντα.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

σταματησα να βλεπω τον αγωνα στο 3 δεκαλεπτο γιατι δεν αντεχα αλλο, εγω μεγαλωσα με μια ομαδα η οποια διεκδικουσε κ επαιρνε τιτλους σε Ελλαδα κ Ευρωπη , για ποιον λογω να στηριξω τον κ Δροσο ? για να βλεπω την ομαδα να εξευτελιζεται παλι ?
αισχος
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Ξεκολλίστε με τους σαλπιγγίδιδες και τους γκαγκαλούδιδες... είναι "λίγοι" σαν παίκτες και οι δύο. Δεν αξίζει να ασχολήσε τόσο πολύ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”