Γιατι pgetsos;pgetsos έγραψε:ΜΑΚΡΙΆ από το Hola!sn0ufel4 έγραψε:
Κατεβασε απλα το hola extension και αλλαξε χωρα!
Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
pgetsos έγραψε:ΜΑΚΡΙΆ από το Hola!sn0ufel4 έγραψε:
Κατεβασε απλα το hola extension και αλλαξε χωρα!
Γιατι ρε?
@gabriello.
ΡΙΑ Αντωνιου
Διάφοροι λόγοι
Πρώτος και βασικότερος
http://www.theverge.com/2015/5/29/86852 ... -bandwidth
Υπάρχουν καλύτεροι, πιο ασφαλείς και ταχύτεροι τρόποι να δείτε laola μέσω του Opera Developer Edition που θα αναφέρω μετά. Όπως υπάρχουν (πολύ ελαφρώς) καλύτερα addons πως το ZenMate
Πρώτος και βασικότερος
http://www.theverge.com/2015/5/29/86852 ... -bandwidth
Υπάρχουν καλύτεροι, πιο ασφαλείς και ταχύτεροι τρόποι να δείτε laola μέσω του Opera Developer Edition που θα αναφέρω μετά. Όπως υπάρχουν (πολύ ελαφρώς) καλύτερα addons πως το ZenMate
Και γενικά να ξέρετε, όταν κάτι είναι δωρεάν, τοτε το προϊόν είστε εσείς
Όπως στην περίπτωση του Hola

- Kostas_Peraia4
Βρηκα εισιτηριο αλλα δεν το εχω παρει ακομα.Πηγα 8 και 20 στον Γερμανο και ημουν δευτερος στη σειρα.Μπαινω μεσα,βγαζει ο πρωτος εισιτηριο.Ερχεται η σειρα μου και μου λεει ενας υπαλληλος να βγαλει πρωτος για να τελειωσει.Του λεω,αντε καλα.Παει να βγαλει,του εγκριθηκε,αλλα δεν του εκανε εκτυπωση γιατι επεσε το συστημα.Με λεει να δοκιμασω εγω,με κανει και εμενα τα ιδια.Παει το φιλαρακι μου που ηταν πισω από εμενα στην ουρα και του το εκτυπωνει κανονικα.Με λενε μετα όταν ανοιξε στις 12 και μιση το συστημα,πως περιμενουν να πιασουν γραμη με την tickethour για να τους δωσουν έναν κωδικο επανεκτυπωσης.Τελικα ο κωδικος δεν ηρθε ποτε και τους λεω να μου ακυρωσουν τα εισιτηρια για να βγαλω αλλα καθως ολοι πλεον μπορουσαν να παρουν.Μου ειπαν πως κατι τετοιο δεν είναι δυνατο και μου ειπαν να περιμενω μεχρι το κλεισιμο του μαγαζιου για να δουμε τι θα κανουμε.Οταν εφτασε το κλεισιμο μου ειπαν πως ακομα δεν εβγαλαν γραμμη και πως λογικα μεχρι αυριο το βραδυ θα εχω το εισιτηριο.Επισης ειπαν πως υπαρχει μια περιπτωση να παω με τον αριθμο κρατησης στην Τουμπα την μερα του αγωνα για να παρω από εκει το εισιτηριο.Τους λεω πως από την στιγμη που εγινε το sold out,θα είναι κλειστα τα εκδοτηρια την μερα του αγωνα και σφυριζαν αδιαφορα.Ευτυχως δεν το πληρωσα.
Εχω ξενερωσει την ζωη μου
Εχω ξενερωσει την ζωη μου
Ασχετα με το sold out απο τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή "παραλαβή εισιτηρίου απο τα εκδοτήρια" ακόμα και σε αγορά απο το σαιτ της ΠΑΕ, τα εκδοτήρια θα πρέπει να ανοίξουν για αυτο το σκοπο
- Kostas_Peraia4
Eπικοινωνησα με τα κεντρικα της Tickethour και με καθησυχασαν.Μου ειπαν να παω αυριο το πρωι στον Γερμανο,να τους παρουν απο κει ενα τηλεφωνο και θα τους δωσουν εναν κωδικο επανεκτυπωσης.Οποτε αυριο το πρωι θα τα εχω τα εισιτηρια.Τελος καλο,ολα καλα.Αλλα εφαγα πολλη κουραση.Απο τις 8 και 20 ημουν εξω απο τον Γερμανο.Επισης το γεγονος να βλεπεις τον κοσμο να παιρνει το εισιτηριο του και εσυ να εισαι στην αβεβαιοτητα,ηταν παρα πολυ ψυχοφθορο
- PAOK_Antarctica
Κώστα_Περαία, πάρε ένα τηλ την ΠΑΕ και ρώτα για τα εκδοτήρια ρε μαν.
Μιλώντας για γκαντεμιές σε ΠΑΟΚ-Άγιαξ, την προηγούμενη φορά πριν 6 χρόνια ήμουν στρατό. Όντας παλιός είχα κάνει τα κουμάντα μου να έχω έξοδο εκείνη τη μέρα, είχα αγοράσει και τικέτο και απ'όλα. Και εκείνη τη μέρα, ένα ΓΑΜΟΒΥΣΜΑ παίρνει μούφα αναρρωτική και με χώνουν στην υπηρεσία του. Με στείλανε φυλάκιο σε ένα κωλοχώρι να ακούω το ματς από ραδιοφωνάκι με το εισιτήριο να αράζει στο πορτοφόλι μου!Θα σκότωνα άνθρωπο.
Ε φέτος θα είμαι εκεί
Edit. οπότε κομπλέ Κώστα, μια χαρά.
Μιλώντας για γκαντεμιές σε ΠΑΟΚ-Άγιαξ, την προηγούμενη φορά πριν 6 χρόνια ήμουν στρατό. Όντας παλιός είχα κάνει τα κουμάντα μου να έχω έξοδο εκείνη τη μέρα, είχα αγοράσει και τικέτο και απ'όλα. Και εκείνη τη μέρα, ένα ΓΑΜΟΒΥΣΜΑ παίρνει μούφα αναρρωτική και με χώνουν στην υπηρεσία του. Με στείλανε φυλάκιο σε ένα κωλοχώρι να ακούω το ματς από ραδιοφωνάκι με το εισιτήριο να αράζει στο πορτοφόλι μου!Θα σκότωνα άνθρωπο.
Ε φέτος θα είμαι εκεί

Edit. οπότε κομπλέ Κώστα, μια χαρά.
Κ εγώ σήμερα στα εκδοτήρια πολλή ταλαιπωρία.
3,5 ώρες αναμονή και είχα γύρω στα 120 άτομα μπροστά όλα κ όλα.
Εσύ ο καράφλας που ήσουν ο πρώτος στο εκδοτήριο στις 9 και μέχρι να πάρω εγώ το εισιτήριο μου στις 10:15 ακόμη έβγαζες εισιτήρια,αν μας διαβάζεις να ξέρεις οτι έφαγες πολλές κατάρες.
3,5 ώρες αναμονή και είχα γύρω στα 120 άτομα μπροστά όλα κ όλα.
Εσύ ο καράφλας που ήσουν ο πρώτος στο εκδοτήριο στις 9 και μέχρι να πάρω εγώ το εισιτήριο μου στις 10:15 ακόμη έβγαζες εισιτήρια,αν μας διαβάζεις να ξέρεις οτι έφαγες πολλές κατάρες.
Ποτε ξανα κανεις Γερμανο,εμενα μου ειχε τυχει να παω απλα να παρω εισιτηρια για το Cirue du Soleil και να εχει κολλησει κανα μισωρο το συστημα.Ουτε η ουρα στην Τουμπα δεν ενδεικνυται.Τη δουλεια μου την εκανα απευθειας στη σελιδα της tickethour αμεσα και χωρις να στηθω σε ουρες και το ιδιο προτεινα και εδω για τα παιδια που εψαχναν..
Ο Γερμανός εξτρέμ Αμίν Γιουνές δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί και έμεινε εκτός της 21μελους αποστολής του Άγιαξ που έρχεται στην Θεσσαλονίκη για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ!
Ακόμα ένα πλήγμα για τον Άγιαξ, αφού ο Γερμανός εξτρέμ Αμίν Γιουνές δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του στην βουβωνική χώρα και έμεινε εκτός της 21μελούς αποστολής, που επέλεξε ο Πίτερ Μπος για να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Σε αυτή μπήκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός αμυντικός Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος έχασε το πρώτο παιχνίδι, όπως και ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Γκούντελι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Φυσικά εκτός μάχης για τους Ολλανδούς είναι το βαρύ πυροβολικό Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος είναι μία ανάσα από την Νάπολι, αλλά ούτε και οι επιθετικοί Μούριτς και Τσέρνι.
Οι 21 παίκτες που επέλεξε ο Πίτερ Μπος για τον επαναληπτικό της «Τούμπας» είναι οι εξής: Σίλεσεν, Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Μπαζούρ, Ελ-Γκάζι, Σινκγκράβεν, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Σούνε, Ονανά, Ντόλμπεργκ, Φιρχέφερ, Γκούντελι, Ντε Μπουκ, Μπερ, Ντάικς, Ντε Λιχτ, Ζίφκοβιτς.
Ακόμα ένα πλήγμα για τον Άγιαξ, αφού ο Γερμανός εξτρέμ Αμίν Γιουνές δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του στην βουβωνική χώρα και έμεινε εκτός της 21μελούς αποστολής, που επέλεξε ο Πίτερ Μπος για να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ. Σε αυτή μπήκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός αμυντικός Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος έχασε το πρώτο παιχνίδι, όπως και ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Γκούντελι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Φυσικά εκτός μάχης για τους Ολλανδούς είναι το βαρύ πυροβολικό Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος είναι μία ανάσα από την Νάπολι, αλλά ούτε και οι επιθετικοί Μούριτς και Τσέρνι.
Οι 21 παίκτες που επέλεξε ο Πίτερ Μπος για τον επαναληπτικό της «Τούμπας» είναι οι εξής: Σίλεσεν, Τετέ, Φέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Μπαζούρ, Ελ-Γκάζι, Σινκγκράβεν, Κλάασεν, Βέστερμαν, Κασιέρα, Σούνε, Ονανά, Ντόλμπεργκ, Φιρχέφερ, Γκούντελι, Ντε Μπουκ, Μπερ, Ντάικς, Ντε Λιχτ, Ζίφκοβιτς.
- painkiller4
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΛΑΙΜΑΙ
[youtube]kWDTXjSEdl4[/youtube]

[youtube]kWDTXjSEdl4[/youtube]