Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inside information για τα πεπραγμένα του δεν έχω, αλλά δεν μου κάθεται καλά που ορισμένοι να εξισώνετε έναν άνθρωπο που αντικειμενικά πρόσφερε στην ομάδα ό,τι μπορούσε, με χλαπάτσες σαν τον μπέλλη...
Inside information για τα πεπραγμένα του δεν έχω, αλλά δεν μου κάθεται καλά που ορισμένοι να εξισώνετε έναν άνθρωπο που αντικειμενικά πρόσφερε στην ομάδα ό,τι μπορούσε, με χλαπάτσες σαν τον μπέλλη...
(Ναι οκ το παραδέχομαι είμαι παλιό Αγγελόσκυλο )
Κιθαριστα,
ο Μπελλης μπορει και να προσφερε αγωνιστικα.....περισσοτερα απο τον Αγγελο.
Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση πάτερ. Γίνομαι καλύτερος
Να διευκρινίσω πως αναφέρομαι σε αυτά που έζησα και είναι ο Άγγελος σαν προπονητής και όχι σαν παίκτης. Έχω άγνοια για το τι προσέφεραν οι δύο ως παίχτες.
rouki έγραψε:Ale, για τα άλλα που αναφέρεις, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά ειδικά για τον Λυμπερόπουλο μπορώ να το αναφέρω μς πλήρη βεβαιότητα, οτι ο Λυμπερόπουλος δεν ήθελε να έλθει στον ΠΑΟΚ λόγω οικογενείας. Το ανέφερε ο ίδιος πολλές φορές. Αν και τον εκτιμούσε τον ΠΑΟΚ και του ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, μάλλον λόγω συζύγου, που δεν ήθελε να φύγει απο Αθήνα, δεν έγινε τελικά η δουλειά. Ο ΠΑΟΚ τον πλησίασε πολλές φορές κια με καλύτερες προτάσεις απο οτι είχε απο άλλες ομάδες.
Αυτά.
Για τα άλλα δεν ξέρω.
Μπηκα να διαβασω καμια χαζομαρα να γελασω κ έπεσα σ'αυτο
png έγραψε:Η απόσταση από τον Τζαβέλλα μέχρι τον Κλάους ήταν τεράστια. Οι γραμμές θα πρέπει να είναι πιο κοντά σαφώς. Το επισήμανε κι ο Ίβιτς, είναι κάτι απλό, ποδοσφαιρικό. Ο Τζαβέλλας κρατάει βάθος, διότι φοβάται μην εκτεθεί. Δικαίωμά του, καθώς δεν είναι κανονικός στόπερ. Όταν αμυνόμαστε, ο Κλάους πιέζει σωστά και φτάνει μέχρι την γραμμή του κέντρου, οπότε η απόσταση μικραίνει κι οι χώροι κλείνουν. Έτσι κι όταν κάνουμε επίθεση, οι Τζαβέλλας-Κρέσπο πρέπει να πλησιάζουν το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής.
Και φιλοξενουνται ποστς αυτου του κομπλεξικου (λογω αα) εδώ μεσα..
Οι στημενοι -των οποιων η εξαγορα ραδιοφωνου και εφημεριδας δεν τους εκατσε απο τον Ιβαν- ολους αυτους που βγαινουν,χαρτακι τους δινουν? Τους διαλεγουν κιολας,βγαζουν μονο αυτους που θα κραξουν,παραμονη τετοιου αγωνα.Ξεφτιλισμενοι.
""""Από thessports.gr: Παράξενες δηλώσεις έκανε σήμερα ο Χρήστος Τερζανίδης...
Μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις, ο βετεράνος του ΠΑΟΚ, που δεν έχει δώσει ποτέ αρνητικά δείγματα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για κάποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που θέλησε για ευνόητους λόγους να κατονομάσει.
«Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ που λειτουργεί σαν δερβέναγας στα αποδυτήρια. Ο Ίβιτς θα πρέπει να τον απομακρύνε. Δεν μπορεί να ρίχνει σφαλιάρες στους παίκτες, ειδικά στους νέους, και να μη μιλάει κανείς», είπε μεταξύ άλλων ο βετεράνος του ΠΑΟΚ...""""
Τελικώς, ποιος τους βάζει να λένε όλες αυτές τις μπούρδες.
Σε παράκρουση ορισμένοι των βετεράνων.
Και συ ρε Χρηστάρα, που ταμαθες ολ¨ αυτά???!! Κρίμα να σε παρασύρει αυτό το σίχαμα ο Πετρουλάκης, που έχει βαλθεί μαζί με τον αα να διώξουν τον Τζαβέλα.
Ο πετρουλακης μεγάλο καθηκι ,δεν του καθησε ο ανηθικος πόλεμος που κάνει σε παίκτη του ΠΑΟΚ, βάζει στο παιχνίδι και κάποιους ανόητους κρίμα που είναι και μεγάλοι άνθρωποι, ντροπή σας μπελη τερζανιδη παραμονες κρισιμου αγώνα να λέτε τέτοιες βλακειες ο μπελης και τον ιβιτς εκραζε σε προηγούμενη συνέντευξη. Αγγελε λυπάμαι πολύ που έχεις πέσει τόσο χαμηλά και μπήκες και εσύ στο παιχνίδι του σκατουλακη