Καβαλα - Π.Α.Ο.Κ. 6/12 17:00
- toubaliban
Εμείς τώρα αυτό το πράγμα το λέμε ομάδα? Παιδική χαρά μπορεί ομάδα όχι..10 πόντους να κερδίζεις και να χάνει σε 2 λεπτά το παιχνίδι..στην τελευταία φάση την έχασαν την μπάλα μέσα από τα χέρια τους....όταν η μπάλα έκαιγε για το ποιος θα πάρει την φάση επάνω του και να πάρει την νίκη εκεί τα χάσανε όλοι..αρα μας λείπει ο ηγέτης!!!!
Ο Βασιλειάδης μας κρέμασε, ο Καλαφατλακης ήταν σε άλλο γήπεδο, Ο Μολυλα καλός στον μεγαλύτερο διάστημα αλλά στο τέλος αυτό το λάθος δεν μπορεί να το κάνεις, και στην τελευταία επίθεση κανείς δεν ήθελε την μπάλα, μανταλάκια.
Α και κάτι άλλο, ο πρόεδρος δεν πρέπει να κάθεται κοντά στον πάγκο, απαράδεκτο.
Α και κάτι άλλο, ο πρόεδρος δεν πρέπει να κάθεται κοντά στον πάγκο, απαράδεκτο.
+10000000Τα ίδια που γράφω εδώ και καρό ακριβώς θα έγραφα ακόμα και αν κερδίζαμε σήμερα. Να βλέπω εν έτει 2009 σχεδόν τον ΠΑΟΚ να παίζει ζώνη για να κρύψει τη γύμνια κάτω από το καλάθι είναι αποκρουστικό. Να βλέπω την ομάδα να σουτάρει 25 τρίποντα περίπου λες και παίζουμε ρολόι είναι άλλο άθλημα.Να βλέπω την ομάδα να μην μπορεί να ολοκληρώσει σωστά έναν αιφνιδιασμό και να γίνονται λάθη σωρηδόν χωρίς ιδιαίτερη πίεση (βήματα, πάτημα εκτός γραμμής). Να ακούω οδηγίες από τον προπονητή του τύπου "να βάλουμε 2 καλάθια ακόμα για να κερδίσουμε" αποτελεί όνειδος για την ιστορία της ομάδας. Να μην έχω ένα αληθινό σέντερ στην ομάδα για να μπορώ να παίξω με πλάτη αλλά και να μην μπορώ να κάνω μία τάπα στην άμυνα μου δίνει εικόνα ομάδας παμπαίδων.
Να μην έχω βρει μετά από 3 μήνες ούτε ένα στοιχειώδη ρυθμό στην επίθεση και να αδυνατώ να βγάλω έστω μία φορά την παραπάνω πάσα που είναι μαζί με το pick and roll το πρώτο μέλημα μιας ομάδας μπάσκετ σήμερα. Να βλέπω καλοπληρωμένους παίκτες εκτός τόπου και χρόνου όπως ο Τσιάρας ή ο Τομάσεβιτς είναι όμως πάνω από όλα πραγματικά εξοργιστικό. Μια ομάδα μπάσκετ τη χτίζεις με βάση τον πλέη μέηκερ και τον σέντερ και αυτή την πληροφορία τη βρίσκει κάποιος ακόμα και στα εγχειρίδια του μπάσκετ στο περίπτερο. Σε καμία περίπτωση δε με ευχαριστεί ο κασσανδρισμός και η εικόνα της ομάδας με πονάει αφάνταστα γιατί είναι κομμάτι της ζωής μου πολλά χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να πω ψέμματα μην τυχόν φύγουμε και οι λίγοι που στηρίζουμε ή ο Δρόσος.
Δεν ξερω πως μπορει να γινει κατι..Πραγματικα δεν ξερω..Ο κλιμαβιτσιους ειναι ελευθερος..Ο Μουλα ειναι για 15 λεπτα και παιζει 30!!!!Κριμα..Στν καλη μας μερα θα κανουμε καποιες νικες.Αλλα σοβαρη πορεια με αυτο το ειδος του μπασκετ δεν μπορεουμε να παιξουμε[/list]