Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι ύψος έχει και ποια είναι τα stats του στο FM;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

RoMaN έγραψε:Τι ύψος έχει και ποια είναι τα stats του στο FM;

Kal;o to fm kai εγώ χαλάω πολλές ώρες εκεί αλλά αυτό που βλέπω δεν μου δείχνει φορ που θα με ανεβάσει επίπεδο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Aλλος ειναι ο εκλεκτός
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Δεν νομίζω να είναι ο μπομπαντιγια,όπως είπε ο μανιακός άλλος πιστεύω ότι είναι ο φορ που η απόκτηση του θα κριθειψμετα την τέταρτη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

che4 έγραψε:Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
Και ο τουρε επαιξε στον γαυρο καποτε.
Άβαταρ μέλους
PaokP

Δημοσίευση από PaokP »

Άμα ξαναφερναν necid τι θα λέγατε;

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ρε παιδια ο Μπουμπακαρ υπαρχει περιπτωση εστω και μια στις χιλιες να ερθει σε αυτη την ηλικια στην Ελλαδα; Ή να μπορει ο ΠΑΟΚ να τον αγορασει; Με αληθινα λεφτα; Μη λεμε οτι θελουμε...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

εγώ θέλω Μάρκο Ντέβιτς για κορυφή, παίζει και αριστερά. Αν είναι αλήθεια ότι ο γαύρος μιλάει με Ντζούτζακ :lol: :lol: :lol: :lol: και όχι παραμύθια για τα πρόβατα, τότε θέλω να μπούμε σφήνα :D μόνο για να ανεβάσουμε την τιμή
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

che4 έγραψε:σωστός ο μπανε

Ο γκαρι πέρσι μας εβγαλε τσουλου μαζι με όλους βεβαια αλλα ήταν σχεδόν ο κορυφαίος και φέτος ειναι για παγκο θα τρελαθώ

Το έγραψα ακριβώς εετσι και πριν μερικές μερα όταν ελεγα το απλό οτι με γκαρι κάμπος και παγκο ζαιρο μυστα εχουμε την καλύτερη τετράδα εξτρεμ και δείτε τι έχουν οι άλλοι στον παγκο και εμεις θα εχουμε γκαρι
che4 ποιος είπε ότι ο Γκάρυ είναι για πάγκο? Όταν λέμε 3ος εξτρέμ για 2 θέσεις, μιλάμε για βασικότατο παίκτη. Στον ανταγωνιμό όλοι ωφελημένοι θα βγουν. Ποιος σου λέει ότι ο Γκάρυ δε θα είναι βασικός ακόμη και αν πάρουμε καλό εξτρέμ? Να το πετύχει όμως μέσα από τον ανταγωνισμό που θα τον βελτιώσει, και όχι γιατί έχει τη φανέλα βασικού σπίτι του. Αυτό εξάλλου ισχύει για όλες τις θέσεις. Για τον ίδιο λόγο μιλάμε για Φορ. Αν είναι και εκεί πλήρεις είμαστε με Κλάους Κουλούρη και Φακ. Στους DC δε θέλαμε Βαρέλα, γιατί είχαμε ήδη 5 στο ρόστερ, κ.ο.κ.

Πάντως ακόμη και να χάσει την άτυπη μάχη του βασικού, από μια πιθανή μετγραφή εξτρέμ, θα ξαναπώ ότι ίδιο χρόνο συμμετοχής θα έχουν και οι 3 εξτρέμ, λόγω ροτέισον, τραυματισμών, καρτών. Ο 4ος και ο 5ος θα χάσει χρονο συμμετοχής, γιατί οι 3 θα είναι σούπερ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Φέτος συμφέρει το σύλλογο κατά την άποψή μου να κάνει "all in" όπως στο πόκερ, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι μονόδρομος. Με εξτρέμ και Φορ, δεν παιζόμαστε στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι του γαύρου θα έχω ξεκάθαρη άποψη. Αν αποκλειστεί, οφείλουμε να ενισχυθούμε, γιατί ο γαύρος καταστρέφεται και πουλάει ότι καλύτερο έχει ---> λαϊκά δικαστήρια ---> καταδίκη ΕΟ με συνισφορα των οπαδών της. Αυτοί είναι οι γαύροι. Όταν έχασε 1 πρωτάθλημα ο Κώκκαλης, θυμάμαι στο καραϊσκάκης του βρίζανε εν χορώ τη μάνα. Θα υπάρξει σίγουρη καταδίκη, ελλείψει συσπείρωσης. Ο βάζελος όμως και η αεκ καραδοκούν, με τον 1ο να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και πιο χωμένος στα της παράγκας. Πρέπει να έχουμε ομάδα ξεκάθαρα καλύτερη από το βάζελο, για να φέρουμε το πρωτάθλημα στο βορά. Κλειδί (στρατηγικά) το παιχνίδι της Τρίτης επιμένω!!!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

http://www.transfermarkt.com/luiz-adria ... eler/48974

Αυτος πιστευω ειναι ο στοχος
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

vs40 μην μιλάς για πόκερ είσαι οφ τόπικ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Indeed I am :lol: :lol:

Ον τόπικ: Ο Λουίζ Αντριάνο πολύ καλή περίπτωση. Γεμίσαν φορ και ίσως τον παραχωρούσαν.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Η Μίλαν φέτος κάνει ολική ανανέωση του ρόστερ της και επίσης διώχνει πολλά μεγάλα συμβόλαια. Πέρα από αυτούς που έφησε ελεύθερους θα πουλήσει/δανείσει κόσμο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δανεικός; Γιατί αυτός έχει συμβόλαιο μεχρι το 2020.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

vs40 έγραψε:
che4 έγραψε:σωστός ο μπανε

Ο γκαρι πέρσι μας εβγαλε τσουλου μαζι με όλους βεβαια αλλα ήταν σχεδόν ο κορυφαίος και φέτος ειναι για παγκο θα τρελαθώ

Το έγραψα ακριβώς εετσι και πριν μερικές μερα όταν ελεγα το απλό οτι με γκαρι κάμπος και παγκο ζαιρο μυστα εχουμε την καλύτερη τετράδα εξτρεμ και δείτε τι έχουν οι άλλοι στον παγκο και εμεις θα εχουμε γκαρι
che4 ποιος είπε ότι ο Γκάρυ είναι για πάγκο? Όταν λέμε 3ος εξτρέμ για 2 θέσεις, μιλάμε για βασικότατο παίκτη. Στον ανταγωνιμό όλοι ωφελημένοι θα βγουν. Ποιος σου λέει ότι ο Γκάρυ δε θα είναι βασικός ακόμη και αν πάρουμε καλό εξτρέμ? Να το πετύχει όμως μέσα από τον ανταγωνισμό που θα τον βελτιώσει, και όχι γιατί έχει τη φανέλα βασικού σπίτι του. Αυτό εξάλλου ισχύει για όλες τις θέσεις. Για τον ίδιο λόγο μιλάμε για Φορ. Αν είναι και εκεί πλήρεις είμαστε με Κλάους Κουλούρη και Φακ. Στους DC δε θέλαμε Βαρέλα, γιατί είχαμε ήδη 5 στο ρόστερ, κ.ο.κ.

Πάντως ακόμη και να χάσει την άτυπη μάχη του βασικού, από μια πιθανή μετγραφή εξτρέμ, θα ξαναπώ ότι ίδιο χρόνο συμμετοχής θα έχουν και οι 3 εξτρέμ, λόγω ροτέισον, τραυματισμών, καρτών. Ο 4ος και ο 5ος θα χάσει χρονο συμμετοχής, γιατί οι 3 θα είναι σούπερ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Φέτος συμφέρει το σύλλογο κατά την άποψή μου να κάνει "all in" όπως στο πόκερ, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι μονόδρομος. Με εξτρέμ και Φορ, δεν παιζόμαστε στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά το παιχνίδι του γαύρου θα έχω ξεκάθαρη άποψη. Αν αποκλειστεί, οφείλουμε να ενισχυθούμε, γιατί ο γαύρος καταστρέφεται και πουλάει ότι καλύτερο έχει ---> λαϊκά δικαστήρια ---> καταδίκη ΕΟ με συνισφορα των οπαδών της. Αυτοί είναι οι γαύροι. Όταν έχασε 1 πρωτάθλημα ο Κώκκαλης, θυμάμαι στο καραϊσκάκης του βρίζανε εν χορώ τη μάνα. Θα υπάρξει σίγουρη καταδίκη, ελλείψει συσπείρωσης. Ο βάζελος όμως και η αεκ καραδοκούν, με τον 1ο να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και πιο χωμένος στα της παράγκας. Πρέπει να έχουμε ομάδα ξεκάθαρα καλύτερη από το βάζελο, για να φέρουμε το πρωτάθλημα στο βορά. Κλειδί (στρατηγικά) το παιχνίδι της Τρίτης επιμένω!!!

Δε διαφωνώ μαρεσει ο τρόπος που τα γραφεις ιδιαίτερα απλα δεν αναφέρομαι σε σενα όταν κάποιοι άλλοι λένε οτι ο γκαρι ειναι μονο να έρχεται απο παγκο αυτο ενοχλεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”