Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax, 3/8, 21.30, NS2 & 2HD & laola1.tv
Εχει μονο για 4α... Εγω θελω 3 εισιτήρια για οποιαδηποτε θυρα εκτος της 4 λογω οτι θα παμε οικογενεια (πατερας-θειος τετοια φαση)
Τι αλλο μπορω να κανω?
Τι αλλο μπορω να κανω?
- Scientist@PAOK
Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Οι απρόσωποι αριθμοί...τα χρήματα...τα τεχνικά χαρακτηριστικά?? Για μένα είναι η έκφραση του παρακάτω προσώπου, μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μου! Με αυτό το Προόσωπο δεν φοβάμαι κανέναν ΑΖΑΧ!

τι να σου πω ρε συ σνου, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Εγώ πάντως απο λινκ παρέα με τον μανιακό θα το δω το παιχνίδι.

Πάρε για την 4 και πάνε να κατσεις προς τα επίσημα.
Μονο ετσι λες οντι?
Ευχαριστω οπως και να χει!panta έγραψε:τι να σου πω ρε συ σνου, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Εγώ πάντως απο λινκ παρέα με τον μανιακό θα το δω το παιχνίδι.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Scientist@PAOK έγραψε:Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Οι απρόσωποι αριθμοί...τα χρήματα...τα τεχνικά χαρακτηριστικά?? Για μένα είναι η έκφραση του παρακάτω προσώπου, μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μου! Με αυτό το Προόσωπο δεν φοβάμαι κανέναν ΑΖΑΧ!![]()
Παίδες καλησπέρα βρίσκομαι στον Πυργο Ηλειας καμία ιδέα πως μπορώ να δω τον αγώνα μιας και την ίδια ώρα παίζει ο γαύρος και εδώ δεν βλέπεις ΠΑΟΚ όταν παιζει ο gay για κανένα λόγο.
- navigator11
Scientist@PAOK έγραψε:Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Οι απρόσωποι αριθμοί...τα χρήματα...τα τεχνικά χαρακτηριστικά?? Για μένα είναι η έκφραση του παρακάτω προσώπου, μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μου! Με αυτό το Προόσωπο δεν φοβάμαι κανέναν ΑΖΑΧ!![]()
Το ... λάκκιασμα στο σβέρκο του τζιγιεροτζαλμά λες, εε;;

sn0ufel4 έγραψε:Εκλεισα στην 4α τελικα.....ουφ
μια χαρά!

το θέμα με την κάρτα τελικά ήταν αυτό που σου είπα?
- painkiller4
navigator11 έγραψε:Scientist@PAOK έγραψε:Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Οι απρόσωποι αριθμοί...τα χρήματα...τα τεχνικά χαρακτηριστικά?? Για μένα είναι η έκφραση του παρακάτω προσώπου, μιλάει κατευθείαν στην ψυχή μου! Με αυτό το Προόσωπο δεν φοβάμαι κανέναν ΑΖΑΧ!![]()
Το ... λάκκιασμα στο σβέρκο του τζιγιεροτζαλμά λες, εε;;
![]()

- Petros1988
Μεχρι αυριο δε θα υπαρχει ουτε εισητηριο ετσι οπως το κοβω για αυτο αυτοι που ειναι της τελευτεας στιγμης ας τα προμηθευτουν απο σημερα.