Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Ναι Νικολα ειδαμε και το ποιον των "εμπειρων" 40ρηδων και 50ρηδων του φρουμ,που καθε λιγο ειναι ετοιμοι για μανουρα με το παραμικρο ,παρεξηγιουνται και λογομαχουν σαν 12χρονα.Και λιγες μερες εστειλαν τον Γκοραν.Το σχολιο σου επισης ειναι εντελως αστοχο και γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει να κανει με τους μοντς,αλλα με καποιους συγκεκριμενους που δεν λενε να καταλαβουν οτι δεν γινεται ενα φορουμ να ασχολειται απολειστικα με την παρτη τους.Και δεν αναφερομαι μονο στον Γκοραν φυσικα.
Επειδη για τις επομενες 2 βδομαδες δεν θα μπορει να σας απαντησει ο Γκοραν, ζηταω μονο να λειψουν οποιεσδηποτε ειρωνιες, σχολια κτλ εναντιον του. Ευχαριστω 
Ale έγραψε:Φέρτε πίσω τον Σάλπι.
Καλα ρε Ale-ξιε πανω που τα βρηκαμε με τον dimg4 ξυνεις πληγες?
@dimg4,
το βραδυ στο μαγαζι θελω αφιερωμενο το τραγουδι του μεγαλου Π.Α.Ο.Κ.τση Νικου Παπαζογλου,
το "ο μοναχος ο ανθρωπος",
και στο καπακι ακομη μια την Τεταρτη μετα τα μεσανυχτα.
-
Dimg4
Που κολλαει η ηλικια?nikolasf έγραψε:Οταν δινεις εξουσια σε πιτσιρικια....
Καληνυχτα και απο εμενα
prist64 έγραψε:Ale έγραψε:Φέρτε πίσω τον Σάλπι.
Καλα ρε Ale-ξιε πανω που τα βρηκαμε με τον dimg4 ξυνεις πληγες?
@dimg4,
το βραδυ στο μαγαζι θελω αφιερωμενο το τραγουδι του μεγαλου Π.Α.Ο.Κ.τση Νικου Παπαζογλου,
το "ο μοναχος ο ανθρωπος",
και στο καπακι ακομη μια την Τεταρτη μετα τα μεσανυχτα.
sporos123 έγραψε:Ναι Νικολα ειδαμε και το ποιον των "εμπειρων" 40ρηδων και 50ρηδων του φρουμ,που καθε λιγο ειναι ετοιμοι για μανουρα με το παραμικρο ,παρεξηγιουνται και λογομαχουν σαν 12χρονα.Και λιγες μερες εστειλαν τον Γκοραν.Το σχολιο σου επισης ειναι εντελως αστοχο και γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει να κανει με τους μοντς,αλλα με καποιους συγκεκριμενους που δεν λενε να καταλαβουν οτι δεν γινεται ενα φορουμ να ασχολειται απολειστικα με την παρτη τους.Και δεν αναφερομαι μονο στον Γκοραν φυσικα.
+52
-
Dimg4
Ρε μλκ εχεις ενα τροπο χαχαχα. Ρε σεις μηπως ο γκοραν ειναι ο.... gika λιγα χρονια μετα???prist64 έγραψε:nikolasf έγραψε:Οταν δινεις εξουσια σε πιτσιρικια....
Καληνυχτα και απο εμενα
Δεν πειραζει Νικολα μου,
το paokforum να ειναι καλα,
καπου εκει θα βρεις τον BW Dragon son να τα λετε.
![]()
![]()
ΥΓ Ρε μπας και ειναι "φευγατος" κι απο κει?
Μάλλον επειδή ο Σάμπο είναι 52 (στην φανέλα), δεν κόλλησε με τον αμούστακο τον Βλάνταν και έφαγε "μπαν" από την ομάδα.
- ace79grpaok
Τι ρόλο παίζει η ηλικία στο να σέβεσαι τους άλλους και να μην θέλεις να κανεις ένα φόρουμ μπάχαλο για να ασχολούνται όλοι μαζί σου ?Λάθος 1000% ο νικολας αν κρινουμε απο την ηλικία .
Μπορει ο Γρηγορης να εινα γραφικος η καυστικος στον τροπο που γραφει, μπορει ακομη μερικες φορες να ειρωνευεται η να παρεξηγειται ευκολα. Δεν ξερω ομως τι αμαρτημα μπορει να εκανε που να του αξιζει μια τετοια ποινη, δεδομενου οτι δεν διαβασα ποτε υβριστικο αρθρο του και μαλιστα στο τελευταιο του εκδηλωσε υπερβολικη μεταμελεια, παραξενη μαλιστα για το χαρακτηρα του Γρηγορη, οπως αυτος σκιαγραφηθηκε απο τα κατα καιρους ποατ του.
Εκεινο ομως που ειλικρινα ειναι κατακριτεο, αξιοπεριεργο, αταιριαστο με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια ειναι ο αλαζονικος και χαιρεκακος τροπος που μελη αυτου του φορουμ υποδεχτηκαν την τιμωρια του.
Αυτο..6. ο τροπος που θυμιζει 12αχρονα, προκαλεσε τξν αντιδραση μου
Εκεινο ομως που ειλικρινα ειναι κατακριτεο, αξιοπεριεργο, αταιριαστο με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια ειναι ο αλαζονικος και χαιρεκακος τροπος που μελη αυτου του φορουμ υποδεχτηκαν την τιμωρια του.
Αυτο..6. ο τροπος που θυμιζει 12αχρονα, προκαλεσε τξν αντιδραση μου
Σορρυ γραφβ απο κινητο με σχεδομ ανυπαρκτο δυκτιο και δεν δυναμαι να υποστηριξω οσο θελω την αποψη μου
Γ αυτό έγραψες για πιτσιρίκια;Γιατί εμένα μου φάνηκε καραμπινάτη μπηχτή για τους mods.Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
Και πού την είδες την μεταμέλεια;Γιατί εγώ ακόμη την ψάχνω.
Κ εσύ όπως και ο goran αντί να παραδεχθείτε ένα λάθος,κάθεστε και γράφετε οτι να ναι.
Δεν πειράζει.Να πάτε αλλού,εκεί που τα βρίσκετε κιόλας.No hard feeilings.
Και πού την είδες την μεταμέλεια;Γιατί εγώ ακόμη την ψάχνω.
Κ εσύ όπως και ο goran αντί να παραδεχθείτε ένα λάθος,κάθεστε και γράφετε οτι να ναι.
Δεν πειράζει.Να πάτε αλλού,εκεί που τα βρίσκετε κιόλας.No hard feeilings.
Ο σεβασμος δεν κερδιζεται με τα χρονιαace79grpaok έγραψε:Τι ρόλο παίζει η ηλικία στο να σέβεσαι τους άλλους και να μην θέλεις να κανεις ένα φόρουμ μπάχαλο για να ασχολούνται όλοι μαζί σου ?Λάθος 1000% ο νικολας αν κρινουμε απο την ηλικία .
αλλά με τις πραξεις(γραπτα) σου.