tad έγραψε:Εύχομαι με όλη μου την ψυχή ο γαύρος να μην πάρει τον Ντζουτζακ ... Θα δυναμώσει παρα πολυ με αυτόν τον παιχταρα !
Αυτός ο λουιζ Αντριάνο με τον οποιο εχει σίγουρα κονε ο Μιχελ ελπίζω να μην έρθει γιατι ειναι ενα παλτό και μισό ...
Υπος.
Κάνε θε μου να γίνουν οι σωστές τελευταίες κινήσεις σε όλα τα ροστερ ... Μέχρι τωρα μια χαρά παει το κόλπο ... Εντάξει είμαστε λιγο αδύναμοι στα εξτρεμ αλλα δεν πειράζει θα το ξεπεράσω ... Τζάλμα, Γκαρι, Μυστα, Μπισεσβαρ άνετα, Ζαιρο, Πελκας μπορεί και εάν μείνουν Κοροβεσης, Γιαννουλης ... Ε τι μαλακςς αυτός ο Μιχελ ...?? Έναν εξτρεμ δεν μπορούμε να πάρουμε ακομα ?
Ούτε ο Πέλκας, ούτε ο Μπισεσβαρ (όπως είναι αυτή τη στιγμη, για αργότερα δεν ξέρω) μπορούν να παίξουν γραμμή εκτός και αν τραυματιστούν οι υπόλοιποι. Ο Γιαννούλης είναι μπακ - χαφ και όχι εξτρεμ. Η ομάδα παρα ταύτα δειχνει να έχει πληρότητα. Και να μην αποκτηθεί κανείς ας υποθεσουμε ότι δεν τρέχει κάστανο. ο.κ.
Αλλά...
Ο προβληματισμός ο δικός μου είναι άλλος...ο μόνος καθαρόαιμος αριστεροποδαρος ειναι ο Κοροβέσης.
Ναι πολύ καλός ο Γκαρι και πρέπει να "θεωρειται" βασικός, παρά τα όποια μειονεκτήματά του. Συγκρινε όμως πόσο καλύτερος είναι παίζοντας δεξιά απ' ότι αριστέρα και το γραφω με βάση τις περσινές του εμφανίσεις.
Κατ΄ εμέ θα είναι ίσως όχι απολυτα απαραιτητο αλλά σίγουρα εξαιρετικά χρήσιμο να αποκτήσουμε ένα καθαρόαιμο αριστερο εξτρεμ ισάξιο των Γκαρι - Τζαλμα ή έστω έναν αριστεροπόδαρο εξτρεμοφορ (δύο σε ένα) !