71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

zarathustra79 έγραψε:Η ουσία είναι οτι ο γλύκος δεν είναι κανένας υπερτερματοφύλακας, έχει χτυπητές αδυναμίες και κανείς δεν το αρνείται αυτό,...
...
. Ε δε γίνεται να βγαίνει όμως κάποιος και να λέει οτι ο τάδε ήταν τραγικός και δεν τον αντέχω...

@Kid Shelleen δε θέλω να δημιουργήσω καμία κόντρα μαζί σου, το σχόλιο το έγραψα σε αντιπαράθεση με το δικό σου προηγούμενο σχόλιο. Ούτε κι εγώ, πίστεψέ με. Για να τελειώνουμε εδώ, αυτούς τους παίκτες έχουμε μαυτους θα παίζουμε. Jawohl Αν δεν τους αντέχεις άλλο, μόνο μια λύση υπάρχει για σενα, οικειοθελής αποχώρηση. Ουφ, ευτυχώς, προς στιγμήν νόμιζα πως θα πρότεινες την τελική λύση. Κριμα είναι μην πάθεις και τίποτα, δεν αξίζει σου λέω! Βλέπεις λοιπόν που σου δίνω και διέξοδο και εσύ μου τη λες κ αποπάνω!!!!! Είσαι μεγάλη καρδιά και σε παρεξήγησα. Συμπάθα με, θα φταίει το ποτό :? .
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Asimos έγραψε:Το να αποκαλουμε ο ενας τον άλλο ναζι και φασίστα εκτος του οτι ειναι καλο αλλα εχει παλιωσει, εκτος του οτι δειχνει έλλειψη ικανοτητας διαλογου, εκτος του οτι ειναι ακρως προκλητικο θα επρεπε να είναι και λογος μονιμης οριστικης και αμετακλητης διαγραφης.

Μαλλον δεν εχετε δει ουτε φασιστα ουτε ναζι μπροστα σας για να πετατε ετσι ευκολα την πιασαρικη ατακα.
zarathustra79 έγραψε:....
....

K γω δε σε αντέχω εσένα σαν οπαδό να σε έχω δίπλα μου στην κερκίδα, να διαβάζω τη γνώμη σου σε φόρουμ. Στο καλό...
Αυτό φίλτατε δημοκρατία δεν το λες. Σεβασμό στον διάλογο δεν το λες. Ανοχή στην αντίθετη άποψη δεν το λες. Εσύ βάφτισέ το όπως θέλεις. Επί της ουσίας, το παιδί νόμιζα ότι δεν συνειδητοποίησε τι έγραψε, γι αυτό και αρχικά του το επισήμανα χιουμοριστικά χωρίς να τον αποκαλέσω ναζί ή φασίστα όπως λες, χρησιμοποιώντας στο σχόλιό μου και το avatar του. Η απάντησή του όμως, δυστυχώς μου έδειξε ότι είναι μάλλον άλλος ένας που παρεξήγησε τις θεωρίες του Νίτσε.

Και για να σου ανταποδώσω την φιλοφρόνηση, πιασάρικο είναι τώρα τελευταία και να εμφανίζονται άτομα ως αντιστασιακοί ή με το nickname προσώπων ασυμβίβαστων, όπως πχ ο Νικόλας Άσιμος, για να κατακεραυνώσουν αυτούς που δεν γνώρισαν τον φασισμό και να υποδείξουν (ή ίσως απαιτήσουν) μόνιμες, οριστικές και αμετάκλητες διαγραφές ή προγραφές. :shock: Οκ, δεν υπήρξα πολιτικός κρατούμενος από τα γεννοφάσκια μου όπως ο Κούλης, αλλά πιθανόν να έχω σαφέστερη εικόνα από εκείνον ή ακόμα και από εσένα για το τι είναι φασισμός.

ΥΓ. Αν δεν το κατάλαβες, στο σχόλιό σου ουσιαστικά κατηγορείς τον εαυτό σου. :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παναγιώτη, κρατήσου στο ύψος σου (την Τετάρτη)!
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Kid Shelleen έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Kid Shelleen έγραψε: Για κακή του τύχη, τα καλά του παιχνίδια στα οποία μας έδωσε πόντους, δεν ήταν τόσο μεγάλης σημασίας
εχεις δικιο. σιγα την σημασια που εχει να παιζεις chl επειδη σε εστειλε εκει ο Γλυκος. θα μπορουσες να παιζεις γιουροπα τωρα αν δεν ηταν ο Γλυκος να σε στειλει στο chl και να ειχες κανει και νικη χτες αφου θα επαιζες με καποιο τσιρκο

τι πινετε και δεν μας δινετε?????? :?
Ουπς, σωστός, ξέχασα την απόκρουση του Γλύκου στο τελευταίο ματς με τον βάζελο :oops: Είναι όμως η μοναδική πραγματικά κρίσιμη απόκρουση του Γλύκου, που θυμάμαι. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι και ξαναγίνω ρόμπα :) . Δεν συμφωνώ όμως, ότι χάρη στον Γλύκο βγήκαμε στο τσου λου, αυτό είναι για μένα προπαγάνδα των αρδ, για να υποτιμήσουν την ομάδα μου και να δικαιολογήσουν την αποτυχία των βαζελοχανουμιών: ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρωτιά, δεν έπαιξε καλύτερα σε όλα τα ματς των play off, αλλά ήταν απλώς τυχερός που έπιασε τα άπιαστα ο τερματοφύλακάς του και τον έσωσε. Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν δέχομαι ότι μια απόκρουση μας χάρισε την έξοδο στο τσάμπιονς λιγκ. Μπράβο του για την απόκρουση με τον βάζελο, πολύ σημαντική, αλλά όχι ότι του οφείλουμε και την έξοδο στο τσου λου. Δεν το λέω για να υποτιμήσω τον Γλύκο, αλλά για να μην υποτιμήσω την ομάδα μου χάριν του Γλύκου.
Η μοναδικη? προφανως δεν παρακολουθεις αρκετα τον ΠΑΟΚ γιατι εγω θα μπορουσα να σου γραψω ολοκληρο βιβλιο.
Για να μην παω πολυ παλια ο Γλυκος τραυματιστηκε στο ματς με την Ντορτμουν αν δεν θυμασαι τι εκανε εκει μπορεις να ξαναδεις το ματς. θα μου πεις δεν ηταν κρισιμο. θα σου πω οτι σε εκεινο το ματς πουλησες τον Μακ γιατι αν εληγε 3-1 ελαχιστοι θα ειχαν δωσει σημασια στο ματς και κατ επεκταση στον Μακ και το 0-1 οφειλεται στον Γλυκο. τραυματιστηκε κι επανηλθε με τον παλατανια. κανε ενα κοπο να δεις ποσα τετατετ εσωσε και κρατησε το μηδεν. θα μου πεις δεν ηταν κρισιμο. ναι σωστα το να χανεις απο τον πλατανια ακριβως πριν τα πλει οφ δεν θα επηρεαζε κανεναν.
και ξεκινανε τα πλει οφ. με ΑΕΚ κεφαλια Τζιμπουρ στο 86 και κραταει την νικη μαλλον καθολου κρισιμο. στο επομενο με τον βαζελο κανε ενα κοπο να δεις τις φασεις. ειδικα ενα τετ α τετ του μπεργκ στο πρωτο δεκαλεπτο. καθολου κρισιμο το να χανεις απο το δεκαλεπτο
μετα πας στην νεα σμυρνη. δες ολο το ματς μετα το 60 να δεις τι επιασε. καθολου κρισιμο αν δεν νικαγες στην ν σμυρνη. και για να μην πολυλογω φτανουμε και το 85' με τον βαζελο στην τουμπα που ακομα κι αν ησουν η μπαρτσα με αντιπαλο το κερατσινι αν εμπαινε γκολ εκει τωρα θα ησουν γιουροπα. σαφως κι επαιξες καλυτερα απο ολους στα πλει οφ αλλα στο ποδοσφαιρο τα παντα κρεμονται σε μια κλωστη κι αυτη την κλωστη την κρατησε ανεπαφη ο Γλυκος

Οσο για τους αρδ δεν υποτιμουν αυτοι τον ΠΑΟΚ. οι οπαδοι του ΠΑΟΚ υποτιμουν την ομαδα με το να τους δινουν βημα για να λενε οτι λενε.
και δευτερον δεν υποτιμας την ομαδα οταν λες οτι ο τερματοφυλακας σου κανει μεγαλες αποκρουσεις.
Υποτιμας την ομαδα σου οταν λες εσυ οτι εχεις τερμα για τα θηρια, ο αλλος λεει οτι εχεις στοπερ αχρηστο που πρεπει να τον ξεφορτωθουμε με 300 χιλιαρικα ο αλλος λεει οτι εχεις χαφ που δεν στριβουν ο αλλος για καχεκτικα δεκαρια για τα μπακ για τα φορ για ολους εχει ειπωθει κατι
Αν μαζεψουμε 10-20 αποψεις απο εδω η απο εξω η απο οπουδηποτε απο τους ΠΑΟΚτσηδες που υποτιθεται οτι αγαπουν την ομαδα και δεν θελουν να την υποτιμησουν θα καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει παικτης που να μην τον εχουμε χαρακτηρισει αχρηστο, οποτε για ποια αγαπη μιλαμε?
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Γκουερινο έγραψε:
........
Οσο για τους αρδ δεν υποτιμουν αυτοι τον ΠΑΟΚ. οι οπαδοι του ΠΑΟΚ υποτιμουν την ομαδα με το να τους δινουν βημα για να λενε οτι λενε.
και δευτερον δεν υποτιμας την ομαδα οταν λες οτι ο τερματοφυλακας σου κανει μεγαλες αποκρουσεις.
Υποτιμας την ομαδα σου οταν λες εσυ οτι εχεις τερμα για τα θηρια, ο αλλος λεει οτι εχεις στοπερ αχρηστο που πρεπει να τον ξεφορτωθουμε με 300 χιλιαρικα ο αλλος λεει οτι εχεις χαφ που δεν στριβουν ο αλλος για καχεκτικα δεκαρια για τα μπακ για τα φορ για ολους εχει ειπωθει κατι
Αν μαζεψουμε 10-20 αποψεις απο εδω η απο εξω η απο οπουδηποτε απο τους ΠΑΟΚτσηδες που υποτιθεται οτι αγαπουν την ομαδα και δεν θελουν να την υποτιμησουν θα καταλαβουμε οτι δεν υπαρχει παικτης που να μην τον εχουμε χαρακτηρισει αχρηστο, οποτε για ποια αγαπη μιλαμε?
Μεγάλες κουβέντες, ωραία τα είπες bro!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ωραία αυτή η συζήτηση για τον Γλυκο αλλά κανείς δε σκέφτεται γιατί τοοοσα χρόνια η ΠΑΕ αλλάζει σα τα πουκάμισα τους τερματαδες της και στην ουσία ο μόνος σταθερός στο ροστερ είναι ο Γλύκος.
Κάθε μα κάθε χρόνο σπαταλουνται εκατοντάδες χιλιάδες για την απόκτηση τερματοφύλακα και στο τέλος βλέπουμε πως στη νευραλγική αυτή θέση δεν υπάρχει σταθερότητα.
Ο Γλύκος αυτός είναι και τον ξέρουμε. Ο ιδανικός δεύτερος τέρμας. Το ξέρει και ο ίδιος. Μέχρι να βρούμε λοιπόν τον ιδανικό πρώτο, αυτός είναι που θα βγάζει τα αβγαλτα και θα τρώει τις μουφες.

Sent fra min HTC One_M8 via Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όσον αφορά τον Γλυκο πιστεύω πως το γκολ που έφαγε ,μπορούσε να το βγάλει.Δεν ηταν άπιαστο και είχε καλο οπτικό πεδιο.

Ωστόσο δεν εχει αυτός την ευθύνη,αλλα το γνωστό θέμα στα χάφ.Δεν ηταν γκολ να πεις "δες τι έφαγε".Ηταν γκολ να πεις "εεε μπορούσε να το βγάλει ρε γαμωτο".
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Kid Shelleen δεν είμαι ουτε μέλος της παε, ούτε έχω κάποια άλλη δύναμη να σε βγάλω από το γήπεδο. Αυτά τα περι τελικής λύσης ουτε που ξέρω από που σου ήρθαν, ναι μάλλον θα φταίει το ποτό δε μπορώ να δώσω άλλη λύση.

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αντιστρέψω τη δικιά σου φρασεολογία αν δεν το κατάλαβες...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@Kid Shelleen,

Θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω, αν και τέτοιες τοποθετήσεις του κώλου συνήθως τις αφήνω να πάνε αδιάβαστες.

Το μόνο βέβαιο, όταν κάποιος μιλάει για φασισμό/ναζισμό οι γνώσεις του και οι εμπειρίες να έρχονται καθαρά από το ιντερνετ. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ή είναι μέλος ή ήταν μέλος κάποιας φιλοφασιστικής/φιλοναζιστικής οργάνωσης από αυτές που υπάρχουν στην Ελλάδα ή απλώς έτυχε/έπρεπε να τις μελετήσει για κάποιο λόγο που δεν είναι της παρούσης. Και τα δυο άκρα είναι εξίσου τραγικά καθώς δείχνουν πλήρη άγνοια επί του θέματος, πλήρη άγνοια αντιμετώπισης του φαινομένου, καθώς και πλήρη άγνοια επιλογής χρήσης των συγκεκριμένων λέξεων.

Εσύ μπορεί να θεωρείς πως ως post modern κολαούζος και αυτόκλητος υπερασπιστής της πούτσας διακατέχομαι από φασιστικές/ναζιστικές νοοτροπίες και να απαιτώ/ζητώ/εκλιπαρώ μόνιμες διαγραφές γιατί τα πύρινα σχόλια σου διαταράσσουν το Άρια ανεπτυγμένο οπτικό μου πεδίο επικαλούμενος μέχρι και τον Κούλη αλλά θα σου πω πάρα πολύ σοβαρά, δεύτερη φορά, πως όποιος αποκαλεί κάποιον φασίστα επειδή έτσι γουστάρει και αυτός ο κάποιος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, τότε μάντεψε ποιος είναι ο φασίστας.

Υπάρχουν δυο ειδών No Politica στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό της χαβούζας και τα υπόλοιπα. Αν αναζητήσεις κάποια πολύ ενδιαφέροντα και με καλή δημοσιογραφική δουλειά άρθρα θα αντιληφθείς πως λειτουργεί το κυκλωματάκι στα 3 μεγάλα γήπεδα της χώρας, και αν έχεις άκρες ψάξε και βρες γιατί δεν υφίσταται τίποτα τέτοιο στην Τούμπα.

Τέλος, θα επιμένω σε μόνιμή διαγραφή για όποιον αποκαλεί κάποιον φασίστα διότι είναι εξίσου σημαντική κατηγορία όπως να τον αποκαλέσεις παιδεραστή/πρεζέμπορα/κλέφτη κοκ και σε προκαλώ, αν έχεις τα κάκαλα και το νοητικό υπόβραθρο να μου αποδείξεις πως έχω λάθος χωρίς να κάνεις χρήση πολιτικής ορολογίας.

Και επειδή είσαι εντελώς μπερδεμένος, ξεπατικώνοντας ατάκες και τσιτάτα που δεν έχουνε πια πλάκα, αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι χαμένος μέσα στη παραζάλη της υπερβολικής δόσης από νεοκοελική βιωματική εμπειρία ανθρώπων που δεν έχουνε φύγει από το οικοδομικό τετράγωνο του σπιτιού τους.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

zarathustra79 έγραψε:Kid Shelleen δεν είμαι ουτε μέλος της παε, ούτε έχω κάποια άλλη δύναμη να σε βγάλω από το γήπεδο. Υπομονή, οι καιροί αλλάζουν. Που ξέρεις, ίσως στο εγγύς μέλλον αποκτήσεις επιτέλους αυτήν την δύναμη. Αυτά τα περι τελικής λύσης ουτε που ξέρω από που σου ήρθαν, ναι μάλλον θα φταίει το ποτό δε μπορώ να δώσω άλλη λύση. Μη ζορίσεσαι, δεν θα σε τιμωρήσουν αν δεν δώσεις λύση, προς το παρόν υπάρχει κατανόηση.

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να αντιστρέψω τη δικιά σου φρασεολογία αν δεν το κατάλαβες...Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα, καλά που το διευκρίνησες. Ούτε τώρα το κατάλαβα, αλλά δεν θέλω να σε προβληματίσω περισσότερο
Δεν ήθελα να σου απαντήσω, αλλά ενέδωσα στον πειρασμό. Είσαι το πουλέν μου. Θα σε διαβάζω φανατικά
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάθε επόμενο post επάνω στην αντιπαράθεση, θα σβήνεται.
Με κάθε μεθεπόμενο, θα φεύγει και ο postαρίζων για 1 βδομάδα...
Kid, γι'αυτό απέρριψα ένα post που είχες προς έγκριση..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Kid, το προηγούμενο Post σου και να θέλω, δεν μπορώ να το επαναφέρω, δεν υπάρχει πουθενά. :|

Ο λόγος που δεν το ενέκρινα εξ αρχής, δεν είναι ότι διέκρινα κάτι εμπρηστικό, απλώς οτιδήποτε πέρα από συγγνώμη, πιθανότατα θα εξανάγκαζε τον Asimo να συνεχίσει τη λογομαχία..

Τα προηγούμενα posts δεν τα έσβησα (ίσως λανθασμένα) πρώτον επειδή βιαζόμουν να φύγω και δεύτερον επειδή δεν το θεώρησα αναγκαίο, εφ'όσον ζήτησα να λήξει η λογομαχία.

Αυτά, και φυσικά δεν θέλω να μην συνεχίσεις στο forum! Απλώς να ελέγχουμε λίγο τι γράφουμε από μόνοι μας..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:Όσον αφορά τον Γλυκο πιστεύω πως το γκολ που έφαγε ,μπορούσε να το βγάλει.Δεν ηταν άπιαστο και είχε καλο οπτικό πεδιο.

Ωστόσο δεν εχει αυτός την ευθύνη,αλλα το γνωστό θέμα στα χάφ.Δεν ηταν γκολ να πεις "δες τι έφαγε".Ηταν γκολ να πεις "εεε μπορούσε να το βγάλει ρε γαμωτο".
Και γενικα εβγαζε μια "χεσμεντεν" εικονα στα πρωτα λεπτα και ειπα οχι ρε γαμω να παιζουμε ετσι και να το φαμε ΠΑΛΙ απο ατομικη βλακεια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω θα μας κρεμάσει
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πόσο ... Γλύκα με hangώνεις

:lol: :lol:
Κλειδωμένο