5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Re: Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ε αν το ζησουμε κι αυτο,στην Βαρελιαδα τι να πω?Θα τα εχουμε δει ολα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

οπως ειπα και σε αλλο τοπικ...

Βαγγελα, Βαγγελα, Βαγγελα...
ελα να δεις ποση την εχει ο Βαρελα...
:mrgreen:

Καλως ηρθες παικτουρα!
Κανε μας να σε θελουμε και να σε απολαμβανουμε για χρονια στην ΠΑΟΚαρα!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλώς ήρθες :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σε 15 ημέρες έτοιμος ο Βαρέλα

PNG - Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Ο Βαρέλα ήρθε στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Παρασκευή , πέρασε ιατρικές εξετάσεις κι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίχτες, ενώ δήλωσε πως σε 7-10 ημέρες θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Εγώ αυτό, που πληροφορήθηκα πάντως, είναι ότι οι ημέρες για την πλήρη ένταξή του θα είναι 15-20. Έτσι δίνει την μάχη να ξεπεράσει τον μυϊκό του τραυματισμό, να μπει με την ομάδα, να προλάβει το φιλικό με τον Ατρόμητο, που θα είναι η πρόβα τζενεράλε εν όψει τον πλέι οφ και να βρεθεί εκεί στο αρχικό σχήμα, εφόσον τον επιλέξει ο Βλάνταν Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ειναι αληθεια οτι ηρθε με θλαση ;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι, μιλησε κ στη συνέντευξη του για μυικο πρόβλημα..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Στην συνέντευξη είπε για την ακρίβεια ότι χρειάζεται 5-7 μέρες για να είναι καθ όλα έτοιμος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πολυ σωστα,βεβαια δεν υπαρχει λογος να πιεστει.
Στα playoffs θα ειναι ετοιμος και θα καταπιει τον Πατο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Και να τον σκίσει τον Πάτο στα play off δεν μας χαλάει εμάς... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

obanebane έγραψε:Πολυ σωστα,βεβαια δεν υπαρχει λογος να πιεστει.
Στα playoffs θα ειναι ετοιμος και θα καταπιει τον Πατο.
+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα αργήσει ο Βαρέλα

ινπαοκ - 28. Ιουλίου 2016 21:11 Νίκος Τοσκίτσης

O Φερνάντο Βαρέλα συνεχίζει να προπονείται ακόμη και όταν η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό και προσπαθεί να επανέλθει όσο γίνεται πιο γρήγορα σε επιθυμητή κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι ωστόσο αναμένεται να καθυστερήσει και άλλο να μπει σε επίσημο αγώνα του ΠΑΟΚ.

O 29χρονος αμυντικός είχε όντως πάθει θλάση κατά την προετοιμασία της πρώην του ομάδας, της Στεάουα και ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του χρειάζεται περίπου τρεις εβδομάδες για να είναι απόλυτα καλά και να μην ρισκάρει πιθανή υποτροπή. Έτσι όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του Βαρέλα με την ασπρόμαυρη φανέλα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Περίπου τρεις εβδομάδες είναι το χρονικό διάστημα της ημερομηνίας του άρθρου (28 Ιουλίου) μέχρι τον πρώτο προκριματικό των p.o. (16/17 Αυγούστου).
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τοσο αργα ιεναι τα play offs;
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Αλλό ένα πολύ σοβαρό παιδί του χώρου με εξαιρετικό χαρακτήρα μιλάει με πολύ θερμά λόγια για την ποιότητα του Βαρέλα εντος και εκτός γηπέδου.
«Ο Βαρέλα είναι ηγέτης!»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Ηλίας Χαραλάμπους, αποθέωσε τον Φερνάντο Βαρέλα (με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στη Βασλούι) και μίλησε για τις δικές του αναμνήσεις από τον «δικέφαλο», για τον οποίο τόνισε πως έχει φέτος το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους μίλησε στον Arena FM 89,4 και έσταξε μέλι για τον Βαρέλα αποκαλύπτοντας τη «συμβουλή» που του έδωσε και όσα του μετέφερε για τον ΠΑΟΚ πριν κλείσει η μεταγραφή!

«Είναι παίκτης ηγέτης και ένας ποδοσφαιριστής που για την θέση του ξέρει πάρα πολύ μπάλα. Έχει αθλητικά προσόντα και ηγετικό χαρακτήρα. Θα δώσει μεγάλη βοήθεια στη ομάδα. Ξέρει πολύ ποδόσφαιρο, μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα με άνεση, είναι καλός στον αέρα αλλά και γρήγορος. Έχει ότι χρειάζεται για μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο Χαραλάμπους και πρόσθεσε: «Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Είναι οικογενειάρχης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι άνθρωπος – χρυσάφι, επαγγελματίας και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει. Χαίρομαι που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για την συνομιλία που είχαν, ο Χαραλάμπους αποκάλυψε ότι: «Με ρώτησε για τον κόσμο, για την ομάδα και για άλλα πολλά. Του είπα πως αν μπορεί να πάει σε αυτή την ομάδα να μην το σκεφτεί καν. Όλοι όσοι έχουν περάσει ξέρουν τι θα πει ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως ήδη έχει καταλάβει τι εννοώ. Με τον Φερνάντο ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και κάναμε πολύ παρέα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πριν έρθει στον ΠΑΟΚ με πήρε και τηλέφωνο. Ήξερε που θα ερχόταν αλλά ήθελε πληροφορίες και από εμένα. Αυτό έγινε πριν ενάμιση μήνα περίπου».

Για το αν μπορεί να συγκριθεί ο Βαρέλα με τον Κοντρέρας, είπε: «Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα, το δικό του στυλ και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Και οι δύο είναι ηγετικές μορφές. Είμαι σίγουρος πως ο Βαρέλα θα βοηθήσει την ομάδα».

Για το δικό του παρελθόν στον ΠΑΟΚ και το «δέσιμο» που έχει με τον «δικέφαλο», ο Χαραλάμπους ήταν σαφής: «Έχω δεθεί πάρα πολύ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μια φοβερή εμπειρία για εμένα με αξέχαστες στιγμές. Έπαιξα τρία χρόνια και ήταν τα πιο ωραία χρόνια της καριέρας μου. Αγαπάω την ομάδα και εγώ και η οικογένεια μου».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον Ίβιτς σημειώνοντας πως: «Είμαι χαρούμενος γιατί στον ΠΑΟΚ είναι φέτος ο Ίβιτς. Ξέρει την νοοτροπία και είδα μια πάρα πολύ καλά στημένη ομάδα με αγωνιστική πειθαρχία. Η ομάδα ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες έτρεχαν για 90’ λεπτά και είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο του θα περάσει στην επόμενη φάση. Δεν με εντυπωσίασε ο Άγιαξ αλλά με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ με την τακτική του αλλά και με τις προσθήκες που βοήθησαν πάρα πολύ. Το υλικό που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ δεν το έχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάει πάρα πολύ ψηλά».
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Βαλτε του το Ν0 43 στην πλατη ρε παιδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”