Ααααυτο εννοω για το χαβαλετζιδικο φορουμ.prist64 έγραψε:Πολυ βαριες,άμεσες και εμμεσες κατηγοριες.
Κατηγοριες που απευθυνονται γενικως στους διαχειριστες και ειδικως στους δυο νεωτερους(?)
σε ηλικια.
Κατηγοριες που ειτε ευσταθουν, ειτε ειναι ανυποστατες, πρεπει να δοθουν απαντησεις
και εξηγησεις.
Δεν ειναι δυνατον να αιωρουνται τοσο βαριες κατηγοριες
και να μενουν αναπαντητες και χωρις τις αναλογες κυρωσεις.
Δυο τινα δυναται να συμβαινουν,ή εχει δικιο ο "κατηγορος" και πρεπει να "αποκατασταθει"
και να αποδοθουν ποινες στους "κατηγορουμενους",
ή οι κατηγοριες ειναι ανυποστατες ψευδεις και καταχρηστικες και πρεπει να "αποκατασταθουν"
οι "κατηγορουμενοι" και να αποδοθουν οι αναλογες ποινες στον "κατηγορο".
Αναμενω τις εξελιξεις με μεγαλο ενδιαφερον.
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??? ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΣΤ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ?Kostas_Peraia4 έγραψε:Γρηγορη ειναι διαχειριστης ο pgetsos.Δεν μπορω να σβησω εγω το post του.Θα μιλησεις με τον ιδιο
ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
- ace79grpaok
Dimg4 λες αλήθειες αλλα κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και γουστάρουν να έχουν ανεξέλεγκτο τον γκοραν κανοντας το φόρουμ "το ζευγάρι της χρονιας" για όσους θυμούνται την καλτ εκπομπή του αλτερ.
Κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως ακόμη και σε μέρες που το κλίμα στην ομάδα και τον κόσμο είναι εξαιρετικό. Με απλά λόγια όποιος δεν γουστάρει το forum δεν μπαίνει και οι mods έχουν το δικαίωμα να σβήσουν λογαριασμούς όσων πετάνε αετό και μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει το μελάνι... Και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Φτάνει πια, οι αντοχές εξαντλήθηκαν
Ετσι ακριβως. Παρτε μετρα. Αυτα που γραφτηκαν προς εσας ειναι απιστευταprist64 έγραψε:Απο την στιγμη που διατυπωθηκαν κατηγοριεςsourmenetes έγραψε:Ειναι η τελευταια φορα που προσωπικα θα μπω στον κοπο να προσπαθησω να συνετισω καποιες συμπεριφορες ή οτιδηποτε αψιμαχιες.
Ειναι η τελευταια φορα που θα διαβαζω κατηγοριες επι κατηγοριων και αλληλοσπαραγμους.
Παρακαλω ολα τα μελη του φορουμ να καταλαβουν το τι γινεται εδω μεσα.Δεν ειναι δυνατον επειδη καποιοι εχετε θεματα μεταξυ σας να την πληρωνει ολοκληρο το φορουμ και κατ επεκταση ολοι οι mod.
Δε θα ξαναδεχθω την εκφραση προς mod "δουλεια σου ειναι,αν δε θες φυγε".Απαραδεκτο να μιλατε ετσι.Κανενος δουλεια δεν ειναι.Συνεισφορα για να μπορουμε ολοι να γραφουμε την αποψη μας.
Επισης το να καθεστε να κλαιγεστε σε σελιδες επι σελιδων το θεωρω απαραδεκτο.Αφου ακρη δε θα βγαλετε ποτε.
Ειλικρινα εχει κουρασει παρα πολυ το θεμα με καποιους.Δε θα το αφησουμε να συνεχιστει.
Δυστυχως ουτε εκτιματε την προσπαθεια ολωνων μας εδω μεσα ουτε τη σεβεστε.Μονο το δικο σας να γραψετε.
Δε θα ξαναμπει κανενας mod στη διαδικασια να σας ξεκαθαριζει τι και πως.
Ειναι κριμα μετα απο 6 χρονια στη θεση του mod να μπαινω σε αυτην τη διαδικασια να γραφω ετσι,αλλα δυστυχως με αναγκαζετε οχι γιατι τσακωνεστε κυριως,αλλα γιατι δε συμμεριζεστε τον κοπο ολων των παιδιων.
Το ξεκαθαριζω απο τωρα.Δε θα συνεχιστει το παραληρημα.
και φυσικα ειναι στην θεση τους και εκτεθειμενες στην "κοινη θεα"
πρεπει να απαντηθουν.
Δεν γινεται ο καθε συμφορουμιτης να λεει οτι θελει "αφορολογητα"
ή οι διαχειριστες,συμφωνα παντα με το κατηγορητηριο,να μεροληπτουν
και να ειναι ολα ωραια και καλα.
Καλο ειναι το χαλακι,αλλά καποια πραγματα δεν μπορει να τα σκεπασει.....
Ουτε και να μας "φτυνουν" και να λεμε οτι.....βρεχει.
Γιατι ακριβως,καποιος αδελφος...."φτυνει"
και δεν γινεται μονιμως με ενα "mea culpa", ή μια συγνωμη,ή ενα δεν καταλαβα,-ες,-ε,-αμε,-ατε,-αν,
να το προσπερναμε,ενω εχει γινει της "του βαγγελα η μανα" το φορουμ.
Καποτε πρεπει να ειμαστε και υπολογοι των οσων γραφουμε.
Τζαμπα μαγκες....χορτασαμε
- ace79grpaok
Odi έγραψε:Θα τα παραθέσω απλά και μόνο γιατι το ζήτησες:
Γράφεις:
Το να εξαφανίσετε πρώτα το post και κατόπιν να κάνετε (κάνεις προσωπικά @pgetsos) τέτοιου είδους κριτική ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα δεν σας (σε) τιμά ιδιαίτερα, ούτε εσάς (εσένα) και ακόμα περισσότερο τις μεθόδους σας (σου) μέσα σ αυτό το οπαδικό forum PAOKmania των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων οπαδών!!!!
Δεν συμπεριφέρονται σωστά;Λάσπη στον ανεμιστήρα;Εγώ τα βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα.Πρώτο φάουλ.
Συντονισμένη, οργανωμένη, τελείως αστήριχτη και άδικη επίθεση με ανακρίβειες διαπιστώνω απ τα 2 νεαρότερα άτομα της ομάδας των αγαπητών moderators, @RoMaN & @pgetsos ή κάνω κάποιο λάθος???
Η ηλικία τι σημασία έχει;Δεν είναι αρκετά ώριμοι για να κρίνουν;Δεν το έχουν αποδείξει;2ο φάουλ.
RoΜan, αν κατάλαβα καλά με απειλείς προσωπικά εξομοιώνοντας με με τον Dimg4???
Μόνο εσύ το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Κανείς άλλος.
Και πάμε στο κερασάκι στην τούρτα:
Ξέρετε κύριοι, ορισμένοι συντνιστές-"κριτές" εδώ μέσα ξεπερνάτε πλέον κατάφορα τα όρια του λογικού και του δίκαιου εδώ και καιρό "παίρνοντας αέρα στα πανιά σας" απ την "εξουσία" που πιστεύετε ότι σας έχει δοθεί και είναι καιρός να συνέλθετε πια και να κάνετε την δουλειά που αναλάβατε οικειοθελώς με τον σωστό τρόπο επιτέλους κι όχι με παρεϊστικες συμπεριφορές βάσει των προσωπικών σας γούστων και προπαγανδιστικές και άνευ στοιχείων (που εσείς οι ίδιοι αποκρύπτετε) απειλές!!!!
Όταν είχες φάει μπαν και επανήλθες γρηγορότερα ήταν καλή η περείστικη προσέγγιση;Να συνέλθουμε και να κάνουμε την δουλειά μας;Και ποιος είσαι εσύ ρε γκόραν για να το πεις αυτό;Έχουμε παιδιά και αποπαίδια δηλαδή;Ξέρεις οτι σε αυτό το forum γράφουν χιλιάδες άτομα ε;Και οτι κανείς δεν χρήζει ειδικής μεταχείρισης,πέρα από εσένα βέβαια που όπως έγραψα πιο πριν,έχεις επανέλθει πιο γρήγορα από οτι έπρεπε!Προσωπικά γούστα και προπαγάνδα;Μόνο εσύ τα βλέπεις αυτά.Είναι στην φαντασία σου.Ξεκλαθαρα.
Οι τρόποι που προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στον συντονισμό του forum όσο αυτό μεγαλώνει και αναπτύσσεται είναι ελλιπέστατοι και οι μέθοδοι σας μπορούν να ικανοποιήσουν μονάχα "πρόβατα" κι όχι οπαδούς μιας ηλικίας, εμπειρίας, μόρφωσης και νοημοσύνης όπως πολλοί που υπάρχουν εδώ μέσα!!!!
Στάκα τώρα και ανέλυσε το.Είναι τα παιδιά (roman και Pgetsos) περιορισμένης μόρφωσης και νοημοσύνης;Τους γνωρίζεις και τους κρίνεις;Και ξεκινάς πάλι την αοριστία με την ηλικία.Ξέρεις οτι είσαι από τα άτομα που δημιουργούν πρόβλημα σχεδόν καθημερινά εδώ και αρκετό καιρό;Ξέρεις την ηλικία σου;Ξέρεις πόσα ανάλογα μπορούν να ειπωθούν για εσένα;Για να μην αναφερθώ και στην εμεση προσβολή (πρόβατα χωρίς αξιόλογη ηλικία,εμπειρία,μόρφωση και νοημοσύνη) που ξεστομίζεις για πολλά άτομα που γράφουν εδώ μέσα!Τόσο ανώτερος θεωρείς πως είσαι; Αν ναι,να σου πω πως κάνεις τεράστιο λάθος και από πολλά από τα γραπτά σου βγαίνει περισσότερο για σένα αυτή η εικόνα παρά για οποιονδήποτε άλλον.
Γι αυτό καλύτερα να αλλάξετε τροπάρι ή ό,τι άλλο χρειαστεί να αλλάξετε, γιατί αλλιώς είστε ήδη έτοιμοι να σας ξεπεράσει η εξέλιξη του οπαδικού forum του PAOKmania!!!!
Άλλη μια προσβολή.
Όπως εγραψα,περιμένω να απολογηθείς στα συγκεκριμένα ατομα (που τώρα δεν μπορούν να απαντήσουν) ειδάλλως θα υποστείς τους ξεπερασμένους τρόπους αυτού του forum Και θα αποχωρήσεις για ένα μήνα.
Στα ποσα φάουλ θα τον σουταρετε μπας και ηρεμήσουμε ?όταν θα μας βρίσει τις μανές?
sporos123 έγραψε:Odi έγραψε: Επίσης να ξέρεις οτι αν είσαι συχνά ο κοινός παρονομαστης σε πολλά προβλήματα,παίζει να εισαι εσύ ο ίδιος το πρόβλημα.
RoMaN, το post του @sourmenetes προς αυτήν την κατεύθυνση το ανέφερα σε προηγούμενα posts μου, δεν το είδες???
Ο @Odi ήταν αυτός που το έγραψε κανονικά και μου την έπεσε...Να μην απαντούσα???
Odi...Για τελευταία φορά σε απαντάω...
1...Δεν έχω μάθει ποτέ μου να υπεκφεύγω για αυτό δεν το κάνω ποτέ...
2...Η ουσία του όλου θέματος που έχει μείνει εκκρεμές είναι ότι ο @pgetsos κατέκρινε ένα post μου ότι περιείχε μπηχτές και ειρωνείες και καλώς σβήστηκε κι εγώ τον κάλεσα να το επαναφέρει για να απολογηθώ με στοιχεία κι όχι με λόγια του αέρα...Εκεί μένω και όποτε μπορέσει ο @pgetsos πιστεύω θα το συζητήσει μαζί μου και θα το λύσουμε...
3...Ούτε ο @Kostas_Peraia4, ούτε ο @surmenetes (και προς τιμήν τους) δεν "χώθηκαν" να κάνουν τον συνήγορο κανενός!!! Εσύ γιατί το έκανες αλήθεια???
4...Καμία μανία δεν έχω να επιβάλω την άποψη μου και καμία καταστροφή δεν προκαλώ μ αυτόν τον τρόπο σε καμία συζήτηση εδώ μέσα, αυτά είναι πιθανά λανθασμένα προσωπικά σου συμπεράσματα!!!!
5...Αντιθέτως έχουν αρκετοί μανία να μην απολογούνται για κανένα λάθος τους μην θιχτεί ο εγωισμός τους, κάτι που δεν κάνω του λόγου μου και το έχω αποδείξει πολλές φορές με "mea culpa", sorry, συγγνώμη και συγχωρέστε με που έχω επανειλημμένα γράψει όταν διαπιστώνω κάποιο σφάλμα μου!!!! Βλέπεις όμως αυτό δεν είναι όχι μόνο σημαντικό για κάποιους, αλλά αντίθετα τέτοιου είδους συμπεριφορές τις βλέπουν ως "τζάμπα μαγκιά" κι όχι σαν καλοπροαίρετη μεταμέλεια για κάποιο πιθανό ανθρώπινο λάθος, δεν φταίω και γι αυτό του λόγου μου θαρρώ...
Αναφέρθηκες πιο πάνω σε "παρεϊστικη συμπεριφορά" σας προς εμένα γιατί "επέστρεψα" από μπαν νωρίτερα του κανονικού, έτσι??? Λοιπόν αυτό ήταν καθαρά δική σας απόφαση, προσωπικά δεν παρακάλεσα κανέναν να το κάνει, σας ευχαρίστησα όταν τελείωσε ο αποκλεισμός μου και κυρίως, μαζί με μένα επανήλθε νωρίτερα του προβλεπομένου κι ο συμφορουμίτης @dimg4, κάτι που ξέχασες να αναφέρεις...
Σε παρακαλώ λοιπόν άσε το θέμα που εκκρεμεί να το λύσω με τον άμεσα υπεύθυνο @pgetsos όποτε μπορέσουμε και μην εκμεταλλεύεσαι την ιδιότητα σου του συντονιστή του forum για να με απειλήσεις με τιμωρία αποκλεισμού ενός μήνα μάλιστα, θαρρείς κι έβρισα τα Θεία, τον Π.Α.Ο.Κ. ή καμιά μητέρα...
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους μας μιας και σε 100 ώρες...READY TO FIGHT Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ο @Odi ήταν αυτός που το έγραψε κανονικά και μου την έπεσε...Να μην απαντούσα???
Odi...Για τελευταία φορά σε απαντάω...
1...Δεν έχω μάθει ποτέ μου να υπεκφεύγω για αυτό δεν το κάνω ποτέ...
2...Η ουσία του όλου θέματος που έχει μείνει εκκρεμές είναι ότι ο @pgetsos κατέκρινε ένα post μου ότι περιείχε μπηχτές και ειρωνείες και καλώς σβήστηκε κι εγώ τον κάλεσα να το επαναφέρει για να απολογηθώ με στοιχεία κι όχι με λόγια του αέρα...Εκεί μένω και όποτε μπορέσει ο @pgetsos πιστεύω θα το συζητήσει μαζί μου και θα το λύσουμε...
3...Ούτε ο @Kostas_Peraia4, ούτε ο @surmenetes (και προς τιμήν τους) δεν "χώθηκαν" να κάνουν τον συνήγορο κανενός!!! Εσύ γιατί το έκανες αλήθεια???
4...Καμία μανία δεν έχω να επιβάλω την άποψη μου και καμία καταστροφή δεν προκαλώ μ αυτόν τον τρόπο σε καμία συζήτηση εδώ μέσα, αυτά είναι πιθανά λανθασμένα προσωπικά σου συμπεράσματα!!!!
5...Αντιθέτως έχουν αρκετοί μανία να μην απολογούνται για κανένα λάθος τους μην θιχτεί ο εγωισμός τους, κάτι που δεν κάνω του λόγου μου και το έχω αποδείξει πολλές φορές με "mea culpa", sorry, συγγνώμη και συγχωρέστε με που έχω επανειλημμένα γράψει όταν διαπιστώνω κάποιο σφάλμα μου!!!! Βλέπεις όμως αυτό δεν είναι όχι μόνο σημαντικό για κάποιους, αλλά αντίθετα τέτοιου είδους συμπεριφορές τις βλέπουν ως "τζάμπα μαγκιά" κι όχι σαν καλοπροαίρετη μεταμέλεια για κάποιο πιθανό ανθρώπινο λάθος, δεν φταίω και γι αυτό του λόγου μου θαρρώ...
Αναφέρθηκες πιο πάνω σε "παρεϊστικη συμπεριφορά" σας προς εμένα γιατί "επέστρεψα" από μπαν νωρίτερα του κανονικού, έτσι??? Λοιπόν αυτό ήταν καθαρά δική σας απόφαση, προσωπικά δεν παρακάλεσα κανέναν να το κάνει, σας ευχαρίστησα όταν τελείωσε ο αποκλεισμός μου και κυρίως, μαζί με μένα επανήλθε νωρίτερα του προβλεπομένου κι ο συμφορουμίτης @dimg4, κάτι που ξέχασες να αναφέρεις...
Σε παρακαλώ λοιπόν άσε το θέμα που εκκρεμεί να το λύσω με τον άμεσα υπεύθυνο @pgetsos όποτε μπορέσουμε και μην εκμεταλλεύεσαι την ιδιότητα σου του συντονιστή του forum για να με απειλήσεις με τιμωρία αποκλεισμού ενός μήνα μάλιστα, θαρρείς κι έβρισα τα Θεία, τον Π.Α.Ο.Κ. ή καμιά μητέρα...
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους μας μιας και σε 100 ώρες...READY TO FIGHT Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Οπως καταλαβατε κυριοι μοντ το προβλημα που εκνευριζει και προσβαλλει τους υπολοιπους ειναι ενα. Μας και σας προσβαλλει συνεχως και αντι να παρει μπουλο απο δω μεσα να επανελθει το παλιο φορουμ, πουλαει και τρελα.
Βαρεθηκα κι εγω και πολλοι ακομα.
Τα λεμε
Βαρεθηκα κι εγω και πολλοι ακομα.
Τα λεμε
- sourmenetes
- Moderator
Το επομενο ποστ χωρις ουσια που θα επαναλαμβανει τα ιδια φευγει.
Με γραψατε στα παπαρια σας.
Τελος.
Με γραψατε στα παπαρια σας.
Τελος.
Ειρήνη υμιν.
Μόλις γύρισα από βόλτα με ένα σκάφος, σε κάτι παραλίες άντε γεια...
Καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/8d7e8076b580b37568d4d5a9fad63663.jpg[/img]
SM-G935F
Μόλις γύρισα από βόλτα με ένα σκάφος, σε κάτι παραλίες άντε γεια...
Καλοκαίρι είναι, χαλαρώστε
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160730/8d7e8076b580b37568d4d5a9fad63663.jpg[/img]
SM-G935F
Ρόμαν, ανάμεσα σε αυτό...

... και αυτό...

... νομίζω, πως είναι εύκολη η επιλογή.

... και αυτό...

... νομίζω, πως είναι εύκολη η επιλογή.

Επειδή η όλη η ιστορία γίνεται για το ποστ μου, θα ήθελα να ρωτήσω από πότε κάτι του στυλ ..."αδερφέ"... δεν είναι ειρωνικό και δεν υπονοεί ότι ο άλλος ΔΕΝ είναι αδερφός, και άρα είναι αλλόθρησκος.
Και μάλιστα όταν το λες εσύ Γρηγόρη που ειδικά στις αρχές το χρησιμοποιούσες κατά κόρον ως τακτική με πολλούς να λες "ΠΑΟΚτσηδες"' και το ξέρεις ΠΟΛΎ καλά ότι το έκανες πολύ συχνά.
Ace συγγνώμη που δουλεύω Σαββατιάτικα Και δε μπορούσα να απαντήσω
Και μάλιστα όταν το λες εσύ Γρηγόρη που ειδικά στις αρχές το χρησιμοποιούσες κατά κόρον ως τακτική με πολλούς να λες "ΠΑΟΚτσηδες"' και το ξέρεις ΠΟΛΎ καλά ότι το έκανες πολύ συχνά.
Ace συγγνώμη που δουλεύω Σαββατιάτικα Και δε μπορούσα να απαντήσω