Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv

Δημοσίευση από painkiller4 »

Οπότε έχουμε φάει για τα καλά τον παππα μας :opaokara:
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

DimitrisS έγραψε:
Marianov6 έγραψε:το background γιατι γραφει μονο ΠΑΟΚ και δεν εχει τους χορηγους? Εχει παιχτει κατι? Αντε καταλαβαινω γιατι οχι η σπορτινγκμπετ και η Μακρον, αλλα οι αλλοι?
Εν τω μεταξυ, δεν περιμενα τετοιο στυλιστικο λαθος απο τον Βλανταν. Ασπρο μπακγκραουντ και φορεσε ασπρο πουκαμισο!

Φυγε Βλανταν, μας ντροπιαζεις.
ειρωνεια για μα απορια που εχω?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οχι ρε Μαριανοβ καμια σχεση. Εκανα παραθεση απλα επειδη εχει σχεση με αυτο που αναφερεις.
Marianov6

ααα οκ.

Απλα θυμηθηκα στο πρωτο παιχνιδι στην συνεντευξη τυπου που αυτοι ειχαν τους χορηγους τους απο πισω και ετσι μου'ρθε να ρωτησω γιατι εμεις δεν εχουμε τους δικους μας. Απλα μια απορια
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Κάνιας και Μπίσεσβαρ παίζουν για αύριο, μάλλον όχι για ενδεκάδα, αλλά για αλλαγές στο β. Θα δούμε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Marianov6 έγραψε:ααα οκ.

Απλα θυμηθηκα στο πρωτο παιχνιδι στην συνεντευξη τυπου που αυτοι ειχαν τους χορηγους τους απο πισω και ετσι μου'ρθε να ρωτησω γιατι εμεις δεν εχουμε τους δικους μας. Απλα μια απορια
Οπως και με sportingbet μαλλον και οι υπολοιποι χορηγοι δεν ειναι για την ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

PAOKrevolution
Ο Ιβιτς στην συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο αποκάλυψε ότι ο Κάνιας θα είναι στην 18άδα ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι απίθανο να τον δούμε ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα.

Οταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ισπανού είπε: "Σε αυτή την εβδομάδα δούλεψε ακόμη περισσότερο για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και θα είναι σίγουρα στην 18άδα" για να συνεχίσει:

"Η ομάδα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε ότι έπαιξαν παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο για να δέσουν ως σύνολο. Μπορεί αύριο αυτοί οι παίκτες να είναι περισσότεροι".

Μένει να φανεί αν ο Ισπανός "κόφτης" θα ριχθεί από την αρχή του αγώνα στη "μάχη" για να μην έχουν τα εύκολα και ελεύθερα σουτ οι Ολλανδοί όπως συνέβη στον πρώτο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ηρεμία πριν την καταιγίδα...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

prist64 έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερα Μητροπολη Θεσσαλονικης

Σας πληροφορει οτι αυριο στις 3-8-2016 και ωρα 9μμ θα τελεστει στον

Ιερο Ναο της ΤΟΥΜΠΑΣ

αρχιερατικος εσπερινος και αγιασμος

χωροστατουντος του σεβασμιοτατου

prist64

YΓ Α ρε simpa,δεκα χρονια ζωης μου εδωσες.
:lol:

:pano:
Marianov6

ξεκινησε απο χτες τα #readytofight η ΠΑΕ με Κρεσπο και Λεοβατς και σημερα εχει τους Χαριση και Τζιολη. Μπορει και να σημαινει οτι θα ειναι βασικος γιατι στο προηγουμενο παιχνιδι αυτους που εβγαλε ετσι επαιξαν βασικοι αν δεν κανω λαθος 'η εχασα κανεναν

@Δημητρη, εχουμε κοινο χορηγο με την ΟΥΕΦΑ την Πεπσι περα απο τους αλλους. Και του Αγιαξ ασχετοι με την ΟΥΕΦΑ ηταν οι χορηγοι. Τεσπα, nevermind it, μια σκεψη ηταν μονο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DimitrisS έγραψε:Απο τα λεγομενα του Ιβιτς στην συνεντευξη παντως, παιζεται για Κανιας στην αρχικη εντεκαδα.
Ετσι γαμω, το πιτμπουλ μεσα να ριξει κανα 2 γερες στα γατακια του αγιαξ και σε συνδυασμο με ηχητικη βια δεν παιζει να μη φανε 2 μεχρι το ημιχρονο.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

paok87 έγραψε:agios, pater, prist στην ίδια σελίδα :opaokara:
Πρώτα ο Θεός ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Να εχετε νυχια αυριο ε. Μην τα κοψετε και τρωτε δερμα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Marianov6 έγραψε:ξεκινησε απο χτες τα #readytofight η ΠΑΕ με Κρεσπο και Λεοβατς και σημερα εχει τους Χαριση και Τζιολη. Μπορει και να σημαινει οτι θα ειναι βασικος γιατι στο προηγουμενο παιχνιδι αυτους που εβγαλε ετσι επαιξαν βασικοι αν δεν κανω λαθος 'η εχασα κανεναν

@Δημητρη, εχουμε κοινο χορηγο με την ΟΥΕΦΑ την Πεπσι περα απο τους αλλους. Και του Αγιαξ ασχετοι με την ΟΥΕΦΑ ηταν οι χορηγοι. Τεσπα, nevermind it, μια σκεψη ηταν μονο
θες να μαθεις την εντεκαδα πηγαινε στον ξερολα στην αναρτηση che4 ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:
obanebane έγραψε:Δε πειραζει ρε Thracian, και εγω που ειπα θα παω ακομα και με τα ποδια,μεγαλη κουβεντα ειπα.
Η μεση αποδειχτηκε αμειλικτη,θα πανυγηρισουμε απο τα σπιτια μας η τελος παντων οπου ειναι ο καθενας.
Πιστη και καλη ενεργεια,η ομαδα θα δωσει και τη ψυχη της,δε χανετε αυτη η προκριση,
Πήρες το Άβαταρ και το όνομα...Πήρες και τα κουσούρια? :lol:
Μπανε ,ολοι οι μεγαλοι παιχτες το χουμε. :mrgreen: Χαπακωμενοι θα παμε μαλλον.

Δε μπορείτε να φανταστείτε τη στεναχώρια έχω τραβήξει που δεν θα μπορώ να πω στα εγγόνια μου ότι ήμουν σε ένα από τα ματς που άλλαξε την ιστορία μας.
Δε ξαναλέω Μεγάλη κουβέντα,ελπίζω να ειμαι στο επόμενο που θα μας βάλει στους ομίλους,όχι γιατί μας χρωστάει αλλά γιατί το αξίζουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”