Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- buffalobill4
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
σιμπαρε, εισαι αδερφος. δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο εσενα φιλε. και γυρισμα ολα τα μερη και οργανωση και αποδελτιωση κανονικη. ευγε ρε τρελε μου.
παιρνω μαζι μου τον τουριστικο σου οδηγο και οταν γυρισω σου προσθετω μονο πινελιες
παιρνω μαζι μου τον τουριστικο σου οδηγο και οταν γυρισω σου προσθετω μονο πινελιες
- buffalobill4
Χαχα, να'σαι καλα ρε τρελε, αλλα τα περισσοτερα κλοπυ πειστ ειναι, απο ψαξιμο (ειδικα στις παραλιες)!
Απλα ξεχωρισα τα πολυ καλα, τα κατηγοριοποιησα και εβαλα ορισμενες δικες μου πινελιες..
Α, για φαγητο ξεχασα.. Αν και ημασταν με σφιχτο μπατζετ
,
Λιμανάκι (Πέρα Γιαλό) και το άλλο στη Χώρα για σουβλάκι.
Αγερι στη Χώρα, πανω στην πλατεια (σαλάτα αγέρι και μπριζολες γάλακτος).
Λιντα (Καμινάκια), αγριοκάτσικο στα κάρβουνα και λαμπριάτη (κατσίκι γεμιστό στον ξυλόφουρνο).
Γεράνι (Λιβάδι) με ποικιλία σε μαγειρευτά (ντόπιο κατσικάκι, λαμπριάτης ) και ψάρι στα κάρβουνα.
Στα νυχτερινα, ξεχασα να προσθεσω τα
"Στη Θέα" με ωραια κοκτειλ και μουσικη, γαματη θεα (κοντα στο αρχιπελαγος)
και το Μυλο με ωραιες μουσικες http://www.astypalea.net/el/shops/clubs/184-milos
Σημ. Στο Πανοραμα για κανα ηλιοβασιλεμα μονο, προς το βραδακι μετατρεπεται σε "Λ.Νικης"
Καλο ταξιδι!
Απλα ξεχωρισα τα πολυ καλα, τα κατηγοριοποιησα και εβαλα ορισμενες δικες μου πινελιες..
Α, για φαγητο ξεχασα.. Αν και ημασταν με σφιχτο μπατζετ
Λιμανάκι (Πέρα Γιαλό) και το άλλο στη Χώρα για σουβλάκι.
Αγερι στη Χώρα, πανω στην πλατεια (σαλάτα αγέρι και μπριζολες γάλακτος).
Λιντα (Καμινάκια), αγριοκάτσικο στα κάρβουνα και λαμπριάτη (κατσίκι γεμιστό στον ξυλόφουρνο).
Γεράνι (Λιβάδι) με ποικιλία σε μαγειρευτά (ντόπιο κατσικάκι, λαμπριάτης ) και ψάρι στα κάρβουνα.
Στα νυχτερινα, ξεχασα να προσθεσω τα
"Στη Θέα" με ωραια κοκτειλ και μουσικη, γαματη θεα (κοντα στο αρχιπελαγος)
και το Μυλο με ωραιες μουσικες http://www.astypalea.net/el/shops/clubs/184-milos
Σημ. Στο Πανοραμα για κανα ηλιοβασιλεμα μονο, προς το βραδακι μετατρεπεται σε "Λ.Νικης"
Καλο ταξιδι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 02 Αύγ 2016, 04:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αστυπάλαια παραλία μονο λειβάδι. Μπιτσομπαρο Γαμάτο στη γωνία στο βράχο. Τέρμα δεξια στην παραλία.
- Kostomanolis
Καλημερα 1 και σημερα για προκριαη στα π.ο. του Champions League, 4 και σημερα για να κατεβω στα μερη του Λακεδαιμονα για διακοπες.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Στον άξονα.Ale έγραψε:Τί θέση παίζει αυτός ο Φιλιπάλντι;
Εμείς για σεντρεφόρ ψάχνουμε.
- ΑποστόληςΑ
Φιτιπάλντι βρεΑποστόληςΑ έγραψε:Στον άξονα.Ale έγραψε:Τί θέση παίζει αυτός ο Φιλιπάλντι;
Εμείς για σεντρεφόρ ψάχνουμε.
έπαιζε μαζί με τον Κλει Ρεγκατζόνι
- kataramenos5
Τι παραλιες μωρε...Με πετρες και 2 δαχτυλα αμμο ...Ασε και την παγωμενη θαλασσα.Το καστρο ,η κουκλιστικη Χωρα και κατι αναεμομυλοι.Α και φτηνα ψαρια και καβουρια (αν υπαρχουν ακομα).berry έγραψε:Αστυπάλαια παραλία μονο λειβάδι. Μπιτσομπαρο Γαμάτο στη γωνία στο βράχο. Τέρμα δεξια στην παραλία.
Καλα να περασεις
ΥΓ1 Μπιλλ ρωτα (αν δεν εισαι φαν) please τιμες για ψαρι.Θα θελα να συγκρινω μ εδω πανω (70-60 )
ΥΓ Σα τη Χαλκιδικη (θαλασσα)....
τετοια ωρα........τετοια λογια.Dimg4 έγραψε:πριστ αλε συνεχιζουμε εδω τα περι... ξαδερφων![]()
Την αλλη φορα να παιρνεις τηλ. να με ξυπνας
για να μπω στο Καφενειο.