Καβαλα - Π.Α.Ο.Κ. 6/12 17:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

αρχίσαμε τις γνωστές λακαμίες πάλι.... @*(&(@)*^*&@
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Καλα κρασια....παλι τα περσινα θα εχουμε
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

όχι ρε γ@μώ την τρελα μου...
εντάξει αδερφέ μου ευχαριστώ, πικρός καφές πάλι...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μπείτε και μέσα στη ρακέτα μαμώτο...
όλο τρίποντα μας σκάσατε!! έλεοςςςςς
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

δικο μας παιχνιδι χασαμε!
αν ειναι δυνατον!
σαν μικρη ομαδα δεν ξεραμε τι να κανουμε την μπαλα στο τελος!
Άβαταρ μέλους
toubaliban

Δημοσίευση από toubaliban »

Για το πέος η ομάδα... Χρόνια είχα να ανεβάσω τόση πίεση. Δεν γίνεται να χαθεί αυτό το ματς.
Χωριά σίγουρα παίζουν καλύτερο μπάσκετ. Κρίμα και έλεος.
Πριν το ματς μας έβλεπα από 6ους μέχρι 8ους. Μετά και από αυτό, χλωμό.
Αντίο ζωή.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εμείς τώρα αυτό το πράγμα το λέμε ομάδα? Παιδική χαρά μπορεί ομάδα όχι..10 πόντους να κερδίζεις και να χάνει σε 2 λεπτά το παιχνίδι..στην τελευταία φάση την έχασαν την μπάλα μέσα από τα χέρια τους....όταν η μπάλα έκαιγε για το ποιος θα πάρει την φάση επάνω του και να πάρει την νίκη εκεί τα χάσανε όλοι..αρα μας λείπει ο ηγέτης!!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+1 όλι!! δυστυχώς έτσι ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο Βασιλειάδης μας κρέμασε, ο Καλαφατλακης ήταν σε άλλο γήπεδο, Ο Μολυλα καλός στον μεγαλύτερο διάστημα αλλά στο τέλος αυτό το λάθος δεν μπορεί να το κάνεις, και στην τελευταία επίθεση κανείς δεν ήθελε την μπάλα, μανταλάκια.

Α και κάτι άλλο, ο πρόεδρος δεν πρέπει να κάθεται κοντά στον πάγκο, απαράδεκτο.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Τα ίδια που γράφω εδώ και καρό ακριβώς θα έγραφα ακόμα και αν κερδίζαμε σήμερα. Να βλέπω εν έτει 2009 σχεδόν τον ΠΑΟΚ να παίζει ζώνη για να κρύψει τη γύμνια κάτω από το καλάθι είναι αποκρουστικό. Να βλέπω την ομάδα να σουτάρει 25 τρίποντα περίπου λες και παίζουμε ρολόι είναι άλλο άθλημα.Να βλέπω την ομάδα να μην μπορεί να ολοκληρώσει σωστά έναν αιφνιδιασμό και να γίνονται λάθη σωρηδόν χωρίς ιδιαίτερη πίεση (βήματα, πάτημα εκτός γραμμής). Να ακούω οδηγίες από τον προπονητή του τύπου "να βάλουμε 2 καλάθια ακόμα για να κερδίσουμε" αποτελεί όνειδος για την ιστορία της ομάδας. Να μην έχω ένα αληθινό σέντερ στην ομάδα για να μπορώ να παίξω με πλάτη αλλά και να μην μπορώ να κάνω μία τάπα στην άμυνα μου δίνει εικόνα ομάδας παμπαίδων.
Να μην έχω βρει μετά από 3 μήνες ούτε ένα στοιχειώδη ρυθμό στην επίθεση και να αδυνατώ να βγάλω έστω μία φορά την παραπάνω πάσα που είναι μαζί με το pick and roll το πρώτο μέλημα μιας ομάδας μπάσκετ σήμερα. Να βλέπω καλοπληρωμένους παίκτες εκτός τόπου και χρόνου όπως ο Τσιάρας ή ο Τομάσεβιτς είναι όμως πάνω από όλα πραγματικά εξοργιστικό. Μια ομάδα μπάσκετ τη χτίζεις με βάση τον πλέη μέηκερ και τον σέντερ και αυτή την πληροφορία τη βρίσκει κάποιος ακόμα και στα εγχειρίδια του μπάσκετ στο περίπτερο. Σε καμία περίπτωση δε με ευχαριστεί ο κασσανδρισμός και η εικόνα της ομάδας με πονάει αφάνταστα γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου πολλά χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέμματα μην τυχόν φύγουμε και οι λίγοι που στηρίζουμε ή ο Δρόσος.
+10000000
Δεν ξερω πως μπορει να γινει κατι..Πραγματικα δεν ξερω..Ο κλιμαβιτσιους ειναι ελευθερος..Ο Μουλα ειναι για 15 λεπτα και παιζει 30!!!!Κριμα..Στν καλη μας μερα θα κανουμε καποιες νικες.Αλλα σοβαρη πορεια με αυτο το ειδος του μπασκετ δεν μπορεουμε να παιξουμε[/list]
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Γαμώ τους κομπλέξες προπονητές που έχουμε μπλέξει.
Ο ένας δεν έβαζε Τομάσεβιτς, Κυρίτση, Δεμερτζή.
Ο άλλος δεν βάζει τον Καυκή ούτε λεπτό και αφήνει έναν παίκτη 35 χρονών να παίζει ολόκληρο το παιχνίδι.
Λες και έχουμε ένα κάρο παιχτάρες και μπορούμε να κάνομε τέτοια κόλπα.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ο μπασκετικος ΠΑΟΚ μοιαζει με τσιρκο..
θυμιζει εντονα τον περσυνο ποδοσφαιρκο ΠΑΟΚ..περσυ ομως το 90 των παικτων δεν ηταν επιλογη της διοικησης.τωρα συμβαινει ακριβως το αντιθετο..
ο προπονητης μας ειναι για καμια διαφημιση για σαμπουαν..
μεγαλος ο λαος του ΠΑΟΚ.ετσι δεν ειναι κυριε καλαφατακη?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δροσο μια ειναι η λυση..
διωξε τον καλαφατακη και φερε κανεναν ανεργο λεγεωναριο..
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Φανηκε σημερα οτι το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ηταν ο ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ......Στεναχωριέμαι αλλα θα κανω υπομονη....ισως πρεπει η φετινη χρονια να χαθει απο τωρα προκειμενου του χρονου να εμφανισουμε καποια αξιοπρεπη ομαδα.....οπως περσυ με το ποδοσφαιρο.....

Δροσο ασε τα λογια και πιασε τα εργα....
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

MpyRaS έγραψε:
ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Δυστυχως αλλος ενας που εδωσε τα παντα να κερδισει τον ΠΑΟΚ....δεν τα εχω με τον γκαγκαλουδη βεβαια, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, την δουλεια του εκανε....

α ρε Δροσο......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”