Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από tad »

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή ο γαύρος να μην πάρει τον Ντζουτζακ ... Θα δυναμώσει παρα πολυ με αυτόν τον παιχταρα ! ;) ;) ;)

Αυτός ο λουιζ Αντριάνο με τον οποιο εχει σίγουρα κονε ο Μιχελ ελπίζω να μην έρθει γιατι ειναι ενα παλτό και μισό ... ;) ;) ;)

Υπος.
Κάνε θε μου να γίνουν οι σωστές τελευταίες κινήσεις σε όλα τα ροστερ ... Μέχρι τωρα μια χαρά παει το κόλπο ... Εντάξει είμαστε λιγο αδύναμοι στα εξτρεμ αλλα δεν πειράζει θα το ξεπεράσω ... Τζάλμα, Γκαρι, Μυστα, Μπισεσβαρ άνετα, Ζαιρο, Πελκας μπορεί και εάν μείνουν Κοροβεσης, Γιαννουλης ... Ε τι μαλακςς αυτός ο Μιχελ ...?? Έναν εξτρεμ δεν μπορούμε να πάρουμε ακομα ?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

PaokP έγραψε:Άμα ξαναφερναν necid τι θα λέγατε;

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε θα λεγα όχι
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

panpangr77 έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Τον έχω δει σε αγώνες αλλά δεν νομίζω ότι μας αλλάζει επίπεδο!
Απλά είναι καλός για τα κιλά του!
Επίσης είναι υπερτιμημένος και πανάκριβος μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο και με λιγότερα χρήματα
Συμφώνω πλήρως μακρία από τον χοντρό, προσωπικα προτιμώ τον Σέντερ φορ της Φιορεντινα ,νομίζω πως είχε παίξει με ΑΕΚ πολύ μικρός ή στον Πανθρακικό .Ο Μπουμπακάρ είναι παίκτης που δεν έχουμε αυτή την στιγμή στα Σέντερ φορ.

Εναλλακτικά ο Jose o Βραζιλιάνες είναι μια χαρά.
Ο Μπουμπακάρ κι έμενα μου φαίνεται η καλύτερη περίπτωση απο οσους αναφέρθηκαν σήμερα.

Δεν έπαιξε όμως πότε στον Πανθρακικό....αυτός είναι ο Μπέλεκ που παίζει τωρα μεν στην Φιορεντινα και τον δινει καθε χρόνο δανεικο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

tad έγραψε:Εύχομαι με όλη μου την ψυχή ο γαύρος να μην πάρει τον Ντζουτζακ ... Θα δυναμώσει παρα πολυ με αυτόν τον παιχταρα ! ;) ;) ;)

Άμα παρει ντζουτζακ ας απαντήσει ο ιβαν με το γαυροσλειερ
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

tad έγραψε:Εύχομαι με όλη μου την ψυχή ο γαύρος να μην πάρει τον Ντζουτζακ ... Θα δυναμώσει παρα πολυ με αυτόν τον παιχταρα ! ;) ;) ;)

Αυτός ο λουιζ Αντριάνο με τον οποιο εχει σίγουρα κονε ο Μιχελ ελπίζω να μην έρθει γιατι ειναι ενα παλτό και μισό ... ;) ;) ;)

Υπος.
Κάνε θε μου να γίνουν οι σωστές τελευταίες κινήσεις σε όλα τα ροστερ ... Μέχρι τωρα μια χαρά παει το κόλπο ... Εντάξει είμαστε λιγο αδύναμοι στα εξτρεμ αλλα δεν πειράζει θα το ξεπεράσω ... Τζάλμα, Γκαρι, Μυστα, Μπισεσβαρ άνετα, Ζαιρο, Πελκας μπορεί και εάν μείνουν Κοροβεσης, Γιαννουλης ... Ε τι μαλακςς αυτός ο Μιχελ ...?? Έναν εξτρεμ δεν μπορούμε να πάρουμε ακομα ?
Ούτε ο Πέλκας, ούτε ο Μπισεσβαρ (όπως είναι αυτή τη στιγμη, για αργότερα δεν ξέρω) μπορούν να παίξουν γραμμή εκτός και αν τραυματιστούν οι υπόλοιποι. Ο Γιαννούλης είναι μπακ - χαφ και όχι εξτρεμ. Η ομάδα παρα ταύτα δειχνει να έχει πληρότητα. Και να μην αποκτηθεί κανείς ας υποθεσουμε ότι δεν τρέχει κάστανο. ο.κ.
Αλλά...
Ο προβληματισμός ο δικός μου είναι άλλος...ο μόνος καθαρόαιμος αριστεροποδαρος ειναι ο Κοροβέσης.
Ναι πολύ καλός ο Γκαρι και πρέπει να "θεωρειται" βασικός, παρά τα όποια μειονεκτήματά του. Συγκρινε όμως πόσο καλύτερος είναι παίζοντας δεξιά απ' ότι αριστέρα και το γραφω με βάση τις περσινές του εμφανίσεις.
Κατ΄ εμέ θα είναι ίσως όχι απολυτα απαραιτητο αλλά σίγουρα εξαιρετικά χρήσιμο να αποκτήσουμε ένα καθαρόαιμο αριστερο εξτρεμ ισάξιο των Γκαρι - Τζαλμα ή έστω έναν αριστεροπόδαρο εξτρεμοφορ (δύο σε ένα) !
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο ελειπε ρε Τσε, να τον κανουμε κ μονιμα παγκιτη με τοσες λυσεις πουδωσε περσι και τετοια βελτίωση που σημειωσε σε αρκετούς τομεις (αλλα βλέπεις, οριστικοποιηθηκε οτι ειναι μετριος κ τσαπατσουλης απτο σκαουτινγκ των φιλικών :mrgreen: )

Απλα, μπορει ακομα να μην ειναι ο ορισμος του πρωταγωνιστη ή του ηγετη σε μια ομαδα που θελει να παλεψει για πρωταθλημα και ομιλους τσουλου..Οπως σωστα λεει o VS,χρειαζεται βαθος και μονο καλο κανει ο ανταγωνισμός...
Giwran

Δημοσίευση από Giwran »

Καλησπερα παιδια ,καινουργιος στο Forum ,παρακολουθω αρκετα χρονια αλλα τωρα ειπα να κανω λογαριασμο... Μακαρι ο φορ να ειναι ο Bobadilla ,πολυ καλος και ολοκληρωμενος φορ .Για σους εχουν αμφιβολιες ας σκεφτουν οτι σε παρομοιας δυναμικοτητας πρωταθλημα (ελβετικο) ειχε 40 γκολ και 18 ασσιτ σε 80 αγωνες... Μην τρελαθουμε κιολας ...Και γω θα ηθελα τοπ επιπεδου φορ αλλα ακομα δν ειμαστε σε θεση να προσεγγισουμε τετοιας ποιοτητας ποδοσφαιριστες (π.χ Μπερμπατοφ) σε καλη ηλικια.
Άβαταρ μέλους
Daskalos1926

Δημοσίευση από Daskalos1926 »

Εικόνα

Ετοιμαστείτε για μεγάλο Μπαμ...Ο Super Mario ντύνεται στα ασπρόμαυρα...

Κ.Β.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ettien έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
Συμφώνω πλήρως μακρία από τον χοντρό, προσωπικα προτιμώ τον Σέντερ φορ της Φιορεντινα ,νομίζω πως είχε παίξει με ΑΕΚ πολύ μικρός ή στον Πανθρακικό .Ο Μπουμπακάρ είναι παίκτης που δεν έχουμε αυτή την στιγμή στα Σέντερ φορ.

Εναλλακτικά ο Jose o Βραζιλιάνες είναι μια χαρά.
Ο Μπουμπακάρ κι έμενα μου φαίνεται η καλύτερη περίπτωση απο οσους αναφέρθηκαν σήμερα.

Δεν έπαιξε όμως πότε στον Πανθρακικό....αυτός είναι ο Μπέλεκ που παίζει τωρα μεν στην Φιορεντινα και τον δινει καθε χρόνο δανεικο.
Ευχαριστώ τους μπέρδεψα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εναν μιετσελ ρε γμτ.Και ειναι δικο μας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokovios1974 έγραψε:Εναν μιετσελ ρε γμτ.Και ειναι δικο μας.

Αυτο ρε παοκοβιε ποσο δύσκολο ειναι να βρεθεί ενα μιετσελοιδες που να ταιριάζει στα θελω του ιβαν και του ιβιτς
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Ο εξτρεμ που λετε πιο πανω οι περισσοτεροι ειναι ο ντζουτζακ! Αριστεροποδαρος παιχταρας! Καθολου ντιβα για να το παιξει ντιβα στα αποδυτηρια. Επισης θα ειναι τεραστιο επικοινωνιακο χτυπημα στον γαυρο! Και για επιθετικο θα ηθελα πολυ τον μενεζ αλλιως και ο μπομπαντιγια ειναι πολυ καλος που ακουγεται κατ εμε!

Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Γκάρι εκτός από καλός χαρακτήρας και παίχτης που σκυλιάζει μέσα στο παιχνίδι, έχει κάποια χαρακτηριστικά που χρυσοπληρώνονται και πέρυσι βελτιώθηκε πολύ. Δεν είναι όμως αριστερός εξτρέμ ούτε είναι παίχτης που σκοράρει πολύ. Όπως δεν είναι κι ο Κάμπος, ας μη μας ξεγελά το γκολ στην Ολλανδία, έχει θέμα με το σκοράρισμα. Η ομάδα ναι μεν είναι πλήρης αριθμητικά στα εξτρέμ αλλά λείπει ο παίχτης για τις κλειστές άμυνες, με άνεση σε τρίπλα, πάσα και σκορ που να μπορεί να παίζει αριστερά στο 4231 και στο 433. Ζάιρο και Κοροβέσης κατά τη γνώμη μου μόνο σαν 5ο εξτρέμ μπορούν.
Για μένα αυτός που λείπει είναι ο Μπόου, αλλά αφενός λογικά είναι ακριβός, αφετέρου πιστεύω ότι αν ήταν να γίνει τέτοια κίνηση θα είχε γίνει νωρίτερα για λόγους προσαρμογής. Πιστεύω ότι θα πάμε για καθαρό φορ, ώστε να έχουμε δύο αξιόπιστους μπροστά. Τον Λουιζ Αντριάνο τον έβαλα το πρωί στον ξερόλα μετά από λίγο ψάξιμο στο τράνσφερ γιατί περισσεύει στη Μίλαν και έχει κονέ με τον Μίχελ. Τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Μπομπαντίγια αλλά πολύ χειρότερο του Μπόου. Τουλάχιστον είναι ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, σε αντίθεση με κάτι άλλους 30+ που ακούστηκαν από χτες. Πάντως, τώρα προέχει ο Άγιαξ και δε μπορώ να καταλάβω γιατί από χτες υπάρχει τόση μεταγραφολογία στα σάιτ της ομάδας. Δεν περάσαμε ακόμα ώστε να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση από ψηλό ράφι και το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Σάβ 30 Ιούλ 2016, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Και μόνο που τα ονόματα που βγαίνουν πλέον ειναι του τύπου Babacar και Bobadilla, είμαστε σε καλό δρόμο .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Νομιζω οτι κοροιδευομαστε ρε tad με αυτο που γραφεις.Με τις φετινες μεταγραφες και τους ξεκαθαρους ρολους δε νομιζω να τιθεται τετοιο θεμα.
Έλα ντε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”